Alle innlegg Sukkerforum

Fetisj eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym babies? fr. 20 jan. 2012 18:30

Har en mann som jeg har en god del kontakt med....vet ikke helt hvor jeg har han, men jeg har begynt å lure på en ting. Kan mannen ha fetisj på å få barn...hele prossessen fra den spenningen det er med at man faktisk har truffet blink med spermen sin, gjort damen gravid, så hele forløpet med graviditet, magen som vokser. Deretter spenning med at brystene vokser og det kommer melk i brystene etc. Han snakker så utrolig mye om disse tingene....men gjør ikke noe for at det skal skje heller? Da dette har pågått over lang tid så har jeg nå lagt sammen to og to og kommet frem til at det må være en fetisj han har?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 20 jan. 2012 18:32 Privat melding

Det må ingenting.

Ellers finnes det vel fetisjer for stort sett alt som eksisterer.

Skjult ID med pseudonym Vimsi fr. 20 jan. 2012 19:18

Jeg googlet og fant ut at det finns menn som har fetisj på å gjøre damer gravide.

Skjult ID med pseudonym babies? fr. 20 jan. 2012 19:21

Takk Vimsi....ja, jeg har det sterkt på følelsen at det er noe sånt han har....egentlig glad for å ha funnet det ut...ble likskom litt rart for meg med alt dette maset...men da kan jeg jo bare være med på leken og ha spiralen trygt inne uten at han vet om det....da blir det vel spenning nok og ingen babies....:-)

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 20 jan. 2012 19:29

Dersom det er en fetish har han nok mange barn. Selv om man fantaserer om noe eller tenner på noe, så betyr det ikke umiddelbart at det er en fetish. Man kan f.eks. ikke ha fetish som dreier seg om å vinne i lotto eller bli truffet av lynnedslag, for det er noe kun de færreste har opplevd og folk flest ikke har noen referanseramme for å ha fetish for det. Derimot kan man tenne på tanken om å bli truffet av lynet eller vinne i lotto - uten at det kalles fetish.

Skjult ID med pseudonym babies? fr. 20 jan. 2012 19:35

Vel, han har tre da fra før og sier han ønsker seg tre til....

Skjult ID med pseudonym Vimsi fr. 20 jan. 2012 20:10

Ja behold spiralen du, og hysj hysj ;-)

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 20 jan. 2012 22:14

Du har vel truffet på det som vel kalles "breeder". Notorisk utro og ser ingen problemer med å skaffe seg masse unger med forskjellige kvinnfolk.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 20 jan. 2012 22:47

Hadde ikke menn hatt lyst til å lage barn, så hadde vi vært daue alle sammen! Eller noe sånt!