Alle innlegg Sukkerforum

Hva ER tiltrekkende?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Solstråle lø. 15 april 2006 15:03

Har fulgt med på trådene og sitter igjen med et inntrykk av at de fort blir negative. Hva man ikke like og ikke finner tiltrekkende. De som i utgangspunktet var positive gjør helomvending eller stopper veldig fort opp.

Hva skyldes dette? Er det fordi det er letter å finne feil og mangler hos andre enn å snu på det å se etter det som er positivt? Jeg er mer interessert i hva folk ser etter og liker, enn hva de ikke like.

Jeg gjør i alle fall mitt beste i å være positiv, se etter de kvalitetene og verdiene som er viktig for meg. Skulle jeg være så heldig å treffe mannen i mitt liv her, er jeg sikker på at de feil og mangler vi begge måtte ha, egentlig bare vil være detaljer i den stor sammenhengen. Eller hva?

Skjult ID med pseudonym Mann 26 lø. 15 april 2006 15:46

Enig med deg! Et stort smil, og positiv innstilling gjør en god flørt enda bedre. Vi vil jo ha noen å le sammen med! Mitt inntrykk er at folk tar ting veldig personlig her inne, men det er dems sak. Her er det bare å selge seg selv for alt det er verdt, så får vi det kjempgøy, og finner vi kjærligheten i tillegg, så er vi jo ekstremt gode på nettsjekking! Lykke til med drømmemannen! Jeg skal ut med en potensiell drømmejente ikveld. Det er påskefeiringen sin det! ;-)

Skjult ID med pseudonym Solstråle lø. 15 april 2006 15:58

Lykke til!

- Og en fortsatt god påske :-)

Skjult ID med pseudonym mozart ti. 18 april 2006 03:20

Hei på deg Solstrålen...

Jeg er enig i at det er mye viktige å se det positive i folk enn å bare etter svakheter... Ingen er perfekt.. That's life...

Keep up the good work