Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Tigergutt lø. 21 jan. 2012 19:05

Ligger her ensom og arbeidsliten på sofaen, og lurer fælt på hvordan jeg har stelt meg. Ikke noe å gjøre, ingen og være med. Har noen kompiser med de er opptatt med sitt, huff noen ganger gnager jammen denne følelsen langt inn til beinet!

Skjult ID med pseudonym Bolla lø. 21 jan. 2012 19:12

WTF!? Dra deg opp av sofaen, legg ut på tur til nærmeste vannhull! Der er det garantert både gaseller og elefanter.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 21 jan. 2012 19:14

Huff, det var da leit.
Er selv alene ikveld, men det er første kvelden i år som jeg har helt for meg selv.
Ta en tur på byen da eller bare gå en tur og snakk med de du møter.

(mann 45 år fra Akershus) lø. 21 jan. 2012 19:32 Privat melding

Gå på tur. Det gjorde jag idag. Ett jävla slit var det, otroligt dåligt glit, trotts att det enligt alla konstens regler borde varit utmärkt. Men det var det alltså inte. Men jag lärde mig i alla fall en ny väg till Mikkelsbotn. Och köpte varm solebærtoddy. Medan jag väntat på att den skulle komma ned i drickbar tmeperatur underade jag varför jag kände mig nedkyld. Kände med en hand i håret, som visade sig vara fullt av is... Ja ja, mössa kanke inte är så dumt ändå...

Nya tag i morgon, då är jag på Norefjell. Se till att ha hjälm på om ni ska dit, man vet aldrig var jag kommer farande någonstans.

Skjult ID med pseudonym Platon lø. 21 jan. 2012 19:52

OM det er noen trøst - vet jeg at du ikke er alene om å ha det sånn. Det er bare så utrolig status og ha "sinnsykt mange venner" - og da er de aller mest overfladiske også inkludert. Mange skryter på seg venner, akkurat som andre skryter om materielle ting. DU er den sterke som innrømmer det slik det er. Og det er bra at du ikke ignorerer dine følelser, og hva du kunne tenkt deg.
Mange er hypersosiale og greier ikke et minutt alene, så se på det som et steg og en styrke. MEN selv om det føles "feil og tungt" ville jeg ha satt på litt musikk, ta ei pils, tatt en dusj og fiffet meg litt opp - og gått ut. Ja, selv om det var alene. Det er MANGE hyggelige folk der ute, og du vet ALDRI når verdens beste kompis eller jente dukker opp... ;-) Just believe.

(mann 45 år fra Akershus) lø. 21 jan. 2012 20:06 Privat melding

Re Platon: Jovisst, men sitter man hemma träffar man inte någon.

TS: Nu när du ändå inte gör något, så ska du få ett tips; Börja med dans. Då kan du så småning om åka runt på danstillställningar på lördagkvällarna. Kolla lämpliga dansskolor redan i kväll.
Dansskolorna gillar att det kommer karlar. Det är nämligen nästan alltid överskott på damer nämligen.
Jag har själv funderat på att ge mig på detta, men har inte haft tid.

Phwx, det var så bra idé att jag nog ska ta och kika lite själv.