Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym sannheten lø. 21 jan. 2012 19:58

Sannhetens time er kommet. Jeg fikk boken "Han er faktisk ikke interessert" Og det var det som skulle til for meg til å bryte med et 15 måneders langt "forhold". Skulle ha lest boken for lenge siden. Men at menn gidder å holde det gående over så lang tid er ufattelig for meg. Det hadde i hvertfall ikke jeg giddet. At det skal være såååååå vanskelig å si fra, det er helt utrolig.

Vel, vel, da har jo jeg gjort jobben for han nå da, og fortalt ham at jeg har lest boka og at jeg lover å ikke plage han mer.....

Skjult ID med pseudonym Heidi lø. 21 jan. 2012 20:01

Kan også anbefale "hekta" av sissel gran.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 21 jan. 2012 20:02

tragisk at folk må lese ei bok for å finne ut at det ikkje funka...:p

Skjult ID med pseudonym sannheten lø. 21 jan. 2012 20:02

Den har jeg lest...men det hjalp ikke....men denne boken måtte jeg bare ta til etterretning.

Skjult ID med pseudonym sannheten lø. 21 jan. 2012 20:05

.....man håper i det lengste og klamrer seg til de små smulene man får...står om det i boken Hekta, hvor vanskelig det er nå man hele tiden får tvetydige signaler.

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 21 jan. 2012 20:09

Bra for deg! :)
Sist gang jeg leste en sånn type bok ble jeg nesten overbevist om at det ikke var noen vits for meg å lete etter dame, så jeg tør ikke lese flere. :P

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 21 jan. 2012 20:17

Denne anbefales, Kommode1:
http://mssjackson.wordpress.com/2011/09/27/hvordan-forst-kvinnen/

Men du @sannheten?
Hvordan kan ei bok fortelle deg at han ikke er interessert i deg?
*Jeg skjønner ikke slike ting, jeg...:-)*

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 21 jan. 2012 20:21

skal eg lage ei sånn bok tru? skal heite....bruk sunn fornuft...:)
treng berre ei side og der skal det stå...ikkje oppfør deg som ein jævla idiot.

Skjult ID med pseudonym polly lø. 21 jan. 2012 20:22

@blindebukk, den boka burde du lese! om du klarer å lese hele sida, da.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 21 jan. 2012 20:26

er her kunn for og oppføre meg som ein idiot eg:) noken må jo vere forumsidioten og..sjølv om eg mistenker andre prøver også:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 21 jan. 2012 20:27

polly..skal du ha ein kjeks forresten???:)

Skjult ID med pseudonym Calvados lø. 21 jan. 2012 20:51

Jeg trodde at kvinner kun var skapt for å elskes, og ikke forstås....? :-)
Har jeg bomma totalt?

Skjult ID med pseudonym justme lø. 21 jan. 2012 21:00

Det er vel en selvfølge at hvis det er gjensidig interesse og forelskelse mellom to så er det ikke unnskyldninger eller brutte løfter ei heller klage på for lite tid osv. Når to finner hverandre og det stemmer så prioriterer man tid med hverandre og det er utrolig hva man greier tilpasse og finne tid til når det virkelig er kemi, også i travle hverdager :)

Så at man må lese ei bok for å bli minnet på hvordan man vil bli prioritert av en kjæreste er for meg en gåte.
Men har sett filmen og det er en artig fortelling, men aller helst helt i starten av et forhold man bør lære av den, ikke etter 15 måneder da bør en kjenne menneske godt nok til å vite om det er ekte eller ikke

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 21 jan. 2012 21:00

Tror du er inne på noe jeg, Kommode. :-)
Men så er det også noe i denne påstanden med at "ting går av seg selv". For egentlig, innerst inne, tror jeg ikke det er sånn noen gang. Da handler det jo om at BEGGE åpner opp. Det holder ikke at kun den ene gjør det. Og så er vel den store utfordringen over tid å...forbli åpen. Hmm...og hva er det egentlig...sånn egentlig...vi skal forstå, da?
Velvel...:-)

Kanskje det hadde vært fint med boken "Han ER faktisk interessert", forresten?
:p

Skjult ID med pseudonym s.a.me lø. 21 jan. 2012 21:07

B.bukk syns du kunne spart deg for de tullete kommentarene..
Jeg har ikke lest noen bok ang dette temaet, men jeg pleier å finne det ut lenge før det har gått 15 mnd.
Men godt for deg TS at du endelig fant det ut.
Jeg savner en bok.. Hvordan klare å holde entusiasmen oppe etter noen få møter.. Og hvordan bli forelsket. (der sliter jeg)

Skjult ID med pseudonym Anon lø. 21 jan. 2012 22:55

"Det er vel en selvfølge at hvis det er gjensidig interesse og forelskelse mellom to så er det ikke unnskyldninger eller brutte løfter ei heller klage på for lite tid osv. Når to finner hverandre og det stemmer så prioriterer man tid med hverandre og det er utrolig hva man greier tilpasse og finne tid til når det virkelig er kemi, også i travle hverdager :) "

Å, som jeg skulle ønske noen hadde sagt dette til meg for et år siden da jeg var oppover ørene forelsket i en fyr som, ja nettopp, brøt alle løfter han ga meg, fant unnskyldninger for alt mulig rart og var i det hele tatt fantastisk lite fleksibel til tider - til tross for at han sto fast på at jeg betød alt for ham. Og dum som jeg var, så trodde jeg jaggu på han også. Antagelig fordi jeg VILLE tro på han. Ville veldig.

Så om noen hadde forsøkt å snakke meg til fornuft, så ville jeg vel neppe hørt etter uansett. Dette var livets store kjærlighet, serru. Oppi hodet mitt da, iallefall. All fornuft føyk ut vinduet så det suste, og kom ikke tilbake før etter at fyren hadde dumpa meg. Ai ai.

Kanskje jeg burde lese den boka, jeg også men noe sier meg at den sikkert er ganske deprimerende lesning. Litt som å lese innleggene til Preben Z. Møller, kanskje.

Skjult ID med pseudonym katt lø. 21 jan. 2012 23:23

15 mnd virger lenge for å finne ut om et forhold har livets rett. Siste forhold vare i romjulen og tok slutt første uken i Januar .Hadde da kjent hverandre 1 mnd. Det store problemet er å tro på at et forhold faktisk kan vare og ivertfall når en ligger over hos gamle kjærester går alarmen , tror det er greit å ikke ha for store forventninger da blir skuffelsen til å leve med...

(mann 38 år fra Østfold) sø. 22 jan. 2012 01:23 Privat melding

"Men at menn gidder å holde det gående over så lang tid er ufattelig for meg. Det hadde i hvertfall ikke jeg giddet."

Hehehhe. Du gjorde jo nettopp det.

Skjult ID med pseudonym action sø. 22 jan. 2012 01:58

Jeg (gutt) brukte litt over ett år på å si ifra....

(mann 47 år fra Oslo) sø. 22 jan. 2012 02:09 Privat melding

Venter fortsatt på boka "Hun er faktisk ikke interessert, så spill uinteressert så hun BLIR interessert selvom du er mer interessert enn hun ville vært hvis du ikke spilte uinteressert". Eller vent, den heter visst "The Game".

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 09:46

Jeg holdt ut fordi jeg var forelsket og håpet på noe mer, og fikk nok næring fra ham til å holde det ut. Han derimot hadde jo tydeligvis ikke de samme følelsenen. Dersom jeg ikke hadde hatt følelser for noen hadde jeg da virkelig ikke giddet å holde forholdet "varmt"?

Det som er en fantastisk stor lettelse er å få en "closure" ENDELIG. Da kan jeg begynne å legge det bak meg og det er faktisk befriende. Det å få mixte signaler hele tiden er forferdelig anstrengende i lengden og bryter ned selvfølelsen. Mister troen på sin egen dømmekraft.

Jeg fikk en melding i går etter at jeg opplyste han om at jeg nå visste at han ikke var interessert og at jeg lovet å ikke plage ham mer.

Han skrev at han aldri hadde vært i nærheten av å føle at jeg plager ham. Også at han følte han ikke strakk til....men bla bla bla tenkte jeg da.

Gråt litt i går kveld, men sov godt og føler at jeg nå kan åpne meg for andre som verdsetter min kjærlighet mer.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 22 jan. 2012 10:26

Hei TS!

STOLT av deg jeg!! Så deilig å føle at du endelig kan gå videre!

Han vil alltid svare på meldingene du sender, så nå håper jeg du er sterk nok til å ikke sende, og han vil nok også sende deg meldinger med jevne mellomrom en stund, og da må du være sterk nok til å ikke svare... Et svar for han er en liten dæsj med tennvæske på hans lille egobål....:)

Ønsker deg riktig lykke til!! Du fortjener helt sikkert noe bedre enn noen som bare holder deg varm, og på gress, mens han venter på den "rette"... og etter erfaring, kan det hende han også tar kontakt "etter han har truffet den rette", da slike menn trenger bekreftelse på sitt eget ego, ved å holde noen varm! Sad but true...

Stor klem! Du er sterk og flink!!

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 11:25

Godt med trøstende og oppmuntrende ord fra deg Miss Gucci. Ja, menn kan være noen store egodrittsekker, det er sikkert og visst.....men jeg skylder bare meg selv for å ha latt det gå så langt...

Og jeg skal være sterk som en bjørn dersom det kommer lyd fra han....jeg føler virkelig at boken kurerte meg..takk og lov at jeg leste den, om enn litt sent..men aldri for sent alikevel.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 22 jan. 2012 11:35

Hehe.... bare så du ikke blir bombadert med "Damer kan også være drittsekker!!!" - så skriver jeg det med en gang, at det kan nok også gjelde jenter.... hehehe

Jeg har vært der du er, og du er heldig som klarer å bevege deg ut nå:) Jeg mistet mer tid enn du har gjort til nå:):)
Men som sagt, vær sterk, og stå på det DU føler er rett:) Stå på for DEG, og ikke noen andre:) Se at du har verdier som han aldri kommer til å være verdig:) Hadde han vært det, hadde han agert for lenge siden:):)

Som vår gode venninne Beyoncè sier: "If you liked it, then you should have put a ring on it"... Ok, så er det LITT dramatisk, men det ligger allikevel noe i det....:)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 22 jan. 2012 12:03

@TS

Skal jeg fortelle deg hvorfor han holdt ut i 15 mnd. Enkel tilgang til sex og en deilig følelse av å bli begjært.

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 13:14

Tror mer på det Miss Gucci skriver. Han får en dæsj tennveske på egobålet sitt. Han var ikke ute etter sex en gang...bare sente søte kjærlighetserklæringer til meg på sms. Sånt er mye værre å leke med synes jeg enn sex. Da spiller man virkelig på følelser og det er sjofelt.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 22 jan. 2012 13:54

Ja...er det ikke enkelt å plassere skylden "der ute"?
Han/hun holder noen på gress. Fyskam! Så leser plutselig TS en bok, og vips kan det sendes en sms om at "Jeg VET du ikke er interessert. Jeg dropper nå opplegget vårt, og du slipper å plages med meg mer"
Helt seriøst...det lukter martyrtendenser lang vei. Tankelesing på høyt nivå.
Etter 15 mnd i et forhold vil jeg tro (i min verden er det helt naturlig å anta) at man snakker sammen.

Her får "den andre" pepper for å ha holdt ting gående i 15 mnd. Men det gjelder da virkelig ikke kun 1 person, gjør det? Jeg har skrevet det mange ganger i forum,men gjentar det gjerne:
Jeg mener at BEGGE parter i et forhold har 100% ansvar for forholdet.
Og TS var med på leken i 15 mnd selv.
Hvor tydelig var kommunikasjonen før sms`en bare ble sendt som avslutning?
"NÅ vet jeg hvordan det ligger an! It`s over!"

Denne tråden er et veldig godt eksempel på hvordan mannfolk (egodrittmannfolk, sto det visst) får skylda for at forholdet ikke ble som forventet. Han skulle ha gjort slik og sånn, sagt slik og sånn...osv.
TS har lest ei bok, og nå gjort jobben HAN skulle gjort? Feil...!
Hvorfor var dette hans ansvar?
...

Gratulerer, @sannheten. Du har omsider tatt ansvar for ditt eget forhold.
Godt mulig han sitter igjen som et ?-tegn. For tvetydig kommunikasjon tror jeg har gått begge veier her, jeg. (Antagelse) Og nå er det på tide at du slipper han fra deg...også med drittsekkpåstandene. Du vil ikke bli ferdig med det før du legger fra deg hele sekken, det betyr at du slutter å peke med skyldfingeren på han.

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 14:02

Meldingen jeg skrev lød slik :

Skulle ha lest boken før men fikk den i dag da. Har lest 40 sider og trenger vel ikke lese hele for å bli overbevist...Boken heter "Han er faktisk ikke interessert". Og hvor smertelig den enn er å innse for meg... så vet jeg det nå da. Du er ikke interessert i meg og klarer ikke å si det. Så da var vel leken over for denne gang. Skylder ikke på noen andre enn meg selv for at det tok så lang tid for meg å forstå...sånn er vel kjærligheten. Vanskelig å gi slipp. Men skal love å ikke plage deg mer.

@Tingeling

Ingen snev av martyr overhode. Og tro ikke at det er første gang jeg reagerer på "opplegget "vårt. Men denne gangen føles det definitivt fra min siden. Tror ikke det kom som noe sjokk på denne mannen. Han vet hva han driver med, ikke tro noe annet.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 22 jan. 2012 14:21

Jeg syns det er fint du har tatt et standpunkt og en beslutning, jeg, @sannheten. Tro meg på det. Og jeg skriver i beste mening, selv om det kan virke veldig direkte og kanskje lite medfølende.
Ja, det er godt mulig han vet hva han driver med. Det er godt mulig dette funker svært bra for han også, så lenge det ikke får noen konsekvenser. Så hvorfor skal han endre atferd?
Men viktigere er jo spørsmålet: Vet DU hva DU driver med?

*Ingen kan behandle deg dårlig uten DIN tillatelse.
Og DET er hva det meste handler om. I alle trådene om å bli behandlet dårlig av det andre kjønn, slenges skylda hit og dit. Jeg skriver om å ta ansvar selv, jeg. DU kan ikke bli behandlet dårligere enn hva DU tillater.
Det handler ikke om skyld. Thats it.
Og så handler det om forventninger. Man kan ikke bli skuffet uten at man har/har hatt en forventning.
Og så handler det om måten man gjør ting på.
Dersom man fortsetter å gjøre ting på samme måte, vil man få samme resultat. Sånn er det bare. :-)
(Slik jeg ser det ihvertfall)

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 14:27

@tingeling

Helt ening med hva du skriver. Problemet er vel når følelsene styrer adferden og man er uten kontroll. Da er det ganske sjofelt av den som ikke har slike følelser å utnytte situasjonen. Men ansvaret ligger hos meg. Ingen tvil om det. Så da trenger man litt oppbakking og litt bøker etc. for å komme seg på beina, samle styrke og pelle seg vekk....

Jeg for min del har anstendighet nok til å si fra til en mann som har falt for meg at jeg ikke føler det samme tilbake slik at det ikke blir å pine vedkommende.

Skjult ID med pseudonym watchersky sø. 22 jan. 2012 14:43

(Re: tillatelse til å behandle)
Nja.
Det kan hende enkelte er litt for forblindet til å klare en vurdering, etc.
Andre personer og andre grader og evne til å ta ansvar over eget liv.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 22 jan. 2012 14:50 Privat melding

@TS
Jeg har sett filmen! Og likte den.
Men det eneste den gjorde for meg, var å bekrefte unntakene, hehe.
*lenge leve håpet*

Har boken en annen vri?
Mange gode bokforslag her oppe, forresten.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 22 jan. 2012 14:55

@sannheten
"Problemet er vel når følelsene styrer adferden og man er uten kontroll."

Jepp. Excactly.
Og da er vel nettopp _det_ et kraftig signal for å man trenger å ta tilbake kontrollen.
For hvem er det da ellers som har den?
(Jeg mener forøvrig at man ikke kan være uten kontroll. Det er kun en unnskyldning for å IKKE ta kontroll...)
:-)

@watchersky
Dersom man er forblindet er det vel på tide å fjerne sløret foran øynene?

Skjult ID med pseudonym Serum sø. 22 jan. 2012 14:56

Det er flott at du har tatt ditt valg, TS. Vet at det følelsene kan gjøre en "blind" og overse alle signalene. Har vært der og blitt utnyttet selv, om enn kanskje med litt andre intensjoner fra den andre part. Når man klarer å tenke klart og ser hva som skjer så er det viktig å si fra raskt slik at begge kommer seg videre og ikke la seg dra tilbake. Vi har selv ansvar for vårt eget liv og det gjelder også i slike situasjoner. Jeg mener også at det er viktig at vi sier ifra så tidlig som mulig dersom vi merker at noen har fått følelser for oss og vi ikke føler det samme tilbake.

@Miss Gucci: Det med ring er ikke lenger et tegn på at den andre mener det. Man forlover seg nå bare for å gjøre den andre glad og med tendensene blandt kjendiser så er også giftemål bare et papir på at man nå har en fast partner til men finner en annen. Jeg liker ikke utviklingen og mener selv at det å forlove seg er det samme som at man har fortalt hele verden at man skal gifte seg og dele resten av livet med den personen men kjenner en del som ser forlovelse som en måte å holde lenger på den personen man har et forhold til for øyelikket og ikke som noen forpliktelse.

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 15:06

Jeg har gjentatte ganger prøvd å ta kontrollen, men falt tilbake .....så jeg har virkelig slitt med denne fyren. Følelsene har blitt så sterke at jeg har gitt opp i perioder....

Men denne gangen føles det annerledes...takk og lov.

Har ikke sett filmen, bare lest boken som har gjort nytten for meg.

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 19:39

Det er så deilig....denne lettelsen...denne befrielsen, jeg har lagt ham bak meg for godt. Trodde aldri jeg skulle klare det...men den følelsen jeg har i meg nå kjenner jeg er for ALLTID...det er definivt ....han er ute av systemet mitt...jeg vet det.

Så deilig å føle dette. Jeg er ikke lei meg lenger....

Måtte bare skrive dette. Det er lys i tunnellen. Kapittelet er avsluttet. Avslutning er nøkkelen. Ikke noe defuse stillheter som man ikke helt vet hva betyr. FANTASTISK:-)))))))

(mann 37 år fra Oslo) sø. 22 jan. 2012 19:43 Privat melding

Bestemte meg nlig for å stoppe å date ei jeg har datet et par-tre måneder.
Hadde håpet at følelsene skulle bli sterkere, men det gikk motsatt vei og da ser ikke jeg heller poenget.
15 måneder er lenge å gå sånn, synes jeg..

Skjult ID med pseudonym s.a.me sø. 22 jan. 2012 19:43

@sannheten. Jeg skjønner at du må ha hatt sterke følelser for denne mannen.
Godt at du har kommet deg et steg videre, og at du endelig kan se "lyset i tunellen"
Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym sannheten sø. 22 jan. 2012 19:55

Tusen takk s.a.me

Ja, det har vært tøffe tak med han...men tenk ...nå føler jeg at han ikke er viktig i mitt liv lenger...han falmer og blekner for hver time som gå for nå vet jeg at han ikke har noe å tilby meg...der er ikke mer å hente der. Han kan ikke si noe som får meg til å tro og håper lenger....jeg tror ikke på et kvidder av det som kommer ut av munnen hans...ikke sjans.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 22 jan. 2012 22:14

Serum...som sagt så var setningen om ring litt vel dramatisk, meningen min med utsagnet var vel at hvis han var interessert og ville ha henne, så måtte han gjøre noe med det og satse på henne... Var ikke ment som om at man skulle forlove seg...