Alle innlegg Sukkerforum

Chat, Online or not?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hikke sø. 22 jan. 2012 04:24

Altså, er det alt for mange som ikke vet hvordan chatten fungerer eller? Hver gang jeg prøver å kontakte noen på chatten ender det opp med ingen svar.

Burde jeg ta det som et hint, eller vet folk rett og slett ikke hvordan chatten fungerer?

Skjult ID med pseudonym Hikke sø. 22 jan. 2012 04:25

Har snakket med noen som ikke aner hvordan de svarer på chat og slikt, så burde vel egentlig stå litt bedre forklart noen plasser, eller? :)

Skjult ID med pseudonym iallverden sø. 22 jan. 2012 04:28

..om det er "alt for mange" avhenger vel av hva du anser som normalen?

Skjult ID med pseudonym Hikke sø. 22 jan. 2012 04:35

Altså, jeg er en Norsk dame, og jeg er en av de som prøver å ta kontakt med flere. Jeg er ikke den som venter på at andre skal ta kontakt, jeg handler !

Men etter å ha prøvd å ta kontakt med ganske mange flere dager etter hverandre, uten å få noe form for svar eller tilbakemelding så kan man jo begynne å lure? :)

Skjult ID med pseudonym Hikke sø. 22 jan. 2012 04:42

Jeg er nok ingen mann :)

Men når man får en god del private meldinger fra forskjellige folk, og likevel ikke blir godtatt på chat, da kan man jo lure litt.. :)

Det er da jeg lurer, er ikke folk klar over at de står som online på chatten? Vet de ikke hvordan man godtar chat, eller hvor det står hvem som ønsker å chatte med en?

Eller gir de rett og slett blanke i å snakke med en?

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 22 jan. 2012 04:44 Privat melding

Jeg har skrudd av chatten, desverre så er det mange som bruker den ganske feil, så jeg gidder ikke ha den på lenger, når første meldingen blir, får jeg se deg på cam? Da blir det litt i meste laget!

Skjult ID med pseudonym Hikke sø. 22 jan. 2012 04:51

Ja, har opplevd det et par ganger jeg også, folk som maser om cam, og skrur på cam og gjør ufine ting. De blir ganske raskt blokkert. Men det finnes da vel koselige folk der ute også, som bare er ute etter å ta en koselig prat om alt og ingenting?

Jeg for min del, jeg liker å ha en flytende, sammenhengene samtale. Er ikke så glad i å sende alle disse meldingene hele tiden, blir rakst til at folk maser om andre kontakt midler, og det liker jeg ikke uten videre :)

Men ja, syns folk kan bli flinkere til å svare på chat, eller bli flinkere til å sette seg som "frakoblet" på chatten.

:)

Skjult ID med pseudonym Hikke sø. 22 jan. 2012 05:21

Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig?! :)

Skjult ID med pseudonym is sø. 22 jan. 2012 10:13

Jeg er ofte online på Sukker, men sitter ikke å har denne siden oppe hele iden, dersom noen kontakter meg på Chat så er det ike alltid jeg legger merke til det... Tror nok det e fler enn meg som har det sånn.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 22 jan. 2012 14:46

Chatten er uansett ubrukelig. Bare å slutte og bruke den først som sist. Når jeg tenker meg om kunne Sukker med fordel bare fjernet hele funksjonen. For akkurat slik som den er idag fremmer den stort sett bare klageri og negativitet. Og det ønsker vel ikke Sukker noe av vel? :P