Alle innlegg Sukkerforum

Dr. Jekkyl`n Mr. Hyde..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Danty sø. 22 jan. 05:21

Hva gjorde halvkiloen med sukker på Jekkyls inatt :P

Skjult ID med pseudonym kit sø. 22 jan. 05:23

Sjekket, vil jeg tro.

Er det ikke ett kjøttmarked?

Skjult ID med pseudonym Hikke sø. 22 jan. 05:23

Nei si det du :p

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 22 jan. 05:29

Jodda, kit... men slikt kan en bedrive på så uendelig mange steder i Oslo en lørdag natt.. Jeg følte nesten at det var et slags sukkerparty der ikveld :)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 22 jan. 05:51

Det var vel også noen på Johns i natt. Tydeligvis noen som ville ha seg noe.. :)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 22 jan. 06:23 Privat melding

Hmmm hvor?

(mann 34 år fra Oslo) sø. 22 jan. 09:00 Privat melding

Hahahaha:-D Var en del venninner av meg der ja:-D Du hilste mest sannsynlig på dem:-D
Mene... JEG var ikke der Danty... Faen!!! Blir skikkelig party der til neste lørdag også:-D DA skal jeg dit:-D Gleder meg max:-D

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 22 jan. 11:59

Det var nok atskillig flere enn venninnene dine der, ceca. Flere gjenkjenbare fra både forumet og ellers, uten at jeg skal nevne nick

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 22 jan. 17:16 Privat melding

jeg kom jeg så jeg gikk. jeg virkelig passer ikke til et slikt sted, men hadde en sjefete venninne. men hyggelig å hilse på @danty og andre da. men jeg forsvant hjem fort gitt. med mitt neste "prosjekt" på telfonen.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 22 jan. 19:43

Syntes du smuttet elegant inn der jeg da:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 23 jan. 01:02

elegant vekk derfra var mer korrekt tror jeg :p

(mann 62 år fra Akershus) ma. 23 jan. 01:04 Privat melding

Er det et sted i Oslo som heter Jekyll & Hyde? Det er det i Lillestrøm også. Er de i slekt?

(mann 45 år fra Oslo) ma. 23 jan. 01:08 Privat melding

Jeg har aldri helt skjønt det stedet der. På den ene siden er det ei stille og fredelig bule der man kan man sitte i overetasjen og nyte sin Haandtverker i fred mens man modent reflekterer over livets mysterier. På den andre siden er det nok å spankulere ned i underetasjen før luftfuktigheten og brunstfeldigheten stiger med minst 50 prosent og borsalinohatt og snutesko med bjeller er nok til at jomfrudommen er tatt og nattesøvnen redda. Merkelige greier.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 23 jan. 01:21

Helt forferdelig sted.. oppe og nede.. Virkelig... Jeg tror jeg er for prippen når jeg er ute.. Jeg liker steder man kan danse.. Men trives definitivt ikke på dette stedet... Og ikke når menn ser på brystene dine før se ser på deg... my god lissom.. Jeg måtte jo kneppe helt opp for å unngå¨denne oppførselen.. funket det.. NEI.. huff

men men

(mann 34 år fra Oslo) ma. 23 jan. 02:12 Privat melding

Hahaha :-) ikke akkurat det problemet jeg har. Hadde jeg hatt slike fordeler hadde jeg vel brukt de vel :-) Utestedet heter forresten kun ''Dr. Jekyll''.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 23 jan. 11:08

Ceca83: Hyggelig at de liker at jeg har bryster selvfølgelig.. Men når de blir med det "hah, du er bare et knullformeg blikk" i samme slengen.. Vel... UHU... ekle ekle skitne menn... Jeg vil se menn med ramp og glimt i øya... Ikke noen som har pugget "the game", og ser på deg som du ikke er verdt annen enn en bruk og kast...

Jeg liker å vise mine kurver for hva de er verdt el ikke verdt (kommer nå an på folk og fe) .. men ikke der det vansker prostituerte og menn som har dopet vekk gentlemannsviset sitt.
Selvfølgelig er det nok mange bra menn der og... Men de har forvillet seg.. sikker på det.. hehehe..

(mann 45 år fra Oslo) ma. 23 jan. 11:12 Privat melding

Kvinne81:
Vi sitter som sagt i overetasjen, lengst inn mot veggen. Du gjenkjenner oss på de oppgitte blikkene og den undrende hoderistinga.

(kvinne 35 år fra Oslo) ma. 23 jan. 11:24 Privat melding

@HerrFekt: Ok, skal huske dette til neste gang jeg virkelig er den eneste som ikke vil dit, og valget står på hjem eller dit... men mest sannsynlig vil jeg velge hjem...

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 23 jan. 11:41

Veggdyr? :)

(kvinne 29 år fra Akershus) ma. 23 jan. 14:37 Privat melding

Jeg var på jekyll og var som vanlig en god del kjente men følte det var enda flere enn vanlig ja gitt hehe..nå skjønner jeg hvorfor var både folk fra speeddatinga og sukker der..i see i see.. :P Når jeg tenker meg om så jeg både danty og tror jaggu jeg så kvinne81 også. Liker det stedet jeg alltid mye liv men er helt klart enig i at det er mye brunst i under etg ja haha så man må ut av og til å kjøle seg ned litt :P og noen kan være litt over the top ivrige og da må man være litt streng men ellers så går det så bra så :)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 23 jan. 18:38 Privat melding

Jeg liker at du slapper av samtidig som du er ivrig Danty, det er noe gutter under 30år aldri får helt til..kombinasjonen av å kose seg samtidig som en slapper helt og holdent av.

Morsomt å drikke med deg, beklager at det ikke var mer fart i meg..tusen takk for øl og drinker! :)