Alle innlegg Sukkerforum

holde varmt....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmmmm sø. 22 jan. 2012 11:44

når jeg er i forhold, så er jeg drittlei personen, etter bare 1mnd eller 2. Jeg vil jo ha kjæreste, så jeg sier ikke noe! Men det skinner jo gjennom at jeg ikke er spesielt innteressert! Men så, da jeg blir dumpa! Da kommer følelsene fram, og jeg blir veldig lei meg, og kan faktisk bli deprimert! Gjør alt jeg kan for å få tilbake personen. Men er dette reelle følelser, eller er det bare følelsen av å være dumpa, som gjør meg trist?

Det jeg lurer på, er: Hva er galt med meg da??

Skjult ID med pseudonym hmmmm sø. 22 jan. 2012 12:45

Nei, følelser er noe vi har, men ikke noe vi snakker om. Har jeg lært!!

(mann 64 år fra Akershus) sø. 22 jan. 2012 12:46 Privat melding

@TS: Jeg skjønner akkurat hva du mener. Jeg hadde min første (og egentlig eneste) knusende kjærlighetssorg etter å ha bli dumpet av en jente jeg egentlig ikke ville være sammen med. Jeg var helt ødelagt i to-tre måneder etterpå, og det på tross av at denne jenta var veldig sympatisk i sin måte å dumpe meg. Tror det er nederlaget ved å bli dumpet som er det verste. Følelsen av å være uønsket.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 22 jan. 2012 13:03

For meg ser det ut til at du har et godt innarbeidet mønster.
Hvor mange ganger har dette skjedd, da?

Skjult ID med pseudonym hmmmm sø. 22 jan. 2012 13:16

Hvis jeg deler og prater, så får jo personen greie på ting om meg, og det kan vel brukes mot meg ved senere anledninger det! Blir det ikke også mye mer smertefullt å bli dumpa, hvis man deler/åpner seg for andre?

Joda, det hqar skjedd flere ganger!! 4-5 tenker jeg!!

Skjult ID med pseudonym hmmmm sø. 22 jan. 2012 13:32

hmmmmmm skummelt! Hva sier venna hvis jeg plutselig byner å dele følelser da? gaaaaaaaaaylord.... :)

men har ikkeno tape jeg! skal prøve dele mer...

Skjult ID med pseudonym is sø. 22 jan. 2012 13:36

Enig med Nostalgisk. Deler man ikke tanker og følelser, kan man like gjærne være singel.
Det handler om at dersom man ikke gir, så får man ikke noe tilbake. Hadde nok ikke delt med ei dame som ikke ville fortalt meg om sine oppturer og nedturer, og da hadde jeg nok blitt dritt lei etter et par måneder, er lite givende å være i et forhold der kun overflaten er synlig.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 22 jan. 2012 14:01

Jepp, jeg lurte på det, @nostalgisk. :-)
Og så slettet jeg innlegget, da jeg så at vi hadde forskjellige innfallsvinkler i denne tråden. Dersom det hele dreier seg om å dele med andre, er jo TS langt på vei i mål, vil jeg tro.
Jeg så noe annet det kunne handle om. That`s all. :-)

Må legge til at jeg synes du skriver veldig fornuftig og modent (jeg er ikke veeeeeeeeeeeldig glad i det ordet, men håper du skjønner hva jeg mener) ift mange menn på din alder. Hadde jeg vært nærmere din alder (OG hjemme i trøndelagen) hadde jeg sikkert sjangsa litt på deg. ;-)