Alle innlegg Sukkerforum

Heltene på Nattbussen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kamo ma. 23 jan. 2012 09:37

Var ute Lørdag, tok nattbussen hjem.

Jeg har en rutine, jeg skal hjem fra byen og drikke brus og se film når jeg har vært ute på lørdager, alene.

På nattbussen er det en jente jeg jobber med, vi sitter nesten ved siden av hverandre og er gode venner, jeg kjenner samboeren hennes godt og synes hun er en kul jente å prate tull med.

Hun er litt brisen men bare hyggelig og prater masse og har hatt en fin kveld, jeg prater og har det fint.

iløpet av turen er det flere jenter som ser på oss, blant annet en som tydeligvis er på vei hjem fra skiftjobbing og dette forstår jeg ikke, jeg har sett det før og tenkt over det mange ganger...men det har aldri skjedd med meg.

De skal redde henne! en kommer bort og spør om det går bra med henne? og skiftjobberen(sykepleier ganske sikkert) tar tak i armen hennes og skal dra hun av på neste stopp, hvorav min kollega spør hva i helvete holder du på med? til "nattbusshelten".

Har noen av dere opplevd dette før? jeg forstår vel at rent biologisk så er det vel et primitivtutrykk for å sørge for at ingen andre skal få seg noe om hun ikke får seg noe og det kan hun forhindre ved å late som om hun hjelper jenta......som forøvrig bare er en venn og aldri noe mer.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 jan. 2012 09:53 Privat melding

Var tydeligvis en misforståelse og venninen ville redde henne fra å gjøre noe hun kom til å angre på.
Er jo bare å si fra at det bare er en kollega og ferdig med det.

Men det er litt synd at det er blitt slik at man ikke kan prate sammen uten at folk automatisk legger mer i det bare fordi man er litt brisen :-/

Sier vel gjerne mer om "nattbusshelten" enn kollegaen din, får vi tro..

Skjult ID med pseudonym Kamo ma. 23 jan. 2012 10:01

Ja det var merkelig, forøvrig flere andre jenter som blandet seg inn.

Vi snakket om hunder og hundeoppdrett...hehe....."nå nå blir du med meg"....kollegaen min måtte desverre slå til henne for åf å henne til å slippe taket.

Og 10min senere er det en ny hjelper...

Nå skjønner jeg hvorfor gutter med jenter aldri tar nattbussen hehe, jesus fucking christ.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 23 jan. 2012 10:43 Privat melding

Usj... høres absolutt ikke noe særlig ut å oppleve. Jeg hadde fått vondt i magen av å bli behandlet så dårlig. For de jentene var jo rett og slett skikkelig uhøflige.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 23 jan. 2012 10:54 Privat melding

På meg låter det som ren og skjær mannsforakt dårlig kamuflert som solidaritet. Har aldri opolevd det selv og tror og håper at det ikke er spesielt vanlig.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 23 jan. 2012 11:03 Privat melding

OMG!.... beklager forkortelsen.. men eneste jeg greier å se i saken... Noen kvinnfolk asså!

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 23 jan. 2012 12:00 Privat melding

Kan i det minste lære i fra opplevelsen din at drar du kvinnfolk med deg hjem så ta taxi, da slipper du bli cockblocket på offentlig transport....

Men ser du ut som en pervers gris eller mokkamann siden alle på bussen skulle redde jena fra deg? :p

Skjult ID med pseudonym Trompeten ma. 23 jan. 2012 12:05

Dette var en ny variant av "stygg veninne" syndromet....

Skjult ID med pseudonym Liseee ma. 23 jan. 2012 13:29

Eller kan det i lys av hendelser i Oslo være noen som bare vil hjelpe?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 23 jan. 2012 13:33 Privat melding

Hjelpe med hva?

Skjult ID med pseudonym Anon ma. 23 jan. 2012 13:35

Nei og nei så tullete! Verste jeg har hørt på lenge. Folk burde lære seg å passe sine egne saker? Hvis det var snakk om personer verken du eller venninnen din kjenner, så mistenker jeg at dette kan ha vært et uttrykk for en slags misforstått omsorg/hjelpsomhet. Hun trodde kanskje du var en potensiell voldtektsmann eller noe slikt. :p

Skjult ID med pseudonym Lurifax ma. 23 jan. 2012 13:36

Jeg tenker at det må være to sider av denne saken. Når du skriver at flere jenter så på dere, og at 2 stk uavhengig av hverandre skulle "redde" henne på samme bussturen.

Edru nordmenn blander seg vanligvis ikke inn på en busstur, med mindre noen grenser er brutt.

Skjult ID med pseudonym holt ma. 23 jan. 2012 13:47

Syns dette høres rart ut... Må ha vært en litt bedre grunn til at de blandet seg en det som beskrives av ts her? Var det kjente eller ukjente som prøvde å redde henne?

Skjult ID med pseudonym holt ma. 23 jan. 2012 13:48

Husk: Alle som ikke danser er voldtektsmann. Gjelder hele kvelden fra tolv til fem.. :P

Skjult ID med pseudonym bors ma. 23 jan. 2012 13:52

Tja.
Hvis de som prøvde å "redde" henne var redd for at noe skulle skje...
Det ville jo vært enkelt å invitere dem med hjem for å passe på at ikke noe ulovlig skulle skje, og kanskje kunne de ha deltatt også? :)
Lurer på hvordan de ville ha reagert på det.

Skjult ID med pseudonym Opptur ma. 23 jan. 2012 14:02

Jeg tipper at siden hun virket brisen, og dersom du virket edru og hun var "out of your league" utseende og kropsspråksmessig, kanskje det var noe med blikket ditt som gjorde at de fikk en bad vibe og tenkte "hmmm ..."

- da tenkte nok "hjelperne" at den kommende ONS du tilsynelatende hadde i tankene, og som hun helt uforvarende var i ferd med å bli forulempet med - det var noe som burde forhindres.

Sikkert mest som følge av at jenter liker å beskytte hverandre mot oss skumle menn, sikkert i mindre grad i dette tilfellet som sjalu cockblocking.

Jeg har aldri vært utsatt for noe lignende. Kanskje jeg har hatt flaks.

Men det skjer nok en del sjekking på nattbussen - det er jo ofte kveldens siste sjans for begge parter. Jeg har selv ved et par anledninger "plukket med" ei ukjent, alenesittende jente hjem for ONS på nattbussen i Oslo etter en fem minutters prat. Cluet var i de tilfellene kroppskontakt (tette lår mot lår, skuldre mot skuldre, og etterhvert hodet mitt på fanget hennes som "takk for at du er så blid"), blikk, smil, og åpning for action med mulighet for å trekke seg med "kom, vi går av her. Jeg følger deg hjem etterpå!". Helt sikkert mange måter å gjøre det på, og noen ganger har man flaks.