Alle innlegg Sukkerforum

Thaidamer vs Tyrkere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jonas ti. 24 jan. 2012 00:14

Har igjennom hele livet fått inntrykk av at norske jenter ser veldig ned på menn som har tuklet med thai damer.
Norske jenter har vært veldig flnke å dømme menn som ikke klarer ordne seg norske jenter, men dette medfører
også en uheldig stempling av menn som har en fetisj for disse thai damene, men samtidig fint klarer ordne seg noe hjemme....

Samtidig føler jeg fokuset på norske kvinner som har seg med tyrkere ikke blir like mye nevnt.... jenter reiser på ferie til tyrkia, et land som ikke har noe å tilby i mine øyne, mens menn reiser til thailand....

Hvilket syn har dere på denne sexturismen, er det noe for dere? Hva tenker dere om å møte en partner som har vært sexturist?

(mann 48 år fra Troms) ti. 24 jan. 2012 00:21 Privat melding

@TS:

Hva mener du med at det er sexturisme?
Jeg mener at man ikke skal si at alle er ditt eller datt pga. noen kanskje gjør noe som du beskriver.
Jeg har hørt/lest om damer som reiser til Afrika for å få seg et nr eller fler, men jeg vil ikke av den grunn si at alle damer som reiser til visse sted i Afrika er sexturister av den grunnen...

Tror det handler mer om: reise vekk fra hverdagen man lever i, tilgjengelighet av sex, fristelse, varmen osv osv, ikke bare om sex.

Men jeg vet ikke, for jeg har ikke vært i noen av stedene jeg har nevnt her.
Men for min del, om noen har hatt sex i Tyrkia eller andre land, det driter jeg i.
Det er noe som skjedde før jeg møtte personen i så fall, noe annet hadde vært at personen dro til et annet land etter man var i et forhold med personen. Det er på linje med bedrag, og skal litt til å tilgi og glemme.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 24 jan. 2012 00:21

Ikke noe for meg, men har du lyst har du lov for min del :)

Får man ikke dame her hjemme så kan det vel være det samme hva de mener om thaidamer da? Får vel ikke noen flere enn null uansett :p Og damene er ikke det grann bedre så hva de skal klage over vet ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym jonas ti. 24 jan. 2012 00:24

sexturisme er visst nok et problem så jeg bare lurte hva syn folk har på saken... ja det er kjent at hvite kvinner reiser til gambia for å dive hor, men det er visstnok i hovedsak britiske kvinner som bedriver svart arbeid så jeg tok med tyrkia istedenfor som er mer vanlig for norske kvinner.....

Skjult ID med pseudonym Manfred ti. 24 jan. 2012 01:54

Dette med thaidamer er ikke så enkelt som mange tror.

For det første er det ikke nødvendigvis noen "fetisj" å være interessert i asiatiske kvinner for å si det litt mer generellt, selv om det skal sies at mange av de asiatiske folkegruppene ser unge ut, lenge, og sånn sett kan
oppfattes som attraktive godt oppe i alder.

Det skal sies at noen menn utnytter seg av at mange asiatiske kvinner er beskjedne, eller virker slik,
men det er også slik etter min mening, at mange snille norske menn, eller som av ulike grunner har blitt avvist
av mange norske kvinner som kan oppfattes som for kravstore, da velger en asiatisk kvinne, typisk da fra Thailand.

Hvis noen menn derfor finner kjærligheten hos en slik kvinne, hvorfor skal vi da fordømme dem, med mindre det er god grunn til å tro at de utnytter dem?

De som har mottatt en solid thaimassasje, hvor du tror at leddene dine blir vridd i filler og hvor de omtrent hopper på ryggen din, vet at thaidamer ikke er tapt bak en vogn... :-)

Selv ville jeg nok ikke valgt en thaidame pga kulturforskjeller, jeg vil gjerne dele norske kulturopplevelser med henne, og ville følt meg ensom i lengden, mens jeg ler av Leif Juster eller mimrer til Lillebjørn Nilsen, men vi er alle forskjellige, og det finnes mange menn som synes det er kos, når huset summer av aktivitet fra disse kvinnene som fort blir flere, med venninner og alt, og heller deler kulturelle opplevelser med kameratene sine.

Religionen deres, buddhismen, er også etter min mening mye mer spiselig enn vår religion, den har ikke det samme problemet vi har, med synd og fortapelse, og tilgivelse hvis du bare _tror_ eller "tar i mot Jesus".

Det er nemlig _handlingene_ som skaper godt karma, og muligheten for å bli gjenfødt til et bedre neste liv, og selv om man selv ikke tror på det, så er det ofte slik at vennlige handlinger resulterer i vennlig behandling tilbake.

Thailandske og andre asiatiske menn, derimot, er etter hva jeg har fått fortalt, ofte ikke så snille, det kan også være noe av forklaringen til at mange av kvinnene søker seg til vesten.

En ting jeg forresten lurer på, er hvorfor det er så få av disse kvinnene her og på Møteplassen. Er det egne steder man må gå på, for å treffe dem? Har ikke turt å spørre de to jeg kjenner som har en slik kone, i tilfelle de har møttes under i utgangspunktet, ikke så seriøse omstendigheter... :-)

Skjult ID med pseudonym Opptur ti. 24 jan. 2012 02:04

Noe av grunnen til at den kvinnelige sexturismen til Tyrkia osv ikke kritiseres i like stor grad er nok at det i mindre grad er penger involvert.

Det er jo overflod av tyrkere som vil ha sex med norske blondiner, og damene som finner seg lokale helter trenger ikke være helt unge og supervakre heller.

Dessuten - menn ønsker jo gjerne å finne seg noen yngre, mens damer ønsker å finne seg noen eldre, noen med erfaring og autoritet. Og det er langt flere eldre menn som vil tilby sex "transaksjonsfritt" til middels utseende kvinner enn det er unge damer som kan tenke seg å tilby det samme til middels utseende menn.

Når det er sagt tror jeg nok ofte at norske kvinner oppleves som ekstra attraktive delvis pga deres sterke økonomi.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 24 jan. 2012 06:37 Privat melding

Preben, sukker sin datingekspert, har ett innlegg om sexturisme. Han kommer med denne listen over destinasjoner:

The primary destinations for female sex tourism are Southern Europe; also Israel; the Caribbean, Bali in Indonesia and Phuket in Thailand; and Gambia, Senegal and Kenya in Africa. Lesser destinations include Egypt, Tunisia, Morocco, Fiji, Ecuador and Costa Rica.

Her for menn:

Brazil, Costa Rica, Cuba, the Dominican Republic, Kenya, the Netherlands, the Philippines, and Thailand.

http://sukker.no/datingmagasin/2011/11/globalisering-av-kjonnsmarke det/#more-2367

Skjult ID med pseudonym dude ti. 24 jan. 2012 06:59

Jeg er stadig vekk sexturist i nabobyen, samme dama hver gang..... ;)

Skjult ID med pseudonym Joda ti. 24 jan. 2012 09:01

Dere misforstår, kjære gutter... (for øvrig interessant at det tilsynelatende bare er menn som deltar her).

Jenter drar ikke til Tyrkia eller Afrika for å få seg et nummer eller flere. Det kan de få hvor som helst her hjemme!
Jenter drar dit for å bli vartet opp som prinsesser, for å føle seg sett, verdsatt og attraktive (jada, bare for et øyeblikk men likevel ), Det er deilig å føle seg ettertraktiet som motvekt til å lese tråder om menn som stikker av her hjemme fordi daten hadde 10 kg. mer enn han trodde osv.

For menn handler det mye mulig om sexturisme og å få seg et nummer. For kvinner handler det om oppmersomhet.

Oppmerksomhetsturisme, faktisk! ;-)

Skjult ID med pseudonym Joda ti. 24 jan. 2012 09:07

Og spørsmålet var om jeg ser ned på en mann som har vært på sex-turismetur til Thailand?

Ja. Kan jo forstå ham på en måte, at det er fristende, men vil ikke ha ham som kjæreste. Han kommer antakelig til å ha lyst til å gjøre det igjen. Og det har noe med menneskesyn og kvinnesyn å gjøre. Å ta for seg fra de som er svakere og mindre heldig stilt. Nei, liker det ikke.

Om menn hadde verdsatt frodighet mer her hjemme, tror jeg færre ville dratt til Tyrkia og Afrika for å føle seg atttraktive. Her hjemme handler det alt for mye om vekt. (Noe som også plager de slanke).

Skjult ID med pseudonym xxx ti. 24 jan. 2012 10:30

@Joda

Er såååååå enig med deg, akkurat sånn er det.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 24 jan. 2012 10:41

Joda:
Det tror jeg nok du kan si om de fleste menn som drar til thailand også. At det er for å føle seg viktig for en kvinne, få nærhet, som man kanskje ikke får hjemme. Skal ikke si at alle er slik men mange.

Så du mener at behovet for oppmerksomhet er mindre farlig enn behovet for nærhet og sex? Selv om begge ender opp med å ha sex med den "svake" part? Ser liksom ikke helt den store forskjellen jeg altså. Begge gjør akkurat det samme, og er ikke noe bedre enn den andre.

Og hvorfor får dere ikke denne oppmerksomheten av norske menn?
Denne oppmerksomheten er det jo bare snille, kjedelige menn som gir her hjemme, og de vil dere jo som kjent ikke ha de :p

Det handler nok ikke så mye om vekt som du vil ha det til, dette handler nok om holdninger. Som du sikkert har lagt merke til i mange av trådene, så oppfører mange norske kvinner seg som menn ovenfor menn, så hvor blir det da av kvinneligheten vi skal like og sette pris på? Kan det være en grunn til at denne søkes i andre land, der kvinner fortsatt oppfører seg som kvinner?

Bare sånn for å utfordre litt :)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 24 jan. 2012 10:50 Privat melding

@Joda;
Såååå... Hvis disse jentene bare er ute etter oppmerksomhet.. Hvorfor ligger de med disse mennene da?

Sorry, men det der ble for tynt.

Forfengelighet er også en av dødssyndene, forresten.

Skjult ID ti. 24 jan. 2012 11:07

@Joda

Så du mener at kvinnenes behov for å bli verdsatt er et mer verdig behov, enn mennenes behov for å bli verdsatt og godt behandla?

Faens dobbeltmoral er det, da? Du er vel ikke medlem av Ottar, vel...?

Vi vet alle at det forventes (i gjennomsnitt) at mannen skal bidra mest, med den fysiske tryggheten, og er selv blitt dumpa eller rettere sagt date avvist fordi jeg for tida ikke er i fullt arbeid, så det er litt ekstra surt nå.

Men i følge kamerater (og en fordomsfri venninne) ville jeg ha vært en god kandidat for å få meg thaidame fordi jeg er snill, men myndighetene har økt inntektsgrensene, så det nå bare er de mer bemidla mennene som kan gjøre det. Og tilhørighet til bostedet prøves av UDI, så det er ikke lenger bare for en ikke så populær her hjemme, mann med lav inntekt eller kanskje uføretrygd å finne lykken i Thailand, for hvis dama ikke har familie her allerede, så vurderes det slik at man må flytte ut av Norge, og at dama ikke kan komme hit.

Dette favoriserer utrolig nok muslimske arrangerte ekteskap når de allerede har store familier på "innsida" og har også laga problem for rene "hvite" par, med kona eller mannen fra USA eller Australia.

Fikk det forklart av en kamerat, men innafor og utafor EU/EØS hadde også noe å si, uansett så er det prinsipielt på trynet å komme trekkende med at den kortvarige gunst norske kvinner får i Tyrkia eller Gambia for den sakens skyld, er mer verdt enn om norske menn oppnår det samme i Thailand, ikke bare kortvarig mot en slant, men kanskje for resten av livet.

Skjult ID med pseudonym jonas ti. 24 jan. 2012 11:15

@joda

hehe..... om norske menn hadde verdsatt frodighet???
Så norske menn bør bite tennene sammen å ha seg med overvektige kvinner??

Feite norske kvinner reiser da til f.eks tyrkia for å bli vartet opp, fortalt løgner om at de er pene
for at tyrkeren skal få pult noe fra vesten.
Mannen reiser til thailand og her får han pult og blir vartet om om han er feit, stygg eller bare totalt uten sosiale antenner......

Ser ingen forskjell på disse områdene bortsett fra at tyrkerne jobber graits

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 24 jan. 2012 11:41

Kan vi ikke bare opprette et nettsted for å matche fete, stygge menn med overvektige kvinner, da?
Siden de ikke klarer det selv, må noen andre gjøre det for dem.
Gjerne som tvangsekteskap :)

Skjult ID med pseudonym Ina ti. 24 jan. 2012 11:44

Watchersky.... Ser ikke sammenhengen mellom fete og stygge..
<--- fet, men ikke stygg...

(mann 46 år fra Akershus) ti. 24 jan. 2012 12:36 Privat melding

@jonas..

Jeg synes du skal fokusere mer på fremtiden og hvordan du kan bli lykkelig med en kvinne der. Istedet for å henge deg opp i alt snusket hun har måttet holdt på med i sin single fortid. Det er noe med at de som har gjort ett valg og kanskje endret sin livsstil, de fortjener å bli gitt en sjanse utfra sitt nye jeg uten at det gamle skal få ødelegge alle fremtidsmuligheter. De aller fleste av oss har vel gjort ting i sin fortid man ikke nødvendigvis er så veldig stolt over??

@Joda..
Jeg synes du bommer ganske kraftig når du gir skylden til norske menn som ikke liker at dere jenter er frodige. Det er da ikke bare de frodige jentene som drar på tur og tar i mot oppmerksomheten de får?
Og de slanke norske jentene har nok ett like "dårlig" syn på frodige menn som motsatt. Dersom man ser en tynn/slank og en frodig/stor gå på gata som ett par, så synes jeg i allefall at det er en stor overvekt hvor mannen er den tynne, og dama den store. Det er ikke ofte jeg har sett slanke jenter gå hånd i hånd med godt overvektige menn.. Forutenom de som da har vært i Østen og hentet seg ei kone.

Skjult ID med pseudonym jonas ti. 24 jan. 2012 13:03

@eikers

jeg har klare på syn på hva so e akseptabelt av fortid for min del, men er klart interessant å høre hva andre mener

angående det du sier om chubby-chasers har du helt riktig. det er oftere du ser tynne menn med overvektige kvinner enn omvendt....
Det gjelder da kvinner som er overvekige av eget valg og kvinner som er ødelagt av fødsel

Skjult ID med pseudonym Opptur ti. 24 jan. 2012 13:54

Apropos dette med at dere ser flere slanke menn med frodige kvinner enn omvendt.

Kan dette virkelig stemme? For det heter seg jo at menn vil ha slanke damer, menns kvinner vil ha høye menn. Altså det at vekt over snittet for damer tilsvarer det å være under gjennomsnittlig høy for en mann hva angår attraktivitet.

Dermed burde jo de slanke damene finne seg høye menn - gjerne feite, da det er høyden og ikke er slankheten som er viktigst for kvinner.

Men samtidig må jo de lave slanke uønskede mennene ha dame, og hva gjenstår for dem? Jo de overvektige damene som de høye mennene ikke ville ha. Kanskje de finner hverandre ut av nødvendighet.

Og det er jo for de overvektige damene det er viktigst å finne seg en høy mann, for å kunne føle seg lette og feminine i forholdet. Så de har en større motivasjon til å finne en høy - feit eller slank, mann. Det skulle tilsi flere slank høy mann/feit dame par.

Summa summarum tror jeg grunnen til at det fins flere slank mann/overvektig dame par skyldes at det rett og slett er noe mer vanlig for damer å være synlig overvektig i dagens samfunn.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 24 jan. 2012 14:14

Er dette basert på noe som helst tallmateriale eller er det bare synsing??

Kan vel være fordi menn vil legge merke til overvektige kvinner, samtidig med at kvinner legger merke til overvektige menn? Og derfor vil kanskje damene se tynne damer med feite menn oftere? En teori ihvertfall. Som når man er gravid, så ser man gravide overalt osv. Det har mye med hva man faktisk fokuserer på hva man legger merke til.

Skjult ID med pseudonym Diaz ti. 24 jan. 2012 14:32

Tror nok
@sta
er inne på noe er ja..

Skjult ID med pseudonym Joda ti. 24 jan. 2012 15:20

@skjult id
Har ikke sagt noe om at jeg synes det er mer verdig at kvinner drar til Afrika for å bli oppvartet/få sex enn at menn drar til Thailand for få sex/nærhet....

Som kvinne uttlaler jeg meg om hva JEG anser som uaktuelt kjæreste-emne. Om jeg hadde vært mann, hadde jeg ikke syntes det var bedre med damer som dro til de omtalte landene - med mål om å få oppmerksomhet/sex.

Jeg har selv aldri gjort det, og det kunne ikke falle meg inn å gjøre det. Akkurat like ÆSJ, spør du meg.

Men JA, jeg står for at det er ekstrem fokus på vekt her, noe det ikke er i Afrika og Tyrkia.
Det er nesten bare sterkt overvektige damer som trenger å reise noe sted for å få prinsesse-behandling på kort sikt, dersom utsikter til sex ligger i kortene.

Eikers - ikke enig dine observasjoner.. Har sett mange "Doug and Carrie-eksempler", jeg! :)

Skjult ID med pseudonym Joda ti. 24 jan. 2012 15:23

@sta - der sa du det!

Kvinner ser nok mer på mennene - mennene ser nok mer på damene. Og i alle fall de som skiller seg ut.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 24 jan. 2012 16:08 Privat melding

Tittelen på denne tråden låter litt som en filmen fra Hammerselskapet på 60- og 70-tallet.

Skjult ID ti. 24 jan. 2012 16:09

Skjønner ikke at det er mulig å være så kategorisk som mange her gir uttrykk for. Det er mange ulike årsaker til at en mann finner en dame fra østen. Kjærlighet kan oppstå hvorsomhelst. Det som er problemet er at mange damer fra øst føler seg tvunget til å reise til vesten for å forsørge familien sin, og da er det ikke greit. Mange damer drar til syden, møter en feriekjæreste. De færreste av disse mennene ønsker å flytte med dama, men vil bare ha sex. Altså utnytter dama på samme måte som hun utnytter han. Noen igjen kanskje ønsker seg bort fra sitt hjemland. Poenget mitt er at vi skal være utrolig forsiktig med å påberope oss retten til å vite hva som ligger bak den enkeltes valg......

Skjult ID med pseudonym råny ti. 24 jan. 2012 16:10

Jag synes at thai er myyye betre enn norske damer som kun tenker penger, hele tida. De er mye mere diseplin kå kjøket og respektere mannen for den hann er ,

(mann 38 år fra Østfold) ti. 24 jan. 2012 16:14 Privat melding

"det er ekstrem fokus på vekt her, noe det ikke er i Afrika og Tyrkia. "

Altså. Norge er et rikt land. Såpass rikt at selv de "fattige" som ikke har betalt arbeid har råd til å spise seg overvektige. I land som Norge handler overvekt eller ikke i stor grad om selvdisiplin alene.

Slik er det ikke i Afrika eller Tyrkia. De økososiale forutsetningene er vidt forskjellige. Dessuten, i Afrika spesiellt, så er jo faktisk overvekt et tegn på velstand. Da blir det jo litt kræsj, når det er stikk motsatt blandt turistene som kommer dit fra land som Norge. Her er jo overvekt mer utbredt blandt de med lav inntekt enn høy. Inntekt og karriere har jo igjen en stor sammenheng med nettopp selvdisiplin. Sånn sett blir de jo litt "lurt" av sin egen kultur, selv om "lav" inntekt her i Norge, selvfølgelig er å anse som "høy" inntekt i Afrika. Nok av eksempler på folk som har inngått forhold og til og med giftemål med noen de i hjemlandet ble ansett for å være høystatus-mennesker, og da blir jo sjokket relativt stort når parret ankommer Norge, og h*n oppdager at her er det stikk motsatt...

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 24 jan. 2012 16:32

så ein skal styre unna alle damer som har sydenbilder i albumet?????:)

dei har vert der kunn for å få seg kuk??????

greit å vite...:p

Skjult ID med pseudonym jonas ti. 24 jan. 2012 16:33

haha

Ja du er inne på noe kebab...

Leste i et blad, muligens vimenn om en stamme i afrika der hadde mennene konkuranse om å fli fetest, den feiteste mannen fikk den beste dama i stammen...

men dama han fikk som da skulle være "top notch" var ikke feit og jævlig, hun var ganske pulbar også etter norsk standard

Skjult ID ti. 24 jan. 2012 16:38

Fy f.... dumheten kjenner ingen grenser...

Skjult ID ti. 24 jan. 2012 18:47

Beklager tj, visste ikke at du var diktatoren her. Idiot.

Skjult ID ti. 24 jan. 2012 18:49

Eh...tj du misset kanskje innlegget mitt kolokka 16.09...... eller ikke

Skjult ID ti. 24 jan. 2012 18:50

klokka

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 jan. 2012 19:14 Privat melding

Jeg tror kjærester fra andre land er en gullgruve og jeg fatter ikke hvorfor ikke flere forretningshjerner utnytter potensialet.

Norge har mange ressursterke menn som ingen norske jenter vil ha, utseendemessig henger de ikke med og de har ofte endel autistiske/sære trekk. Spillgiganten Blizzard har uttalt at de registrerer flere "spilte" timer fra Norske brukere enn noe annet land i hele verden, vi har en unik problemstilling for første gang i verdenshistorien...en hel hauyg med menn som ingen norske kvinner vil ta i med knipetang, samtidig som norske kvinner i større og større grad inngår partnerskap med menn fra Oceania og Amerika/Øst-Asia.

Du har 5000 cricket-spillere utenom pakistan/ndia i Oslo som alle er fra Australia, England og New Zealand og som blir kalt for sexual-refugees, siden de alle er kommet hit med norske jenter.

Tenk hvor mye den første som organiserer kjærestetur til Øst-Europa via reisebyrå under seriøse rammer vil tjene, det er helt latterlig potensiale...type kundemasse på 100.000+ som alle gladelig blar opp?

Skjult ID med pseudonym cocojambo ti. 24 jan. 2012 19:22

Værste jeg ser er uflidde gamle damer som drasser rundt med sin "kjære", en stakkars ung og pen tyrkisk mann,som likeså kunne vært hennes barnebarn.....

Uffameg...!!

Skjult ID ti. 24 jan. 2012 20:35

Trenger ikke synes synd på meg tj....jeg klarer meg bra. Tillater til og med folk med andre meninger å si hva de vil her inne. Noe å lære kanskje?