Alle innlegg Sukkerforum

VET DET MED EN GANG?

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Oslo) on. 25 jan. 2012 22:09 Privat melding

Jeg har litt på følelsen at menn/gutter oftere vet med en gang om denne damen er den rette, mens damer/jenter trenger lengre tid.

Skjult ID med pseudonym Benn0 on. 25 jan. 2012 22:12

Folk er vel forskjellige. Jeg bruker evigheter på å finne ut om damen er den rette, derfor stikker alle damer vekk etter en stund siden jeg ikke er så på som de skulle ønske jeg var, og når jeg begynner å få følelsene så er de lei av å virre i sin boble av usikkerhet.

Skjult ID med pseudonym Mockis on. 25 jan. 2012 22:13

Dette er en erfaring jeg også sitter med. Det er i alle fall slik jeg har erfart det med menn. Men jeg må nok si at jeg er ganske lik på det området selv. Jeg vet som regel veldig raskt om dette er noe eller ikke. Og det er sjelden noen "vokser" på meg som kjærestemateriale. Som venner og menneske ja, men ikke som en fremtidig partner.

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 25 jan. 2012 22:13

hahahah SÅÅÅÅ enig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 25 jan. 2012 22:15

Noen ganger er jeg usikker. Andre ganger vet jeg ila første date om det er hun jeg vil ha eller ikke.
Det varierer.

(mann 46 år fra Akershus) on. 25 jan. 2012 22:17 Privat melding

Min erfaring er den motsatte. At det er jentene som vet med en gang om jeg er noe å satse på eller ei.. Nå har jeg selvfølgelig ikke datet alle damene i dette landet. Men jeg er en som trenger litt tid for å få de sterke følelsene. Jeg merker jo såklart ganske raskt om jenta er ei jeg vil bli bedre kjent med, men de sterke følelsene og forelskelsen kommer etter en tid når man blir bedre kjent.

Mens damer jeg har datet gjerne sier at dersom de ikke kjenner kriblinga både her og der med en gang, nei da er jeg feil person for de vil ikke få den selv om de blir bedre kjent med meg. :)

Så det skal ikke være så lett..

(mann 38 år fra Østfold) on. 25 jan. 2012 22:18 Privat melding

Selvfølgelig. Det eneste kriteriet vi går etter er jo utseendet, og det går jo relativt raskt å finne ut hvordan det er.

(mann 33 år fra Akershus) on. 25 jan. 2012 22:19 Privat melding

Vi går ikke utelukkende etter utseendet, men i større grad enn kvinner. Det er nok (mye av) grunnen.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) on. 25 jan. 2012 22:20 Privat melding

utseendet har man sett på forhånd stort sett da....

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 25 jan. 2012 22:24 Privat melding

Der er jeg usikker.
Tror det handler mere om å være klar og tydelig på hva man ønsker/ikke ønsker.
Jeg opplever ofte at en mann er mer interessert enn meg i begynnelsen (nesten alltid). Men det betyr sjelden at interessen varer.
En mulighet er jo at de vet på forhånd at de ikke mener alvor. Og har lyst til å gjøre andre ting mens de venter.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 25 jan. 2012 22:36

Har samme erfaring som Eikers1 - jeg opplever at kvinner jevnt over ikke trenger like lang tid som meg. Kanskje det kan være en fordel å treffe noen som tenker på samme måte - og kanskje det også burde vært noe man svarte på.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 25 jan. 2012 23:23

Jeg var sammen med ei jente i 3 år.
5 år etter det tok slutt, begynte jeg endelig å forstå at jeg egentlig aldri var glad i henne.

Noen har bare mer sirup i spaghettien enn andre?

Skjult ID med pseudonym Joda on. 25 jan. 2012 23:30

Vet ikke med kvinneprofiler, men i overraskende mange mannsprofiler står det om drømmedama:
Hun er vanskelig å beskrive, men jeg vet det er henne når jeg ser henne!

Så det bekrefter vel TS sin påstand..

Skjult ID med pseudonym råny to. 26 jan. 2012 16:40

Jeg mene det er fel at menn går etter utseendet, hvorfol det om je tør spøre ? Hva har vi og tape på å si at PERSonligheten teller mye mere. Det yte forgår det indre består.. tenk på det guter ;)

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 26 jan. 2012 16:46

Sist tok det meg halvannet år å finne ut av det, men nå dør jeg antageligvis alene :P

Skjult ID med pseudonym Useriøs to. 26 jan. 2012 16:54

Det sier vel seg selv atbdette er individuelt? Når skal folk slutte å generalisere?

Var på date med en jente som var 31, og hun bestemte etter første møte at vi bare skulle være venner. Så etter din logikk så vil jo alle kvinner vite dette med en gang, eller i det minste de over 30...

Og hun kontaktet meg, og spurte om å møtes...

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 26 jan. 2012 16:54

Jeg vet på et nanosekund om hun er for meg eller ikke. Men utseendet er også hvordan hun smiler og den udefinerbare magnetismen.

@råny
Teknisk sett kan man vel mene at personligheten bør telle mer, men sånn er vi ikke skrudd sammen, og umulig å gjøre noe med. Intellektet styrer ikke følelsene.

Men det var en eneste gang i livet mitt jeg møtte (ble sjekket opp av) ei som jeg i utgangspunktet ikke var interessert i utseendemessig, men hun var så uimotståelig morsom og herlig å prate med at det ble oss likevel.
(Unntaket som bekrefter regelen)

Skjult ID med pseudonym råny to. 26 jan. 2012 16:55

@kommode1.. Hvolfor skal du vite d et o meg `.. dete handler først og frimst om hva TS vil hv vi skal snake om om- Damer trenge mre tid for å bli kjent med en gut, fordi de er annerleedes enn oss. Je mener at vi å tole ulikkhetane mellom kjøna, ele hva -?

Skjult ID to. 26 jan. 2012 17:08

Gutta er mer rett på sak og blir ferdig med ting istedetfor å analysere alt ihjel.
Både når det gjelder dating og på andre områder i livet :)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 26 jan. 2012 17:11

Ingen formening om gutter/menn vet det snarere enn jenter/damer.
Det må jo være helt individuelt og ikke kjønnsbestemt.
Kan heller ikke huske helt når denne følelsen kom ift. dem jeg var sammen med. De var uansett ikke rett for meg.

Puslespill:
Mye lettere å kjenne på om vedkommende tiltaler eller tiltrekker meg ... eller ikke. Og det går ikke bare på utseendet, men hele spekteret! Måten vi kommuniserer på ... blikkontakt, at vi er helt på nett, snakker samme språk, tar poengene, ler av de samme tingene osv. :-)

Jeg vet hvem råny er ... han er noe for seg selv og snakker sitt eget språk - nemlig rånysk! :-)

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 26 jan. 2012 17:30

@Enigma
Jeg tror kanskje vi sier litt av det samme - jeg mener det intuitive.
Utseendet for meg inkluderer blikkontakt, smil, kroppsspråk, utstråling, aura, magnetisme, følelsen av at det stetmmer - alt som er ikke-verbalt som tiltaler og tiltrekker. Poenget er at her oppdager man fort om det er noe eller ikke for fremtiden, basert på den ikke-verbale pakken.

Det er det første man legger merke til. Og hvis det i tillegg er "noen hjemme" på innsiden, er det match.

Skjult ID med pseudonym råny to. 26 jan. 2012 17:36

Kan ike skjøne hv a magnetisme har med kjærlekn å gjøre, hva er det for tull ? Du svever på en rossa sky somike har noe med verkelgeheiten å gjøre, elle hva ? Det hanler fyrst å fremst om to mensker liker hverandre som de er. Du brulker bare mange ord for at gjøeee noe enkelt kompliset, ikke det ?

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 26 jan. 2012 17:41 Privat melding

Det kan se ut som det finnes de som vet med en gang blant både kvinner og menn, og de som trenger mer tid til å bli kjent både blant kvinner og menn. Håpet er at de som går frem like raskt/sent måtte finne hverandre.

Selv er jeg av den trege sorten. Jeg har aldri visst med en gang, og de kjærestene jeg har vært sammen med lenge har alltid vært i omgangskretsen en god stund før noe "skjer"...

Det gjør det ikke noe enklere.

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 26 jan. 2012 17:49

@råny
Mulig du tar ordet "magnetisme" litt for bokstavelig her. Magnetisme er den udefinerbare tiltrekningen til en annen person. (Vet bare ikke hvorfor, men jeg er tiltrukket av denne jenta=magnetisme). Jeg sitter ikke og leker med faktiske magneter.

Og for the record: Jeg svever absolutt ikke på en rosa sky, som du skriver. Jeg er realist.

Ønsker deg lykke til! (positivt ment)

Skjult ID med pseudonym seriøs to. 26 jan. 2012 17:54

Dessverre er det en del kvinner som utsetter date mest mulig, de vil skrive brev eller chatte i evigheter, og en som var litt ekstra ærlig, fortalte meg det konkret, det blir til at man ser etter tegn og svakheter hos den andre, så man er sikker på at man ikke velger feil. (Jeg ville sagt - ".. helt til man finner svakheter og feil, så man slipper å tenke på å bli sammen med den personen...")

Og at det blir mer uforpliktende når man ikke har møtt den andre.

Dermed ender begge parter opp med å kaste bort en masse tid på utallige meldinger, i stedet for å ta en date, og få det avklart med en gang. Velge feil tror jeg er mulig, uansett, og møtes man ikke blir det ingen kjemi, så da blir nok mange fort sittende alene. Begynner derfor å tvile endel på slik nettdating.

Blir så mye fram og tilbake med å gjøre seg til, folk husker tydeligvis ikke at den gangen man ble forelsket i noen man traff på skole, arbeidsplass eller fest hos venner, og forelskelsen ble besvart og man ble et par, da bare skjedde det, uten noe surr, og dette er det nok en del som har endt opp her inne, gruer seg for.

Hvis folk (kanskje menn også) ikke tør å møte på date i løpet av noen dager, eller kanskje samme dag, på et nøytralt sted, uten at de skal vite alt om deg, og være venn med deg på Facebook først omtrent, da passer nok vedkommede uansett ikke for å gå ut i et forhold der og da, og da strever man forgjeves med å få til noe.

Skjult ID med pseudonym råny to. 26 jan. 2012 18:00

jesp, begyner å få lyst på lit kafe. Jeg syns forsatt du bruker mange ord som er unødvenndige je da. si det som d er, ikke pake det inn i alt mulige ting som burde vært i fysikpesnum fravideregåande.

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 26 jan. 2012 18:18

@råny
Var det siste innlegget ditt svar til meg? Litt uklart.

Uansett: Magnetisme er bare en eufemisme for at kjemien må stemme, ok? (Og nei, slutter ikke å leke meg med ord og språk)

Skjønner ikke koblingen din til fysikkpensum fra videregående... Tror bare vi snakker litt forbi hverandre.

Og igjen, lykke til videre! (oppriktig ment)

Skjult ID med pseudonym råny to. 26 jan. 2012 18:45

ja, det var nuk til deg. Du forseter å danse på din rosa sky, gjern for meg. Je lever med bena gått planta på jorda, tenk på den du !!

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 26 jan. 2012 18:50

@råny

Så sint du ble da?

Tror jeg avslutter denne ukonstruktive dialogen nå.

Håper du finner det du er ute etter. Mange lykkeønskninger til deg fra min rosa sky :)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 26 jan. 2012 18:57

Pssst, Puslespill:
Ikke bry deg om han. Han skriver bare for å trolle litt og provosere. :-)

Skjult ID med pseudonym råny to. 26 jan. 2012 18:58

Du avsluter dialogen fordi du har tapt, veldigg vanlli hersketeknik. Je er ike sint,bare opgit .Det mangler nåk noen kloser i ditt puslepill ;)

(kvinne 52 år fra Oslo) to. 26 jan. 2012 19:02 Privat melding

Bare fikk for meg at råny er den gamle forum-rotte?

Skjult ID med pseudonym råny to. 26 jan. 2012 19:09

nei, nå skal je træne.. springe i regnet å le av livet. ikke no forum råtte...

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 26 jan. 2012 19:26

Tror nok vi bare har lettere for å vite hvem som er rett for oss der og da.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 26 jan. 2012 20:04 Privat melding

Han her sier hva jeg tenker om saken mye bedre enn jeg klarer selv:

http://www.youtube.com/watch?v=QY4iWMX8ff4&feature=digest_wed

Skjult ID med pseudonym jente31 to. 26 jan. 2012 20:13

Jeg vet med en gang om det IKKE er drømmemannen. Det vet jeg gjerne i løpet av de første fem minuttene. Om det kan være drømmemannen vet jeg kanskje på tredje eller fjerde daten..

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 26 jan. 2012 20:28 Privat melding

kan være noe i det.. som regel vet jeg temmelig med en gang om der er noe, men, det kommet an på settingen jeg er i.. hvis jeg er ukomfortabel med settingen, så blir jeg unaturlig og fryktelig sjenert, og da trenger jeg mer tid før både jeg og motparten kan se om der er noe der..

Skjult ID med pseudonym Automan to. 26 jan. 2012 20:49

@Tiqui , han karen der har alle svarene :)