Alle innlegg Sukkerforum

Jente/gutteturer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 29 jan. 2012 17:10

Jeg lurer på hva andre tenker om jente og gutteturer, når man er i et forhold. Hva synes dere er komfortabelt og greit ?
Er utenlands/ sydenturer greit, langhelg på Kielferga? Eller festing på hver sin kant i det heletatt ?

Hva mener dere ?

(mann 38 år fra Østfold) sø. 29 jan. 2012 17:11 Privat melding

Ser ikke problemet.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 29 jan. 2012 17:11 Privat melding

Synes man bør kunne ha venner også utenom forholdet, man trenger ikke gjøre absolutt alt sammen. Såpass må man stole på hverandre at man kan sende partner avgårde med gode venner uten å kreve å vite hver eneste lille bevegelse.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 29 jan. 2012 17:11 Privat melding

Jeg mener at dersom man ikke stoler så mye på partneren sin, at man kan la de dra på gutte-/jenteturer så har man ikke noe i ett forhold å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 29 jan. 2012 17:20

På de overnevnte begivenheter kan man sette seg i mange fristelser, har sett det på de turene jeg har vært på.
Så jeg må faktisk innrømme at jeg ikke synes det er like ålreit alltid. Det som jeg tenker mest på er når det er alkohol inne i bilde. Virker som at det nesten er et must når man skal være "sosial" mange ganger..

(mann 46 år fra Akershus) sø. 29 jan. 2012 17:30 Privat melding

Men igjen, det handler om å stole på partneren. Dersom man skal gå rundt og tro at hun eller han kommer til å være utro så fort de drar på tur uten deg, så vil det jo bli uutholdelig i forholdet etterhvert. Man må kunne dyrke sine egne hobbyer og venner, uten at man må gå oppå hverandre hele tiden.

Hvis man ikke tar seg tid til å pleie seg selv og sine ting, så vil man tilslutt ikke ha det overskuddet og energien som må til for å pleie forholdet heller.

Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 29 jan. 2012 17:36

Jeg venter spent på om det er noen andre som ikke totalt uberørt :)

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 29 jan. 2012 17:47

Hadde aldri vært snakk om å nekte noe slikt, men jeg hadde sikkert vært glad når hun kom hjem igjen. Tror det beror nesten like mye på hvordan venneflokken hennes er. Man må jo bare stole på kjæresten uansett. Skal noe skje så kan det like gjerne skje på jobben, skulle en nektet henne å jobbe og da?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 29 jan. 2012 17:49 Privat melding

Det må da være greit.. Høres mest som om du ikke stoler på deg selv, og dermed ikke ville stolt på at ei kjæreste ville stått imot fristelsene...
Selv har jeg ikke problemer med fristelser, til tross for alkohol, men det har vel litt med at jeg ikke liker å miste kontrollen når jeg drikker, og dermed ikke drikker med sanseløs full... Kan ha det utrolig morsomt uten å rave i korridorer og kline med alle? Det er liksom ikke min type "morro" :p
Guttegjengen kan vel reise med Jentegjengen også?
Uansett så ser jeg ikke problemer med å reise med de respektive gjengene..?

Skjult ID med pseudonym Khione sø. 29 jan. 2012 17:53

Ikke totalt uberørt, men heller ikke nazi! Syns det er viktig at man kan dra på turer sammen med vennene sine. Det er bare bra for ethvert forhold å ha litt tid fra hverandre.
Men det er lurt å ha i tankene at man har en kjæreste hjemme som kanskje ikke har det like kult som deg. Send en mld eller ring kjæresten din i løpet av helgen og si at du savner vedkommende og gleder til til å se og kysse han eller ho når du kommer hjem! Det er en god følelse å vite at selv om partneren din har det moro sammen med kompiser, så har han deg i tankene sine innimellom! :)

Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 29 jan. 2012 17:57

Er ganske sikker på meg selv der... Men man erfarer jo etterhvert at det er stor forskjell på folk.
Og har man med seg øya så ser man ihvertfall ofte at "ting skjer", og ofte blir man overrasket over hvem.
Så at ingen her bryr seg det døyt hittil, tror jeg bare er tilfeldigheter. Det var aldri snakk om å nekte, det blir helt feil. Men jeg innrømmer at jeg ikke er noe særlig tilhenger av festing til langt på natt uten partner, uten at det er en spesiell anledning.
Er partneren min ute på fest uten meg, så kjenner jeg det litt på meg , og det tror jeg ikke er sååå unormalt i virkeligheten som det som framkommer her :)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 29 jan. 2012 18:05 Privat melding

@Tigergutt..
Men spørsmålet ditt var i utgangspunktet om det var greit at partneren dro på tur/fest. Og svaret på det er ja.
Så er jo jeg også klar over at ting skjer, så at dersom jeg skulle sitte hjemme alene så ville jeg jo ha tenkt på henne. Men jeg ville valgt å stole på henne til det er bevist at det kan man ikke.. Selv om jeg også kan kjenne litt på sjalusien innimellom. Men om hun drar på tur ei helg, eller ut på byen en lørdagskveld, så finn på noe selv også. Slik at du ikke sitter alene med slike destruktive tanker.

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 29 jan. 2012 18:06

helt klart normalt å kjenne det litt på seg som du sier her tigergutt..i det lange forholdet jeg var i var det umulig å finne på noe utenom forholdet ja selv sammen..vertfall av typ festing..bare sjalsi og drama! Så ja helt klart skal jeg inn i et forhold igjen skal det være et forhold hvor vi begge kan feste på vær vår kant men også sammen! For meg er det viktig for å ha det bra..når et forhold føles som et fengsel er det helt klart feil! Klart man kan kjenne litt små sjalusi etc når den andre parten er å har det morro men sånn er det! man får heller tenke sånn at det er faktisk en grunn til at det er deg partnern kommer tilbake til og hadde han /hun villet hadde man lett kunnet funnet noen andre og droppet deg. Merket det med gutter jeg har datet at når vi har festet sammen og jeg faktisk har kunnet hatt det gøy uten å følt meg overvåka eller what ever så har det vært kjempegøy! og er faktisk de guttene som har gidd meg den friheten og som har hatt likt syn som meg på dette jeg har vurdert sterkest å bli i et mere forpliktende forhold til. Det går en grense mellom å danse med andre skravle og ha det morro og det å ta det lenger tror det i bunn og grunn handler om å stole på hverandre og ikke stresse sånn!

Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 29 jan. 2012 18:18

Jeg tror ihvertfall at det er viktig å noenlunde samme syn på dette. Jeg er ikke typen som føler suget etter å få kommet meg unna og ta en fest når jeg er i et forhold. Og trenger nok noen som er litt i samme sjangeren.
Men dette kommer jo ann på hvor mye oppmerksomhet man får osv... Min partner ville sjelden fått muligheten til å kjenne på den følelsen, og kunne derfor også hatt mindre forståelse for hva jeg kjenner på .

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 29 jan. 2012 18:21 Privat melding

Det kommer mye an på hvem han drar med og hvilket omfang. fylletur til magaluf hvor hovedfokus er sex? Nei. det ser jeg heller ikke poenget i npr man har kjæreste. hyttetur med kompisene til åre for å stå ski og feste? Ja. helt ok, men da setter jeg pris på å få sms og telefoner i løpet av helga ;-)

Skjult ID med pseudonym Macho sø. 29 jan. 2012 18:24

Greit å reise utenlands. Da ser muligheten mindre for å bli ferska. INGEN er bygd for en partner over tid. MEn dama behøver ikke vite alt ;)

Skjult ID med pseudonym Sirrikit sø. 29 jan. 2012 18:57

Selvfølgelig er det greit med jente/gutteturer når man er i ett forhold. Man har da tillit og stoler på hverandre, hvis ikke er det ingen vits å være i ett forhold.
Jeg har flere jenteturer i året, og hvis min partner skulle nekte meg det og ikke stole på meg, ( han ville i tilfelle ikke hatt noen grunn til å ikke stole på meg) så er det jo noe fundamentalt galt i forholdet tror jeg, og ville ikke vart lenge for min del..
Sjalusi og eiesykhet er ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 29 jan. 2012 19:13

@sirrikit
Det er ikke snakk om eiesykhet, spørsmålet var hva man var komfortabel med. Er man glad i noen er det naturlig og kunne kjenne på en sjalusi følelse.
Også var poenget litt det med alkohol og fest hvor det er flust med interessenter.....
Men det virker ofte som om det er fest og alkohol som skaper det som er morro.
Jeg snakker ikke om jentetur på hytta!

Og man stoler selvfølgelig på hverandre..... Nei det er absolutt ingen selvfølge at man blindt stoler på noen, eller aldri stiller spørsmål. Og jeg har som sagt vært i endel gitte situasjoner og sett endel eksempler...

Så det er endel som får smake på resultatet av det.

Jeg tror jeg er slik ca i midten på dette spørsmålet.

Men det er jo selvfølgelig gså endel som er utrolig naive og ikke kommer i en slik følelsessetting,
og endel som er så lite dype at de ikke lar seg affektere..

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 29 jan. 2012 19:33

Godt jeg er blitt fossil og ikke liker å feste. Ser for meg at den settingen kan bli en fallgrube - fyll og flirt... hvorfor fester folk i utgangspunktet?

Skjult ID med pseudonym Sirrikit sø. 29 jan. 2012 19:44

@Tigergutt

Jeg skjønte spørsmålet. Men nå har jeg aldri hatt problemer med sjalusi.
Uansett om det er hyttetur eller tur i utland, og alkohol med i bildet, og mulighet for å se andre menn/damer, så mener jeg akkurat det samme som skrevet tidligere.
Man må kunne stole på hverandre. Og hvis den ene parten sliter med evn. sjalusi, bør man snakke om det. Kommunikasjon er essensielt. Og hvis det ikke hjelper...

Uansett, jeg vil leve mitt liv slik jeg vil, og en veldig sjalu kjæreste er ikke noe jeg vil leve med. Har sett altfor mange forhold slite og gå dukken pga. det.