Alle innlegg Sukkerforum

Utroskap nr 4, eller noe sånt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 345 sø. 29 jan. 2012 23:45

Det er ”bevist”, for de som velger å tro på vitenskapen, at utroskap ligger latent hos hannkjønn.

Nå kjenner ikke jeg detaljene i disse studiene har bare blitt referert konklusjoner og metode.
Her er et slikt studie:

Man testet impuls/refleks reaksjonen hos menn og kvinner ved å registrere utslag i puppillene når disse ble vist diverse bilder.
Menn reagerte på bilder av nakne kvinner!
Kvinner reagerte på bilder av spedbarn! Hadde forøvrig ingen reaksjon på bilder av nakne menn.

Forklaringen som ble gitt:

Dette kommer fra dyreriket. Dvs dette observeres også blant ”andre dyr”, evolusjon. Hannkjønn skal sikre artens videreføring gjennom å forplante seg mest mulig. Kvinnen skal sørge for at avkommet skal komme seg gjennom de første leveårene. Det handler mao om artens overlevelse;)

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 29 jan. 2012 23:52 Privat melding

Godt det finnes unntak da....

Skjult ID med pseudonym 345 sø. 29 jan. 2012 23:53

Ja visst. Du må ikke ta meg til inntekt for utroskap. Har overhode ingenting til overs for det!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 29 jan. 2012 23:56

En har jo en mengde nedarvede instinkter, som f.eks lysten til å kaldkvele en j... som prøver seg på dama di, men vi har jo regulert det primitive mennesket i oss og måten vi lever på til det ugjenkjennelige. (F.eks Morris; "Det menneskelige menasjeri")

Mennenes reaksjon på spedbarn, dersom de ikke ennå har anskaffet dem selv, er at pupillen trekker seg sammen når de ser spedbarnet.

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 29 jan. 2012 23:57 Privat melding

Ha ha, gjorde ikke det heller egentlig, tenkte mer generelt og ha ha at jeg tror ikke jeg hadde reagert så mye på et bilde av en baby heller når jeg tenker meg om:p

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 29 jan. 2012 23:58

Det er forresten greit med en viss forskjell mellom kjønnene, ellers er det kanskje lett å blande? :-b

Skjult ID med pseudonym marini sø. 29 jan. 2012 23:58

Det at man liker epler, betyr ikke at man ikke liker pærer. Men jeg tror på undersøkelsen, det er nok en grunnleggende forskjell mellom de primære behovene hos menn og kvinner. Når det er sagt er jeg sikker på at en kvinne kan være opptatt av sex OG ha morsinstinkt, på samme måte som en mann kan sette sine barn svært høyt samtidig som han er et seksuelt vesen.

Det er ikke så stor forskjell mellom mann og kvinne som mange tror, til tross for at det faktisk finnes en forskjell. Nesten like mange kvinner er nå utro som menn. Forskjellen blir mindre og mindre for hvert eneste år som går.. Jeg selv hadde en mormor som ikke likte "hårete menn" i senga (sin egen mann). Hun trodde nok at hun var flink pike dersom hun ikke likte sex. Hun var faktisk så lite opptatt av sitt eget kjønn at hun trodde hun tisset og fødet fra samme hull. Ja, det er sant, dette var min mormor. Heldigvis tok min mor avstand fra hennes holdninger, og selv i dag ler mamma av (eller med) sin egen mor, hun synes det er så ubeskrivelig tragikomisk..

Skjult ID med pseudonym 345 ma. 30 jan. 2012 00:00

Tja...noen foretrekker jo det homogene også, men spørs hvordan det hadde gått med arten da:)

(mann 64 år fra Akershus) ma. 30 jan. 2012 00:02 Privat melding

Dette er jo ikke noe å lure på i det hele tatt. Den som bestrider naturens ... ehm ... natur, er jo en tåpe.

Men som 345 er heller ikke jeg en utroskapens talsperson. :) Selv om vi har disse nedarvede refleksene i oss, så betyr det ikke at vi nødvendigvis lever dem ut uhemmet.

Men allikevel er folk utro over en lav sko rundt om i verden. Menn er utro for å spre genene sine, og kvinner er utro for å få gener fra forskjellige givere til sine avkom. Og så bortforklares det med at "man savner spenning i forholdet".

Skjult ID med pseudonym marini ma. 30 jan. 2012 00:26

stianen

Jeg er ikke heelt enig i årsakene til utroskapen da..... jeg ville for det første ikke vært utro og for det andre er jeg ikke interessert i avkom, og for det tredje ville jeg definitivt ikke vært interessert i "forskjellige givere til mine avkom", dersom jeg hadde vært interessert.

Jeg er overbevist om at det finnes andre "triggere" bak min eventuelle lyst....

Skjult ID med pseudonym 345 ma. 30 jan. 2012 00:41

Haha.. du har nok helt rett i det marini, men disse ”triggerne” kobles ofte til kvaliteter som har å gjøre med barn:)

…men selvfølgelig, ingen regel uten unntak:) OG jeg skal overhode ikke påberope meg noen ekspertise på hva som er ”triggere” hos kvinnen, hahaha.

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 30 jan. 2012 01:25 Privat melding

er da helvetes glad for at jeg ikke regererer på bilder av spedbarn

Skjult ID med pseudonym eugene ma. 30 jan. 2012 08:03

Hvis utroskap ligger latent hos hankjønn.
Det må to til for å være utro.
Betyr det at en gift mann er utro med en annen gift mann?

(mann 64 år fra Akershus) ma. 30 jan. 2012 08:17 Privat melding

@marini: Nei, altså det jeg mener er at vi på det medfødte, underbevisste, ur-instinktmessige plan vil spre gener, osv. Vi har jo_egentlig_ ikke kontroll over vår egen kropp. Det er genene som styrer oss, hvis vi ser på det store bildet. Vi er pre-programmerte til å sikre artens overlevelse og få en så stor variasjon som mulig i gen-poolen.

Skjult ID med pseudonym meg ma. 30 jan. 2012 08:41

Menn tenner på nakne kvinner på bilder. Det gjør kvinner også! Tror det ha hadde gitt større utslag enn å vise dem nakne menn. Har ikke noe med å være lesbisk å gjøe. Men jeg må innømme at det er mer sexy sånn på bilder.... Men har ikke lyst på kvinner i virkeligheten for det!

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 30 jan. 2012 08:52

TS!
Hvordan vet du at det er bevist, når du ikke kjenner detaljene?

Skjult ID med pseudonym Mannehora ma. 30 jan. 2012 10:16

Og så?

Annen forskning har vist at noen kvinner kan bli våte i trusa når de hører lyden av noen som blir voldtatt. Mange reagerer også på samme hvis de ser homosex og lesbesex (selv om de er hetero) og til og med dyresex. Det refereres faktisk til av Preben her på Sukker. Dette betyr imidlertid verken at kvinner flest har et ønske om å bli voldtatt, liker at andre blir det, er forvirret over egen seksuelle legning eller tenner på dyr.

http://sukker.no/datingmagasin/2010/04/kvinner-og-dyresex/

At menn ser på vakre kvinner er vel helt naturlig. Kvinners er på kjekke menn også, selv om de kanskje ofte er flinkere til å være litt mer diskre. Og at menn er mer visuelle og tenner mer på det (enn kvinner), mens kvinners sexlyst generelt er mer følelsesavhengig (ikke alltid selvsagt, og ikke for alle), det er også gammelt nytt. Alle vet jo dette. Det betyr ikke at menn nødvendigvis er mer utro. Undersøkelser viser vel at menn nok tradisjonelt har vært mer utro enn kvinner før, fordi de gjerne har vært mer ute av huset og hatt muligheten, men i nyere tid har kvinner tatt mer og mer innpå i takt med at de er ute og jobber, reiser uten ektemannen eller kjæresten, er på seminarer, drikker seg fulle på byen etc.. Anledning gjør tyv, og dagens kvinner adopterer jo den ene uvanen menn har etter den andre. Overdrevent drikking, banning, snusing og altså også utroskap. Menn og kvinner er i dag ganske likestilte også når det kommer til å bedra de som stoler på oss.