Alle innlegg Sukkerforum

Svar på meldinger

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 00:52 Privat melding

Jeg syns de fleste på sukker er hyggelige, men det er noen som ikke svarer på meldinger. Hva syns dere om det? Er det fordi de er så utrolig attraktive at de rett og slett ikke har kapasitet til å svare alle, eller er det mengel på normal folkeskikk?
Et annet alternativ kan være at jeg har feil oppfatning av hva som er normalt å gjøre når noen henvender seg høflig til noen?

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 00:55 Privat melding

Enda eeen... :-):-)

(kvinne 36 år fra Buskerud) ti. 31 jan. 2012 00:56 Privat melding

spørs jo hva folk skriver da :P grise meldinger får ikke svar vettu...

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 01:04 Privat melding

Jeg mener selvfølgelig normale og høflige henvendelser da. Grisemeldinger fortjener ikke å bli besvart:)

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 31 jan. 2012 01:07 Privat melding

Du har jo også folk som meg, som overhode ikke har peiling på dette nettstedet. Også er det folk som ikke betaler her, da kan de ikke lese meldinger. ;)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 31 jan. 2012 01:08 Privat melding

@Granbark
du er tydligvis ny her : ) say no more

@Askja og 81tigerpus ikke være så kjepphøye nå, for det er ikke så lenge siden dere selv beklaget dere : ))

ja jeg har enestående god hukommelse ; )

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 01:11 Privat melding

Joda Vassaga en kan som jeg forstår det svare når en får mld fra superbruker

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 01:14 Privat melding

Granbark

Er nok en grunn til at de ikke svarer ja. Enten er de ikke interessert eller ikke tid til å svare akkurat da. Eller har de nok av andre meldinger å svare. Eller noe i din melding de ikke syns er interessant å svare tilbake på.
Men som regel har damene her nok meldinger å svare på. :)

Selv svarer jeg alle,syns det er normal folkeskikk uansett om vedkommende ikke er interessant. :)

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 01:18 Privat melding

Quakki

Du har vel det mest fornuftige svaret her. Enig med deg for selv har jeg svart alle, også de jeg overhodet ikke finner interessante. Slik er jeg IRL også. Jeg svarer når folk snakker til meg, og det er ikke ensbetydende med at jeg vil inngå et forhold med dem:)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 31 jan. 2012 08:32

Jeg mener bestemt at man bør slippe å bli hakket på bare fordi man velger å ikke svare på noen meldinger. Jeg har sett meg uendelig lei på tråder som dette, spesielt det at ordet folkeskikk blandes inn, og det at meldinger her inne sammenlignes med face to face henvendelser irl. Som regel legges det en negativ kvalitet til personene som ikke svarer, ja, de omtales som generelt dårlige mennesker. Ikke folkeskikk, ingen høflighet og på ingen måte hyggelige folk.

Vel. For det første, jeg svarer ikke alltid på meldinger.

For det andre, tatt i betraktning alt det som skrives om oss som ikke svarer, hvem fremstår egentlig som mindre hyggelige mennesker?

Forøvrig er vel de fleste lei av dette temaet for lengst. Folk vil gjøre som de vil, samme hvor mye det hakkes på atferden deres eller det sutres over at svar uteblir. Hvis du er ute etter å forstå noe, prøv å forstå at folk er ulike.

Skjult ID med pseudonym sprt ti. 31 jan. 2012 09:03

Husk at det hele tiden kommer nye folk inn på forumet da. Vi må tåle gjentagende spørsmål.

Jeg skjønner også godt at damene ikke svarer bestandig. Noen får utrolig mange brev hver eneste dag. Og skulle de ha skrevet en avvisning til alle, så hadde de ikke hatt noe annet å gjøre. De kikker liksom etter noen de også og må bruke tiden på de mest interessante. :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 31 jan. 2012 09:08

Jeg tåler det fint, det er det jeg har måttet gjort hele tiden.

Men for den del, jeg bare nevner at jeg er lei og sammenligner ts sitt innlegg med tidligere av samme sort. Jeg forholder meg likevel til ts alene i svaret.

På prinsipiell basis: jeg må aldri noe.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 31 jan. 2012 09:12 Privat melding

Eg svarer ikke alle nei. Men det har som oftest noe å gjøre med henvendelsene eg får eller formuleringen på brevet. Et "hei" er ikke så veldig innbydende å svare på... Hvem som helst klarer å skrive hei... På den andre siden så er det ofte at det uteblir svar på førstemeldinger eg sender. Men eg legger meg ikke ned å gråter av den grunn. Eg tenker som så: jaja, da var det noe som gjorde at han ikke svarte da. Move on, frøken Khione! :)

(kvinne 36 år fra Hedmark) ti. 31 jan. 2012 09:23 Privat melding

av og til er det for mye stress rundt en til at man har roa til å skrive svar til noen som helst. ikke de jeg gjerne skulle blitt bedre kjent med heller. i beste fall kommer jeg med en 'svarer deg seinere'melding.
seksuelle hentydninger blir man fort lei, og 'vi må bli bedre kjent' får jeg fnatt av. prøver som regel og gi et svar om ang dette likevel.
for lange meldinger tar det også lang tid for meg å svare på. selv om disse kan være superinteressante. angå ting jeg brenner for. jeg har bare for mye å tenke på til å klare å formulere et skikkelig svar.

jeg anser meg selv for å ha ganske god folkeskikk, men sukker er bare en greie på nett. begrensa hvor mye tid og tanke jeg orker å bruke her inne. men så er ikke jeg så veldig aktivt på leting etter noe som helst, nettopp fordi det er så mye annet i livet mitt som er en viktigere prioritering. som alenemor er det som regel det. nok å henge fingrene i. man må tenke over det også. selv om man selv er klar for å møte noen, og har tid og ro til å skrive i vei- betyr ikke det at alle andre har det.
man skal ikke forvente en dritt av andre, man må bare oppføre seg best mulig selv...

Skjult ID med pseudonym sprt ti. 31 jan. 2012 09:24

Man velger også selv hva man ønsker å svare på i forumet. Kanskje like greit å bare hoppe over tråder som irriterer :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 31 jan. 2012 09:30

Sprt
Det der er dårlig politikk.
Dessuten er det ikke det å svare som irriterer, det regner jeg med du skjønner.
Og en ting, jeg bruker nok ordet irritert litt løst. Men vel, i den grad man kan la seg irritere av noe her inne så passer det vel.

Skjult ID med pseudonym sprt ti. 31 jan. 2012 09:48

Paraply

Jo jeg leste teksten din og ser at du ikke liker å bli hakket på fordi du ikke svarer alle. Du er ikke noe dårlig menneske fordet. :)
Du skrev også at du var uendelig lei av disse trådene om dette temaet. Da er det jo bare å glatt hoppe over de. Ikke sant?
Men du liker jo en diskusjon, så det er bra du er kun "løst irritert" hehe :)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 31 jan. 2012 09:53 Privat melding

Jeg pleier å svare, men sparer det ofte til et tidspunkt da jeg har god tid ettersom svar ofte innebærer en videre samtale. For min del som regel kveldstid. Synes egentlig ikke manglende svar har noe med folkeskikk å gjøre, enten er de ikke interessert, eller så har de ikke tid. La det fare til du evt. får svar, og bestem deg da for om du vil ta det videre.

Skjult ID med pseudonym akkurat ti. 31 jan. 2012 09:59

Paraply

Bare måten du henvender deg til TS, viser at du er selvrettferdig og urettferdig mot andre. For meg så lyser det signalgult "dårlig folkeskikk" bare av det. At du velger å ikke svare på meldinger er fullt ut ditt valg, men ikke lynsj andre som synes det er god folkeskikk å være høflige gjennom et positivt eller negativt svar på en henvendelse. Flere som blir lettere irritert skjønner du

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 31 jan. 2012 10:10

Sprt :-)

Akkurat
Jøss. Leste du alt det mellom linjene? Alvorlig talt, lynsje person? Jeg forholder meg utelukkende til sak. Men greit, ser ut som du har fersket meg. Jeg er nok alt det du nevner. Takk for analysen.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 31 jan. 2012 10:15 Privat melding

Akkurat:
På den annen side er det vel litt enkelt å automatisk beskylde folk for mangel på folkeskikk bare fordi de ikke svarer? Synes personlig ikke det har noe med saken å gjøre. Har selv ikke fått svar på drøssevis med meldinger jeg har sendt ut uten at jeg synes det gir meg noe som helst grunnlag for å påstå at de damene mangler folkeskikk. For alt jeg veit drukner de i veldedighetsarbeide så de ikke rekker å svare. Støtter Paraply litt her.

Skjult ID med pseudonym Meg :) ti. 31 jan. 2012 10:34

De som ikke svarer etter ca en uke eller skriver " jeg tror ikke vi passer sammen" de blokerer jeg .

Skjult ID med pseudonym sprt ti. 31 jan. 2012 10:40

Jeg husker i begynnelsen, da jeg var på sukker. Jeg sendte ut en del brev og fikk nesten aldri svar. Mange av breva ble ikke lest en gang. Det var i grunn ganske fortvilende og jeg ble frustrert. Men med tiden lærer man dette opplegget å kjenne. Jeg tenkte aldri i de baner at disse menneskene var dårlige mennesker og ikke hadde folkeskikk. Det var vel heller meg det var noe galt med. Jeg mista selvtillit.

"Napp" får man innimellom og selvtilliten bygger seg opp igjen. :)

Jeg svarer alltid de jeg får brev fra, men så er ikke jeg dame som får drøssevis med brev heller da.Jeg har tid til å svare. :)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 31 jan. 2012 10:48 Privat melding

@sprt

en meget god beskrivelse av hvordan dette henger sammen og hvordan det er å være mann på sukker

Skjult ID med pseudonym sprt ti. 31 jan. 2012 11:08

Takk Neapel :)

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 31 jan. 2012 11:14 Privat melding

Hva er greia med at menn tror at kvinner blir rent ned av brev på sukker? Ja, det er sikkert noen som får mer brev enn de klarer å svare på, men tror ikke det er representativt for kvinneandelen på sukker. Det er nok kvinner som får færre brev enn meg og kvinner som får langt flere brev enn meg, men det er ikke dermed sagt at "alle" kvinner blir overøst med post! Kan ikke gre alle over en kam vøtt! :)

Og nei, eg er ikke en bitter bergenser som mottar lite post. Syns bare det var på tide at vi fikk avklart dette :)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 11:16 Privat melding

Jeg lurer fortsatt på hvor mange vrev som blir kvalifisert som "nedrent".

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 31 jan. 2012 11:44

Hvis det er ensbetydende med at man ikke har god folkeskikk fordi man ikke er interessert er det
noen her som bør vurdere sin egen dømmekraft...... Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 31 jan. 2012 11:49

Blir pokker nedrent med brev, får 30 om dagen.... crazy stalker be gone!! :p

Nedrent grenser vel mot 22,8 stk pr dag kjenner jeg. Det føltes ut som en grense for nedrent.

Skjult ID med pseudonym akkurat ti. 31 jan. 2012 11:56

paraply; værso god, bare hyggelig:) Og så er du flink til å holde deg til sak, og ikke komme med personlige ytringer

herrFekt; les innlegget mitt en gang til. Jeg mener med det jeg skriver at måten paraply henvendte seg til tråd starter, er det som kan oppfattes som dårlig folkeskikk, og at vedkommende ikke bør være så nedlatende for dem som synes det er høflig å svare på korrespondanse.. For å rette opp det eventuell klønete utsagnet mitt; jeg mener ikke at man er et dårlig menneske for å ikke svare, det er opp til den enkelte å velge. Men, det er mer høflig og svare på henvendelser.

Skjult ID med pseudonym sprt ti. 31 jan. 2012 11:56

Khione

Jeg har selv snakka med ei i telefonen en gang (kun en gang ja, hehe). Hun hadde ikke vært på sukker på noen dager, og åpna alle breva mens vi snakka. Det var mange ja.. Og de fleste var "Hei, du er fin" og andre korte ikke smakelige meldinger. Delete delete delete. Hun sletta dem en etter en. Orket ikke bruke tid på å svare.

Hm... Trodde faktisk absolutt alle damer fikk mye brev jeg. ;)
Det er jo slik at menn skriver gjerne til de som ser mest lukrative ut. Slik er det også andre veien. Så er det avklart ;))

Skjult ID med pseudonym sta ti. 31 jan. 2012 12:01

Jeg har selv senket med fra 10 til 5 på skalaen og sliter fortsatt :p Jobber meg ned mot 4 nå ;)
Men er nok normalt en omvendt pyramide for svar ja, de mest attraktive får masser av meldinger da blir det naturlig nok mindre tid til å sende til de nedover. Hmm føler kanskje at jeg ligger helt i bunn da, med ca 0,5 førstemeldinger i måneden siden starten. Terningkast 1 altså. Kjennes godt :p

Du er jammen kjekk spruten!! Du kan få en av meg ser du :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 31 jan. 2012 12:03

Jeg gir meg over! Akkurat, du taler min sak for meg. Om ikke helt så understreker dine formuleringer min påstand, enten du skjønner det eller ikke.

Paraply - over og ut.

(mann 47 år fra Buskerud) ti. 31 jan. 2012 12:04 Privat melding

Det ække meg som skriver sta. Noen bruker nicket mitt. Fæle folk asså :( Men ellers takk :)))

Skjult ID med pseudonym sta ti. 31 jan. 2012 12:06

Makan, ikke bra i det hele tatt! Nesten litt sjokkert her ;)

Skjult ID med pseudonym automan ti. 31 jan. 2012 12:21

jeg skrev en meldig til en vakker kvinne her inne. Forventet ikke svar i det hele tatt. Den ble ikke en gang lest så jeg slettet meldingen etter en uke. kjipt å se på uleste medlinger. Så etter to uker fikk jeg svar. Dama hadde datet en fyr som det ikke ble noe mere med. Så dette var grunnen til at jeg ikke fikk svar med en gang.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 12:26 Privat melding

Da er ikke jeg nedrent ihvertfall!! :-P

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 31 jan. 2012 14:56

Hvis én melding hver annen uke, er å bli nedrent, så blir jeg nedrent!

Gjør det dere godt å tenke at det er derfor dere ikke får svar? For mitt vedkommende er det selve meldingen det er noe feil med om jeg ikke svarer, (evt. at han overhodet ikke fyller kriteriene for hva jeg sier at jeg leter etter).

Skjult ID med pseudonym sta ti. 31 jan. 2012 14:59

Aww mine meldinger er jo helt tragiske... kan ikke flyte på mitt gode utseende :(
Eneste trøsten er at de blir bedre med tiden :p

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 31 jan. 2012 15:36 Privat melding

Jeg bli heller ikke nedrent, og de fleste som sender meg melding er seriøse og oppegående folk. Likevel svarer jeg kun de jeg har lyst til å bli bedre kjent med, og føler meg ikke frekk av den grunn. Er mange som ikke svarer meg også, men jeg blir ikke fornærmet av den grunn. Tenker bare at jeg sikkert ikke er dems type.

(kvinne 53 år fra Akershus) ti. 31 jan. 2012 16:23 Privat melding

Jeg svarer stort sett på alle meldingene jeg får (bortsett fra de som kun sier hei eller "grisemeldinger", men opplevd flere ganger å få skikkelig sinnameldinger tilbake med sp.mål hvorfor de blir avvist, jeg kjenner de jo ikke, så noen ganger vurderer jeg å kutte ut å sende svar til de jeg ikke synes er interessante. Så dette kan være litt todelt om man skal svare eller ikke.....

(mann 47 år fra Oslo) ti. 31 jan. 2012 16:26 Privat melding

Jeg har virkelig ALDRI forstått folk som blir rasende over å få en fair avvisning. Trodde dette var en datingtjeneste for voksne, og ikke brevvennsidene i Starlet.

Skjult ID med pseudonym Mann35 ti. 31 jan. 2012 16:39

Eit enkelt 'Hei' blir ikkje besvart, ei grisemelding får svar!

Skjult ID med pseudonym 77 ti. 31 jan. 2012 16:52

Jeg svarer ikke dem som ikke er slik jeg ønsker meg i profilen min. Om jeg skriver jeg ser etter en ikkerøyker, gidder jeg ikke å svare dem som røyker. Jeg vil ha en som trener, og det skriver jeg, da få ikke slappfiskene brev fra meg. Osv...

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 31 jan. 2012 16:58

Granbark

Du satt et gult hjerte på meg en gang, det var så snødig....men da kunne jeg ikke svare på vettu :-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 jan. 2012 17:00 Privat melding

Dette er tydeligvis et kontroversielt tema. Jeg svarer alle som tar kontakt med meg, enten de er interessante for meg eller ikke. Selv om jeg ikke kunne tenke meg et forhold med vedkommende, legger jeg som regel like mye innsats i et svar som i meldingen jeg mottok. De aller fleste er hyggelige mennesker som fortjener å møtes med et snev av respekt.

Men skjønner at enkelte mottar flerfoldige mange flere henvendelser enn andre og velger å ikke gjøre det samme som meg, enten det er på grunn av tidsbruk, prioriteringer osv. Jeg respekterer at de gjør det, men jeg synes fremdeles det er mye bedre med en tydelig avvisning enn den bitre tausheten.

Men klart, jeg skjønner at de fleste blir lei når de møter masse masete folk som ikke tar nei for et svar.

Skjult ID med pseudonym Ankih ti. 31 jan. 2012 17:15

Jeg forstår ikke de som sier at de ikke har "tid" til å svare på en henvendelse. Vi er alle her fordi vi er ute etter et forhold. Hvordan kan de ha tid til et annet menneske i livet sitt, når de ikke engang har tid til et par minutter om dagen eller uken? Bare for å sette det litt på spissen. Men tid er prioritering, enkelt og greit.
Selv svarer jeg alle, hvis ikke det skulle være noe helt spesielt. Jeg har den oppfatning at det faktisk sitter en person på den andre siden. Jeg ser på det som et kompliment, at han valgte å skrive til meg. Og da takker jeg selvfølgelig for det.

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 31 jan. 2012 17:17

Det er verst når man prøver å avvise noen på en fin måte, men de tar ikke hintet... Det fortsetter bare å komme brev. Til slutt må man rett og slett gjøre det brutalt og si at hei du, eg er virkelig ikke interessert i deg! Beklager!
Man føler seg litt råtten etterpå da... Haff!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 31 jan. 2012 18:01

lurer på om eg skal begynne å sende ut grisemeldinger eg:)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 31 jan. 2012 18:04

grisemelding er suksess det ja!! Bare å kjøre på. Kan anbefales.

"oink oink" - har 100% svarprosent.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 31 jan. 2012 18:08

nøff....nøff....85% kanskje?

Skjult ID med pseudonym sta ti. 31 jan. 2012 18:23

Kanskje, har ikke testa den, får kjøre på med noen av de også, se på responsen.

"grynt...grynt", "snøft..snøft", * ruller seg i søla og hyler fornøyd *
hmm her er det absolutt muligheter.

Skjult ID med pseudonym Hellefrst ti. 31 jan. 2012 19:18

Nå har jeg faktisk brukt laang tid på å svare på alle meldinger, ikke alle med positivt svar, men i det minste en voksen avvisning. Og da skal gutta ta til motmæle og komme med negative kommentarer, som gjerne går ut på at jeg er overflatisk?!
Det er tydeligvis slik at "alle vil ha svar", men ikke et hvilketsomhelst svar.. Make up your mind!!
(skrevet i irritert tilstand ;))

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 31 jan. 2012 19:56 Privat melding

Ikke alle som vil ha svar gitt... Det var en som skrev til meg at om eg slettet alle de tåpelige innleggene mine på forumet så ville eg få mer post. Men så, når eg skrev et hyggelig brev tilbake så gikk det jaggu ikke an å sende! :-o Mannen hadde blokkert meg! :-o
Altzå, det går da bare ikke an! (som min far ville sagt!) :p

Så, det er ikke alle som vil ha svar! ;)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 jan. 2012 20:27 Privat melding

Jeg foretrekker svar, uansett.
Og jeg svarer alle.

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 31 jan. 2012 21:12

For det første..jeg svare alle uansett,for det andre skjønner jeg ikke helt når dere sier.......,grunnen til at ikke folk svare, kan være at de ikke har tid ............nå må dere pokker meg skjerpe dere,er det ikke derfor vi er her,har du så forbanna dårlig tid at du ikke kan svare de som har ofret tid til deg, det kalles respekt .....så synest jeg også at nye folk på forumet ikke blir behandlet med respekt,har lest mange tråder,og blir meget sjokkert.Det er lov og ha egne meninger,men det for da være måte på.

Så...ja helt klart detter har noe med folkeskikk og gjøre,så veldig enig med han som startet tråden.
Det tar kun 2 sekunder og svare folk,du kan skrive, kopiere og lime det inn i notat,værre er det ikke.Da sender du samme svaret til alle,selv de du overhodet ikke ser på som interesante. Det værste som kan skje er at personen blir veldig glad for svar uansett :-)

Skjult ID med pseudonym Quakki ti. 31 jan. 2012 21:24

Eneste brevene jeg får er de berømte kjedebrevene fra Russland,som er oversatt med google translate i dårlig Norsk. Og alle får svar. :p

Skjult ID med pseudonym x ti. 31 jan. 2012 21:27

Det værste som kan skje er at vedkommende ikke er fornøyd med avslaget, og svarer med et slag under beltet.. én negativ kommentar tar lett oppmerksomheten fra alt det positive.

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 31 jan. 2012 21:29

@Quakki

He he....akkurat sånne brev hadde jeg nok forkastet,pluss grise mail :-)

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 31 jan. 2012 21:31

@x
Ok,men da kan iallefall du ha god samvittighet for at du svarte,det sier jo mye om deg....men du svarer selvfølgelig ikke igjen :-)

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 31 jan. 2012 22:03

Jeg ville nu også blive glad for at få svar. Jeg ville i det hele taget blive lykkelig hvis nogen gad at skrive til mig :)

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 31 jan. 2012 22:07

@banditten
Det tror jeg på....og jeg tror faktisk alle ville blitt glad...men om enn har det innstillingen som har blitt skrevet her,som virker det for meg at...og gjøre folk glad er bare noe forbanna tull...

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 31 jan. 2012 22:11

@Tvilling - Tjaeh. når jeg endelig skriver brev til nogen lægger jeg gerne noget reel indsats i det. Og så efterfølgende blive ignoreret er altså lidt trist, uanset hvad folk siger om det.

Kan du finde mig er du mere end velkommen til at sende mig et brev dog, så sender jeg straks et tilbage igen :)

Skjult ID med pseudonym Puslespill ti. 31 jan. 2012 22:16

Jeg svarte på alle de 42 førstemeldingene jeg fikk i dag. Puh, tar tid assa!

Just kidding... Fikk 1. Men en god en. Så svarte selvfølgelig på den. Jeg svarer alle som sier noe det faktisk er verdt å svare på. Ikke bare "hei". Det blir for tamt.

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 31 jan. 2012 22:21

@banditten
Enig med deg...skal ikke mye til og gjøre ett menneske glad :-)

(mann 31 år fra Vestfold) ti. 31 jan. 2012 22:24 Privat melding

Svært dårlig respons på de aller fleste jentene her inne, ja.

Jeg anser det som normal folkeskikk å iallfall svare på ett brev, når man har brukt tid og krefter på å oppnå kontakt.

Er det ikke også slik at svært mange jenter, ihvertfall rundt min aldersgruppe, kun er her for å få oppmerksomhet, få tilbakemelding på utseendet osv?

Har en sterk følelse av det ihvertfall..

Stusselige greier uansett

Skjult ID med pseudonym L ti. 31 jan. 2012 22:49

Jeg har ikke vært her lenge, men må si jeg kjenner meg igjen i noe og litt uenig i noe.

Først må jeg si at et hvilke som helst svar respekterer jeg 100%. Om det så er standard "høflig avslag" vil jeg kunne si "Tusen takk" å gå lykkelig videre.

Jeg har vel ikke de mest spenstige meldingene, men prøver alltid å si noe pent og spørre personen om noe.
Jeg tar kontakt med de som har (som jeg ser det) bra score. 88-89 og høyere.
Jeg tar kontakt med personer med høy score og (som jeg ser det) matchende interesser.

Det jeg da imidlertid blir litt irritert/frustrert/forundret av er alle som ikke en gang tar seg bryet med å besøke profilen min. De fleste jeg får opp som "match" er, som meg, ute etter langvarige forhold.

Hvordan kan de avgjøre dette uten å se på profilen min, uten å se på annet en profilbilde?
Er pågangen og utvalget så stort at man kan avfeie alle som ikke umiddelbart har det bredeste gliset og den "kjekeste" kommentaren/spørsmålet?

Kan vi ikke da likegodt gå ut på by'n?

(mann 31 år fra Vestfold) ti. 31 jan. 2012 22:54 Privat melding

Helt enig med deg "L"! Godt sagt!

Hadde jeg spart de pengene jeg brukte på å lage meg superbruker her inne, så kunne jeg brukt de til å spandere en dame ihvertfall en pils og en whiskey på by'n ikveld ;)

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 31 jan. 2012 23:03

Er så enig med deg @L Begynner nesten og lure på hva folk gjør her inne...nei...... fyker rett ut herifra så fort abonnementet går ut,og har kun vært her i ca4 uker og meget sjokkert,skjønner ikke hva folk har gjort her inne i 3 år og lengre.....så dette har absolutt ikke vært noe for meg...men for all del...passer sikkert for noen..men satser på og treffe den rette i Menykøen.....hehe...eller hvor som helst :-)
Ønsker iallefall alle lykke til,og håper dere finner kjærligheten her innom selvom jeg tviler :-)

(mann 31 år fra Vestfold) ti. 31 jan. 2012 23:40 Privat melding

Samme her, tvilling.
Kansellerer forøvrig abonnementet også.

Får satse på at jeg møter en dame på en eller annen plass... kanskje det finnes noen der ute for meg? Tydeligvis ikke her inne i det kunstige "date" opplegget sukkerbiten.no

Fred være med dere! :)

Skjult ID med pseudonym 456 ti. 31 jan. 2012 23:47

Hahaha...Don Johan da... må ikke gi opp så fort. Blir detta vettu!!! Nei.. huff, DonAlex var det. Kan ikke skjønne hva jeg tenkte på.

(mann 31 år fra Vestfold) on. 1 feb. 2012 00:04 Privat melding

Vennligst lær deg å stav før du skriver, takk. Neste gang vennligst skriv uten anonymitet og pseudonym hvis du tør! Hva var hensikten med ditt innlegg forresten, å fornærme meg?

Skjult ID med pseudonym 456 on. 1 feb. 2012 00:12

Nei da, beklager! Er bare så aaaaltfor trøtt. Og du har helt rett; du er tøffere enn meg der!

Skjult ID med pseudonym blahmann on. 1 feb. 2012 00:55

hvor mange drittmeldinger tror du kvinnfolka får? Jeg skjønner veldig godt at de bare gir f...

Skjult ID med pseudonym L on. 1 feb. 2012 10:07

@blahmann: det var ikke mitt spørsmål/poeng. Jeg tenker på seriøse hyggelige meldinger sendt som et initiativ til kontakt med jente med høy score og like/sammenfallende interesser hvor jenta ikke engang gidder å se på profilen min engang.
Da spør jeg meg selv hvorfor jeg ikke likegodt kan få kalde overfladiske skuldre basert på sjekkelinjer og høy trynefaktor på by'n?

Skjult ID med pseudonym blahmann on. 1 feb. 2012 16:31

L: du har altfor store forhåpninger. som de fleste jentene her med de styggeste bildene at det bare er et bilde og at du ikke må forelske deg i et bilde. det er jo ikke det som er interessant.

Skjult ID med pseudonym L on. 1 feb. 2012 22:15

blahmann: er ikke helt med deg nå.....
jeg syns jo nettopp det er dumt at jentene her inne baserer seg på profilbilde. at de ikke gidder å se på hele profilen, alt man har skrevet, alle bildene.... få hele bilde av en person

er jo nettopp det motsatte av det jeg tror du sier.... men må innrømme at ditt innlegg dessverre er veldig utydelig...

Skjult ID med pseudonym L on. 1 feb. 2012 22:16

Hadde forøvrig vært interessant med en tilbakemelding/kommentar på mitt synspunkt fra noen av jentene som leser dette?

(kvinne 55 år fra Vestfold) on. 1 feb. 2012 22:30 Privat melding

@L
Jo det skal du få. :-)
Er veldig enig med deg.Jeg leser profiler,ser på bilder,er det noe interesant skriver jeg en hyggelig mail,har skrevet noen mail jeg ikke har fått svar på,de har ikke en gang åpnet mailen,og heller ikke vært inne på min profil,Jeg har bestemt meg for og svare alle,uansett...så skjønner ikke helt greia her jeg da...greit at de ikke liker det de ser,men har lest flere tråder om dette,og føler det er mye frustrasjon her,så derfor har jeg vært mer opptatt med diskusjonsforumet....her skjer det iallefall noe hehe

(kvinne 55 år fra Vestfold) on. 1 feb. 2012 22:34 Privat melding

Og de jeg har skrevet til har hatt matchtall på over 90...skulle vært gift for lenge siden jeg da i følge sukker hehe

Skjult ID med pseudonym Noldus on. 1 feb. 2012 22:34

Hehe

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 1 feb. 2012 22:50 Privat melding

Siterer felizwoods sitt innlegg - tir 31 jan 09:23 i sin helhet

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 1 feb. 2012 22:59 Privat melding

Signerer i allefall :)