Alle innlegg Sukkerforum

Besøk på profilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mella ti. 8 april 2008 16:09

Nå er jeg lei av alle gutta som er innom profilen min, men som ikke sender så mye som en liten hilsen.. Mange av dem setter både gule og røde hjerter, men hva hjelper det når de ikke gidder så mye som å sende noen få ord. Hvorfor setter de da hjerter? Hvordan tror de at vi skal få kontakt? Og jeg kan jo ikke sette igang og skrive med dem alle sammen, selv om noen av dem er både kjekke og sexy... til det er det for mange.
Dette er for dårlig, gutter!!

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 8 april 2008 16:12

Men i alle dager, enda ei desperat jente? Dere burde sendes "på landet" og kjøles ned, hele bunten! (Ja, det gjelder de desperate guttene også.)

Skjult ID med pseudonym tippen ti. 8 april 2008 16:14

Hva med å sende en mail til han du er intressert i da,Mella?
Eller er det bare vi gutta som skal ta kontakt? Derfor jeg aldri får no mail altså....hehe.............. :o))))

Skjult ID med pseudonym Mella ti. 8 april 2008 16:15

Jeg er da for f.. ikke desperat! Men det er da gutta som skal ta kontakt! Såpass til høflighet og kotyme forventer jeg på et sted som dette!

Skjult ID med pseudonym sekai ti. 8 april 2008 16:18

Hvis de har vært innom profilen din og ikke lagt igjen noen hilsen, er det sikkert fordi de ikke fant noen grunn til å gjøre det! Enkelt og greit og en ærlig sak.

Hvis de setter hjerte på deg, sjekker du sikkert ut profilen deres. Og synes du den er verdt en mail kan vel du sende en? De har da allerede vist at du er av interesse for dem? Og synes du ikke det er interessant trenger du vel ikke gjøre noe? Føler du at du burde det, kan du vel gi et høflig avslag på forespørselen om kontakt? Er det nødvendig å problematisere alt!?

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 8 april 2008 16:18

Ja, men da går du inn på profilen hans og setter et koselig hjerte hvis du liker han, så kanskje han får mot til seg å skrive til deg.

Skjult ID med pseudonym tippen ti. 8 april 2008 16:19

haha......sorry at jeg ler.....men ja.....mange gutter her som gir opp det med å sende dere damer mailer og hilsener.....grunnet? Jo....mange av dere er i den kategorien at man svarer bare kanskje 1 av 20.....derfor.......hehehe.....men ikke så hissig nå,Mella....håper ikke jeg har vært innom og unnlatt akkurat dette....hahahaha.... :o)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 8 april 2008 16:23

ta heller saken i egne hender.. send meld til de du liker , mella.

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 8 april 2008 16:31

Sånn som noen maser om dette, så må jo menn bli vettskremt og slutte å sette hjerter i det hele tatt. Jeg er selv glad for de jeg har fått, men jeg tar ikke kontakt med dem av den grunn. Vil de foreta seg noe mer aktivt, ja, så gjør de nok det, når tiden er inne.

Noen folk er jo opptatt med andre ting også, i tillegg til å skrive i øst og vest. Et hjerte er ikke noe annet enn en huskelapp for dem, slik at de vet hvem de har vurdert. Vær glad du/dere havnet i riktig "kurv" ;-)

Nå må dere skjønne dette snart - dette temaet har jo vært oppe i en million tråder, omtrent............puh.

Skjult ID med pseudonym FEMINI ti. 8 april 2008 16:40

Mella, mener du seriøst at det er gutta som skal ta kontakt?

(mann 50 år fra Oslo) ti. 8 april 2008 16:54 Privat melding

...tja...dersom ingen av dere er superbrukere, så er det vel kankskje ikke så forbasket lett...eller så er det vel erfaringen at de ikke får noen mail tilbake..eller at de kanskje som deg..har sendt drøssevis av meldinger men aldri fått noen i retur...så da får det bli et hjerte..been there, done that..:)

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ti. 8 april 2008 17:04

@Mella:
"Jeg er da for f.. ikke desperat! Men det er da gutta som skal ta kontakt! Såpass til høflighet og kotyme forventer jeg på et sted som dette!"

Du får ta på deg en turkis ballkjole, og ønske deg tilbake til stivpynta gymsal i gamledager da vettu....

Den holdningen har tydeligvis kun skapt bry for deg selv;) ...men for all del:)

Lykke til!

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 8 april 2008 17:08 Privat melding

Tja, det er jo en fair greie det. Jeg mener og at menn bør ta mer initiativ i stedet for å skule over ølglassa hele kvelden, for så å dra hjem alene og lure på "hva som er galt med meg!". Er samme greia her inne.

Men det gjelder forsåvidt for damer og, ser du han fyren du virkelig virkelig vil prate med, ikke sitt og vent, ta saken i egne hender av og til, og snakk med fyren.

Skjult ID med pseudonym Illios ti. 8 april 2008 17:30

du legger jo gullegget når du legger denne desperate diskusjonen ut her da :-)