Alle innlegg Sukkerforum

Skeikampen igjen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym cakegirl on. 18 april 2007 20:31

Har Sukker-folka virkelig slettet tråden med kritikk av at hotell-weekenden ble avlyst?
Kan vi ikke komme med kritikk her?

(mann 51 år fra Oslo) on. 18 april 2007 21:18 Privat melding

De må da tåle litt kritikk. De bør i komme med en god grunn for hvorfor de slettet tråden.

Skjult ID med pseudonym cakegirl on. 18 april 2007 21:29

Takk for den kit001.
Det er vel viktig og ønskelig med tilbakemelding for å bedre produktet?
Eller skal vi bare late som vi er glade hele tiden? Tra-la-la...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 18 april 2007 23:32

Vi slettet tråden samt andre tråder fordi nivået senket seg under det vi tror de fleste er interessert i å ha på sidene. Det ble mer pubertalt og negativt de aller siste dagene og dette er ikke en profil vi ønsker å ha. Det er et kjent fenomen fra andre diskusjonssider at når man åpner for "blææ blææ" så blir det bare mer av det. Samtidig så forsvinner de gode trådene.

Når det gjelder Skeikampen så skrev vi et svar på tråden før vi slettet den. Der sto det at påmeldingsraten var lav i forhold til hva den var i høst og da sier det jo seg selv at årstiden er feil. Da jeg forespeilet dette med hotelldirektøren så virket han fort enig. Allerede nå begynner det å bli litt slush der oppe og 4-6 mai mente han at det ikke være noe særlig. Vår plan var å ha weekenden i disse dager, men bookinger gjorde dette vanskelig. Hadde det vært litt tidligere i sesongen så hadde sikkert påmeldingen gått raskere. Det at pollesesongen kom så tidlig at det ville være pollen der oppe også gjorde ikke saken noe bedre, men det var ikke avgjørende.
Cakegirl mener at vi trenger tilbakemeldinger av det lite koselige slaget (som vi slettet) for å "bedre produktet" som hun skriver. Hun må ikke glemme at vi alltid ønsker å gi et best mulig tilbud til brukerne samt at vi jobber veldig hardt for å holde god kvalitet. Hvis det blir for få til å ha en skikkelig hotellweekend så mener vi det er riktigere å avlyse relativt tidlig enn å skuffe dem som meldte seg på. Pengene får de jo tilbake i sin helhet.

Vi vil avslutte med en oppfordring til konstruktive diskusjoner og positivitet generelt her på forumet :)

Skjult ID med pseudonym ?? fr. 20 april 2007 08:04

Bare lurte på når vi får pengene våre tilbake igjen jeg?? De bør komme snart slik at vi heller kan hoppe på andre fristende tilbud...

Skjult ID med pseudonym ?? fr. 20 april 2007 13:08

Du kan umulig ha vært singel lenge....

Har du ikke fått med deg at det koster å ha boliglån, skulle betale alle offentlige avgifter osv ALENE?? Samt alle utgifter man får fordi man skal være "ute blant folk", dvs spise ute, gå på kafe, inngangspenger på sukkerfester ;) osv osv osv.....

2000 er for noen et vesentlig beløp, jeg skulle nok ha klart meg en stund med å vente... Men hvorfor vente når man har rett på å få det tilbake!?

Ps: så forresten at pengene kom inn idag....

Skjult ID med pseudonym cakegirl fr. 20 april 2007 17:51

Det var ikke pengene som var problemet for meg ...
Det var masse planlegging som førte til ingenting, på tross av ca 100 påmeldte(?).

Skjult ID med pseudonym Vårsola fr. 20 april 2007 18:48

Tror neppe denne wekenden ville blitt avlyst om det var 100 påmeldte så lang tid i forveien.. Du må nok bare må innse at neste hotellweekend er til høsten.