Alle innlegg Sukkerforum

Deilig å ikke ha bilde!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Me to. 2 feb. 2012 00:07

Dærsken så deilig det er å ikke ha bilde av meg liggende ute! At det skulle føles så bekvemt var jeg ikke klar over. Her kan jeg kikke og kose meg mens de må forholde seg til teksten min alene. De kan ikke kjenne meg igjen! Mens jeg kan se på alle som har vært innom, og velge meg ut hvem jeg evt. vil skrive til i ro og mak. Får nesten dårlig savittighet. Samtidig har jeg selv hatt bilde lenge, og hatt tusenvis av kikkerbesøk. Min tur til å ligge bakpå og slappe av litt... hehe.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 feb. 2012 00:08

Smiler......velkommen i klubben :-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 00:08 Privat melding

Tipper dette er en luksus bare damene kan ta seg. :P

Skjult ID med pseudonym arneand to. 2 feb. 2012 00:09

@Milgrim tor 2 feb 00:08
Nah, jeg har ikke hatt profilbilde på evigheter :p

(mann 57 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 10:56 Privat melding

Hadde blitt rart om alle valgte samme strategi. Noen av oss må vise vårt blide åsyn.

Skjult ID med pseudonym bønna to. 2 feb. 2012 12:20

Ja, en kan godt sitte på sidelinja og observere. Den muligheten blir borte når alle legger vekk bildet :-)

(mann 57 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 12:26 Privat melding

En mellomløsning er jo å ta bort profilbildet, men la det ligge i albumet. Så kan de interesserte finne det der. Det reduserer vel tilgjengeligheten fra de som ikke er betalende medlemmer. Men nå prøver jeg det en stund.

(mann 64 år fra Akershus) to. 2 feb. 2012 12:30 Privat melding

Hva er poenget med å ikke ha profilbilde? Det eneste man oppnår er færre henvendelser. Jeg klikker meg i hvert fall aldri inn på profiler uten bilde.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 feb. 2012 13:48 Privat melding

Z
Det var min kommentar! :-)

Skjult ID med pseudonym mann55 to. 2 feb. 2012 14:27

Får bare si som Z: Velkommen i klubben. Må likevel si til Me at du befinner deg i en spesiell situasjon, i og med at du sitter på et enormt "lager" av interesserte som du nå kan snuse nærmere på. Hadde du vært uten bilde helt fra starten av, hadde nok situasjonen vært en helt annen.

Har selv vært bildeløs her inne fra starten av. Jeg mener å ha en profil som forteller mye om hvem jeg er og hva slags menneske jeg søker. Den som ikke måtte klare å forholde seg til en utfyllende profiltekst, er jeg nok ikke spesielt interessert i å bli nærmere kjent med uansett. Skulle noen vise interesse for teksten, og vil vite hvordan jeg ser ut, er det enkelt å sende et bilde via mail eller MSN, eller å oppgi en lenke til et bilde av meg på nettet.

Det er vel også et poeng å prøve å ta litt vare på personvernet, selv i nettdatingens tidsalder? (Jeg vet mange blåser en lang marsj i personvern, men les gjerne videre likevel.) Med bilde i profilen er alt personvern i prinsippet blåst. En har ingen kontroll over hvem som ser bildene, hvem som kjenner en igjen, om folk laster ned bildene, eller om de kan bli misbrukt. Jo flere bilder en legger ut av seg selv, sine barn, venner og kolleger, og jo flere andre identifiserbare opplysninger en deler, jo mindre kontroll har en, og jo enklere er det å misbruke dem. (En bør aldri legge ut bilder av barn på et slikt nettsted. Husk at det også kan være straffbart etter norsk lov å legge ut bilder av andre enn seg selv (venner, familie, bekjente, kolleger osv.) uten deres uttrykkelige tillatelse.)

Skjult ID med pseudonym enig to. 2 feb. 2012 15:27

Enig med @stianen her også, har ikke forstått denne gjemmespill ennå. Vet ikke hva er det som er så deilig med det.
For meg er det bare to grunn for å være bildeløs:
1.man har noe å skjulle, er muligens opptatt, eller
2,slett ikke fornøyd med utseende sitt.
Hvis du som bildeløs skriver en stund med noen som har bilde /fotoalbum og dere finner god tone, er det nesten uhøfflig etter min mening og ikke sende bilde av deg.

Skjult ID to. 2 feb. 2012 18:02

Hei! Nå er jeg også med i de bildeløse profilers klubb. Har riktignok bilder i albumet.
Også blitt mer skeptisk og enda mer forsiktig med hva jeg legger ut av info og diverse her inne, muligens litt paranoid.

mann55:
Har lest profilen din og den er utrolig bra. Vil spørre deg om du har fått mye respons pga. teksten?

Lurer på hvordan den nye tilværelsen som bildeløs vil fortone seg. ;-)

Skjult ID med pseudonym Ja to. 2 feb. 2012 18:32

Er også bildeløs, men sender bilde til de jeg får kontakt med hvis de vil. Og, kjenner at det er helt fint. Det er mange bra folk uten bilde (menn), og da må ta seg tid til å lese teksten og vi må sende noen setninger til hverandre for å finne ut om man vil møtes, men det antar jeg de fleste gjør. Og, jeg er verken rar eller flau eller sjenert, men har helt andre årsaker til å ikke legge ut bilde. Bilde i avisen av og til får holde, for å si det sånn!

(mann 47 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2012 20:27 Privat melding

er også bildeløs og så godt som profilløs;) men det er sånn eg vil ha det no.