Alle innlegg Sukkerforum

Masseutsendelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente to. 2 feb. 00:14

Jeg har ei venninne som også er her på sukker, og det er jammen ikke få menn som sender nøyaktig de samme meldingene til oss begge to.

Har også vært på date med en mann noen ganger, han mente at jeg burde slette profilen min på sukker og bare være dama hans. Samme dag sendte han melding til venninna mi her inne.

Gutter, bare så dere vet det: jenter snakker sammen! Vil dere at vi skal føle oss spesielle, kan det lønne seg å legge et minutt ekstra i skrivingen og tilpasse meldingen etter jenta du skriver til. Masseutsendelsene er ikke vanskelige å avsløre.

Skjult ID med pseudonym kjeks to. 2 feb. 00:16

Kult.

Skjult ID med pseudonym HÆ? to. 2 feb. 00:18

Hva faen. Kult. (?)

Skjult ID med pseudonym kjeks to. 2 feb. 00:19

Ja

Skjult ID med pseudonym gutt to. 2 feb. 00:20

sier kanskje litt hva de er ute etter....?

Skjult ID med pseudonym sta to. 2 feb. 00:20

Det funka jo på deg siden dere var på date, hvorfor slutte da?

Skjult ID med pseudonym Maggs to. 2 feb. 00:23

Har en kompis som er på sukker og jenter driver med akkurat det samme. Tro det eller ei;)

Skjult ID med pseudonym lo to. 2 feb. 00:32

Helt normalt å få samme mld opp til 4-5 ganger fra samme person, folk har tydligvis ikke kontroll.

Skjult ID med pseudonym kjeks to. 2 feb. 00:50

Kult

Skjult ID med pseudonym Lurifax to. 2 feb. 01:28

Jenter er enda verre, tror jeg. Ikke bare driver de med masseutsendelse, men også kjedelig masseutsendelse, type "hei, lyst til å bli kjent?"

Når det er sagt, er det vel ikke til å unngå å bruke de samme formuleringene flere ganger. Særlig de som funker best;-) Det er jo det alt handler om. Å få respons?

Så får det heller være at to venninner en gang i blant snakker sammen.

Jeg synes det var verre den gangen en dame herfra overnattet hos meg, og ringte venninnen sin mens hun fremdeles var hos meg. Hun fortalte om at hun hadde hatt en fin kveld og natt.
Etter noen setninger ble det klart at jeg hadde datet venninnen noen uker før. Jeg visste ikke om dette, altså.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 10:49

jente: hva om du tror ei melding er masseutsendelse, men egentlig ikke er det? hvordan føler du deg da

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 10:50

menn har da like mye rett til å sende melding til alle venninner og bekjente hvis ikke dama gir beskjed eller melding tilbake. det er jo ingen menn som kan vite hvem som er bekjent her på sukker uansett!

(kvinne 35 år fra Oslo) to. 2 feb. 11:54 Privat melding

Litt artig, men jeg har blitt kjent med sikkert 40 sukkerpiker herfra... Fått noen skikkelig gode venninner..
Og hva snakker vi om.. Mannfolka her inne selvfølgelig.
Vi klør oss i hodet fordi vi er enig i omtrent alt som har med at mange menn (på forumet) nekter for at de "gjør/er". <- om den var forståelig.

Joda, jungeltelegrafen går den... Så som mann, burde man ikke kødde med å sende ekstakte samme meldingen ut, det viser du er lat. Jenter liker ikke late menn.
Om de som gjør det, får såfall få latsabbene, vi andre vil ikke ha dem ;)

Skjult ID med pseudonym Petter to. 2 feb. 11:58

Nei, Kvinne81. Vi menn liker heller ikke late damer (hint hint)

Skjult ID med pseudonym kjeks to. 2 feb. 12:01

fordelen er kul

Skjult ID med pseudonym bønna to. 2 feb. 12:03

De førstemeldingene jeg sender er alltid en respons på det jeg ser eller leser. Det nærmeste to jenter har fått omtrent samme melding er der jeg (mest humoristisk) har kommentert at de ljuger på alderen - oppover :-) Og så hender det at det popper opp tre jenter i mariusgenser på samme sida, eller lignende pussige sammentreff, da må jeg nesten sende samme melding til de for å fortelle :-) Spamming er ...søppel :-)

Skjult ID med pseudonym sta to. 2 feb. 12:04

@(Skjult ID ) - tor 2 feb 10:46

Er vel det man ender opp med når man ikke får svar etter mange brev man har lagt ned tid i. Gir opp og tar noe enkelt da det ikke påvirker svarprosent sånn nevneverdig, føles slik ihvertfall. Kan liksågodt bruke 10s på noe enkelt enn 20 minutter på noe man ikke får svar på uansett.

Skjult ID med pseudonym bønna to. 2 feb. 12:10

Late er de som pøser ut hjerter, og ikke sier et kløyva ord.

Gult hjerte: jeg er nysgjerrig på deg! ...jaha? Ja, jeg er her jeg, spør, så får du vite :-)

Rødt hjerte: jeg er interessert i deg! ...men ute av stand til å si hei engang?? :-)

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 12:15

kvinne81: så du mener man skal skrive et skikkelig langt brev, når det er så enkelt som å sende ei enkel melding her på sukker?

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 12:16

jeg tror mange damer ikke skjønner hvor langt teknologien er kommet!

Skjult ID med pseudonym MarkKK to. 2 feb. 12:19

Hadde det ikke funket så er det vel ingen som hadde brukt copy/paste? Tipper de som gidder å gjennomføre masseutsendelse får de nappene de vil ha. All ære til dem.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 12:25

Ja, all ære. Når de så kommer på date og finner ut at mannen de dater ikke reflekteres av det falske brevet han sendte. Jippii

(mann 46 år fra Vestfold) to. 2 feb. 12:29 Privat melding

Behøver brevet være falskt selv om det er sendt ut til flere da? Jeg kan lett forestille meg det motsatte.

(jada, jeg kløyver ord)

Skjult ID med pseudonym sta to. 2 feb. 12:32

Nå får man vel ikke noe stort inntrykk av personen som sender "hei" da :p

Copy/paste funker nok det ja, det er helt klart. Spam funker også, ellers ville ingen gjort det. Sender man ut nok meldinger får man napp.

Og de få brevene jeg har fått fra kvinner var ikke akkurat mye bedre enn hei, så trenger ikke klappe dere på skulderen dere heller da :) Er vel bare forskjellen at vi menn tar det som en inngang til kontakt, ikke at vi skal bli mo i knærne bare fordi vi fikk en melding fra noen. Tar jo litt mer enn en melding før det skjer noe, evt at man spør om en date med en gang om det virker interessant. Har vel litt med instilling å gjøre vil jeg tro enn at meldingen er så tragisk.

Var noen som sammenlignet med byen, er da vel ikke lange smarte introduksjoner der når man blir sjekket opp? Man innleder med noe enkelt får å se om det er noen interesse. Blir det samme her. Man legger jo ikke sjela i ett bilde og litt tekst. Mye som kan skjule seg bak bilde og teksten.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 12:36

sta: fordi du forventer eller hadde forhåpninger om at det skulle stå noe helt annet? Nei, jeg bruker ikke tid på å skrive lange brev til damer her på sukker. fordi jeg vet ikke noe om hvem de er.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 12:39

det er veldig enkelt å svare hei tilbake hvis man finner profilen eller "bildet" interessant. værre er det ikke. hvis noen tror noe annet, da lever de i en helt annen verden enn det jeg gjør, basta ;)

Skjult ID med pseudonym sta to. 2 feb. 12:43

Var mer fordi damene klager på korte meldinger, uten at de selv legger veldig mye mer i det når de sender. Tilgode å få ett brev på mer enn 1 setning fra ei dame, men kun fått noen få da, så utvalget er lite.

Forventer ingenting for min del, annet at en melding sier meg at hun er interessert i å vite mer om meg :)
Så kan jeg da velge å svar om jeg er interessert tilbake. Ikke noe mer enn det.

Er vel nesten som IRL at det starter med blikkontakt også sier man hei. Er jo en start det som noe annet. Kan jo være verdens beste dame for alt jeg vet selv om hun starter med ett hei. Vet jo ingenting om henne før man har utveklet noen ord. Kan godt se ut som verdens vakreste kvinne, men om lystet er på men ingen er hjemme ( tomt i topplokket ), hjelper det jo ikke i lengden at hun er pen, selv om det er en god start.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 12:53

jeg utvekslet melding med ei dame her for et par måneder siden. det var ikke bare på ett bilde men på nesten alle(om jeg .husker riktig) at jeg så noe som fikk hårsveisen min til å leve sitt eget liv. vil ikke si så veldig mye mer, men jeg tror damer skjønner at det er visse ting man ikke er interessert i å involvere seg i.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 12:56

hun ble plutselig så frekk også og fjaset her på forumet.. men det jeg så i albumet hennes var liksom hundre ganger tåpeligere.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 13:25

ts: jeg vil bare si en ting. og det er at menn (iallfall de fleste jeg vet om) tiltrekkes ikke av damer som allerede liker andre menn eller er mer opptatt av de. så hvis dama allerede er i et forhold eller begir seg ut for å være det, da er det ikke mange ordentlige menn som har så veldig interesse for å prøve å få dere til å føle dere så spesielle som dere gir uttrykk for.

(mann 32 år fra Oslo) to. 2 feb. 15:42 Privat melding

Jeg har vært på alt for mange fester, vors, arbeidsplasser osv der jenter leser meldingene av de har fått av guttene den dagen og ler " hahahaha se den stygge fyren som sender meg sånn lang melding og blabla".

Så jeg tar heller en kule i hodet enn å skrive en personlig melding til en jente som skal sitte og drite meg ut foran venninnene hennes....usj minner meg om monstrene på vgs som alltid skulle fortelle om at en fyr ga dem blomster eller betalte for london tur eller noe, fyfaen i helvete de jentene må være født ut av satans rompe.

(mann 32 år fra Oslo) to. 2 feb. 15:53 Privat melding

Kult

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 16:02

JimJimJ: Hey, du er du den duden som er på Sonen på tv2 eller? likner veldig

(mann 32 år fra Oslo) to. 2 feb. 16:16 Privat melding

Nei - Jeg ser ikke på norsk tv, det blir for politisk korrekt og falskt for meg.

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 16:21

det var ikke dumt sagt.
ser du på israelsk tv da? :P bare lurer. eller kanskje du har sånn parabol eller kabel-tv med hundrevis av kanaler der de norske bare er en fjert i forhold til mengden.

(mann 32 år fra Oslo) to. 2 feb. 16:34 Privat melding

Ja faktisk iblant, men vil du meg noe anonymemann?

Skjult ID med pseudonym plumbo to. 2 feb. 16:49

Dere høster som dere sår her inne, jenter..
Når dere helt plutselig finner ut att deres "solariumsbrune / treningstudio typer med mer luft i kroppen enn muskler) ikke er den mannen dere trudde så er det som å lese om alle disse fordømte mld her inne fra mannfolk som syter som er unge over att ei dame de aldri i verden ville fått i den virkelige verdenen ikke svarer de her inne......

Skjult ID med pseudonym blahmann to. 2 feb. 16:50

JimJimJ: meg? nei. vil ikke en dritt med deg, hehe