Alle innlegg Sukkerforum

Til deg som du lurer på HVORFOR du ikke får svar...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente to. 2 feb. 2012 00:32

... kan det være fordi 80 % av alle meldinger i innboksen min består av:

- hei
- hei, hvem er du? (gjerne fra en tom profil, mens min profil har mye tekst)
- hei, skjera?
- hei, fin helg?
- søt, du
- lyst å treffes for litt kos?
- vet ikke hva jeg skal skrive her, er så dårlig på dette, ingen svarer likevel. sukker er bare dritt, men du er pen.

Disse gidder jeg ikke å svare. Jeg gidder heller ikke å svare dem som tydeligvis ikke har lest profilen min (og dem er det MANGE av).

Andre får et svar, selv om det kanskje blir sukkers standardavslag.

(kvinne 36 år fra Buskerud) to. 2 feb. 2012 00:35 Privat melding

hehehe...denne likte jeg veldig godt :D:D:D:D støtter deg veldig i denne...

Skjult ID med pseudonym gutt to. 2 feb. 2012 00:36

skjønner frustrasjonen din, kan du si noe om hva du ønsker å få da...man åpner jo gjerne opp med hei når man møter fremmede...

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 00:41 Privat melding

Jeg sender aldri sånne meldinger og jeg får heller ikke svar fra alle. Så jeg regner med det er litt flere faktorer enn selve innholdet som er toneangivende for om noen gidder å skrive tilbake til meg eller ikke. Utseende, bosted, alder, osv.

Ikke at jeg forventer svar fra alle heller, jeg er glad for de jeg faktisk får. :)

Skjult ID to. 2 feb. 2012 00:48

Tenk hvor mange bra personer du sikkert går glipp av TS ved å være såååå kresen på meldingene !!

Ja jeg forstår sexuelle og uhøflige tilnærminger ikke er noe å svare på, men alikevel, et hei må da for pokker funke. En finner jo ikke ut noe om en person før en evt har vekslet noen meldinger uansett.

Skjult ID med pseudonym Serum to. 2 feb. 2012 01:06

Hmm... hadde jeg sendt slike meldinger så hadde jeg ikke forventet svar. Så der er jeg helt enig med deg at du ikke trenger svare.

De gangene jeg etterlyser svar er når jeg skriver en lengre førstemelding med kommentarer til innhold i profil, bilder og blader på matchtre, gjerne på en halv A4-side eller lenger. De jeg sender til leser meldingen og går deretter inn på min profil både en, to og kanskje tre ganger uten å svare. Da lurer jeg på hvorfor man ikke svarer.

Meldingen min var tydeligvis spennende nok til at de gikk inn på profilen min og så mer, og mange er innom profilen min flere ganger, gjerne med en dags mellomrom. Og de bør da vite at jeg kan se at de både har lest meldingen og vært inne på min profil.

Hvorfor svarer ikke disse med et standard avslag i det minste?

PS: Bør vel også nevne at jeg har vært på date med en av disse etter nyttår siden jeg sendte en nyttårshilsen til alle som ikke hadde svart eller gitt meg avslag i fjor.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 feb. 2012 06:53 Privat melding

Jeg synes du er kresen :-P

Skjult ID med pseudonym sta to. 2 feb. 2012 08:25

Halla, skjera?!?
Når ble dette ikke nok, makan. Ingen som svarer på lengre meldinger heller, så da blir det vanskelig gitt :p hvor lang melding gidder du svare på, og hvordan viser man best at man har lest din profil? Dette er litt mer konstruktivt enn bare å si at meldingene er noe drit :)

Skjult ID med pseudonym L to. 2 feb. 2012 08:44

Har jeg altså misforstått konseptet meldinger som et initiativ til å bli bedre kjent?
Skal man altså legge timer med arbeid for å skrive en lang avhandling om alt personen har oppgitt på sin profil for å vise at man kunne tenkt seg å bli litt bedre kjent med personen?
Gjerne supplert med hele sin livshistorie og alle drømmer, ambisjoner og planer/mål i livet.

Trodde det var derfor vi har match score, profil, beskrivelse, interesser, leilighet, osv osv osv?

Jeg bryr meg igrunn ikke om at folk ikke svarer på mine åpningsmeldinger, jeg kan ta et hint.
Jeg syns dog det er litt dumt når jeg har sendt en hyggelig seriøs melding til en person med god score (88-89 og over) med sammenfallende interesser. (Ja, jeg har såpass selvinnsikt at jeg ikke kontakter jenter som ikke har sammenfallende interesser, f.eks fjellet hver helg kontra filmekveld/hjemmekos hver helg, for å ta ett eksempel)

For deretter å se at denne personen ikke engang gidder besøke profilen min!?
Er det altså så stort utvalg å så stor pågang hos dere jenter at dere sitter å avfeier oss gutter basert på god/dårlig sjekkelinje (les. spenstig/treffende melding)??

P.S
Mine meldinger pleier å inneholde et kompliment, gjerne om fine bilder eller annet.
Deretter gjerne en kommentar om noe hun interesserer seg for og/eller spørsmål om noen av interessene for å vise at jeg har faktisk lest profilen hennes.
Jeg avslutter alltid med mitt virkelige navn (selv om mitt brukernavn er mitt virkelige navn+noe ekstra)

Er dette altså total skivebom?
Igjen, jeg ser på meldinger som et initiativ til kontakt for nettopp å bli bedre kjent med mennesker man tror man matcher.
Vil gjerne ha tilbakemelding på forbedring av meldinger også :)

(mann 31 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2012 08:52 Privat melding

"Skal man altså legge timer med arbeid for å skrive en lang avhandling om alt personen har oppgitt på sin profil for å vise at man kunne tenkt seg å bli litt bedre kjent med personen?
Gjerne supplert med hele sin livshistorie og alle drømmer, ambisjoner og planer/mål i livet."

Er så enig, så enig med deg L... Greia er vel at det er for mange om beinet her, (omlag 70% gutter, 30% jenter)..

Også har vi en haug av jenter som bare bruker dette som en arena for å få tilbakemeldinger på utseendet sitt, vise frem responsen til sine venniner eller gud vet hva..

God morgen forresten :-)

Skjult ID med pseudonym jente to. 2 feb. 2012 09:51

@ L: hvem har sagt noe om lange avhandlinger eller hele livshistorier? Andre enn deg, altså?

Det er mange menn her inne som skriver gode meldinger, og dere som syns "hei" eller "vasupp" (ja, den forekommer) holder,- vit hva dere" konkurrerer" mot!

Hvorfor svare på dårlige meldinger når det kommer bedre?

Dette var et tips til dere som ikke får svar, det er ikke en klagetråd på at vi ikke får gode meldinger. For det får vi, innimellom alt søppelet.

Men for all del, vil du fortsette med å ikke få svar, er det greit for meg.

(kvinne 36 år fra Buskerud) to. 2 feb. 2012 09:57 Privat melding

Eller: Hei, vil du prøve håndjernene mine?
-Hva driver du med?
-Chatte?

(mann 47 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 10:03 Privat melding

Cielo:
Jeg hadde svart på den første der.

Skjult ID med pseudonym L to. 2 feb. 2012 10:08

Jeg snakker egentlig ikke om dårlige meldinger.

Jeg snakker om de tilfellene hvor jeg sender det jeg tror er gode meldinger, (se beskrivelse over) hvor jentene ikke engang ser på profilen min?
Er det så mange muligheter at dere ikke engang gidder å se på profilen til de som sender dere en hyggelig seriøs melding som dere åpenbart syns er dårlig? (igjen, i mitt tilfelle se beskrivelse over)
Har matchtall, interesser, utseende, bilder, beskrivelse osv osv osv overhodet ingenting å si om man har en dårlig melding?

P.S hadde også satt veldig pris på tilbakemelding på min beskrivelse av meldinger jeg sender, da det tydeligvis er rom for forbedring :)

Skjult ID med pseudonym jente to. 2 feb. 2012 10:14

L,

Hyggelige, seriøse meldinger besvarer jeg alltid, andre får svare for seg selv.

Komplimenter på utseende betyr ikke mye for meg, det er forsåvidt hyggelig, men føles mest kleint og overfladisk. Andre legger kanskje mer i det.

Nei, gi meg en melding som viser litt av DEG, den trenger ikke være lang. En kommentar som viser at du skrev den til MEG (og ikke en standardmelding til alle jentene på sukker), med en frekk/morsom kommentar.
Du må ikke være kjempesmart, supermorsom eller forfatter for å få svar.

Men "hei" suger.

(kvinne 36 år fra Buskerud) to. 2 feb. 2012 10:21 Privat melding

HerrFekt: Vil jeg vite hva du hadde svart på den, tro? :0)

(mann 47 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 10:22 Privat melding

*venter spent på streng irettesettelse fra Lady*

Skjult ID med pseudonym L to. 2 feb. 2012 11:22

Spongebob1 oppsummerer i hvert fall hvordan jeg tenker.

Jeg trodde at dette var stedet for å bli kjent med mennesker basert på hvordan denne personen var, hva de likte, matchtall, interesser osv....

Så langt er mitt inntrykk at det ikke er veldig mange som er interessert i å bli bedre kjent med meg....som person
at jeg, akkurat som ute på byen, blir forbigått av en med en litt penere kommentar/replikk og litt bredere smil, mens personlighet, egenskaper, interesser og alt slikt fyker ut vinduet

høres veldig bitter ut nå, men hadde trodd at sukker og nettdating skulle være en arena hvor egenskaper og personlighet skulle være avgjørende, ikke bare din evne til å skrive gode åpningsmeldinger....

dette er basert på jenter som ikke engang besøker profilen min for å se hva slags person jeg er når jeg sender en melding til dem....

(mann 31 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2012 11:28 Privat melding

Helt enig med deg, "L" .. disse damene må jo være helt utrolig flinke på å dømme en bok etter omslaget! Det skal de ha! Fred være med dem

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 feb. 2012 11:37 Privat melding

Synes fortsatt at du er forfeeerdelig pirkete. Om en person jeg synes ser bra ut og har en interessant profil skriver "hei" til meg, så lar jeg jo ikke være å svare kun fordi han ikke er utdannet kåserijournalist og skrev den lange avhandlingen av profilteksten min. praten kommer i gang etter hvert som man melder. Synes selv det er vanskelig å skulle skrive så forbanna personlig når det eneste man får av info er "trener, opp på fjellet, fester med venner, sofakos". Eeeeh. hvilken stilling liker du best i sofaen?

Fikk melding av en fyr som sendte 3 kjappe en gang. Det var jo kult, type "hvitvin eller rødvin? Krokodiller eller fudge? Backpacking eller charter?".. Han sluttet dog å prate da jeg sa at jeg skyr seksuelle tilnærmelser før vi i det minste har møttes. ingen er perfekte. da hadde "hei" vært bedre.

Skjult ID med pseudonym sta to. 2 feb. 2012 11:48

Hmm må jeg revurdere spørsmål som:
hvor stor seng har du? Passer den til doggy?
Misjonær eller doggy?
Med eller uten dildo?
Hos meg eller deg?
Blonder eller ikke?
Strapon eller ikke?
Enern eller toern?

Hmm her må det tenkes :p

Ett sted mellom hei og avhandling synes å være fasit altså.
Helt enig Askja, hva i alle dager skal man egentlig spørre om til de profilene der alle har skrevet det samme.
Det beste er damene som krever at de skal føle seg spesielle etter en melding, hvordan i alle dager skal man vite at du er spesiell ut fra bilder og en standardtekst? Tar noen meldinger før det kommer.

Mine meldinger blir bedre etterhvert i hvertfall, eller hva Askja? ;)

Skjult ID med pseudonym sta to. 2 feb. 2012 11:52

Woho nice bob, tror det blir bra jeg, da kan vi danse sammen også :p

Men absolutt tror nok mye kan gjøres dersom man synes personen er sånn passe interesant så møtes man, da er det mye enklere. Men skjønner jo de som får så mye at det blir vanskelig å velge da :)

Hvordan er det egentlig med jenter, hvor skeptiske er dere til møter? Får ett inntrykk av at det skal mye til før dere vil møtes? Hva er det mest skremmende for deres del? Er det reddsel for at personen kan være gal? At dere ikke er gode nok og blir avvist? Hva gjør at de sitter langt inne for noen?

Skjult ID med pseudonym L to. 2 feb. 2012 13:16

@Askja: nå fikk jeg litt troen tilbake her :)
hyggelig å se at det finnes de som tar en melding for det det er, et initiativ til å vurdere hverandre og bli bedre kjent.

spongebob1: mye relevant her, dette er følelser, det er som du sier, ikke lett
jeg ser helt klart dit poeng om bortskjemte personer, det er sikkert mange jenter som bombarderes med masse meldinger og dermed gjør en "seleksjon" av innboksen.
ser også at vi alle er litt forskjellige, da jeg er en person som mener at man må treffes for å finne ut av det, men ikke har noe særlig lyst på sukker-fester, da dette for meg ville blitt en enda mer klein og pressa tur på byen enn vanlig.
er nettopp derfor jeg er på nettet og ikke byen, at man kan prate med personen i ro og mak å så møtes for en hyggelig stund hvor man blir bedre kjent.
Stå i kø rundt damer på byen/utested er jeg hverken flink til eller fan av :/

Nei, man får vel bare gå på med friskt mot :)
prøve og prøve og prøve og prøve......

Skjult ID med pseudonym Lady to. 2 feb. 2012 14:38

@ HerrFekt

Du får ta deg en tur ut å kjøpe skikkelige håndjern så skal jeg vel alltids klare å teste de ut på deg:)
Politiets skal være bra har jeg hørt.......

(mann 47 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 14:49 Privat melding

Yeeessss... :-)

Skjult ID med pseudonym hea ti. 20 mars 2012 19:29

stadig aktuell

Skjult ID ti. 20 mars 2012 19:48

Ingen her inne er forpliktet til å svare på noe som helst, og helt ærlig - hva hjelper sukkers standardavslag. Man svarer de som vekker interesse! Klarer du ikke vekke interesse så er det DIN feil, ikke mottakers feil!!! Dette er ikke forskjellig fra den "virkelige verden", bare at her blir man vurdert på bakgrunn av bilde (det visuelle) og hvordan man uttrykker seg skriftlig (kommunikasjon) - liker man ikke det, så får man stikke fingeren i jorda å innse at nettdating ikke er noe for deg!

Og før noen drar "høflighetskortet" - stikk det der sola aldri skinner! Slutt å sutre, mann dere opp å gå vider!!!

Skjult ID med pseudonym fyr84 ti. 20 mars 2012 19:53

Du er digg. Tazte priv?

(mann 47 år fra Akershus) ti. 20 mars 2012 19:55 Privat melding

Får vi se noen eksempler på de litt lengre meldingene som vi konkurrerer mot?

Jeg må innrømme at jeg tilhører skaren som leverer et "Hei" + noen få ord til, men jeg er rå til å svare på oppfølgerspørsmål og ellers dele det meste som måtte være av interesse. Forutsatt at vi kommer oss forbi melding nr 2.

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 20 mars 2012 19:58

(Skjult ID ) - tir 20 mar 19:48

lurer på hvorfor DU er singel!! ingen er forpliktet til å svare,men høflighet er en ok ting.

Skjult ID med pseudonym xxx ti. 20 mars 2012 20:11

Jeg, og sikkert mange andre jenter, gidder ikke svare på "hei" eller liknende veldig korte meldinger med mindre det er en veldig interessant profil. Og selv da har han jo startet dårlig. Det skal ikke mye jobb til for å starte på en mye bedre måte. Jeg personlig forventer ingen avhandling, men hvis han ikke gidder å skrive så mye som to setninger til meg, da tror jeg at han driver med masseutsendelser og at han egentlig slett ikke er veldig interessert i min profil.

Skjult ID ti. 20 mars 2012 20:15

undrende

Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor DU lurer på det! Men for å tilfredsstille din nysgjerrighet, og for å være høflig i samme slengen, så kan vi oppsummere det med at jeg har en travel hverdag, arenaene for å møte en potensiell kjæreste begrenser seg, så jeg tenkte jeg skulle prøve nettdating. Dette fungerer veldig bra, men jeg har ennå ikke møtt den rette, jeg har dog stor tro på at det vil hende en dag!

Skjult ID med pseudonym Kai ti. 20 mars 2012 20:23

Ok.. denne funket bra på ei som hadde "stillingsannonse-vrien" på profilen sin: Er denne jobben provisjonsbasert?

Ei som satt på ripa på en seilbåt: "Ai ai, ingen som sa fra om haien rett bak deg på bildet?" Dama måtte jo inn å sjekke...

En jente stod og studerte en stein hun hadde i hånda: "Trillobit?" .. hun skrev i profilen sin at hun var geolog. Dermed svarte hun selvsagt.

Ei som lå på en motorsykkel på fotoshoot... Stilig HD da. Selvbygg?

Jeg komplimenterer eller spør dem med noe helt annet enn utseendet og ingenting om vær, vind eller hvordan dagen har vært.

Er ikke verre enn det :)

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 20 mars 2012 20:36

TS: Nei, det kan ikke være derfor :P

(mann 42 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 22:23 Privat melding

*blir ikke sur for et lite hei i postkassen*

(mann 34 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 22:31 Privat melding

Ikke rart at jeg nesten aldri skriver meldinger :) men nysgjerrig jeg, hva er standardavslaget? Greit å vite ;)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 20 mars 2012 22:37

Utseende pleier ikke jeg komplimentere heller, det er vel i grunn underforstått at jeg liker når jeg tar kontakt. Skriver som regel ikke for å snakke bare. Har skjedd med noen på forumet da :)

En eller annen snerten kommentar, og da helst med min type humor. Da sorterer man fort ut de som ikke liker den og som har ca samme. Da er man i grunn kommet langt, noen litt snurtne frøkner innimellom som ikke eier selvironi ( best er det når de faktisk skriver i profilen at de har det :p ).

Men sånne generelle meldinger er vel i grunn bare ett standardavslag om jeg får de, hva skal man svare liksom?
"Skjera?" - "Er relativt dritatrengt, vurderer en tur på do de neste 20 minuttene liksom, litt usikker på hva jeg skal lese - avisa eller en bok, kanskje ett blad.."

(mann 33 år fra Oslo) on. 21 mars 2012 11:00 Privat melding

@TS: Selv sender jeg ikke slike meldinger til jenter. Men lange engasjerte og spesefikke meldinger. Men det er så mange med kjedelige bilder og lite innteresang profiltekst (om noe i det heletatt).

Prøv å komme med en god hallo melding som fungerer... Lett å SI man ikke vill ha de meldingene, men hva er et eksempel på den rette typen melding?

Om du greier det kan du ta deg jobb som sjekkeguide for nett dating. For 95% av jenter svarer ikke uansett hva man skriver i første melding.

Så tar DU utfordringen?

Skjult ID med pseudonym alfri on. 21 mars 2012 11:58

Zeamoore1, er du rette mann til å snakke om kjedelige bilder? Du har samme farge som veggen bak deg, jo.

(mann 42 år fra Telemark) on. 21 mars 2012 12:05 Privat melding

Skal jeg være ærlig så foretrekker jeg et "ærlig hei" enn en lang avhandling!
Erfaringa mi er at de er koselige selv om de bare sier hei I første brev.

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 21 mars 2012 12:12 Privat melding

"Hei, du er deilig"...."ja, ok". Givende samtale.

@Kai er inne på noe kreativt der. Og også som @sta nevner. Skriv i det minste noe som inviterer til svar. Ikke bare "hvordan går det?"..joda, det går fint takk adjø.

Skjult ID med pseudonym Kai on. 21 mars 2012 12:15

Zeamoore, Jeg tror jeg har ca 50% svar på førstemeldinger. Jeg kontakter kun damer jeg liker profilen og bildene hos. Dvs jeg føler en viss connection før jeg skriver til dem.

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 22 mars 2012 17:58

Faktum er at fleirtallet av damer (og kanskje også menn) ikkje gidder å svare sjølv den mest greie henvendelse... sjølv ikkje om det er både bedre og lengre enn det som TS viser fram....

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 22 mars 2012 18:00

Jeg fikk en fyldig førstemelding her forleden.

":o)"

Hva svarer man?

Skjult ID med pseudonym radikal to. 22 mars 2012 18:08

@jente: hvis hei ikke er godkjent, hva forventer du å få av en ukjent person ute på byen på en bar da? Må han være magiker eller en sirkus klovn kansje?

Og hva pleier du å skrive til gutter som første melding da og hvordan kommer du i kontakt med folk ute på en bar? :-)

Skjult ID med pseudonym radikal to. 22 mars 2012 18:16

Jeg personlig syns det er mye bedre med en frisk myk start med en kort lettlest og hyggelig melding i starten enn å motta en halvsides A4 tungtleselig innhold som inneholder tørt stoff på første melding!

Smak og behag, noen liker det tørre og kjedelige mens andre liker det enkle og friske :-)

(mann 34 år fra Rogaland) to. 22 mars 2012 18:17 Privat melding

Eg sender bare sånne standardmeldinger, rett og slett fordi eg må forte meg til neste profil for å sende neste melding

Skjult ID med pseudonym radikal to. 22 mars 2012 18:29

@vaffelmaen:

De fleste damer føler seg som midtpunk og i sentrum og tenker lite over at menn ikke ønsker å sløse bort haugvis av verdifull og kostbar tid.

Når de fleste menn har erfart at sjansen for å få svar er liten uansett hvor godt skrevet meldingen er, så gir jo det liten mening i å legge igjen hele sjela si i alle første meldinger og i tillegg tape enormt med kostbar tid.

Hva mener du?

(mann 34 år fra Rogaland) to. 22 mars 2012 21:00 Privat melding

Det kalles den onde sirkel :)

Skjult ID med pseudonym sta to. 22 mars 2012 23:03

@fyr84: tror det var en grisemelding rett og slett, bare å spørre om nummer så dere kan avtale litt griseri ;)

De må nok gjøre seg fortjent til å være midtpunkt før man legger sjela i det altså. Sorry men om de tror at de er midtpunktet bare fordi de får en melding så får de vel tro det da ;) Her går det begge veier, har man ikke noe å gi så kan man glemme å få noe mer altså :) Får man sånne halveis kjipe svar så er det ei til på neste profil som kanskje er litt mer hyggelig og faktisk vet at man ikke verdens navle og at det går begge veier :)

Det skal liksom være ett partnerskap, ikke en tilbedelse den ene veien, da har man vel missforstått ganske kraftig ;)

Skjult ID med pseudonym skjortemus to. 22 mars 2012 23:40

Skriv til fasit40 så får du hjelp med førstemeldingene dine om du har lav svarprosent.

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 23 mars 2012 00:17 Privat melding

Må være greit å være så populær at man kan ta seg råd til å klage over formuleringene i alle meldingene man får ;)

Er enig med Askja, og andre - en melding trenger ikke være så mye mer komplisert enn et hei. Får jeg det, leser jeg profilen til vedkommende, og hvis den er interessant, så blir et hei fort til en samtale.

Når det er sagt, så bruker jeg også "fasitmetoden", med å skrive litt lenger (men ikke for mye) om et eller annet i profilen, stille spørsmål, etc.

Kanskje jeg skal begynne å bare skrive "hei", for å være sikker på at damene som har blitt for høy på pæra av all sukker-oppmerksomheten ikke svarer.... :)

Skjult ID med pseudonym jente ma. 23 april 2012 23:59

stadig aktuell

Skjult ID med pseudonym bolla ti. 24 april 2012 00:32

Når en jente mottar en melding, så ser hun et bilde. Og hun kan lese en profiltekst. Hvis det ikke er nok for henne og hun ikke gidder å svare, så er hun sannsynligvis ikke interessert uansett. Uansett hva mannen skriver til henne i melding. Bør ikke ha noe å si om det bare er "Hei" eller en lang avhandling. Hvis hun er interessert så gir hun et svar. Noen damer trenger kanskje litt mer for å komme på glid. De trenger å bli litt mer "oppmerksomhet". Men uansett - er det en ting som er sikkert så er det dette; alle damer har næringsvett - de vet hva de vil ha og hvis en mann som de er interessert i gir de bare et "hei" ja da gir de lyd fra seg. kanskje trenger de enda litt til. men uansett, alle damer er kjempeklare når de får meldinger, og sjekker nøye, og sender de ikke svarmelding så er det fordi at de nøye har bestemt seg for at de ikke er interessert (det tar 0,5 sekunder i en damehjerne). En mann som er veldig god på å tvinne damene rundt .. sin kan nok klare å forføre en dame til/på date allikevel, men det blir 99% av tilfellene bare en one nighter uansett. Så moralen er, hvis en dame ikke svarer når du sender et seriøst "Hei :)" ja da er hun ikke virkelig interessert, hun trenger ikke å få noen avhandling..

(mann 32 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 00:40 Privat melding

Jeg får også meldinger som.

-Hei Kjekken, skjer a?

-Hvem er du?

-Vil du bli kjent?

-Sex?

Men svarer på dem, forventer ikke at jenter skal legge ned flere timer på å skrive ett 5 siders langt brev første meldingen.
Å da bør heller ikke damene forvente det.
Meningen med di første meldingene er vel om man tiltrekkes av utseende å da har vel innholdet svært lite å si så lenge man finner ut om det er noe vits å skrive mer eller ikke.

Utrolig mye damer her som leker hard to get, men det er vel en grunn til at dere fortsatt er medlem her.

(mann 35 år fra Nord-Trøndelag) ti. 24 april 2012 00:41 Privat melding

Trur ikke dæ har så mye å sei ken skriv først uansett. Me meir dæ e nå vædli spesielt.

Å egentli, ke e galt me ein hei?? E jo heilt naturli å sei tell ein ukjent, så kan du jo kom me nå sjøl vest du har løst.

Dæ e jo bare snakk om ein eventuell åpning før å skriv videre.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 24 april 2012 05:31

Eg trur nok at det eine og aleine går på utseende når dei avviser. Forklaringen på det, er at dei som avviser eller bare ignorere ein melding, ikkje besøker profilen den sendes fra, men bare konkluderer basert på bildet dei ser.
Samme damene skriver ofte i profilteksten sin, at det er "indre kvaliteter" som betyr noe for dei. BAH!

Skjult ID med pseudonym GhostPanda ti. 24 april 2012 06:24

Enkleste svar er:

Er man pen får man svar og er man mindre pen får man ikke svar!

Skjult ID med pseudonym Bullgog ti. 24 april 2012 07:14

Det er ikke like lett for alle å skrive. Mange er bedre å snakke en å skrive. Ha litt tålmodighet, oh hvis det blir ikke bedre etter noen meldinger, DA kan du gir opp.

Skjult ID med pseudonym Babe ti. 24 april 2012 13:46

Jeg fikk en melding i dag om vi skulle ta en kaffe. Halloooo, han bodde bare halve Norge borte. Sier seg selv at han ikke fikk svar + han hadde ikke bilde. Turn offffff.

(mann 35 år fra Nord-Trøndelag) ti. 24 april 2012 13:53 Privat melding

@vell "babe"

vest du suns den va crazylinen: (førståeli)

Hadd en nabo som skreiv litt tell ei på sukker en dag, ho spurt etter nr og fækk nummere. 2dagæ seinar når han hadd komme heim fra jobb, satt dæ ei dame me 2 unga i stuen, ho meint de skull fløtt inn:P

Ho hadd kjørt helt fra bergen tell nordland. Værste e at ho jobbe som leder innen omsorg.

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 24 april 2012 14:04

Eller kall det en måte å dumpe partner på, på et veldig tidlig stadium.

Skjult ID med pseudonym jaja ti. 24 april 2012 14:41

Starter ofte med en melding som dette; Hei, hvordan står det til? Funker veldig greit på de fleste. En profil fullstappa av informasjon ødelegger all spenningen med å bli kjent med en person. Er ikke til å legge under en stol at det er bilde som trekker i første omgang.

Skjult ID med pseudonym hans ti. 24 april 2012 14:45

Superman26: "Utrolig mye damer her som leker hard to get, men det er vel en grunn til at dere fortsatt er medlem her." Hvorfor er du medlem her da hvis du får de meldingene du sier du får? Hard to get du også? Det er lettere å lese deg enn en hvilken som helst barnebok.

Skjult ID med pseudonym grete ti. 24 april 2012 14:50

@hans
Så er da også fyren i målgrupen for barnebøker også. :-)
Iallfall hvis man leser det han skriver her inne!! :))))

Skjult ID med pseudonym Gry ti. 24 april 2012 14:57

Samme hva dere skriver.. men liker jeg ikke det jeg ser så svarer jeg ikke

Skjult ID med pseudonym cilia ti. 24 april 2012 18:56

Liker denne tråden og er enig med jente i det aller meste her :) Selv svarer jeg også på de meldingene som inneholder litt mer enn hei - og jeg kunne ganske sikkert svart på et enkelt hei fra en som virker interessant ut fra profilteksten (holder ikke med bare et bilde, selv om han skulle være kjekk).

Men de aller, aller fleste meldingene jeg har fått, som er slik det nevnes i starten av tråden, kommer fra helt random profiler, enten uten info eller noen som har så lite felles med meg at jeg regner med han ikke har lest eller forstått profilen min. Synes det er trist hvis mange med beskrivende profil, bilder og gode førstemeldinger aldri får svar. Det er absolutt ikke snakk om en avhandling, det holder med noen få linjer.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 19:03 Privat melding

wtf?! since when ble HEI en dårlig ting?! det har altid vært den perfekte og beste og mest ærlig og fin måte å starte en samtale, nå er hei rævva liksom? nå begynner dere å få det vanskelig til å treffe folk på internet også?! er du seriøs?! da sier jeg til de som ikke har svart på min HEI å gå til ett vis sted. snobby stucked up divas pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 19:10 Privat melding

alle disse er ikke bra nok for deg??? :hei
- hei, hvem er du? (gjerne fra en tom profil, mens min profil har mye tekst)
- hei, skjera?
- hei, fin helg?
- søt, du
- vet ikke hva jeg skal skrive her, er så dårlig på dette, ingen svarer likevel. sukker er bare dritt, men du er pen.

seriøst? hva vil du at vi manfolka skal skrive? hvor er mote salget? eller hei har du spist en muffins i det siste?

alt begynner med en HEI! det er etter den første HEI en konversasjon begynner, og hvis det går feil vei da kan du dømme, å dømme pga en HEI er patetisk! liker du det ikke så gå å treff manfolka i barer og klubber som mange gjør, klart tenk deg om, såklart dere jenter for mer opmersomhet enn oss menn, så kansje du blir lei av å få 100 HEI om dagen, men ikke skriv tull at det er en dårlig start på en chat, det er det dummeste jeg har hørt

P.S.....................HEIHEIHEIHEIHEIHEIHEIHEI!!!!!!!!!!! :)

Skjult ID med pseudonym Mannen ti. 24 april 2012 19:17

Til trådstarter:

Hvis du skal ha noe som helst poeng bak det du skrev, må du gi noen eksempler på hva DU mener er korrekt fremgangsmåte?!

Opplever selv at man aldri får svar med "hei, hvordan går det?", MEN, hva forventer dere? Er ingen som gidder å skrive et helt kjærlighetsbrev heller til deg før man har blitt kjent. Om du får en lang melding, men du ikke er interessert, hvem er dusten da?

Skjult ID med pseudonym cilia ti. 24 april 2012 19:33

Men Niko_R og dere andre som synes det bør være nok med et hei - pleier dere å få svar, eller synes dere påfallende mange er kjipe og ikke svarer? Hvis dere får svar, er det kanskje fordi dere ser kjekke nok ut og har en profiltekst som viser at du og dama har noe felles - da er jo alt i orden :) Er jo absolutt ikke snakk om et kjærlighetsbrev, men å for eksempel kommentere noe fra profilen du liker, kjenner deg igjen i eller synes er morsomt? Bare en setning eller to... Er det ingenting som føles verdt å kommentere er det kanskje ikke så mye å snakke videre om uansett?

Jeg tenker at når en først tar kontakt via melding er det greit å skrive litt mer. Et hei er i mine øyne ikke mer ice breaker enn de gule og røde hjertene. For min egen del svarer jeg bare på sånt om vedkommende faktisk har beskrevet seg selv som en jeg har lyst til å bli mer kjent med, ikke når det hverken er bilde eller tekst, eller vi lever helt motsatte liv..

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 21:06 Privat melding

cilia.............?
HEI :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 april 2012 21:13

"Hei på deg!
Tjo og hei!
Jeg skriver til deg
vil du skrive med meg?"

:D

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 21:15 Privat melding

hahahaha fra nå av skal jeg hilse på jenter sånn powpow :) eller er den bare din å bruke? hehe

Skjult ID med pseudonym sta ti. 24 april 2012 21:15

Har funnet løsningen for min del, rett og slett for støgg! :p * håper det kun gjelder på bilder da men ;) *

Har enda ikke sendt ett eneste hei og får fortsatt ikke svar så da er det ikke så mange andre variable igjen :)

(kvinne 34 år fra Akershus) ti. 24 april 2012 21:25 Privat melding

Jeg fikk denne i dag: Hei:) ha du fese nå i dag?, men han fikk svar da, for jeg tok den ikke med en gang, tenkte det måtte være dialekt for noe annet.. Så kanskje noe å prøve for de som aldri får svar?

Skjult ID med pseudonym foo ti. 24 april 2012 21:58

Jeg burde egentlig ikke skrive dette, siden dersom alle med-menn begynner med dette vil jo "konkurransen" bli hardere. Men, et par regler jeg prøver følge med rimelig grei suksess (føler over halvparten svarer);

1) Fortell (på en hyggelig, og - må understreke i tilfelle noen misforstår - ikke-seksuell måte) hvorfor jeg skriver til henne (her legger jeg også opp til at jeg kan skrive et avsluttende forsiktig kompliment i en eventuell delsetning),

2) Still et spørsmål omkring en felles interesse nevnt i profilen - kanskje relatert til det i punkt èn.

De gangene jeg ikke får svar har jeg som oftest glemt nummer èn... Rekkefølge er egentlig heller ikke viktig.

Tror kanskje et hint i det jeg skrev over går på at jeg genuint har lyst til å bli kjent med de jeg skriver til utifra felles interesser eller lignende...

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 24 april 2012 22:01

Ikke ulikt "min" teknikk, det der, foo (noen variasjoner har man da, av og til blir jeg dypt fascinert av "bare" et artig/velkomponert/gjennomtenkt nick, f.eks.)... Og ja, det funker i minst 50% av tilfellene, vil jeg nå mene. :)

Skjult ID ti. 24 april 2012 22:05

sannheten er denne!!!

(Skjult ID med pseudonym Gry) - ti. 24 april 14:57
Samme hva dere skriver.. men liker jeg ikke det jeg ser så svarer jeg ikke

Skjult ID med pseudonym foo ti. 24 april 2012 22:33

Nref: Godt å høre at det er flere som forstår at man må kommunisere på en normal måte ;). Dog, hva som er normalt her inne er åpenbart ikke hva jeg kaller normalt IRL.

Det er jo lett forståelig at kvinner ikke svarer meldinger som bare inneholder "hei". Har store problemer med å svare slike henvendelser selv, spesielt når profilen mangler noe særlig substans. Ville også hatt problemer med å svare så mye annet enn hei tilbake dersom det var slik folk henvendte seg til meg i den virkelige verden, men det gjør de ikke. Jeg gjør det ikke sånn jeg heller.

(for the record: har hatt meget mye mindre innhold i meldingene mine tidligere og følt det de fleste som klager om det på dette forumet gjør)

Skjult ID med pseudonym L ti. 24 april 2012 23:32

@cilia - ti. 24 april 19:33

Det er faktisk akkurat slik jeg pleier å skrive mine meldinger. To til fem setninger med en referanse til en felles interesse eller interessant/artig bilde.

For å si det sånn, har ikke vært noen braksuksess.

Det mest fornærmende/irriterende er dog at de jeg sender til ikke engang leser meldinga eller besøker profilen min.
Da har de faktisk vurdert meg ut i fra bilde i innboksen, det som er på størrelse med et frimerke.
Må være fryktelig skarpsynte mange av jentene her inne.....

(mann 25 år fra Oslo) ti. 24 april 2012 23:52 Privat melding

Skriv bare tilfeldig greier. om du har gjort en god jobb på profilen din. "closer du dama". noe jeg ikke har gjort...eller har jeg det.

Skjult ID med pseudonym Larsa ti. 24 april 2012 23:55

Tror problemet er at jenter forventer lange førstemeldinger hvor de går i detalj om ditt og datt, mens i realiteten dømmes du mer eller mindre uansett ut ifra utseende, så hvorfor legge for mye arbeid i en førstemelding.

Har de noe i profilen som er lett å spørre om eller kommentere starter jeg gjerne med det, men har funnet ut at svarprosenten er cirka lik om man greier ut i det lengste, eller starter med hei, hatt en bra helg?

Skjult ID med pseudonym Nref on. 25 april 2012 00:41

Ikke for å pirke (for å kverulere, derimot..!), men "Hei, hatt ei bra helg?" funker vel stort sett på fra og med søndags ettermiddag til mandag kveld (maks)... Så hva skriver "man" de andre dagene i uka hvis dette er "approachen" man har? Og ser man ut som en dass på profilbildet, hjelper ingenting, og det bør vel snart synke inn hos enhver som har vært i dette "gamet" i mer enn to timer... DA bør man få ordna seg med nytt bilde (evt ta noen operasjoner hvis det blir like ille uansett...) om ikke annet for å sjekke om det ligger noe DER.

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 25 april 2012 04:40

Som ein her skriver... Det spiller ingen rolle kva du skriver, når mottaker ikkje eingang gidder å titte kjapt innom profilen, men da avgjør interessen basert på det lille bildet...

Skjult ID med pseudonym Nref on. 25 april 2012 10:51

"Hei" og KUN det er en tvers igjennom elendig åpningsmelding, og det kunne ikke falle meg inn i rusa, halvsvimet, slagrammet tilstand å bare skrive noe sånt til en jente jeg hadde fattet interesse for. Har fått ett par sånne selv (altså fra jenter), og det har etter kjapp gjennomlesing av profil i samtlige tilfeller hittil ikke vært noe interessant å svare på (som oftest tynn tekst, lite (eller ingen) bilder, pepret med skrivefeil og lignende)...
OG ikke å forglemme; Alltid relativt lav match (fra 80 og ned) med full kræsj på f.eks. utdannelsesnivå/
interesser og andre ting JEG faktisk tillater meg å se på som viktig for meg når man nå faktisk har tatt seg bryet med å melde seg inn her og ser etter noe "seriøst", klarer ikke med min aller beste vilje å mobilisere interesse for de som omtrent ikke skriver noe om seg selv og i tillegg ikke kan elementære og/å/stor bokstav-regler (det henger ihop konsekvent i de ovennevnte profilene jeg har vært borti...)... "Elitist"? Kanskje, men det er nok en viss "kresenhet" som faktisk ER grunnen til at jeg er her og...

(mann 32 år fra Oslo) to. 26 april 2012 11:50 Privat melding

@ Hans

Jeg er veldig kresen når det kommer til forhold ja, men jeg har hvertfall møtt ett dusin damer herifra å datet, hatt sex og hvertfall gitt det ett forsøk.
Men kjærligheten har ikke falt på plass enda.

Man prøver vel en bil før man kjøper den.

(mann 32 år fra Oslo) to. 26 april 2012 22:31 Privat melding

Haha! Jeg har hørt at jeg seg skummel ut på profilbildet.. kanskje det er derfor jeg ikke får svar. Ler i alle fall av muligheten...

(mann 42 år fra Oslo) to. 26 april 2012 22:34 Privat melding

Det er sikkert problematisk å ha en million "Hei" i innboksen, men det er faktisk en helt normal innledning på en samtale... jeg kunne i hvertfall ikke finne på å vrenge meg på første melding, men nå er jeg jo gammel og grå da... *ungdom nå til dags*