Alle innlegg Sukkerforum

En ekte player

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meg to. 2 feb. 2012 09:40

Vil noen dele sine erfaringer om hva de har vært utsatt for av en "ekte" player?

Litt interessert i å høre hvor langt det kan dras...jeg har selv hatt kontakt med en "ekte" player, og da mener jeg ikke en som har lært seg det gjennom å studere PUA sine taktikker.

Jeg har opplevd en som har holdt meg på gress over lang tid. Fyrt opp i perioder for så å la meg henge og dingle i løse lufta uten å vite hva som skjer eller hva jeg kan forvente...SLITSOMT.

Alt dette bare for at han selv skal få en "boost" til sitt ego??

Men til syvende og sist er jeg veldig klar over at det er jeg selv som har latt ham få herje slik da..... :-( Men er man svak, så er man svak...og da er man jo ett lett bytte for slike kjekke, sjarmerende Playere som vet hvilke knapper de skal trykke på for å få deg i kne.

(kvinne 36 år fra Buskerud) to. 2 feb. 2012 09:52 Privat melding

Det mest irriterende jeg vet er de som allerede har dame fra før, de lar bare "tilfeldigvis" være å nevne det, og de som generelt bare er ute etter sex, men later som om de er ute etter noe seriøst, som vet nøyaktig hvordan de skal opptre overbevisende og hva de skal si. Jeg har avslørt noen av de etterhvert, og har hatt en fortvilt dame på tråden som ikke ante noe om dobbeltspillet samboeren hennes holdt på med, (Det ante jo ikke jeg heller), samtidig som han sendte meg lange, tåredryppende mailer hvor han ba på sine knær om at jeg ikke skulle avsløre han, fordi "Han hadde lært nå, og hadde vært så dum, og de hadde det så fint sammen nå, og hvis jeg sa noe ødela jeg alt for dem begge." Det var litt for seint å være etterpåklok da, for å si det sånn, og jeg fortalte han at jeg er ikke en idiot, er ikke født i går, du er en player, og dette vil skje igjen. Nå har du kødda med feil dame. Det hjelper ikke å sitte å hviske søte ord i øret mitt,late som at vi er ute etter det samme, og tro at jeg skal holde kjeft når mannen har en stakkars dame hjemme som ikke vet.

(mann 47 år fra Oslo) to. 2 feb. 2012 10:17 Privat melding

Nå er jeg jo ikke dame, men problemet er vel å skille mellom en, som du sier, ekte player og en PUA-fjomp som har betalt titusen kroner for et helgeseminar der en like stor fjomp lærer ham et imponerende repertoir av fornærmelser samt fortelle ham viktigheten av å blåse tre månedslønner på bowlerhatt, klovnesko og piercinger nok til å sprenge metalldetektoren på Gardemoen.
Den første kategorien er gjerne en dust og en drittsekk som fremstiller seg som interessert og sympatisk. DET kan jeg forstå er både attraktivt og vanskelig å avsløre.
Den andre kategorien er gjerne en helt vanlig fyr som fremstiller seg som en dust og en drittsekk. DET kan jeg ikke for mitt liv forstå er hverken attraktivt eller vanskelig å avsløre.