Alle innlegg Sukkerforum

Fantastiske skiturer! :D

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dude fr. 3 feb. 2012 08:04

I denne tråden forteller man kun om fantastiske skiturer!

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) fr. 3 feb. 2012 09:19 Privat melding

Ah. Denne tråden må jo bli nedrennt :-P

Klassetur i tydalen. Heeeelt skyfri himmel og tur opp på snaufjellet. så utroooolig vakkert! Fjellet så ut som mykt sukkerspinn, perfekt puddersnø! Stoppet og tente bål, grillet og hadde skihopp-konkurannse. savner å gå på ungdomsskolen jeg :-):-)

Også den turen jeg hadde alene her om dagen da, da jeg fant ut at jeg måtte gå utenfor lysløypa dit jeg skulle, og ble skremt av ugler og hunder i det fjærne og whatnot. helt mutters alene uti marka uten lys. jaduuu. men det ble en fin historie og jeg var stolt etterpå ;-)

(mann 57 år fra Oslo) fr. 3 feb. 2012 09:31 Privat melding

Egentlig en tråd som skriker etter mulighet til å ha med bilder i tråden. Men likevel tar jeg en fra min spede barndom.

Jeg var 8 år gammel, mørkredd, bodde i Bærum, og hadde tatt meg en skitur etter skolen for å slippe unna leksene. Men turen ble lenger enn planlagt, det var søkk mørkt, og jeg hadde ikke krefter til mer enn å gå raskeste vei hjem. Denne ledet dessverre rett på utsiden av murene på Ila. Og tidligere på dagen hadde vi hørt på skolen at en av de innsatte hadde rømt. Jeg kan garantere at jeg passerte Ila i god fart, og jeg har ikke vært mørkredd siden.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 3 feb. 2012 09:42

Må vel være min første tur på leeeeenge tidligere i uken. Som endte med knall og fall samt ett og annet blåmerke. Men været var upåklagelig og ungene fikk god underholdning!

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 3 feb. 2012 12:43

Halvannen måned med sekk og pulk i grensefjell. Fra vinter til vår.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 3 feb. 2012 12:53 Privat melding

Til Katnosa for ørten år siden. Det var sprengkaldt og jeg hadde gleda meg til kakao og vafler. Men det var stengt grunnet fødsel. Det var...grusomt, aldeles grusomt. Jeg har aldri riktig kommet over den hendelsen.

Skjult ID med pseudonym dude lø. 4 feb. 2012 00:05

Med så mange her inne som liker å gå både på bortoverski og nedoverski, og så er det bare en håndfull innlegg om skiturer for tyve år siden!

Det kan bare bety 1 ting, alle er ute og går på ski istedenfor å henge her på forumet! Kjempebra at dere er så sporty alle sammen! ;D

(mann 47 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 00:14 Privat melding

Jeg glemte selvfølgelig å nevne at innlegget mitt ble skrevet på laptop midt mellom Finnerudhytta og Kikut.

Skjult ID med pseudonym Million lø. 4 feb. 2012 00:20

Skituren tirsdag formiddag i fjor, 8 minus og snøvær langt inn inne i Østmarka. Lang oppstigning i solid tempo, ble gjennomvåt og det var for kaldt til å gå seg varm, ergo stoppet jeg for å skifte. Hadde knapt møtt en kjeft på hele turen og vrengte av meg i snøværet. Vekk med våt og ekkel bh og ny og tørr ulltrøye på. . -Men tror dere ikke det kom en kar rundt svingen i det jeg sto der i bruttoen... Vi hilste pent og han føyk forbi noe faderlig fort...:-)

(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 02:36 Privat melding

Siste skituren var i 2004 i minusgrader med staver, og smørefrie ski fra 1987.
.... med andre ord..fra skirenn i første klasse på barneskolen.

Aldri hatt så korte staver, og så dårlig gli nøøøen gong tror jeg!
Bedre lykke neste gang, på Inga- låmi :)