Alle innlegg Sukkerforum

aktiviteter med barn

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Rogaland) lø. 4 feb. 2012 08:21 Privat melding

når mine barn er hos meg, så liker vi godt å dra ut på div aktiviteter som feks svømmehallen, åpen gård, museum, biblioteket osv. dette har jeg tenkt kan være en fin anledning å komme i komtakt med alenemødre som er ute med sine barn. men hvor er dere? det er jo nesten bare par eller pappaer som er alene ute med sine barn. så jenter, hvilke aktiviteter liker dere å ta med barna ut på?

(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2012 08:28 Privat melding

Flink pappa du er som finner på slikt da!

Ting jeg finner på med ungen min, er å ta med henne på alle skiarrangementer i vårt nærområde, kanskje på aketur.
En gang i uka er vi på gitartimer. Ellers blir som regel alt hipp som happ. sommeren har vi "stranda" like ved oss og vi reiser sjeldent langt for det, samme med gård med dyr å besøke.
Biblioteket er riktignok vårt andre hjem, det er ikke bare at vi elsker bøker, men er og rett rundt hjørnet.

Utover det er egentlig rolige hjemmeaktiviteter med spilling ganske greit, så tipper storsentre er et bedre sted å treffe dem =P

Skjult ID med pseudonym meg lø. 4 feb. 2012 08:39

Jeg har begynt på slalåmkurs med sønnen min. Ellers er vi og bader på sommeren og aker om vinteren.

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2012 09:02 Privat melding

Vi har hverdager som stort sett er så travle og opptatte med skole og jobbe at det er sjelden tid til masse aktiviteter i ukedagene. Så har barn ofte en aktivitet også å drive med på fritid og det opptar ofte helger iblant og. Min datter gikk på håndball over lang tid med trening to ganger i uken + kamper, cup og div i helger og ferier. .Hun har og gode venninner hun leker en del med og er mye utendørs å leker. Skøyter ,sparktur og aking er aktivitet nå på vinteren som er både gratis og moro, ta med litt god niste og varm drikke, evnt grille noen pølser på bål. Og også bibilotek som du nevner ovenfor her er fine gratisting å dra på som er artig for unga. Så betaler vi litt for å kose oss litt ekstra i blant med en kinotur eller tur på bowling, ut å spise el. Men det skjer altså ikke hver uke for det tillater ikke lommeboken. :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2012 09:10 Privat melding

Menn generelt er flinkere til å ta med seg barn i helger på aktivitet!
DET ser jeg mye av som selv jobber i stort badeland, mange fedre med barn i helgene, men så har det ofte sammenheng med at fedre ofte har barna kun annenhver helg. Jo mindre mor eller far har barna sine ,jo mer aktivitet skal skje i løpet av den lille helgen de har i lag virker det som. Gjelder; les mange, absolutt ikke alle :) Superflott at både mødre og fedre tar unger med ut å treffer andre og finner på litt annet enn kun å sitte hjemme. Men vi må ikke glemme å kose oss sammen hjemme heller med god mat ,en film og bare hygge seg sammen forelder og barn, tror kanskje mamma'er er flinkere på den biten.