Alle innlegg Sukkerforum

Et "fenomen"...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Polkagris lø. 4 feb. 2012 09:08

...som tidligere har blitt nevnt her inne er alle albumbildene hvor profileieren er omkranset av en skokk fattige barn fra et eksotisk land.

Her er en hel artikkel om det; http://www.dagbladet.no/2012/02/03/kultur/birgit_skarstein/ingen_grenser/hjelpea rbeid/leger_uten_grenser/20063224/

Eller, artikkelen er ikke direkte om det, men synliggjør en side ved det som jeg selv har gjort meg noen tanker rundt. Det altfor sterke fokuset på hva man selv sitter igjen med gjennom slik form for "turisme". Ja, for det er det det nå har blitt. Noe frivillige organisasjoner nå har forstått når de tilbyr slike turer for ungdom som på deler av sin egoreise rundt jorden kan kjøpe seg litt god samvittighet og ikke minst kredibilitet for sin godhet og omsorg, samtidig gjør det seg bra på CV'n, er en joker å dra frem i sosiale lag og noen tror også at de kan imponere en potensiell date på sukker.no med det.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 4 feb. 2012 10:49

Blir neppe veldig imponert av det alene da men :) dersom man må reklamere så mye med at man er omtenksom er man det da? Blir vel kanskje litt mer skeptisk?