Alle innlegg Sukkerforum

"Har en sønn/datter som betyr alt for meg...."

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 10:12 Privat melding

Ja, det er vel ikke så fryktelig unormalt at du er glad i barna dine.
Samtidig vil du vel ha plass til en kjæreste/samboer eller???

Jeg blir skremt bort når jeg leser dette.
Vil ikke inn i et forhold for å være på nederste hylle, nei!

(mann 48 år fra Vestfold) lø. 4 feb. 2012 10:21 Privat melding

Alle foreldre elsker barna sine. Herregud, noe særlig mer selvinnlysende er det vel ikke mulig å få det. De elsket barna sine før du dukket opp, og kommer fremdeles til å gjøre det når du reiser.

Du konkurrerer ikke om en kvantitativt begrenset kjærlighet Gunsan, du konkurrerer kun om den kjærligheten som er eksklusivt forbeholdt en partner.

Chill! :-)

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 10:29

Enig i at man ikke burde skrive det i profilen, men kan være greit å skrive at man har barn og hvor mye man har dem.

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2012 10:41 Privat melding

Signerer MarkKK over her.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 4 feb. 2012 10:42

-Det er nok mer eller mindre tilfelle for fleste småbarnsforeldre at de små er det fremste de har. (Og selvsagt før de evt har truffet en ny halvpart.) Men å bable om dette rundtom til alle og å skrive det her synes jeg er litt rart. Det er kanskje ikke et smart triks.
-Men barna selv ER jo enkeltvis verdens beste alle sammen! Basta bom. For voksne imellom blir dette et "ufornuftig tema" (såfremt balansen er tilstede). Dette må vi heve oss over. Jeg har hatt littegranne vansker med slikt selv: Noen kvinners behov for å være kjærestens gud.

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2012 10:51 Privat melding

Jeg tror ikke jeg personlig kunne greid å være i et forhold med en mann som ikke har barn selv.
Nettopp fordi man vet ikke hva det innebærer før man har barn selv.

Skjult ID med pseudonym mei lø. 4 feb. 2012 10:56

@TS
Et ærlig innlegg og føler det samme. Dvs. tror jeg skjønner akkurat hva du mener:)

Skjult ID med pseudonym Mango lø. 4 feb. 2012 10:59

Jeg gjettet at du ikke har noen barn enda, TS. Hadde en kjæreste for noen år siden, som ikke hadde noen barn. En gang spurte hun meg om jeg var mer glad i barna mine enn i henne.... Hallo? Hva slags svar venter et voksent menneske på det?... Sånt spør bare folk som ikke har barn selv.. Dont ask if you dont want to hear the answer....

Og dessuten... hvor mye skal vi sitte og pirke på hverandre her inne..? Plutselig er det gæernt at noen skriver de er glad i barna sine... herregud! I min profil står det : "Viktig at du kan være litt raus med andre mennesker."

Jeg synes det er fint om noen skriver sånt som TS irriterer seg over. Det forteller noe viktig om den man eventuelt skal kontakte.

Og til MarkKK - beklager, men å tro at "alle foreldre elsker barna sine" er nok rimelig naivt. Tar man en tur i virkelighetens verden, brister fort noen illusjoner der...

Skjult ID med pseudonym john doe lø. 4 feb. 2012 11:01

tommel opp for Mango

Skjult ID med pseudonym MarkKK lø. 4 feb. 2012 11:06

@Mango: Selvfølgelig er det nok av unntak, jeg generaliserer for enkelhets skyld.

Poenget er jo, som du også skriver, at man ikke kan se på barna som en konkurrent til de voksnes kjærlighet. Da har man tapt før man har begynt.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 4 feb. 2012 11:13

Vi nederst her trenger iallefall ikke å krangle om dette. Dette er vi (nesten alle) enige om.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 4 feb. 2012 11:15

det et da helt naturlig dette at de elsker barma sine noe annet ville vel være rart? Og da sikkert ikke noen du ville vært sammen med?

Spårsmålet er vel heller om du er klar for å være sammen med noen som allerede har barn? De kan da fint elske flere men må prioritere litt annerledes enn de uten barn. Det er hva du kan leve med som er viktig. Krever du mye oppmerksomhet er det muligens ikke helt optimalt.

Aleneforeldre trenger da like mye kjærlighet som de uten :)

Skjult ID med pseudonym mei lø. 4 feb. 2012 11:29

Har inntrykk av at mange av dem som har barn umiddelbart forventer at de uten barn klarer å sette seg inn i deres situasjon. Når det kommer til den andre veien havner de i en forsvarssituasjon og det er noe "galt/feil" med de som tenker som TS. Dette er tanker som helt naturlig dukker opp hos en uten barn. Når det er sagt er det lett for meg å skrolle forbi dem med barn. Ikke fordi de har barn, men fordi de ofte er låst i sin egen situasjon. Like barn leker ofte best her... :)

Og for all del, dette gjelder ikke alle...og er min mening. Take it or leave it:)

Skjult ID med pseudonym UFF lø. 4 feb. 2012 11:31

Chill alle veier, da...!

Jeg har barn, og skjønner akkurat hva TS mener likevel. Fromuleringen gir inntrykk av at det er fullt i hjertet. Det er bare klønete å skrive... men betyr jo ikke at det ikke er plass til kjæreste, vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym Automan lø. 4 feb. 2012 11:37

har ikke lest noe av det som er skrevet her ennå, men kom over et nettsted om dating.
Skriv gjerne at du har barn ,men dropp å skrive at de betyr alt for deg. Det sier seg selv. Du er her for å finne en partne. Er du ikke. :)

TS, bra trå:)

Skjult ID med pseudonym Million lø. 4 feb. 2012 11:47

Når en mann skriver at barna betyr alt for ham tar jeg det som et signal på at han prioriterer barna sine i det daglige, -og det ser jeg som positivt.
Og @aries 76: enig med deg, en kjæreste uten barn er nogo for meg, erfaring tilsier at man da rett og slett har for ulikt ståsted.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 11:51 Privat melding

Grunnen til at man skriver sånt i profilen er vel kanskje at det finnes endel folk som ønsker å ta førsteplassen foran barna, og å enkelt og greit luke bort dem. Men jeg er enig i at det BURDE være unødvendig.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 12:07

En annen tåpelig ting å skrive er at man trives som singel og ikke stresser med Å finne den rette. Hva er vitsen med å skrive det?

Skjult ID med pseudonym sta lø. 4 feb. 2012 12:10

@jente
Må jo ikke være desperat, ingen som vil ha det.

Skjult ID med pseudonym MarkKK lø. 4 feb. 2012 12:10

@Jente: Den er jeg med på, men det er jo langt fra alle her inne som er ute etter et seriøst og langvarig forhold. Noen vil ha sex, noen sofakos, noen vil bare ha en flørt, bli sett, få oppmerksomhet osv.

Mulig en del mennesker har behov for å presisere at de ikke er desperate, og da begynner ihvertfall mine varseklokker å kime ;-)

Skjult ID med pseudonym MarkKK lø. 4 feb. 2012 12:11

Oops, sta ;-)

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 4 feb. 2012 12:13

Jeg syns det er en fin tråd, med at du får oss til å reflektere. Har jo barn selv, og de er jo det viktigste i livet selv om jeg ikke har skrevet det i profilen. Men siden det nå blir mer og mer vanlig med 50/50, så er det mange fedre som prioriterer unga sine veldig de ukene de har de. Andre uka går med til trening, trening og jeg vet ikke hva.....jeg kaller det litt fokus på seg selv uke, he, he. Jeg tenkte også litt rundt det her om dagen, for jeg har jo unga nesten på fulltid. Jeg vil at en fremtidig kjæreste skal være en del av "fellesskapet", og ikke bare en jeg har tid til deg annen hver uke når jeg ikkeharbarnakjæreste eller når han ikke har hobbyer som skal prioriteres;-) Samtidig skal det jo også være fokus på kunn voksentid, men det er tross alt mest hverdager.

Skjult ID med pseudonym Automan lø. 4 feb. 2012 12:21

jeg skjønner ikke hvordan noen med barn her inne har tid til en kjæreste jeg. Viker ikke sånn igrunn. :) Og man skal jo helst ikke blande inn barne før man føler at det er blitt seriøst nok ?

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 12:22 Privat melding

Enig med million, det viser meg at en mann prioriterer barna sine og det ser jeg som positivt. Og TS, om barna betyr mye for enn mann betyr ikke at der ikke er plass til en kjæreste, heller tvertimot vil jeg lese det. Det fine med kjærlighet er jo at jo fullere hjertet ditt er jo mer kjærlighet får det plass til :-)

Jeg tolker slike utsegn fra en far at han gjerne ønsker seg en kvinne som bryr seg om barna. Der er jo de kvinnene som bryr seg døyten og helst vil slippe å se de, så greit å sile ut disse .... Det skal jo ikke være konkurranse mellom barn og ny kjæreste... Da blir det feil i utgangspunktet...

Er enig med Sta over her, at hvis man har et stort oppmerksomhetsbehov ( og ser på andres barn som kunkurranse), så er det nok lurest å styre unna de med barn :-))

Skjult ID med pseudonym Z lø. 4 feb. 2012 12:25

Om det viser seg i handlinger og ikke bare i ord på en profiltekst at pappaen setter barna høyest i livet sitt, kvalifiserer det til at jeg kan bli interessert i ham! Jeg synes gode fedre er superdupert og helt topp! :-)

Og det faktum at noen blir satt høyest, betyr ikke at man ikke har mer kjærlighet å gi til andre. Ja, jeg har behov for å bli satt høyest også, men på en annen måte. Selvsagt. En mann som elsker, kan elske mer og flere...

Derfor ser jeg ikke på dette som noen trussel nei. Og som Kommode1 sier: Det handler om å inkludere.

(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 12:39 Privat melding

Som kommode1 sier; det handler om å inkludere! :)
Man ser jo på profilen at folk har barn, og det er langt fra noe problem for min del.
Har man barn er det klart prioriteringen er annerledes enn om det ikke er barn inni bildet.
Elsker barn og har jobbet med barn og unge.

Jeg vil inkluderes slik at man ikke tenker på om barn er prioritering eller ikke,
at alt går så naturlig for seg, uansett ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 4 feb. 2012 12:49

Jeg hadde blitt svært betenkt dersom det sto følgende i en profil:
"Har en sønn/datter som ikke betyr alt for meg...."

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 12:51

Synes det er bedre å skrive "har en datter på 4 år, men har ingen problemer med å få tid til både datteren min og en eventuell kjæreste".

Skjult ID med pseudonym john doe lø. 4 feb. 2012 12:54

fordelen med å date en med barn(les meg). det er at du vil bli første prioritet den uka jeg ikke har ungene. det er det ikke alle som kan si. det er jo venner ,trening, jobb og alt det andre i tillegg. siden barna har første prioritet den ene uka,så vil en evt kjæreste får full oppmerksomhet ellers...

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 4 feb. 2012 12:57

Sier meg ganske enig med Jente.

Nå vet dere hvertfall hvordan en av de barnløse her inne tenker ;)

God helg! :))

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 12:58

Fordelen med å date en uten barn (meg), er at du får førsteprioritet hver eneste uke, og samtidig har en kjæreste som holder seg i form fordi hun har tid til å trene jevnlig.

Skjult ID med pseudonym askeladd* lø. 4 feb. 2012 13:01

det er noe med et morshjerte, som ingen mann kan forstå,
unntatt slike kvinner som Aqueena nevner.

har levd 10 år sammen med en alenmor til jentene hennes flyttet ut.
Så klart kommer barna alltid først.

Hadde også vært ganske betenkt, om de ikke gjorde det.

Oppfatter utsagn som et tegn : " her er det flere som har behov for kjærlighet begge veier, bare vær klar over det"

ikke konkurere men inkludere og støtte der det trenges.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 4 feb. 2012 13:16

Kommode1
Jeg synes ikke noe skal starte praktiske "hindringer" i det hele tatt, jeg. Heller ikke barn eller mangel på barn.
Det er mange som velger bort meg før de aner hvem jeg er kun pga dette med barn, selv om jeg vet at på akkurat dette feltet ville jeg vært en ressurs kontra en av disse som ikke aner hva det vil si å leve med barn osv.

Men vi velger våre veier selv - så om praktiske ting står i veien for kjærligheten, så har vi valgt det :-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 13:17 Privat melding

Tror de fleste her ville hatt godt av å ikke overanalysere profiltekster for mye. Alle har vel skrevet minst ei setning andre kan stusse litt ved?

Skjult ID med pseudonym jupp lø. 4 feb. 2012 13:20

Jeg elsker selvfølgelig datteren min mer enn noe annet. OG hvis det av en eller annen grun skulle bli dårlig match med en stefar og barn, vil jeg velge barnet. Sånn er det bare. Dette tror jeg de fleste skjønner.

Det er svært uvanlig med foreldre som ikke elsker sine barn. Så hvorfor si det? Er ikke det litt nedvurderende overfor den du skal bli kjent med? Klart du elsker barna dine!

Mange barnløse har kanskje en hund som er deres aller kjæreste i livet nå. Men man skriver vel ikke at man har en hund man elsker over alt på jord? Jeg tar det liksom for gitt at man er glad i hunden sin. I likhet med barna sine.

Likevel - det er ikke savnet av barnet jeg legger meg med om kvelden. Det er savnet av en mann og partner. Og det er DET jeg vil at mottaker i denne sammenheng skal få med seg.

Skjult ID med pseudonym -missi- lø. 4 feb. 2012 13:22

At en fyr bryr seg om barna sine på den måten viser jo bare at han er en bra fyr det. Har barn selv og de ukene jeg har han er han absolutt 1pri..og takler ikke en eventuelt fyr det så fuck it da er han ikke en fyr for meg uansett..jeg vil da heller ikke ha en gutt som klenger seg på meg 24/7? Nope..Ha en man kan møte de ukene man ikke har barn høres mye greiere ut..da slipper man automatisk for mye mas..for ukene med jr ja de er hellige! Og barn skal uansett ikke involveres tidlig i en ny partner..barna dine har du resten av livet mens en gutter kommer som regel og går og det samme andre veien..jada man kan bli forelska og alt det der men sannsynligheten for at det går over er veldig stor. Syns det er litt godt jeg å ha blitt såpass voksen at jeg har insett det og ikke stresser like mye over forhold osv som mine jevnaldrende :)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 4 feb. 2012 14:21 Privat melding

Jeg synes det er på sin plass å skrive det jeg :-) barnet mitt er en stor del av meg, og det å skrive at han er mitt alt er bare med på å fortelle om hvem jeg er. Dessuten er jeg ung, og jeg synes det er en fin måte å minne den yngre, festende, fjellvandrende og eventyrlystne målgruppen min på at jeg har et barn å ta hensyn til og jeg trives med det :-)

Skjult ID med pseudonym Million lø. 4 feb. 2012 20:28

Som det første i beskrivelsen av interesser etc i profilen min har jeg faktisk skrevet at jeg er opptatt av barnet mitt. Selvfølgelig burde det være en selvfølge at foreldre er det (både mødre og fedre), men virkeligheten er dessverre ikke alltid slik den burde være. Da jeg skrev det tenkte på hvordan jeg best kunne beskrive meg selv, og det som er viktigst ble skrevet først; barnet mitt. Det hjertet er fullt av renner munnen over med.

Tilsvarende skygger jeg unna manneprofiler der de har utfordrende lederjobber, har (tar seg) tid til så mye trening at de sykler birken med godt resultat +er gode i golf. Når i all verden har de tid til sine tre barn da? Annenhver onsdag fra 20.30 til leggetid??

Skjult ID med pseudonym Guybrush sø. 5 feb. 2012 01:21

Det er såpass mange sutrende oppmerksomhetssjuke kvinner og menn rundtom at jeg synes det absolutt er på sin plass å advare slike om å holde seg langt unna om de ikke takler at det faktisk er noen andre som alltid vil være viktigere enn enn kjæreste. Får du et barn er faktisk det viktigere enn alt annet - såfremt du er en god forelder. Folk med en viss livsvisdom og innsikt vil forstå dette - men noen sutrekopper finnes det jo uansett. Om du blir skremt og føler deg truet så tror jeg kanskje du bør passe på å aldri få unger. Er du så usikker på deg selv at man må få bekreftelse på å være på "øverste hylle" til enhver tid så er du ikke en god partner for en aleneforelder.

Jeg vil tro at alle som sutrer om dette er gjerne personer uten egne unger og med veldig liten erfaring/innsikt i det å ha ansvaret for et lite barn.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2012 02:04 Privat melding

*slengkyss til Tingeling*

Skjult ID med pseudonym Anon sø. 5 feb. 2012 05:22

Om jeg treffer en fyr som allerede har unger, så er det bare hyggelig. Selvsagt kan det jo også bli en utfordring, men jeg tenker at det går sikkert bra. Så lenge han har litt plass til meg i livet sitt også, så er jeg fornøyd. Jeg synes det ville være rent merkelig om ungene IKKE var viktigst for ham, for å være helt ærlig.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 06:07 Privat melding

Nederste hylle? Jaja. Hver sine oppfatninger. Trist folk ikke er mere tolerante.

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 10:28 Privat melding

Jeg leste litt av tråden og noe ikke... men ser mange har et bra og glitrende poeng... for begge sider av saken..
Jeg ser TS' side av saken. De fleste forventer at barnet i livet skal bety mest, det blir unødvendig repitisjon, unødvendig understreking eller noen kan kanskje tolke det dithen at man bruker mer tid på barnet enn man normaltsett ville gjort.
Så ser den, det kan bli litt overkill.

Men ser den og, som eneforelder sjøl, at noen ganger er det greit å understreke at man har barn. Understreke at det vil være noen som er viktigere uansett.
Før jeg omskrev profilen min og bare nevnte i forbifarten jeg har et barn, var det mer enn en mann som tok kontakt som fikk "sjokk" over at jeg hadde barn. DET hadde han ikke fått med seg.
Eller de gutta som aldri gadd å sette seg inn i at jeg ikke kunne fly fra barnet mitt for å møte dem som jeg ville.
Ikke alle klarer å forstå, slik Herr Fekt sier. Ikke alle makter å sette seg inn, å gidde å forstå eller å bry seg rett og slett.

I dag har jeg i profilen min ikke bare at jeg har et barn som betyr mest for meg, jeg spør og veldig dirkete om den som leser profilen min, ønsker å være nr 1 på plass nr 2.
Da har jeg lagt alle kort på bordet, tydligere kan jeg ikke si det, og klarer de å overse den biten, er de ikke gentlig intr i meg og jeg dropper dem.
Som 100% alenemor har jeg ikke noe fast barnefri slik mange har, jeg har behov for å "advare" mulige dates, for det er ikke alltid bare bare å treffes.

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 10:49 Privat melding

Selvfølgelig vil (og bør) barna bety aller mest, det er da bare et sunnhetstegn. Det finnes nok av eksempler på det motsatte, og det er bare trist. Så JA til foreldre som setter barna først! Det er sånn det skal være.
Så får man da heller velge å unngå å date foreldre, om man ikke har forståelse for det.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) sø. 5 feb. 2012 12:32 Privat melding

Jeg har ikke utdypet i profilen hvor mye ungene betyr for meg, men det får "han" vite om det er aktuelt... men så klart der ER der..!!! Og jeg setter dem aldri til side..men har ikke samme forhold til unger som evt mann.....

(mann 49 år fra Troms) sø. 5 feb. 2012 12:39 Privat melding

@TS:

Enig.

Når man må poengtere at barna betyr alt, da tar jeg det som at de betyr mest.
Ergo, man må som partner forvente å settes i siste rekke.
Ja, jeg skjønner at barna er viktigst for de som har barn, det er ikke noe tema for ser det som en selvfølge.
Men når man poengterer dette i profilen, da tar jeg det som at dersom man blir partner med denne personen, da vil man ikke ha mye å si i den relasjonen dersom man interesser/tanker som går på tvers av barnets interesser.

Ser for meg at man liksom ikke kommer i et reelt forhold med denne personen.
Det er min mening.

Må poengtere at jeg ikke har noe i mot å finne en kvinne som har egne barn, men vil gjerne være en del av det hele, ønsker bare ikke å bli holdt utenfor.

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 5 feb. 2012 13:41

Itwasntme;

I noen tilfeller har du nok kanskje rett.
Men tviler på det er en generell regel. Min grunn til å poengtere ting er i allefall helt andre enn det du
forteller over.
Som 100% aleneforelder hele min datters liv, hadde jeg absolutt ikke hatt noe i mot input om hvordan endre hverdagen til bedre. Både for meg, en eventuellt en tredje person i vårt liv og garantert for henne.
Alene om en ting gjør man gjerne ikke ser de små tingene som kan endres, gjøres lettere eller du blir reddere i forhold til å utfolde deg mer på mange måter

(mann 38 år fra Østfold) sø. 5 feb. 2012 13:58 Privat melding

Folk burde slutte å gå rundt og dulle seg inn i illusjoner.

Selv ikke hos de som ikke har barn, er man nummer 1.

Somregel ser det slik ut, for de uten barn

1. De selv.
2. Andre mennesker.

Somregel ser det slik ut, for de med barn:

1. Barna.
2. De selv.
3. Andre menensker.

Man kan selvfølgelig klassifisere "Andre mennesker" i forskjellige kategorier også, men poenget er, man er aldri nummer 1 for andre mennesker, i praksis.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2012 14:11 Privat melding

Kanskje det som er problemet, KK. Folk godtar sølv, men ikke bronsje.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 5 feb. 2012 14:14

Jeg for min del ville blitt mer skremt hvis det sto "har en sønn/datter, men han/hun betyr egentlig ikke så mye for meg". Skulle da bare mangle at folk er glade i barna sine og setter de veldig, veldig høyt.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 5 feb. 2012 14:32 Privat melding

HerrFekt:

Jeg mistenker at disse folka ikke ser forskjell på gull og sølv.... =P

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 5 feb. 2012 14:46 Privat melding

Enig med TS, det kan tolkes til at man ikke har plass til flere. Jeg ville også skygget unna.

Jeg tror ikke man har 100% samme type kjærlighet til barn som til kjæreste. Håper ikke en mann er ute etter den moderlige varianten, det ville blitt litt slitsomt i lengden. Jeg har behov for noe annet :-)

En liten forklaring:
Hvis vi skulle bli bortført av romvesener, og jeg måtte velge mellom min mann og mine barn, ville jeg valgt å sende bort min mann. Beklager!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2012 14:49 Privat melding

Ikke noe å beklage, Kameleonen, alltid hyggelig å bli kjent med nye fjes og oppdage nye steder.

Skjult ID med pseudonym stjerne* sø. 5 feb. 2012 14:51

Bare en liten tanke..
Når jeg traff min x mann var jeg livredd for at jeg ikke skulle være like glad i mine venner..
Når jeg ble gravid med mitt barn nr 1 var jeg livredd for at jeg ikke skulle elske min mann like mye.
Når jeg gikk gravid med mitt barn nr 2 var jeg livredd for at jeg ikke skulle bli like glad i det som det første.

Men vet dere hva?

Hadde nok av kjærlighet til alle hele veien.....
Dog gikk ekteskapet i stykker, men det hadde i alle fall ikke noe med barna å gjøre!!!
Tror de fleste av oss har plass til de vi blir glad i ...uansett hvem som får 1 prioriteringen.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 5 feb. 2012 14:51 Privat melding

HerrFekt
God innstilling!

(mann 38 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 14:55 Privat melding

@stjerne* <3

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 5 feb. 2012 14:58

Kan ikke annet enn å le litt. Det er antagelig ikke snakk om å sette kjæresten på nederste hylle om man tar foreldreansvaret alvorlig. Om man setter seg selv i høysetet og oppfører seg som prinsessen på erten, eller om man setter barna i høysetet. Vel, da kommer ikke kjæresten på øverste hylle uansett

(mann 49 år fra Troms) sø. 5 feb. 2012 15:36 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Calienta) - søn 5 feb 13:41:

Men det skjønner man jo.
Man har barn, og det er viktigest..
Men når man poengterer dette skriftlig, da virker det som at man i alle tilfeller vil havne i bakerste rekke...

Dersom dette ikke er inntrykket man vil skape, da burde man ikke poengere dette så tydelig.
Det kan missoppfattes.

Jeg er ikke den eneste her inne som poengterer at det kan misoppfattes, ergo er ikke TS, min tankegang eller andres tankegang helt feil.

Men jeg tror at alle som har barn eller ikke har barn forstår at når noen har barn, da er det viktig for den som har barn.
Alt annet ville jo vært litt rart, og dersom man ikke hadde slike verdisyn fra starten av:

Hvordan vil det bli når man får felles barn, osv osv?

(kvinne 37 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 16:48 Privat melding

Howler31

Skal du slenge med leppa, kan du heller la være å si noe.
Lag din egen surmaga debatt!

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 5 feb. 2012 17:00

Takk, HerrFekt. Weee! *Hopper opp og ned!*

Synes @stjerne* skrev det bra, jeg. Hjertet mitt er stort nok til alle jeg velger inn.
Enkelt som så det er, jeg tror. :-)

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 5 feb. 2012 17:07

Når noen poengterer dette kan det også tyde på at de har skikkelig bortskjemte barn som går først og bestemmer i alle mulige situasjoner. Ofte er jo dette fenomenet ennå mer utbredt blandt aleneforeldre med dårlig samvittighet. Jeg har ingenting i mot barn, synes barn er koselige, men når de er uoppdagdragne er det ekstremt provoserende å se på at foreldrene ikke tar tak i dette. Spesielt hvis ungene er frekke eller ødelegger andres eiendom.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 feb. 2012 17:14

Noen lever gjennom barna sine, gir dem alt de har lyst på, men ikke det de trenger. Og er ikke mottagelige for korreksjon. Tror likevel ikke det er dette som menes der folk skriver at barna betyr alt for dem. Barn kan ikke få for mye kjærlighet. Kjærlighet er heller ikke en kake som blir mindre jo mer en deler av den. Men tid og oppmerksomhet er noe som må porsjoneres ut.

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 5 feb. 2012 17:14

Itwasntme
Jo, men tror ikke noen havner "i bakerste rekke" som du sier bare fordi man poengterer at barnet er det vitkigste.
Som tidligere sag skreiv jeg dette for å poengtere på profilen min at ingen mann kan være nr 1, men han kan være nr 1 på nr 2.
For meg er nr 2 familie og mine få nærmeste venner i dag. Hadde jeg funnet men mann å dele livet med ville denne fått nr 1 passen på nr 2 lista.
Skulle denne mannen være en som event gir meg fler barn, ville disse barna automatisk havnet på nr 1 lista og han ville fremdeles være nr 1 på nr 2 lista.

Men fordi mange ikke leser profilen så nøye, ja jeg så meg nødt til å skrive dette på profilen min forholdsvis synlig.
Når man hr skrevet med en i litt lenger tid og de plutselig får sjokk fordi du ikke kan komme løpende på date med en gang eller ta i mot besøk når de ønsker å komme...
Regla blir ganske slitsom...
Mulig jeg bare var uheldig en periode med endel menn som kontaktet uten å lese profilen, men blei litt slitsomt med samme greia hele tiden.

Jada, kan forstå at barnløse ikke nødvendigvis kan sette seg i vår situasjon, men når alt kommer til alt handler det om å møtes et sted som passer for begge ikke for den ene eller andre....

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 5 feb. 2012 17:16

Kan være lurt å ha bilde av deg sammen med barnet ditt, så de som ikke leser profilen ser at du har barn.

(mann 49 år fra Troms) sø. 5 feb. 2012 17:16 Privat melding

@Gunsan80 (kvinne 31 år fra Akershus, matchtall 86) - søn 5 feb 16:48;
Ikke bry deg om negative meldinger, han prøver sikkert bare å få draget på ett eller annet vis...
Eller så er han bitter for at han ikke fikk draget på deg, eller feedback fra deg på annet vis...
Vet ikke jeg, men meldingen han skrev hørte ikke hjemme i debatten her i mine øyne.

Jeg synes du har skrevet en relevant debatt, og takker for det...

Skjult ID med pseudonym stjerne* sø. 5 feb. 2012 17:18

SvenÅke og Tingeling :))))

@jente
Skjønner du har dårlig erfaring med barn og aleneforeldre..... *sukk*
Å ha barn er ikke alltid * koselig * ......Men vi elsker dem alikevel:)

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 5 feb. 2012 17:24

@jente:

Det er totalt uaktuellt for meg å ha bilde av datteren min på en side som dette.
Eller så mange stedet på nett i det store og det hele.
Av hensyn til henne selv, rett og slett.

Vet folk ser forksjellig på dette, men det er slik jeg ser på det rett og slett

(mann 49 år fra Troms) sø. 5 feb. 2012 17:26 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Jente) - søn 5 feb 17:07:
@(Skjult ID med pseudonym bønna) - søn 5 feb 17:14:

Meget gode poeng...

Selv ønsker jeg dersom jeg finner en dame med barn, at jeg skal få være med i helheten og ikke bli en person som blir kjæresten til mamma og ikke mer enn det. Ikke det at jeg ønsker å ta over farsrollen komplett, for som regel har barnet en velfungerende far (finnes også en del unntak der), men jeg ønsker å bli en del av det hele.

Det blir ikke like lett når man faktisk havner litt lenger ned på listen eller havner utenfor listen i noen tilfeller.
Jeg får en følelse av at når man må tydeliggjøre at barnet er nr. 1, da blir det et så stort poeng i seg selv at man kan få inntrykk av at man i et forhold med denne personen kan man ende opp med å havne i bakerste rekke.
Selv om det kanskje ikke stemmer i virkeligheten er det følelsen man får, og tanker man kanskje gjør seg.
Derav kanskje man trekker seg fra å ta kontakt osv.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 5 feb. 2012 17:33

itwasntme

Takker, det var snilt sagt :)

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 5 feb. 2012 17:33

Jeg har ikke dårlig erfaring med barn og aleneforeldre, men det er ikke til å stikke under en stol at barn i dag har mye mer fokus enn for et par tiår siden. Helgene skal helst gå med til å besøke bade- eller lekeland, og på hverdagene skal de kjøres hit og dit selv når aktivitetene ligger et steinkast unna. Alene hjemme får de ikke være før de er 17,5 år, og et glass vin på restaurant kan man ikke unne seg i barnets påsyn før det har fyllt 18. Satt litt på spissen, men er en del hysteri i dag.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 feb. 2012 17:38

Leste her om dagen om en som hadde besøk av en familie som var tilflyttere til Norge. De hadde litt den holdningen vi hadde før, når de var på besøk satt de voksne i sofaen og pratet og koste seg med et glass vin, ungene holdt på med sitt (og plaget ikke de voksne :-)

Barn blir stressa hvis foreldra er stressa, og de er hele dager i barnehagen for så å bli kjørt til to forskjellige aktiviteter på ettermiddagen.

(mann 49 år fra Troms) sø. 5 feb. 2012 17:51 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Gunsan80) - søn 5 feb 17:33:

Ikke noe å takke for, skriver bare det jeg mener.
Mener denne debatten er relevant ut i fra eget ståsted.

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 17:57 Privat melding

Jente;

Er ganske så enig med deg i det, de fleste barna i dag er altfor bortskjemte til sitt eget beste, og
det er kun foreldrenes feil.
Om foreldrene gjør det i beste mening eller for å gi dem litt ekstra vilje fordi de skal overkompansere på den eller andre måten er i seg selv en helt annen diskusjon.
Men det er ikke til å stikke under en stol at om foreldrene legger opp til (slik våre foreldre gjorde) t brna skal tenke selv, klare seg selv osv, blir det rabalder uten like.

Ikke bare blir det mye jag og mas og overfokus for barna som skal være med på det ene eller andre eller tredje, men de mister evnen til å selv finne ut hva de kan gjøre og hva de skal finne på.
Det er nesten en skam om et barn kjeder seg i fem minutter
Og gudene forby at barnet skal klare seg alene!

Merker at hvordan barn blir behandlet nå til dags er en diskusjon eg bør tie med så slutter her nå... blir provosert av at så mange foreldre skal gjøre barna sin en slik bjørnetjeneste og pakke dem inn i vatt =P