Alle innlegg Sukkerforum

All denne reisingen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 11:32

Virker som alle elsker å reise til eksotiske strøk. Dette synes jeg teller negativt. Liker å reise jeg også, men foretrekker litt kortere helge og uketurer til varierende steder i europa og kunne tenkt meg en ferie i USA. Men hopper noen ganger videre fordi vedkommende gir utrykk for at han lever for å reise og oppleve andre kulturer. Er dette virkelig så vanlig?

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 4 feb. 2012 11:35

Ja! Makan. Jeg gidder ikke en type som allerede har opplevd alt uten meg. Neivettuhvaaltså!

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 11:37

Jeg sikter ikke til hva han har gjort før, men hva han liker å gjøre. Vil ha en som har slått seg til ro og er fornøyd med normalt mye reising til varierende feriemål, ikke 2 mnd

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 11:38

i Asia i slengen og sånt.

Skjult ID med pseudonym Lurifax lø. 4 feb. 2012 11:39

Helt enig. Aner ikke hva disse damene vil oppnå med bilder fra alle eksotiske steder, og ønsker og krav om å stå opp i grålysningen for å ta flybussen til sikkerhetskontrollen på Gardermoen så fort anledningen byr seg.

Jeg blir sliten bare ved tanken!

Tydelig at mange menn skriver det samme, så da kan de jo bare finne hverandre, og dra til Bloksberg, for min del:-)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 4 feb. 2012 11:44

Hehe. Takk for presiseringen. Du fikk det egentlig frem i det første innlegget.

Skjult ID med pseudonym Million lø. 4 feb. 2012 11:53

Godt poeng ts. Jeg klikker meg bare videre fra slike manneprofiler. Ja, kult å reise, men jeg har ikke sjansen til å henge på noe slikt, verken tidsmessig eller økonomisk, har vanlig jobb og barn. Få muligheter for padling i Amazonas eller kiting i Sahara da (eller omvendt).

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 11:53

Jo, takk bare hyggelig :) Mange jenter liker å dra til storbyer å shoppe, men da foretrekker jeg heller å bruke pengene på shopping er hjemme og kjøpe litt dyrere plagg. Shopper når jeg er ute å reiser jeg også da, men orker ikke å reise kun for det formålet, alt for slitsomt.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 4 feb. 2012 12:01

...å svi av 30 liter flybensin per time er ikke helt min stil.

Skal jeg reise, skal det være langsomt, og det skal være meningsfullt, ikke en hvileløs jakt på nye sensasjoner og Facebookpoeng mens vi kjører kloden i grøfta.

Skjult ID med pseudonym Polkagris lø. 4 feb. 2012 12:18

Veldig enig! Det er ikke kult å reise verden rundt. Lite eksotisk. Alle kan hvis de vil. Det blir ikke bedre med et innlagt stopp i et fattig land for å gjøre litt frivillige arbeid og bli avbildet med en skokk fattige barn heller, for det er som regel egoistiske motiv som ligger bak. "Hva gir det meg..."

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 4 feb. 2012 12:27 Privat melding

Jente: New York anbefales :)

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 12:30

chairman2s: nettopp vært der

Skjult ID med pseudonym Automan lø. 4 feb. 2012 12:31

nok en bra tråd i dag :)

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 12:48

Ikke misforstå. Er ikke motstander av reising, men synes det kan bli for mye av det gode når det blir for mye av det. Foretrekker kortere helgeturer fremfor lange eksotiske reiser, og har like mye utbytte av en helg på hytta som et fremmed sted.

Skjult ID med pseudonym chairman2s lø. 4 feb. 2012 12:59

jente: fornøyd?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 4 feb. 2012 13:05

Jeg liker slett ikke alltid å reise. Alt til sin tid. Noen ganger elsker jeg å være hjemme mer enn å oppleve!

For når man reiser, hvordan reiser man? Strand og avslapping? Shopping? "Å lære nye kulturer å kjenne?" Jobb?
Det er stor forskjell på Benidorm og India. Det er også stor forskjell på Kyoto og NY.
Hva jeg får ut av å reise, har med innstilling å gjøre - samt formålet med reise. Det ER ikke gøy å sitte i et fly....

Ideelt kunne jeg tenke meg en pendlerhytte ved sjøen i Norge for sommerhalvåret, og sommerferie om vinteren.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 4 feb. 2012 13:22

Spongebob1
For meg er ikke hytte hytte heller :-)
En liten, spartansk hytte på Amalfikysten er ikke det samme som en liten, spartansk hytte på høyfjellet i 25 minus.

Tror kanskje dette med reising har noe med hvilket liv man lever også, jeg.
Noen har valgt å selge arbeidskraften sin. Andre jobber med lidenskapen sin. Valgene er ganske forskjellig.
Disse valgene påvirker muligens også hvordan vi reiser, og måten vi ser på ferier og reiser?

Skjult ID med pseudonym Lillah lø. 4 feb. 2012 13:32

Reising som livsstil er ikke noe for meg.
Jeg vil bygge meg en hverdag der livet er godt, og hvor det ikke handler om å gå og vente på neste mulighet til å rømme landet, men der ferier i ny og ne er krydder i tilværelsen. Har inntrykk av at noen jobber bare for å få ferie og penger til å stikke av gårde, det er et kjør jeg ikke orker.

En helg i Paris, noen dager i Praha, hyttetur (innlagt vann, takk), et par sånne i løpet av året er deilig, og så kan man ta lengre reiser når det passer seg. Det trenger ikke være hvert år for min del.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 13:43

Lillah: Helt enig med deg. Viktigere for meg å finne en jobb jeg trives med så jeg kan nyte hverdagene her hjemme og ikke bare vente på neste ferie.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 4 feb. 2012 14:01

Å være underveis er viktig for meg, men en kan komme videre uten å flytte kroppen lengst mulig på kortest mulig tid. Viktig med sammenheng og mening i det en gjør. Har unnet meg turer opptil tre og en halv måned i slengen, forflytning ved muskelkraft. Men jeg har ønsket noen ganger at jeg kunne slå av samvittigheten, bare fyke rundt og oppleve uten å tenke på om det er riktig eller galt.

Skjult ID med pseudonym LSD lø. 4 feb. 2012 14:03

liker også å reise,men trenger ikke å gå på utsiden av døra... flying so high..... ;)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 14:05 Privat melding

Hvis man ikke bruker olja på flybensin blir den bare brukt til noe annet og mindre nyttig istedenfor.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 4 feb. 2012 14:14 Privat melding

Et lite eksperiment: I relasjonstesten satt jeg reiseglad til 1 og 'absolutt krav'. Da ble det ikke mange matchene igjen. Så satt jeg reiseglad til 3 og 'mindre viktig'. Da vil alle som har svart at de er over gjennomsnittlig reiseglade få et rødt blad på treet. Ved å besøke alle profilene under 'siste pålogget' et par ganger, viser det seg at de som er aktive på sukker er langt over gjennomsnittlige glade i å reise. Så kan man undre seg over om de sitter pålogget for å finne noen å dra på reise med, eller om de sitter på et hotellrom og leter etter en grunn til å komme hjem.

Jeg har hatt mine 200+ årlige reisedøgn i jobb og savner absolutt ikke å dra noe sted nå som jeg har muligheten til å være litt hjemme.

(mann 57 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 14:37 Privat melding

Det er sagt at ferie er å gjøre noe annet. Det har jeg veldig sans for. Samtidig som det er hverdagene det er flest av, så de må man sørge for å trives i.

Så blir det spørsmål om hva man vil gjøre i feriene sine. Og hva man har tilgang til. Har man tilgang til hytte, så blir det jo til at mye tid bør tilbringes der. For noen er det avslapning, for andre er det vedlikehold, vedsjau og jeg vet ikke hva.

Har man ikke hytte, og ønsker å komme seg hjemmefra, vil straks prioriteringene vise seg. Innenfor økonomiens rammer. Og jeg skjønner at man ønsker seg opplevelser langt utenfor det hverdagen byr på. Og ser at singeltilværelsen gir mulighet til å prioritere helt ut fra egne interesser, uten å ta hensyn til hvor en partner vil reise.

For min del har jeg mest ugjort reising i Norge, mitt nærmeste ferieland. Men det haster ikke, for jeg trives med å ha tilgang til hytte også.

Skjult ID med pseudonym fyr84 lø. 4 feb. 2012 18:40

Reising er oppskrytt.

Ikke i humør etter en natt på flyplassen i dar es salaam og timesvis på shipool fordi jeg mist connectionflighten min. BLÆH. Våken i 30 timer nå, dagslinsene mine er urtørre og doble espressoer gjør meg ikke våken, bare pissatrengt. Hjemme best. Fire uker borte denne gang. (imorra er det glemt, london onsdag til søndag) :)

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 4 feb. 2012 19:19

@Jente
Sikker på at du ikke er gutt? For det du forteller om høres ut som så og si samtlige dameprofiler her inne, som reiser hit og dit til stadighet. :P

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 19:28

Samtlige herreprofiler ser også slik ut!

(kvinne 36 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 19:34 Privat melding

Synes det er veldig positivt når folk sier (og mener) de liker å reise, men uten å skryte så innmari utav det ved å legge ut 30 bilder av seg selv i jungelen og snakke konstant om det.

..Og så har du de som skriver "glad i å reise", og mener med det charterturer til Kreta o.l. De hopper jeg glatt over for å si det sånn... Man kjenner dem som regel igjen på at de har med en ølflaske på absolutt alle bildene i albumet (som alle er tatt i Syden eller på en eller annen billigweekend i en storby)

Skjult ID med pseudonym Million lø. 4 feb. 2012 19:38

@powpow: bare sånn for statistikken din så har ikke jeg sagt en pøkk om reising i min profil, mulig det nå er 98/2% :-b Støtter Lillah, lever her og nå, ikke på evige planer om noe annet.

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 4 feb. 2012 19:48

Synes ikke det er noe galt i å verken fortelle om reiser eller ha bilder fra fjerne strøk i profilen sin. Har ikke noe i mot at folk reiser på charter heller. Er vel heller livsstilen jeg ikke ønsker. Er mer opptatt av å investere i en skikkelig bolig her hjemme, og heller kunne reise på ferie et par ganger i året, uten at det er det viktigste i livet. Langvarige reiser til Asia og lignende er ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 4 feb. 2012 20:33

Tviler sterkt på at alle som liker å reise er borte flere mnder hvert år. Men er jo gøy å se noe annet en husets 4 vegger en gang iblandt? Tenker de fleste har 2-3 uker i året som ferie i snitt, og da til steder de liker, være seg storby,strand eller opplevelser.

Men å gå ut fra at de reiser store deler av året er nok å ta i :) tror nok veldig få har det som livsstil, men har med bilder fra en gang de koste seg skikkelig og syntes det var gøy der. De mest ivrige skriver ofte om de stedene de ønsker å besøke så de er greie å se :)

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 4 feb. 2012 21:05

Det er da hyggeligt og fint at rejse. Om det er eventyr i Tokyo eller min første (og hidtil eneste) charterrejse til Kreta, så ville det være løgn at sige at jeg ikke var rigtig glad for det.
Men nu er jeg altså ikke studerende længere, så den ene uges ferie jeg holder om året går på at rejse hjem til moderlandet og være sammen med familien. Forstår ikke hvordan voksene mennesker får tiden fra til alle de rejser.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 21:10 Privat melding

Jeg får 5 ferieuker av jobben hvert år, så har man i tillegg påske og jul og diverse andre fridager å spe på litt med. Vil man reise mer enn det får man skaffe seg en jobb hvor man har mulighet til å ha mer fri, f.eks. turnusarbeid, sesongarbeid eller lignende.

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 23:08 Privat melding

Tror jammen det er på tide å legge seg, jeg leste: " all denne reisningen" ;)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 4 feb. 2012 23:10

Kan du hjelpe meg med min da jeno? ;)

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 23:14 Privat melding

Hjelp til selvhjelp?

(kvinne 36 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 23:25 Privat melding

Jeg reiste tre måneder til Stillehavet i 2010, og det er den beste investeringen jeg noensinne har gjort... I år blir det Karibien (+forhåpentligvis Kina), og neste gang Trans-Sibirske jernbanen...

08:00-16:00 tilværelsen med 5 ukers ferie frister ikke overhodet. Men det er sikkert lett å finne likesinnede med en sånn timeplan ;-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 4 feb. 2012 23:31

Litt lei selvhjelp jeno fint med variasjon ;)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) ma. 6 feb. 2012 14:13 Privat melding

hehehe good one Bønna ;)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 6 feb. 2012 21:23 Privat melding

Jeg forstår ikke hva som er problemet med at noen liker å reise, mens andre helst holder seg hjemme. Hver sin lyst.

La de som reiser finne sammen og de som ikke liker det finne noen i nabolaget

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 6 feb. 2012 21:58 Privat melding

Er det et problem om man ikke liker akkurat det samme i dette tilfellet? Det er jo ikke slik at de som liker å reise reiser hele tiden, og det jo heller ikke slik at de som liker å være i ro på et sted, alltid er på dette stedet. Hvordan teller det negativt at andre mennesker har en interesse? Det er ikke obligatorisk å dele alle interesser, vel? Hvis jeg møter noen som interesserer seg for - la oss si tilfeldig - formel 1 - så teller det ikke negativt selv om jeg ikke har samme interessen. Jeg kan godt forstå og være glad på vegne av denne personen om h*n da ville reise og se dette live i stedet for bare på tv - _selv om_ jeg kanskje ikke nødvendigvis blir med. Man må vel ikke være sammen heeeele tiden?

(mann 35 år fra Vest-Agder) ma. 6 feb. 2012 22:56 Privat melding

Har varit på en del långturer, med totalt omtrennt 2 år utanför skandinavien (jobb inte inräknat), de sista 5 åren. Valt ett jobb där det är möjligt att ta längre ledighet, antingen genom att jobba in tid eller ta obetald ferie.

Resandet för mig, handlar om att leva för dagen, att bli totalt överraskad, att få nya infallsvinklar på livet.

Skulle gärna träffa en jente här i Norge med samma intresse men.. en enda gång på utomlandstur har jag mött en person från Norge (på en vulkan i Guatemala). Det var förresten en fyr.

Tanken med sukker.no är väl att man når ut till en större "publik", så därför tar jag chansen och letar här inne.

Skjult ID med pseudonym mann40 ti. 7 feb. 2012 10:57

Følgende er totalt uinteressant for meg, og jeg hopper glatt over profilen når jeg leser:

- Glad i å reise
- Vil ikke til typiske turistmål
- Bilder med ølflasker eller vinglass i hånda
- Bilder fra fjellturer

Men følgende synes jeg er positivt:

- Reiser gjerne på ferie til et varmere strøk (syden)
- Liker å trene
- Trives hjemme

Det er mer kompatibelt med meg selv.