Alle innlegg Sukkerforum

sååå svimmel :S

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym cruella76 lø. 4 feb. 2012 17:02

ikke har jeg drukket heller, sitter her med kidsa og er så utrolig svimmel, det går litt trill rundt.. noen kloke tips for at det skal gå over.. ? kjerringråd eller noe :P

hatt to dager med migreneanfall, noen som har erfaring med at man blir sånn etterpå, en gang så gikk jeg rett i bakken pga migrene... arg! jeg vil jo være frisk og rask og kose meg med ungene!

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 17:16 Privat melding

Drikk mye vann med litt salt i. Hjelper ikke det, spis mat. Hjelper ikke det, be doktoren sjekke diverse :-) Mangel på søvn?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 4 feb. 2012 17:21 Privat melding

Det er ganske vanlig med svimmelhet etter migrene anfall.. ta kontakt med legen din, der er flere forebyggende medikamenter, han kan teste hva som fungerer best for deg :) god bedring ;)

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2012 17:22 Privat melding

haha, nope ingen pannekaker her i huset :P

okei vann med salt i... digg. har spist, frukt og sunn mat i dag, sovet masse de siste døgna.. men lurer på om det er pga migrenen.. jeeej, moro lørdag..

Skjult ID med pseudonym Noldus lø. 4 feb. 2012 17:24

Og hvis legen er en mokkastudent som snakker gebrokkent og ikke skjønner hva du sier, så blir du så forbannet at du blir frisk momentant:-)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 4 feb. 2012 17:34

jern?

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 17:36 Privat melding

Sjekk om det er krystallsyken....sett deg ned på sengekanten og "kast" deg fort ned til en side, evnt begge sider. Hvis du kjører karusell da, kan krystallene i det indre øre være litt ute av kurs. For at svimmelheten skal bli mindre skal du da fremprovosere svimmelheten ved å kaste deg ned side til side, til du kjenner at den blir svakere og svakere. Neste gang svimmelheten kommer, gjør du det samme. Ingen fasit eller diagnose, bare et tips

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2012 20:59 Privat melding

det er faktisk så og si borte.. drukket masse vann og spiste broccoli til middag :P ellers sittet i sofaen med barna og hengt, fikk de hvertfall følelsen av at mamma'n var tilstede.. sendte de til sengs og sa klokka var ni for en halvtime siden, ble litt slitsomt å være supermamma i dag..

i går følte jeg meg rusa pga pillene og anfallene, i dag svimmel, hvada i morra tru? :P

nå skal jeg nyte lørdagskvelden med kopp grønn te ;)

Skjult ID med pseudonym iPodagra sø. 5 feb. 2012 00:00

Det som IKKE pleier å hjelpe er å sitte å stirre altfor nære på en pc-skjerm i alle fall. Ikke for å være negativ eller noe, men det er fakta. Hadde jeg visst hva som faktisk hjelper, skulle jeg skrevet det. Frisk luft? Beats me.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 5 feb. 2012 00:06

Hmm har du sett på bildene mine nå igjen cruella? ;)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 00:15 Privat melding

haha :P jeg er bra igjen nå asså, sitter heller ikke foran skjermen hele dagen ;) glemmer ofte å logge av. har faktisk vært superflink i dag, og hatt stor rydding på minste sitt rom med henne som hjelp.. OG gått tur;)

jepp, sta jeg har smugkikka vettu, går trill rundt da... sukk :P nesten så jeg skulle poket deg vettu ;) haha