Alle innlegg Sukkerforum

Google-oversatte profiler

Vis siste innlegg
(mann 64 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 22:15 Privat melding

Nå er jeg litt i villrede her, altså. Det er en åpenbart google-translated profil som har tatt kontakt med meg. På syntaksen kan det virke som om det er oversatt fra russisk. Det kan rime med bildet også. Det som får meg til å ikke umiddelbart slette posten og finne på noe annet, er at profilen er Vip+, altså en person som har betalt for å være her. Da må det vel være en ekte jente bak, eller? I posten jeg fikk av henne oppgir hun en yahoo-e-postadresse som hun hevder vi er i stand til å utveksle brev og bilder på...

(mann 46 år fra Akershus) lø. 4 feb. 2012 22:20 Privat melding

Jeg har fått to slike meldinger siste dagene jeg også, fra to forskjellige personer. Det er bare tull og fanteri..

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 4 feb. 2012 22:21

@ts
Er ikke profilen fake er det ingen grunn til å gå kjapt over til mail, er det vel.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 4 feb. 2012 22:24

du får skrive litt med henne...så ser du kor fort ho vil møte deg,berre du sender penger for flybiletten:)

Skjult ID med pseudonym stianen_ lø. 4 feb. 2012 22:27

Hehe... Jeg har sendt melding og spurt om hun er et ekte menneske. :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 4 feb. 2012 22:32

hehe..ho vil takke deg for at du vil skrive med ho...så ein 2-3 meldinger seinere elsker ho deg og vil komme å besøke deg...er berre det at ho mangler penger til reisen:)

har svart enidel av dei i rein kjedsomhet..ein ser mønsteret ganskje kjapt:)

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 4 feb. 2012 22:50 Privat melding

@ts: http://russian-detective.com

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 4 feb. 2012 22:58

Hvorvidt alle slike profiler er tulleprofiler er ikke godt og si, men de pleier oftest å forsvinne etter kort tid. Det er godt mulig de blir borte fordi de ikke har skjønt hvordan bruksvilkårene for Sukker fungerer.

(utdrag):

4.Informasjonen om deg som vises til andre brukere oppgis det ikke ditt virkelige navn eller telefonnummer. Vi anbefaler heller ikke at du oppgir slik informasjon, E-postadresse, ICQ nummer, MSN adresse eller annen kontaktinformasjon i den valgfrie beskrivelsen av deg selv.

5.Warm Systems forbeholder seg retten til å slette profilen og si opp ett hvert medlemskap til personer som bryter med våre bruksvilkår. Dette vil skje automatisk og uten forvarsel dersom et medlem er mistenkt for å ha engasjert seg i noe som helst bedragersk eller kriminelt forbundet med våre tjenester. Dette kan skje når som helst uten begrensninger og uten begrunnelse. Warm Systems har ingen forpliktelser overfor deg dersom du innstiller eller sier opp din konto. Du sier herved fra deg alle rettigheter du kan ha mot Warm Systems vedrørende en slik handling.

6.Dersom en profil blir ansett som upassende kan Warm Systems deaktivere denne inntil det aktuelle innholdet er blitt endret. Warm Systems er berettiget til å kunne fjerne hele eller deler av enhver profil plassert på dens nettsider uten begrunnelse. Warm Systems, har i så fall, ingen forpliktelser overfor deg. Du sier med dette fra deg alle rettigheter du kan ha hatt ovenfor Warm Systems vedrørende inngrep i din profil.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2012 23:01 Privat melding

Har blant annet sett fem-ti profiler med bilder av samme jenta. Kanskje hun bare er ivrig, men tror nok det bare er svada. :)