Alle innlegg Sukkerforum

Alle skal få eller en av gangen...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 11:48

Jeg har mer sansen for en av gangen enn alle skal få....
Traff en som jeg vet snakker med flere.. Flott fyr jeg gjerne vil bli mer kjent med.... men så sier han at han snakker med flere, jeg VET ikke om han tenker å treffe dem og... Er det sånn "alle" gjør..? Treffer flere i slengen for å helgardere seg...? Jeg har jo ikke akkurat meldt meg på ungkaren, så jeg gidder ikke stå side om side med skjønnheter og ikke få noen rose....? Vanskelig å spør han rett ut etter en date liksom...for han sier han vil treffe meg igjen... men snakker ikke om når....hm....skeptisk....................

Skjult ID med pseudonym sta sø. 5 feb. 2012 11:52

Er vel normalt det på sukker vil jeg tro, kan jo holde det gående med flere, siden det ofte strander etter noen meldinger. Mange her som har flere dater i uken, så er nok noen av de ja.

Hver sin smak :)

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 11:55 Privat melding

Om mannen skriver, snakker med og treffer andre jenter orker jeg ikke å problematisere. Jeg regner med at fyren kutter ut andre om han velger å gå videre med meg uansett. Gjør han ikke det, er han feil fyr.

No drama. :-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 11:56 Privat melding

Er det real og seriøs interesse så blir det å skrive med flere mest småpjatt og svare for å være hyggelig, og konsentrere om den ene man vil bli bedre kjent med.Sånn er det for meg iallefall, jeg greier ikke skrive med mange av gangen hvis jeg finner en spesiell interesse hos en spesiell. Men folk er forskjellige

(mann 39 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 11:57 Privat melding

Hmm. Jeg har da hørt om endel som gjør det ja. Men. Om en virkelig vil finne seg en partner så vil jeg nå tro at det er best med en av gangen.
Følelsesmessig vil jeg tro det vil bli veldig vrient å finne kjærligheten om en hsr flere

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 11:58

Lillah-takk :) Er litt sånn enmanns, jeg... holder med en, tenker jeg...... av ganga :)

(mann 33 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 12:00 Privat melding

Tror ikke alle gjør det, men det høres ut som en lur måte å korte ned tiden til man finner en man vil satse på. Da er gjerne premisset at man må møte ganske mange før man finner den rette, så da stiller du ikke svakere enn du ellers ville ha gjort. Hvis han liker deg og du liker ham, er det bare å kjøre på og håpe det funker. Når dere har kommet så langt må dere snakke sammen og avklare at dere ikke skal treffe andre lenger.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 5 feb. 2012 12:00 Privat melding

Det er nok mange som gjør slikt, men som ikke sier det til disse de prater med, eller enda værre, lyver om det.

Ærlighet burde strengt tatt ikke være et problem. Ei heller burde det vel være et problem at han prater med andre damer? Eller kanskje til og med treffer andre damer?

Var dette noe han sa ut av det blå, eller spurte du?

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 12:04 Privat melding

Charleene, jeg har også nok med én om gangen. Men man kan ikke bekymre seg for hva motparten velger, så lenge man er i den tidlige datefasen, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 12:08

Neida, han var ærlig og sa det... Jeg får alle de svarene jeg vil, han er dønn ærlig.... så egentlig er det vel opp til meg om jeg liker eller ikke liker å leke "ungkaren"... Jeg treffer ingen andre så lenge jeg treffer han, men det er fordi jeg ikke syns det er greit...... Kanskje jeg burde hatt 2-3 på lur sånn i tilfelle...hmmm... ;)

Skjult ID med pseudonym justme sø. 5 feb. 2012 12:15

Enig med Charleene.
Jeg greier heller ikke ha "flere" om gangen. Enten er det en spesiell interesse eller så er det ikke.
Har kontakt med en kjempekoselig fyr.. så jeg er litt betatt... men gjenstår å se ved treff om det er like stas... det føles veldig riktig nå iallefall. :) så tvi tvi til meg selv og han ;)

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 12:16

samme nicket på det anonyme, gladmiss...... kunne postet med nicket, men gjør ikke av hensyn til han...;)

(mann 49 år fra Troms) sø. 5 feb. 2012 12:16 Privat melding

Jeg kan ikke se at en dame skriver med andre menn mens hun skriver med meg er feil.
Samme gjelder når jeg skriver med flere damer også.

Regner med at dama kutter ut andre når hun vet hvem hun vil ha...

Jeg mener at å skrive med noen er ikke feil uansett.
Å skrive med noen er ikke det samme som å ha et forhold.
Men dersom jeg en eller annen gang treffer ei som jeg vil satse på, da er hun nr. 1 og jeg melder meg ut herifra.
Noen damer vil jeg nok da ta med videre som venner, dersom jeg ser at de aksepterer at det er vennskap som man skal bygge videre på.

Skjult ID med pseudonym gladmiss74 sø. 5 feb. 2012 12:18

Takk, Charleene :)

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 12:23

jeg HAR truffet han..... og jeg vet han "sitter her inne" ganske mye og er ikke på forumet... så da snakker han jo med andre videre..? Ser liksom ikke helt poenget når han HAR truffet meg og sier han vil treffe meg igjen..ja JEG er jo her nå, vil mange si..men jeg er her på forumet.. snakker ikke med noen i innboksen for å flørte... men joda,,, vi er nok forskjellige.. :)

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 5 feb. 2012 12:24

Synes det er greit å både skrive med og date flere frem til jeg har noe på gang med en av dem. Siden kontakten nesten alltid stopper opp etter 1-3 dater synes der det er alt for tidlig å satse alt på et kort.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 5 feb. 2012 12:24

Jeg holder meg som regel til én om gangen. I visse tilfeller kan det kanskje være slik at jeg skriver med noen, og så tar en annen kontakt med meg (tror det har skjedd ca. 2 ganger på 4 år), men i utgangspunktet ikke. Er ikke så god til å ha flere tanker i hodet samtidig.

Men jeg går faktisk ut fra at de jeg skriver med gjerne skriver med flere samtidig.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 12:35

Skjønner jeg er gammeldags...når "satse alt på et kort" er snakk om mennesker med følelser bak.................

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 5 feb. 2012 13:49

Når man har blitt dumpet mange titalls ganger så lærer man seg å la følelsene ligge til man ser hvor der bærer. Er jo ikke snakk om type følelser etter 1-2 dater. Når det er kroppskontakt med i bildet dater jeg selvsagt ikke fler.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2012 13:58 Privat melding

Jeg kan gjerne skrive med flere, men merker at jeg fort kan fokusere mye mer på en person hvis jeg tror det kan føre til noe mer. Det betyr ikke at jeg plutselig kutter ut folk jeg har gode samtaler med.

Og jeg dater bare ei om gangen, føler det er mest redelig for begge sånn sett. Sikkert litt forskjell fra singelhovedstaden Oslo?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 feb. 2012 14:00

Dersom hu jeg dater dater daatttat ttd daaataa ddd aa t ad ta...

...(dataen hengte seg..)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 5 feb. 2012 14:01

Er nok mer på individ milgrim :) vil heller ikke date flere, tar litt tid å komme i gang, så da er det ikke bra med flere :)

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 14:02 Privat melding

Hvem man skriver med er èn ting, jeg har skrevet med mange jeg aldri har møtt, av diverse årsaker. Jeg synes det er mest ryddig å kun date èn av gangen, jeg føler det er mest ærlig. Observerer at alle ikke er enige i det, og jeg tenker at om man har behov for å date flere på èn gang, da er man antakelig ikke interessert nok. Finner jeg ut det, takker jeg for meg og ønsker lykke til.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 14:04

Mange fine svar her :) Takk :)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 feb. 2012 14:05

Det jeg skulle si... vanskelig å engasjere seg hvis det skal være sånn "ungkaren", "jakten på kjærligheten" etc., vanskelig å engasjere seg hvis en sjøl og/eller motparten dater flere, og hvis en ikke vil eller greier å engasjere seg, så blir det vanskelig å få til noe mer. En skal jo ikke gå med guarden oppe heller.

"Take of your gloves" som Walter Ørret synger...

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 5 feb. 2012 14:05

Det er fint om alle får, men jeg har ikke tenkt å sørge for det. Makan.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 14:10 Privat melding

Det å skrive med flere samtidig ser jeg ikke så mye galt i. Men jeg holder meg til å date en om gangen. Orker ikke å fly rundt og treffe mange samtidig. Det har vel gjort at man innimellom har valgt "feil", men men sånn er livet.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 15:16

Sikkert det de sukkerfestene er til.... Treff mange, velg og vrak og bli ferdig.... he he......

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 5 feb. 2012 16:27

Vel, jeg kan aldri se for meg en situasjon hvor jeg har kontakt med flere enn ei jente om gangen. Er ikke SÅ populær. :P
Så det er nok ei jente om gangen for min del. Om det skulle dukke opp ei, så kan hun være sikker på at hun har min fulle oppmerksomhet. ;)

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 5 feb. 2012 16:43

Liker Powpow

(mann 37 år fra Vest-Agder) sø. 5 feb. 2012 17:01 Privat melding

Når det gjelder skriving og dating så holder jeg meg til en av gangen, mest for å være sikker på at jeg ikke havner i en situasjon der jeg plutselig skulle føle meg involvert med to av gangen. For de som føler de klarer å holde orden, så ser jeg ikke noe problem i at de skriver med flere av gangen (også der jeg er en av de flere :P ), men det er ikke noe for meg personlig.

Når man dater føler jeg uansett det kun bør være bare en person av gangen. Som andre nevner er det kanskje en gammeldags holdning, men det er ikke nødvendigvis negativt å være gammeldags på noen punkter så lenge man er åpen for nye impulser ;)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 feb. 2012 17:05

Alle får!

Fom han fa, den tannløfe buffjåføren; "FLAPP AV FLAPP AV, ALLE FÅR FITTE!!"

Skjult ID med pseudonym fjesløs sø. 5 feb. 2012 18:44

Jeg foretrekker å holde meg til ei om gangen.

Den var forresten fin den med den tannløfe buffjåføren. Notert til senere anledning.