Alle innlegg Sukkerforum

Er du interessert i meldinger fra folk du ikke vil bli samme med?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente sø. 5 feb. 2012 14:16

Syns du det er hyggelig med litt skriving med uaktuelle kjærestekandidater (fordi de bor langt vekk eller en hvilkensomhelst annen grunn), eller vil du helst bare ha post fra noen du kunne tenke deg å bli sammen med?

Jeg får fra tid til annen meldinger fra menn som selv sier de ikke kan bli sammen med meg (pga noe som ikke passer, type dyrehold eller bosted), men likevel skriver de meldinger, opptil ganske mange. Jeg svarer hyggelig, selvsagt, men skulle helst brukt tiden min til noe annet. En fyr her inne skrev og klaget på jenta han datet, jeg svarte kort, han skrev langt tilbake, det var ikke så lett å avslutte. Til sist svarte jeg ikke. To måneder senere skrev han og skulle sjekke meg opp, tror han helt hadde glemt at vi hadde skrevet før.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 5 feb. 2012 14:18

Kort sagt - nei!

Jeg vil bruke tida på dem som kan være min fremtidige kjæreste, og setter også pris på å få høre det om jeg faktisk er uinteressant.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 5 feb. 2012 14:20 Privat melding

Så sant folk er artige og interessante å skrive med, så er det greit for meg å skrive med de selv om jeg ikke har lyst til... Ja, egentlig noe som helst annet.

Å skrive for å skrive er greit syns jeg, men jeg gidder ikke å ta initiativ til slikt selv, i innboksen, på dette nettstedet ihvertfall. Så sant det ikke er noe konkret jeg lurer på utifra et innlegg på forumet f.eks, som det ikke egner seg å spørre offentlig om, men da blir det jo somregel bare en håndfull brev uansett.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 5 feb. 2012 14:24

Tja om det ikke er noen andre jeg skriver med som er seriøse så hvorfor ikke, alltid gøy i skrive litt med andre, men er jo ikke her for brevvekslingens skyld da :)

Haha jente, sliter med litt samme som meg, er litt for høflig til ikke å svare.. Prøver meg med korte svar for å se om de tar hintet men ikke alltid det hjelper :)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 5 feb. 2012 14:24

Jeg er kun interessert i å skrive med mannen i mitt liv - the one and only. Resten kan ta seg en pille. Prioriteringer, prioriteringer, prioriteringer. Man leker da ikke butikk. Dette er en singelsjappe, og jeg forventer valuta for pengene.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 5 feb. 2012 14:25 Privat melding

Paraply:

Ikke skryt på deg´a!

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 14:25 Privat melding

Har ikke noe i mot å bli kjent med folk for andre ting enn bare få meg type.
Syntes det er kjempekoslig å bli kjent med nye folk, og følerikke jeg bruker mye tid på
tasting uansett, så da kan jeg ikke se det som noe tidsstjeler heller.
Men tror det er mest greit om begge er klar over at det bare er tasting og ikke muligens noe mer heller liksom

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 14:27 Privat melding

hm, joda, om det er en morsom eller superhyggelig fyr, eller begge deler så, absolutt. ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 5 feb. 2012 14:27

Neiokei, jeg innrømmer det. Det var visst ikke sant..

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 feb. 2012 14:28

Paraply... humm.. nå så jeg du skrev her på forum igjen... dette er vel samme sjappa?! Fælt så du diskriminerer mellom forumet og meldingstjenesten.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2012 14:34 Privat melding

Alltid hyggelig å bli kjent med folk, om det nå er Henne eller ikke.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 5 feb. 2012 14:37

Men bare et spørsmål, siden jeg tydeligvis ikke tilhører majoriteten her, hva tenker dere når noen ta kontakt med dere? Det er altså ikke gitt at vedkommende ser dere som en potensiell kjæreste?

Skjult ID med pseudonym sta sø. 5 feb. 2012 14:40

Regner jo med det da, siden de fleste kun sender dette

Men merker vel på meldingen om det er interesse for deg eller om det kun er en kommentar på ett bilde eller noe? Svarer uansett jeg, og får jeg ikke svar tilbake da er det nok ikke interesse ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 5 feb. 2012 14:40

@Bønna

Ja, makan. Så slem og lite konsekvent jeg er.

Henviser ellers til Paraply - søn 5 feb 14:27

(mann 38 år fra Østfold) sø. 5 feb. 2012 14:41 Privat melding

Paraply:

Der ja! Flink pike.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 feb. 2012 14:41

Jeg tenker seff. at vedkommende vil gifte seg med meg... eller noe sånt... så tenker jeg ihvertfall ikke det når jeg sjøl sender meldinger.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 14:45 Privat melding

Det ideelle hadde jo selvsagt vært at den første som tok kontakt med meg var drømmedama, og jeg kunne slette profilen her inne etter første date. Men det er noen år siden jeg trodde på julenissen, og forstår jo at slik fungerer det ikke. Hvordan skal en som tar kontakt med deg vite at du ikke er interessert FØR han har skrevet til deg?

Jeg kan godt skrive med noen som tar kontakt dersom de har sendt meg en melding med litt innhold. Ser ikke noe galt i det. Men jeg tar sjelden kontakt med noen dersom jeg ikke ønsker noe mer enn det. Det må evt være om jeg leser en god profil, og gir henne kompliment for det, selv om jeg utfra profilen skjønner at vi ikke er noen match. Eller gir noen kred for ting de har skrevet her på forumet.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2012 14:45 Privat melding

Overlykkelig bare det står "post" med gul skrift, jeg.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 14:46 Privat melding

haha, stemmer i med herrfekt... gul post er lykke! ;)

@ eikers... tror du ikke på julenissen?? makan, ikke tannfeen heller da vel?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 14:56 Privat melding

HerrFekt..
Gul post er forsåvidt lykke ja. Bortsett fra når det står at "Jeg ser stor lykke i vår fremtid. Du hender passe min bra. Din profil vakker for meg er", også må jeg svare til en eller annen yahoo-adresse og "hun" som skriver har ikke engang besøkt min profil. Hvordan får de forøvrig skrevet til meg da??

Cruella..
Nei, tror ikke på tannfeen heller. Sist jeg "mistet" tenner så forsvant både visdom og det kostet meg penger istedet for at jeg fikk penger..

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2012 15:02 Privat melding

Hæ, Eikers, fikk DU også den?! *avbestiller flybilletten til Ulan Bator*

(mann 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2012 15:16 Privat melding

Strangers are just friends you haven't met yet, er det visst noen som sier. Jeg svarer på alt jeg, men er nok i samme båt som HerrFekt og de andre gutta: det er ikke akkurat stressende frekvens på den gule blinkinga...

Jeg er troendes til å skrive et kompliment til folk som er helt uaktuelle også jeg, hvis jeg finner noe som er knakkende godt skrevet i en profil, eller jenta er over gjennomsnittet billedskjønn.

Skjult ID med pseudonym Kokelimonk sø. 5 feb. 2012 15:59

@TS:
Eh.... Hvis du helst ville ha brukt tiden på noe annet, hvorfor ikke bare si det da? Sitter folk virkelig her og skriver i ukevis av ren 'høflighet' og redsel for å såre? Da er det kanskje ikke så rart at man opplever at det plutselig blir stille fra den man trodde man hadde en koselig samtale på gang med, og skulle bli bedre kjent med....

Skjult ID med pseudonym cruella76 sø. 5 feb. 2012 16:03

jeg liker å skrive og jeg liker hyggelige folk og da er jo saken grei, ser ikke på det som å kaste bort noe tid i hvertfall. Koser meg her inne jeg!

(mann 46 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 16:24 Privat melding

HerrFekt...
Bare dra til Ulan Bator du.. Jeg fikk ett nytt brev i postkassa mi nå. Har jeg flaks med den yahoo-adressen, så trenger jeg ikke dra lenger enn til Oppland ifølge profilen :D

Forøvrig den 3dje førstemeldingen av denne typen denne uka. Mens de øvrige som heller vil bruke noen meldinger her inne på å bli kjent de glimrer med sitt fravær :P

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 5 feb. 2012 16:24

Generelt sett er det the waste of time, untatt et par fra forumet jeg skriver med iblant.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 5 feb. 2012 16:24

Jeg vil gi de aller fleste jenter en fair sjanse. For plutselig så sier det bare klikk og ting som jeg i utganspunktet har sett på som en hindring i veien tidligere, blir mer en liten fartsdump.

Dog det finnes alltids ting som alltid vil forbli et hinder.
Så er du sånn russertøs eller sånn kjip camgirl som skal ha betalt for å showe eller har mange nok barn til å starte egen barnehage, ja da kan du droppe å kontakte meg. :P

(mann 46 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 16:26 Privat melding

@sushibabe
Siden mange her har vært her inne i laaaaang tid uten å ha funnet kjærligheten, så kan man vel da generelt si at det er waste of time å være på Sukker?? For jeg antar jo at man er her for å finne "drømmepartneren"!!

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 5 feb. 2012 16:32

Eikers1
Jeg pleier ikke å skrive mye med noen jeg ikke er interessert å bli kjent, bortkastet tid for min del. Med potensielle datekandidater skriver jeg mer, men helst ikke uendelig korrespondanse her heller.
Har ikke sagt at tid på forumet eller sukker generelt er bortkastet, ellers ville jeg ikke vært her.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 feb. 2012 16:58

Nei... jeg er ikke her for å drive "sosialkontor":) Så slem er jeg......
Skulle jeg tilfeldigvis skrive til et forumtroll er ikke hensikten nødvendigvis sjekking:)

Pass på innboksen:)

Skjult ID med pseudonym Elregn sø. 5 feb. 2012 17:06

Post er post synes no jeg .Koslig med melding i innboksen.
Ihvertfall for oss gutta iallefall.Blir sikkert litt mer slitsomt for en jente som får mye post uansett.

Skjult ID med pseudonym fjesløs sø. 5 feb. 2012 18:41

I utgangspunktet nei, men historisk er det de som bor lengst unna jeg har fått flest førstemeldinger av. Hyggelig nok det, men jeg synes vel egentlig det er litt nytteløst, i beste fall. Tenk om jeg ender opp med å like denne jenta veldig godt, og så bor hun så mange mil unna at det blir problematisk å treffes jevnlig? Nei, like greit å ikke investere for mye.

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 5 feb. 2012 18:47

Det er dessverre ca 98% mannfolk her på sukker som tenker som fjesløs, og har ikke evne å se litt lengre unna enn sitt eget fylke, og helst ikke kjøre mer enn 1 time for å date.
Litt tarngsynt synes jeg.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 18:50 Privat melding

sushi.. I såfall så er jeg med i en sånn 2%-klubb :) Men sikkert bedre enn disse 1%-klubbene innen mc-miljøet :D

Skjult ID med pseudonym sta sø. 5 feb. 2012 18:52

Det samme gjelder nok damene virker det som sushi :) ikke mye respons utenfor eget fylke, men kan jo skyldes meg også da ;)

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 5 feb. 2012 18:59

Kudos til begge to Eikers1 og sta

Velkommen inn i 2%- klubben :-)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 5 feb. 2012 19:51 Privat melding

sushi.. Er vel jeg som skal ønske deg velkommen i klubben tror jeg.. Vet ikke, men tror nok jeg har vært medlem i den lengre enn du har ;)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 5 feb. 2012 20:54

@sushi
I og med at jeg ikke har bil og har om lag 2/3 av Sukkerpikene holder til i mitt fylke, trives jeg godt som en del av de 98 prosentene.

(mann 49 år fra Troms) sø. 5 feb. 2012 21:05 Privat melding

Man må vel knuse en del egg for å lage en omelett...
Samtidig synes jeg det er hyggelig å bli kjent med andre mennesker uavhengig av om de er potensielle eller ikke.
Men kan jo være at de blir mer og mer potensielle jo mer man skriver sammen...
Skal man velge, da er det greit å ha et grunnlag å gjøre valget sitt ut i fra...

Det handler ikke bare om å bli forelsket, men også om man tror at denne personen kan passe inn i livet sitt, og vise versa...

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2012 22:53 Privat melding

Det går helt fint, det går da an å konversere litt med andre selv om man ser at det ikke er aktuelt med dating.

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 5 feb. 2012 23:46 Privat melding

Kommer helt an på hva som er formålet med kontakten fra den andre sitt ståsted er... Om det er en som er punch, og eg ikke er interessert what so ever, vel, da ser eg ingen hensikt med å gi falske forhåpninger ved å holde kontakt. Om vi har en kul tone oss i mellom, uten noe som helst "potensiell" partner i bakhodet, da kan eg godt skrive med folk bare fordi eg syns de har en bra personlighet o.l. :)

Skjult ID med pseudonym fjesløs ma. 6 feb. 2012 07:23

Sushibabe: Nå tenker jeg i hovedsak på et senere stadie enn dating. Det er ikke alle som har mulighet til å flytte rundt som det måtte passe ;p

(mann 57 år fra Oslo) ma. 6 feb. 2012 09:23 Privat melding

Verden er etter min mening full av mulige venner. Sukker er en del av verden. Jeg vil gjerne ha flere nye venner, for det tror jeg utvikler meg. Og kanskje et vennskap med meg kan utvikle dem også. Men selvfølgelig er hovedmålet med sukker å finne en kjæreste. Og hvis jeg var helt sikker på at det bare var en vei til målet skulle jeg fulgt den. Men jeg snubler videre, og gleder meg over de venner jeg finner.

Dessuten, selv om man snakker om vennefella, så er det jo noen som får sjansen til å gå den motsatte veien, og gjør et vennskap til et kjæresteforhold.