Alle innlegg Sukkerforum

HUN SIER MYE MEN VISER EN ANNEN HADLING

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym katt sø. 5 feb. 2012 15:53

Noen andre som har blitt i tvil etter som personen sier Du betyr alt men fortsetter å gå ut med gamle kjærester ( som da er blitt venner ) og spiser middag med nye bekjentskaper .... er vel det som kalles open relationship...

Skjult ID med pseudonym meg sø. 5 feb. 2012 15:56

Ord er kun ord,det er handlingen som teller.

Hvem som helst kan si masse fint en annen ønsker høre, men handlingen viser hva ordene egentlig betyr for den som sier ordene.

Skjult ID med pseudonym prefect sø. 5 feb. 2012 15:59

Vel, en grei leveregel er vel at venner man tar med seg inn i et forhold er lov å beholde? Utover det kommer det vel helt an på hvordan kontakten med nye venner er, er det en typisk date-middag det er snakk her er det jo ikke greitt. Men å kunne møte en eks som man har et avklart forhold til bør kunne aksepteres, inntil en viss grad i det minste :)

P

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 5 feb. 2012 16:03

Folk vil ha både i pose og sekk. Det er ingenting nytt.

Jeg var ute med en venn av meg her om dagen. Kjæresten hans var på jobb. Da vi bestemte oss for å runde av kvelden lirte han ut av seg noe sånt som "Jeg vil at du skal være med meg hjem. Bare sånn at jeg kan holde rundt deg i natt, det ville vært så fint. Jeg er tror ikke det vil plage [kjærestens navn] heller".

Tja. Altså. Makan.

Skjult ID sø. 5 feb. 2012 18:49

Folk er ikke slemmere/mer avvisende/mer dobbelltmorallistiske over tid i et forhold enn de får lov til å være.

Å si OK, men være sur, er dumt. Er det det du gjør?