Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig å treffe noen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende fr. 20 april 2007 04:36

Skulle gjerne likt å vist hva som gjør at noen virkelig har draget på damer mens andre(meg) faller igjennom.
Prøver å være både snill og ærlig . Prøver å være hjelpsom så langt det går.Sosialt annlagt er jeg også er stort sett ute blandt folk døgnet rundt. Eneste jeg har igjenn for det er en masse venniner det er jo vel å bra det da men hadde no vært koselig med mer enn det. Har jo fått kontakt med en haug med damer igjennom div nettsteder men det blir liksom bare med chating på msn i det endeløse for all del koselig men? Hender det aldri at damer sjekker opp noen de finner interesant ? Reiser ofte på hytta sammen med kompisene da er det alltid de som får damene mens jeg blir hengende med oppvask og matlaging (trodde det var ting damer la merke te men nei).
Lurer rett å slett på hva som skal til. Har vært singel en god stund nå og det ser ikke ut til å forandre seg med det første uansett hvor hardt jeg prøver. Drømmer jo om at jeg også en dag kan møte jenta med stor J som jeg kan skjemme bort ta med på reiser og på hytta. Har jo en stor venneflokk de har jo stortsett ordna seg med damer nå da så når vi drar nån plass er det to-tre par og meg da blir litt rart men kan jo ikke slutte å omgåes kompisene eller da Kanskje prøver jeg for hardt ?Er ikke så flink på sjekkern heller da, men jeg prøver da i det minste begynner nesten å bli litt deppa, men det er jo strengt tatt bortkastet. Blir ikke bedre av den grunn. Ser frem tilom det dukker opp noen tips her da. Noe som kanskje kan sette meg på sporet av noe(noen). Kom med konstruktiv kritikk her det tåles og ønskes

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 20 april 2007 08:49 Privat melding

(1) Prat om dette med folk som kjenner deg som person.

(2) Hvis du blir så desperat at du begynner å lese sider som fastseduction.com, vær svært kritisk til hvilke teknikker du tar ibruk, ellers ender du opp som en kynisk manipulerende jævel med kvinneforakt.

(3) Mest sannsynlig har du for lite kontakt med din maskuline side. Kvinner må merke at menn vil ligge med dem. Hvis ikke er det nesten uungåelig å bare bli sett på som venn. Kroppskontakt er noe som kan hjelpe her. Altså at du begynner å klå mer på damer. Du vil bli overrasket over hva de faktisk tillater deg å gjøre. Til å begynne med: Stryk de litt på låret eller armen, hold de i hånda, gi et kyss -- slikt signaliserer at du synes de er attraktiv på en måte som ikke lar seg kommunisere verbalt.

Skjult ID med pseudonym Tullerusk fr. 20 april 2007 08:58


Skjønner bedre hvorfor tenkofant er singel enn undrende!!

Skjult ID med pseudonym Ramp fr. 20 april 2007 13:22

Vær frekk kald kynisk og jævlig mot dama først, så blir du plutselig snill og oppmerksom etterpå.
Hun vil smelte mellom hendene dine.

Ingen liker snille gutter. Jenter vil ikke ha gutter som ikke er for bra for de. De vil føle seg spesielle. Dersom du er slem mot alle, men er snill mot DE, så blir de interesserte. Sånn er det bare dessverre. :-)

Så mitt råd er: Gi faen. Sleng frekke kommentarer. Rølp litt. Be a man. :-) Da kommer damene. Når du først har de på kroken kan du bli snill, men vær litt slem innimellom også, ellers mister de interessen. :-D

Skjult ID med pseudonym undrende fr. 20 april 2007 14:52

Mye fint her liker tanken på det med å bli litt rølpete ser muligheten for at jeg kanskje har vært litt for ordentelig med damer rundt meg. Er bare så jævli flaut og bli avvist totalt men det får no bare gå .Teorien om at damer liker slemme gutter ser jo ut til å funke for kompisene mine. Har bestandig trodd at damer ikke likte rølpete manfolk som klådde og kom med frekke komentarer hele tiden., Men det ser ikke ut til å stemme

Skjult ID med pseudonym hingsten.. fr. 20 april 2007 16:29

Tenkofant har mye konstruktivt..og har i mange tilfeller ganske så rett..støtter han... Et viktig poeng til er samarbeid og ikke konkurranse blant kamerater...noe som ofte skjer spesielt etter litt godt drikke.. styr unna forstyrrende kamerater når det er på sin plass..f. eks når det handler om det annet kjønn... selv går jeg ofte heller alene ut.. og det kan gi resultater..damer legger merke til at man er tøff nok til å henge alene.. savner forøvrig en godt sveiset gjeng her inne som kunne jakte i samarbeid litt oftere enn hver annen måned.. jeg klarte meg bra sist lørdag men vil gjerne gå ut litt oftere.. Nå i disse vårtider burde vi single gutter absolutt slå oss sammen og planlegge vårens uteliv.. og gjerne anbefale hverandre i forkant om vi tar med våre veninner.. nysjerrige frk hjelper iblant...selv vi med smånykker og småfeil kan være smarte selv om jeg sikkert får negativ kritikk av enkelte damer nå.. om undrene og andre passe samarbeidende ønsker... er iallefall jeg klar for våren.. skal vi arrangere noe..obs straks helg og greier..Oslo til lørdag eller gode forslag??

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 20 april 2007 16:43

Tror at humor og flirt og litt empati mikset med litt pågåenhet er bra. Man må le litt inni seg tror jeg. Tror også du kunne trukket litt mer på smilebåndet teknofant! Du er jo en kjekk fyr ellers. Har du ikke et annet bilde?

Skjult ID med pseudonym hingsten.. fr. 20 april 2007 16:46

så hårsåre vi var da frk...kanskje det hjelper med et par glass vin etter en lang uke... og vi andre samarbeider forhåpentlig... det er vel det som oftest gir resultater... (av erfaring)..

(mann 37 år fra Oslo) fr. 20 april 2007 17:19 Privat melding

Om du er en beskjeden og innesluttet person, prøv ovenfor deg selv å late som du ikke er det. Når omgivelsene oppfatter deg som en utadrettet og livlig person, vil det påvirke deg selv også.

Ikke bli motløs, selvmedlidenhet gjennomskues. Damene vil ha sterke menn.

Skjult ID med pseudonym The grudge fr. 20 april 2007 17:26

Hei, Undrende :o)
Du bør nok først sette deg noen konkrete mål med hva slags jenter du ønsker oppmerksomhet fra, og seriøsiteten på forholdet. Du (Undrende) virker sosial nok, men du må nok markere deg selv litt mer bevisst. Jenter setter pris på en oppmerksom lytter , men blir også lett fascinert av personer som gløder for en sak eller et emne. Det kan være alt fra et spesielt engasjement, en annerledes jobb eller hobby, eller noe noe vågalt du har gjort eller planlegger å gjøre, etc. Tenk gjennom hva du vil snakke om før du buser ut med det, men slipp deg samtidig litt løs. Forsøk å ta oppmerksomheten fra de andre guttene du konkurrerer mot! Dersom kameratene dine er reale nok, så kan du vel kanskje også si ifra om det er en "kandidat" du har et spesielt godt øye til. Da kan du kanskje få litt drahjelp istedet for at du hele tiden må konkurrere mot dem. Jeg har i hvert fall en slik ordning med mine kamerater, og det fungerer glimrende :-) Det er dessuten veldig god drahjelp at andre kan komme med positive trekk ved deg som person.

Jeg kjøper delvis argumentene fra tenkofanten om klåing, men synes at det er litt ensidig å legge bredsiden fram når man skal befeste sin manndom; det kommer ikke nødvendigvis småfugl til bords om du kaster fiskesløy på svaberget, for å si det slik!! Det blir veldig metaforisk dette her altså, sorry, men du høster som du sår! Det går an å legge en liten slagplan først, og at det kan være et poeng for deg å grunne litt mer på hvem du er og hva du står for, for dernest å stå fram med litt mer tyngde. Men våg samtidig å være litt dristig. Det er lov å komme med noen komplimenter som hinter om litt mer enn vær og vind, men som samtidig hever seg litt over standard sjekkefraser. Bruk øyekontakt, kroppsspråk og gjerne litt humor. Veldig mye kan sies uten at du fingrer eller klår. Dersom du tar mot til deg, så kan rettferdiggjøre en hånd på skulderen bak et edelt motiv som f.eks. at du spør om hun ønsker noe å drikke, etc. Kroppskontakt er veeeldig viktig, men klåing kan fort forandre karakter til å bli pinlig og beklemt. I hvert fall på en hyttetur, hvor det ikke er et stort neonskilt med påskriften "Exit" ;-)

Du virker sympatisk og real, så du har sikkert ganske mye å slå i bordet med!

Lykke til :-)
-T.G.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 20 april 2007 17:48 Privat melding

Aha... bare venn problemet. Du er sikkert en utrolig hyggelig og snill fyr med mange venner og et spennende liv. Og det er fint og viktig for mange damer. Men signalene man sender ut i andre rekke er også viktig. Jeg som jente kan si meg litt enig i noen av rådene her. Blir du stående med oppvasken på hytta, og lett er samtale partner på datene dine og tar lite initiativ til kroppskontakt fordi du er redd for avvisning eller trå over en grense, tror jeg noe av grunnene ligger nettopp der. Du er for (vanskelig å finne dekkende ord her) lite maskulin i væremåten, og kompisene tar over den rollen. Kanskje du ikke tar initiativ og blir dermed ikke "frekk" og spennende. Dette er litt slemt sagt, men jeg tror mange jenter kjeder seg med en altfor snill mann. Snill er fint det, men en balansegang er lov. Og drittsekk er heller ikke tiltrekkende. Frekk på en kul måte er bra. Selvtillit er bra. Gjerne tren litt, øv på å tåle avvisninger (kameratene dine har sikkert fått avvisninger de og- det hører med), bli litt tøffere innvendig (kanskje mange jenter liker å ha din rolle- være følsom og stille opp med oppvask osv). Jentene vil ofte ha en gutt som er litt hardere enn dem selv. . Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg hadde løpt vekk om jeg fant en gutt som var like følsom som meg. Kanskje det handler om beskyttelsesbehov evolusjonsmessig. Partneren må, selv om samfunnets krav har endret seg, oppføre seg anderledes enn kvinnen. Er du for lik, blir du en del av jentegjengen. Mye selvtillit, kunne tåle både mentale og fysiske knekker og initiativrik er tiltrekkende uansett hvor kjekk man er eller ikke er. Det er noe alle gutter kan opparbeide. En veldig pen gutt kan lett bli mindre tiltrekkende om han er for mye "venn", og litt for lite testosteron. Jeg tror det trigger noe ubevisst hos kvinner som får dem til å heller velge deg som venn enn som partner.
Til slutt: Lykke til! Jeg tror jenta som får deg til slutt er heldig. Men ikke skjem henne for mye bort.. ;)

Skjult ID med pseudonym undrende fr. 20 april 2007 19:39

Er ikke no problem med legningen nei er ikke det at jeg aldri hinter til sex og sånt blir litt for tydelig har litt problemer med å finne gyldne middelvei. Blir det jo alt for tydelig hvilke intensjoner man har så blir det jo komisk. Men har jo kommet mange gode råd her så får vel prøve og sette et par av dem ut i livet i helga så får vi se om lykken smiler til meg snart igjenn da. Har jo bare vært singel en års tid så ingen krise enda men det hadde no vært fint.
Det er mange her som skriver at man må være mere maskulin, jeg tror selv jeg er maskulin nok i så måte vi er jo en smågal gjeng så det går jo i (dyre biler og raske båter) heisa turer til den franske rivera osv vidre men blir så fokusert på å ha det gøy og herje vilt at det ikke er før man kommer igjen til daglilivet man oppdager at man er ensom he he. Kjører motocross og driver med modellfly også da. Så ingen problemer med å finne mannen i meg men tvert det kommer damer inn bildet forandres kompisgjengen til arge konkurenter tror nok mye av problemet ligger der

Skjult ID med pseudonym undrende fr. 20 april 2007 19:46

Er ikke no problem med legningen nei er ikke det at jeg aldri hinter til sex og sånt blir litt for tydelig har litt problemer med å finne gyldne middelvei. Blir det jo alt for tydelig hvilke intensjoner man har så blir det jo komisk. Men har jo kommet mange gode råd her så får vel prøve og sette et par av dem ut i livet i helga så får vi se om lykken smiler til meg snart igjenn da. Har jo bare vært singel en års tid så ingen krise enda men det hadde no vært fint.
Det er mange her som skriver at man må være mere maskulin, jeg tror selv jeg er maskulin nok i så måte vi er jo en smågal gjeng så det går jo i (dyre biler og raske båter) heisa turer til den franske rivera osv vidre men blir så fokusert på å ha det gøy og herje vilt at det ikke er før man kommer igjen til daglilivet man oppdager at man er ensom he he. Kjører motocross og driver med modellfly også da. Så ingen problemer med å finne mannen i meg men tvert det kommer damer inn bildet forandres kompisgjengen til arge konkurenter tror nok mye av problemet ligger der

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 20 april 2007 23:18 Privat melding

De tingene du nevner som maskulint er slik jeg ser det mer guttete, og ikke det kvinner ser etter hos menn. Maskulinitet dreier seg mer om å være sterk fysisk og psykisk, ta initiativ, hevde seg selv, og vise handlekraft.

Dersom du ikke opptrer målretta i forhold til kvinner, men tar alt som det kommer istedetfor, mister konseptet "avvisning" all relevans og blir slik ufarliggjordt.

Skjult ID med pseudonym Missu lø. 21 april 2007 06:37


Helt enig med deg tenkofant, du skriver mye bra .....lurer på hvorfor du er her siden du har knekket koden? ;o)

(mann 43 år fra Hordaland) lø. 21 april 2007 09:55 Privat melding

Missu:

1. Ser du hvilke negative holdninger du har til folk som driver med nettdating? Hvorfor skulle ikke jeg ha profil her selv om jeg har knekka koden?

2. Jeg knakk koden for noen uker siden - og det er forskjell på teori og praksis.

Skjult ID med pseudonym Smily lø. 21 april 2007 10:34

Finn et bilde med smil på da vel teknofant :) Hadde vært koselig å høer så mye klokt fra en mann som smiler litt :) Et annet triks er å vinkle hodet litt. Jeg faller for menn som har en litt ledig føring av ansiktet. Vet jeg virker litt sær og pirkete nå, men det er faktisk litt viktig. Blir liksom litt mindre farlig da :)

Skjult ID med pseudonym Missu lø. 21 april 2007 14:59


Ikke så hårsår da tenkofant.....det var jo et kompliment ;-)

(mann 43 år fra Hordaland) lø. 21 april 2007 16:54 Privat melding

Hei nå ser jeg jo plutselig ut som en alvorstung nærtagende surpomp. Kansje jeg ikke har knekt *hele* koden ennå :-P

Smily: Jeg synes dette er et utrolig bra bilde av meg selv, og jeg tenderer også til å bli interessert i kvinner som har profilbilder der de ikke smiler. Kansje vi er forskjellige?

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 23 april 2007 00:00

Teorien har i helga blitt omsatt te praksis og det funka det har truffe ei søt snill og inntelligen vi har had en fin date i dag da så nå trenger jeg noen tips om kroppskontakt he he Begge har lyst men ingen tør ta første steg

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ma. 23 april 2007 19:56

Bestill time hos tenkofant.. så kanskje han tilbyr praktisk undervisning... hehe..
Eller følg tråden over.. vær litt bestemt.. du blir ikke drept.. bit litt lett på kinn,nakke i rett anledning, gjerne etter litt vin om det gjør deg mer avslappet.... det order seg..

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ma. 23 april 2007 23:27

Finnes det avholdsmenn på sjekkern i 2007.. hmm.. server kildevann..om du tar sjansen på å holde på historiske verdier og tradisjoner.. Bålet om det er anledning kan støttes.. men frem med kruttet...eller så havner man der man var(med 95% sannsynlighet).. stemmer ikke det jenter..