Alle innlegg Sukkerforum

Lokalisering og flytting?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym L ma. 6 feb. 2012 17:57

Hvordan er det med dette med hvor du bor, om du er villig til å flytte og hvor du ønsker å treffe folk i fra?

Har etter å ha lest en del profiler sett flere variasjoner av hvor man bor, om man kan flytte og hvor man vil treffe mennesker fra. Er jo forsåvidt ganske kurant med de som ikke oppgir eller oppgir at de kan flytte på seg.

Men, så er det de som oppgir at de "ikke vil flytte over avstand", men som samtidig oppgir at de er villig til å treffe mennesker godt utenfor sitt eget fylke.
F.eks bosatt i Oslo, vil ikke flytte over avstand, men er villig til å treffe folk fra østfold, vestfold, akershus, oslo, buskerud.

Skal dette tolkes som absolutt ikke flytte eller flytte innenfor oppgitte fylker?
Begrepet "over avstand" kan jo også diskuteres....?

Så, hva legger folk i "vil ikke flytte over avstand" eller ikke oppgitt?

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 feb. 2012 18:03 Privat melding

Jeg vil ikke flytte over avstander som gjør samvær med barnefar til et problem. siden ingen av oss har bil så ønsker jeg å bli i trondheim kommune.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 6 feb. 2012 18:08

Dette er nok veldig individuelt hva avstand er. Som Askja, har man barn er man mer bundet enn om man er kun seg selv, selv om man har venner/familie på stedet.

Med den rette kunne jeg sikkert vurdert å flytte, selv om jeg kanskje ikke i utgangspunktet er innstilt på det. Så dette kan vel endre seg for mange dersom man virkelig finner den ene, mens for andre er det absolutt ikke interessant å flytte.

Her må man egentlig bare spørre den det gjelder :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 6 feb. 2012 18:11 Privat melding

Man kan jo fint oppgi mange fylker selv om man ikke er flyttbar. For dersom den andre parten er flyttbar, så blir det jo litt dumt å kun søke innenfor eget fylke.

Ofte så er det jo slik at vi som har barn ikke kan flytte, hvertfall ikke over særlig avstander. Og noen av oss kan ikke flytte ut av skolekretsen til barna engang.

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 6 feb. 2012 18:14 Privat melding

Selv om jeg er glad i Oslo og godt kunne tenke meg å bli her, kunne jeg også godt flytte ut av byen, noen timer med bil unna. Er så glad i Tigerstadens kulturliv, med teater, konserter og opera.

Østlandet er det som gjelder, skjønt jeg hadde det veldig fint da jeg bodde i Trondheim også.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 6 feb. 2012 18:34 Privat melding

Jeg har ikke oppgitt noen informasjon om det, fordi jeg synes "Vil ikke flytte over avstander", egentlig ikke sier noe som helst.
Jeg er ikke flyttbar utenfor Østlandet, og ikke mer enn ca en times kjøring fra her jeg bor nå. Det vil vel si at jeg holder meg innenfor fylkene Buskerud, Telemark, Vestfold, Akershus/Oslo-området.
Flytting til ukjente steder hvor jeg ikke kjenner noen, og med mange timer hjem til mine nære og kjære kjenner jeg meg ferdig med:)

(mann 33 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 21:22 Privat melding

Oslo er et ganske lite fylke. Østfold, Vestfold, Oppland, Akershus og Buskerud er alle innen 40 min. kjøring fra her jeg bor. Selv Hedmark er bare 50 min. unna. Jeg synes 50 min. er litt i overkant, men en halvtime er helt rimelig.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 6 feb. 2012 21:24 Privat melding

Jeg er i utgangspunktet flyttbar. Det er en del forbehold, jobb og slikt betyr jo litt...

(mann 37 år fra Vest-Agder) ma. 6 feb. 2012 22:16 Privat melding

Hmm. Jeg synes egentlig det med om man vil flytte er et vanskelig spørsmål. Når jeg tenker på det helt raskt, så øsnker jeg absolutt ikke å flytte ut av kommunen min (og helst ikke til de minst sentrale delene av min kommune en gang :P )

Men når jeg tenker litt lenger på det, så vet jeg at om jeg får skikkelig stjernetreff med ei dame, så er dette med bosted et prinsipp jeg er villig til å ofre om det må til. Så jeg anser meg som generelt lite flyttbar, men ikke helt umulig.

For å gjøre livet litt enklere for meg selv, så leter jeg egentlig mest i mitt eget fylke (og et lite kikk over til det ene nabofylket siden jeg bor rett på grensa :P ), men jeg hadde aldri latt være å svare til ei jente som var interessant, men bodde på "feil sted"... og har hun barn, så innser jeg jo hvem det er som i realiteten er minst flyttbar, og det er nok ikke meg :P

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 6 feb. 2012 22:18

Flytte over avstand: Permanent bolig og jobb på Rarotonga.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ma. 6 feb. 2012 22:21 Privat melding

Har det på profilen for jeg er ærlig med det....kan ikke pga unger f eks..men kan treffe folk fra alle fylker forsåvidt, om "han" er flyttbar.... (veldig fint der jeg bor, da....)

(mann 46 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 22:21 Privat melding

Jeg synes det er litt morsomt med folk her på østlandet som syns man bor laaaaaangt unna når det tar mer enn en halvtime med bil.. Og tar det en hel time å komme seg til den andre, nei det blir så mye styr.

(mann 33 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 22:42 Privat melding

Det gjør jo at terskelen for å møtes blir høyere, spesielt hvis den timen er i motsatt retning av jobben.. Halvtime til jobb og en time til dama blir halvannen time fra jobb til dama, og så tilbake igjen neste morgen.. sånt blir det trafikkulykker av ;)

(mann 43 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 22:59 Privat melding

Singel og uten barn , så jeg er flyttbar når jeg for en jobb på det nye stedet.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 6 feb. 2012 23:17

Siden jeg ikke har planer om å flytte sammen med kjæresten etter én måned, er det greit om hun bor i overkommelig avstand fra Oslo - så derfor har jeg satt en slags grense ved lokaltogene rundt Oslo. Jeg er ikke fremmed for å prøve meg frem om jeg skulle bli kontaktet av noen lenger unna, men jeg tar ikke kontakt med dem selv, for jeg ser klare utfordringer.

Derimot er jeg ikke fremmed for å flytte til et annet sted med kjæresten når vi en gang skal flytte sammen.

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 6 feb. 2012 23:39

Det betyr vel at den andre skal flytte da ( har bare lest åpningsinnlegget).

(mann 57 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2012 12:22 Privat melding

Som sagt av andre, er avstandene i Oslo-området korte. Det største problemet er morgenrushet. Flytter jeg ut av Oslo, håper jeg ungene skjønner at det er fint å ha sertfikat. For de er så fornøyd med å kjøre kommunens porsher (T-banen).

Men også andre steder som jeg føler en slags tilknytning til, kan være aktuelt å flytte til hvis jeg kan finne jobb.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 7 feb. 2012 14:39

Er i grunn villig til å flytte. Men noe sånt er så langt frem i tid at jeg ikke gidder å tenke så mye på det.
Når det gjelder hvor jeg leter, så prøver jeg å holde meg til en avstand hvor det lar seg gjøre å kjøre til og fra uten å bruke et halvt døgn. :P

Men det ser dårlig ut, for jeg kjenner meg ikke igjen i noen av drømmepartner beskrivelsene til jenter innenfor den gitte avstanden. :P

Skjult ID med pseudonym iPodagra ti. 7 feb. 2012 15:14

Jeg kunne faktisk tenkt meg å flytte. Hadde sikkert vært befriende og godt med et miljøskifte. Starte på noe nytt et helt annet sted enn man er vant til. Men i likhet med mange andre, blir jeg bundet til her jeg er pga unger. Blir ikke bitter av den grunn. Aksepterer at det er sånn.

Men alle som befinner seg innefor en times biltur, synes jeg er overkommelig. Og da kan jeg jo fiske i Oslo-gryta også. Mye fisk der.

Skjult ID med pseudonym Jopp ti. 7 feb. 2012 16:27

For oss som har barn på 50 50 basis vil flytting innebære å oppgi omsorgen for barna. Det er nok lite aktuelt for de fleste.

Har også prøvd dating Oslo - Stavanger... Ikke noe praktisk i lengden. Vi oldiser med (delte) etablerte barneforhold foretrekker nok å date i nærområdet (en times radius).

(mann 33 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2012 21:09 Privat melding

Det eneste problemet jeg har med avstander på sukker er at det blir så fryktelig upraktisk å møtes. Og uten å møtes så vet man jo ikke om det er noen vits å satse på hverandre. Men kommer man seg over akkurat det hinderet er ikke flytting heeelt utelukket.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 7 feb. 2012 21:14 Privat melding

Kan legge til at jeg også søker menn fra Hordaland da jeg har familie der.. :-) må være en flyttbar mann da.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 8 feb. 2012 00:16 Privat melding

@ jopp

"For oss som har barn på 50 50 basis vil flytting innebære å oppgi omsorgen for barna. Det er nok lite aktuelt for de fleste."

Jeg tenker også at en fyr som faktisk lar kjærligheten komme før sine egne barn overhodet ikke er av interesse.
(Og jeg vil tro at dette også gjelder for en del menn dersom damer er villig til det samme).

Skjult ID med pseudonym Jopp on. 8 feb. 2012 00:38

@ Minney

Vi er på bølgelengde der ja :-) Tror egentlig det gjelder flertallet....