Alle innlegg Sukkerforum

Glemte daten sin....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hulda ma. 6 feb. 2012 18:47

Dersom du har avtalt date ( hadde ikke hans mobilnummer, men han hadde mitt). Sitter på avtalt sted til avtalt tid og daten dukker ikke opp. Går hjem. Får en fortvilet melding på nettstedet om at han hadde glemt seg bort....

Gir du han en ny sjanse? Jeg var i utgangspunktet ikke kjempe keen, og må si interessen har dabbet av. Han prøvde å avtale en ny date, men jeg avlyste samme dag, da jeg ikke hadde lyst. Sa da at jeg ikke var interessert.

Nå er han på banen igjen...stakkaren...har nesten vondt av ham.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 6 feb. 2012 18:51 Privat melding

Forstår ikke hva som er så vanskelig egentlig da.. enten liker du ham eller ikke?
Hvordan kom han på banen igjen? har du senket kravene dine? og han ble dermed interessant igjen? eller tok han kontakt med deg igjen, til tross for at du hadde sagt at du ikke var interessert?

Skjult ID med pseudonym :-D ma. 6 feb. 2012 18:51

Slik skjedde ish med meg en gang også. Han hadde mast om en date i to år, og når han først glemte seg, så ja ja... too bad for you!! Ingen ny avtale på han :)

Skjult ID med pseudonym hulda ma. 6 feb. 2012 18:54

Han kom på banen av seg selv. Jeg svarte bare kort og helt nøytralt på sms. Han begynte med "vennen" men det svarte jeg ikke på. Har sagt at jeg ikker er interessert.....men han gir liksom ikke opp tydeligvis. Men kanskje han gir opp nå. Han får jo minimalt med respons fra meg.

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 6 feb. 2012 18:56

Enten er du eller så er du ikke...enig der... Ikke føle at du må om du ikke vil, da blir han bare mer såra...bedre med et ærlig svar rett ut, enn sånne tja, vet ikke, skal tenke på det og kanskje..for DET sårer....

Skjult ID med pseudonym hulda ma. 6 feb. 2012 19:00

Jeg føler ikke at jeg er utydelig eller leker med han på noen måte. Jeg sa til og med at jeg har en annen i tankene...det var kanskje sårende, men det var sant. Men jeg har følelsen av at han bare tror jeg er såret fordi han glemte daten vår og at dersom han bare står på litt så vil jeg komme ut av skallet mitt.

Dersom han kommer med et pip til så må jeg bare gjenta meg selv.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 6 feb. 2012 19:05 Privat melding

ingenting er værre enn "medlidenhets dating", å date en fordi du synes synd på ham.. Det blir som å date en fyr, fordi en ikke har noen andre...
Bare si det som det er.. at du er ikke interessert, og at det er ikke noe han kan gjøre for å endre dette.

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 6 feb. 2012 19:07

Du hadde ikke nummeret hans? Er det ikke vanlig at begge to utveksler mobilnr.? Hm
"Har glemt seg borte"...en tåpelig unnskyldning, nesten på grensen til det absurde, sorry :-)

Og for å svare på spm ditt: Nope, ingen ny sjanse

Skjult ID med pseudonym sta ma. 6 feb. 2012 19:08

Lol mast i to år og glemte daten.... smart fyr. Bare jakten som var spennende da tydeligvis :)

Er du ikke interessert må han jo bare respektere det, er vel ikke noe verre enn en date der man føler hun sitter å ser på klokka og leter etter utgangen.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 6 feb. 2012 19:11

Vanskelige dere damer er ass, skikkelig tverre, nesten litt prinsesser på erten ;)
Her må alt være perfekt ellers er det bare å kaste seg i søppla med en gang :p

Skjult ID med pseudonym hulda ma. 6 feb. 2012 19:13

Vet ikke helt om det er noe som er vanlig eller ikke vanlig med å utveksle mobilnummer, har vel opplevd mange varianter der, så stusset ikke nevneverdig over det. Fikk jo nummeret da han ville på ny date med meg da...

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 6 feb. 2012 19:14 Privat melding

pff, jeg hadde gitt han en ny sjanse. Mne bare en :P

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 6 feb. 2012 19:14 Privat melding

Nå treffer jeg aldri noen uten å ha snakket med de på telefonen først, så den problemstillingen har jeg ikke havnet i.
Har interessen dabbet av, er det jo bare å la være, det er ikke verre enn det...

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 6 feb. 2012 19:19

Seriøst? Er du virkelig interessert så glemmer du ikke noe sånt... Så jeg ville droppa fyren.
Men om ei jente hadde glemt det ovenfor meg, så hadde jeg gitt henne en sjanse, rett og slett fordi jeg begynner å bli desperat og ikke vasser i tilbud. :P

Skjult ID med pseudonym hulda ma. 6 feb. 2012 19:23

Vet du, Powopw, jeg er veldig enig med deg....føler at vi kom såpass skjevt ut i starten at det blir litt vanskelig å rette på. Det å glemme en date er ganske dårlig start.....jeg har aldri aldri glemt en date...og har vært på mange dates.

En annen ting er å melde avbud fordi man han kalde føtter....men å glemme??? Kamelen er litt i overkant svær her dessverre.

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 6 feb. 2012 20:04

Hvis han faktisk klarer å GLEMME at han skal på date, da er du ikke mye i tankene hans ass. Jeg tenker ikke på annet hvis jeg har noen slike planer, men lagrer det allikevel i kalenderen slik at jeg VIRKELIG skal huske på det. Når det er sagt så er jeg som Powpow desperat så jeg hadde lett gitt ei jente så mange sjanser hu ville ha... Er i en liknende situasjon nå faktisk, planlagt date med ei, prata ganske mye, nå får jeg ikke svar på meldingene. Begynner å bli nervøs for om det kommer en avlysning.

Skjult ID med pseudonym :-D ma. 6 feb. 2012 20:54

Sta: daten var at han fikk tilbud om å løpe ved siden av meg på tredemølla på treningsstudioet ;)

Det var det han fikk, etter 2 år.

(mann 46 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 20:58 Privat melding

Jeg synes også at man ikke har lov til å glemme en date. Men jeg synes jo folket her er veldig lite fleksible da, som bare utelukker å gi folk en ny sjanse.. Jeg hadde i allefall spurt om hva vedkommende hadde holdt på med som gjorde at h*n kunne glemme daten! Hadde forklaringen vært til å leve med, så hadde jeg gitt det en ny sjanse. Men DA har du ikke lov å glemme det.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 6 feb. 2012 21:12

Man kan glemme mye, men ikke en date. Jeg er distre selv, men før en date er jeg så oppskaket og nervøs at jeg ikke fokuserer på så mye annet.

Skjult ID med pseudonym hulda ma. 6 feb. 2012 21:14

Han sa han hadde sittet på jobben og glemt seg helt bort...han innså hvor teit det hørtes ut og var veldig lei seg. Jeg svarte at det kan skje selv den beste, bare for at han ikke skulle føle seg så elendig....

Men sanheten var jo at jeg mistet litt interessen for han etter det....

(mann 46 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 21:19 Privat melding

Der har man grunnen. Han har ikke glemt daten, han har glemt klokka.. Slikt kan skje den beste, men det er jo selvsagt ikke noe godt førsteinntrykk å gi.. Hadde det skjedd meg, og hun virket oppriktig lei seg for det som hadde skjedd, så hadde hun fått en sjanse til. Men da har man lite å gå på såklart, om hun igjen skulle glemme seg bort..

Skjult ID med pseudonym hulda ma. 6 feb. 2012 21:24

Burde gitt fyren en sjanse til kanskje, men det la en demper på interessen....er vel ikke så rart heller?

(mann 43 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 21:26 Privat melding

Er det mulig ??? glem han og gå videre

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 6 feb. 2012 21:43

Jeg synes det virker som en ekstremt ærlig kar! Plusspoeng herfra.

Å faktisk si at du glemmer en date som du åpenbart har veldig lyst til å få med deg, er knakende ærlig. Han kunne funnet på hva som helst. En gang fikk jeg: "Fikk en pinne i øye på vei til bussen og må til legevakten." Det var mer oppfintsomt. Kan ha vært sant, men jeg så ikke spor av rødhet neste gang, så jeg tviler litt...

Poenget mitt er bare at jeg synes ikke han skal straffes for å si det som det er.
Alle KAN glemme seg bort. Selv om man har lyst til noe. Det kan i alle fall jeg, selv om det er sjeldent.

Har du nada lyst til å treffe ham, så la være. (Virker som du har bestetmt deg, så hvorfor denne tråden?)
Men ellers - en sjanse til kan være verdt det!

(mann 46 år fra Akershus) ma. 6 feb. 2012 21:43 Privat melding

hulda...
Neida, jeg har ikke noe problem med å forstå at skuffelsen blir så stor at man mister noe av interessen. Men det jeg mener er at det er forskjell på årsaken til at man uteble også.. Han satt på jobben, kanskje hadde han noe viktig som han stresset med å få ferdig, hva vet jeg.. Hadde han glemt hele daten fordi han satt og spilte Playstation, ja da skjønner jeg at man ikke akkurat ivrer etter å gi en ny sjanse.

Men det er noe jeg har lagt merke til hos endel jenter gjennom årene på nett. Sier ikke at alle dere er slik, men mange er veldig lite tolerante dersom man "driter seg litt ut".. Man kan ha hatt en god "dialog" med spennende meldinger, hvor hun har virket minst like ivrig som en selv. Så har man skrevet en melding, og da er det brått stille. Når man leser gjennom den, så ser man at den kan misforståes/mistolkes. Istedet for da å svare og spørre hva man mener nå, så mistolker man det og bare kutter ut.. Ingen sjanse til å rette opp.

Skjult ID ma. 6 feb. 2012 21:50

@ Eikers.
For ikke si hos en del personer ( i stedet for bare jenter). Har akkurat skrevet over 30 gode meldinger med en kar fram og tilbake. Vi har forsøkt å finne en dag (dv.s. begge har kommet med forslag som ikke den andre har kunnet på). I siste melding ga jeg tlf.nummeret mitt for å lettere kunne avtale noe når vi fikk en åpning. Og så stille gitt! Er det mulig?

Så bortsett fra at plutselig stillhet rammer alle, så er jeg enig. Vis litt raushet. Alle kan gjøre feil. Og vil man rette dem opp så gjerne som han her vil, ville i alle fall jeg gitt han en sjanse til!

(mann 42 år fra Oppland) ma. 6 feb. 2012 22:00 Privat melding

Hmmm---men altså..hadde han mast om en date i 2år?? Hvem gidder og mase om en date i 2år?? LoL høres litt ut som @Sta...hehe

Skjult ID med pseudonym Elregn ma. 6 feb. 2012 23:25

Det var nok bare en bløff.
Drit i gubben og finn en bedre.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 7 feb. 2012 09:23

Finn en bedre fordi han klarte å gjøre EN tabbe? EN gang hvor tiden kanskje rant av gårde - kanskje skjedde det noe viktig?

Jeg vedder på at TS har fått en forklaring.... Hva skjedde egentlig TS? Hvorfor glemte han å komme som han gjerne ville?

Skjult ID med pseudonym MarkKK ti. 7 feb. 2012 09:30

Neste gang glemmer han å hente ungene i barnehagen - move on.

Skjult ID med pseudonym hulda ti. 7 feb. 2012 09:46

@jente 09:23

Han satt på jobb og glemte tiden ....

Jeg har tatt kontakt med han nå, fikk en del inspill her i går, som gjorde meg oppmerksom på at han er faktisk er en ærlig fyr, og det er jeg klar over, og jeg har en magefølelse som sier at han ikke er en player....

Han får en ny sjanse:-)

Skjult ID med pseudonym MarkKK ti. 7 feb. 2012 10:06

Lykke til da Hulda :-)

Skjult ID med pseudonym hulda ti. 7 feb. 2012 10:31

Takk:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 7 feb. 2012 11:19

Bra!
Alle fortjener en sjanse til å få vist seg fra sin beste side, i alle fall få rettet opp den verste... Glad du ikke straffer for ærlighet! Fornærmet kan vi bli når vi blir gamle ;-) Lykke til!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2012 11:41 Privat melding

Hva om fyren er hengivenheten ig trofastheten selv, bare fryktelig distre? Finnes jo v...de også.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 7 feb. 2012 11:48

TS:
Jeg har også tro på å gi folk flere sjanser, i hvert fall én. Så sant magefølelsen sier ifra, som oftest er den en god indikator.

Fint å se at du har tatt til deg innspillene.
Lykke til med forsinket førstedate! Tvi-tvi :-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 7 feb. 2012 12:17

Nå jeg tenker litt tilbake har jeg også glemt meg borte en gang. Jeg var 19 år gammel og fikk min erste vibrator.....;P

Lykke til! Håper nå har du nummeret hans og:-) tvi-tvi

(mann 47 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2012 12:25 Privat melding

sushibabe:
Ka oss inderlig håpe det ikke var det som var unnskyldningen hans.

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 7 feb. 2012 12:26

HAHA dagens HerrFekt

(mann 37 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2012 15:28 Privat melding

Made my day ^^

Skjult ID med pseudonym Medusa ti. 7 feb. 2012 16:23

Det å ikke gi deg nummeret sitt når han fikk ditt synes jeg er en smule frekt.
Det gir en ubalanse i relasjonen.
Har også opplevd det, man har avtalt å møtes, han har fått nummeret mitt av praktiske årsaker, og så fikk jeg ikke hans. Og så fordunstet vedkommende etter en liten stund.
Er det bare en lek? For å se om de kan få nummeret? Som et barnslig veddemål med kompisene sine?

*Puste dypt, telle til ti!

Skjult ID med pseudonym hulda ti. 7 feb. 2012 17:29

Han var ikke sen om å gi nummeret da, når han hadde vært så uheldig å glemme daten. Så jeg føler vel at det er jeg som nå sitter med kortene på hånden i denne omgang....

(mann 47 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2012 17:55 Privat melding

Kortene på hånden? Ærlig talt, hvis det handler om å ha overtaket i en stillingskrig, så er det vel egentlig ikke verdt det?

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 7 feb. 2012 17:59

Er ikke så dumt å avklare at avtalen opprettholdes før man møtes samme dagen. Jeg gjør alltid det, for min største frykt er å bli sittende der alene og at han ikke dukker opp.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2012 18:08 Privat melding

Ok, da misforsto jeg uttrykket. Sorry.

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 7 feb. 2012 18:28

Man glemmer ikke en date. Det er ikke mulig.
Da er man enten v e l d i g travel på datingfronten (get in line) - eller så er man urimelig surrete.
Jeg gir han ingen ny sjanse.