Alle innlegg Sukkerforum

Er damene yngre enn sin alder?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 10 april 2008 10:49

Jeg ser ikke profilen til så mange kvinner i 40-60årsalderen, men er også disse yngre enn sin alder? Det skremmende mange menn som egentlig er yngre enn årene tilsier. 50åringene er 40år, 60åringene er 50år, 70åringene er 60år, hvis vi tar et gjennomsnitt. Det er ingen skam å bli godt voksen, jeg synest det er trist å se at noen så krampeaktig flyr etter kvinner som er både 15 og 20år yngre, og nekter å se at alderen har satt sitt preg. Jeg er på trim et par dager i uka, der jeg drar ned aldersgjennomsnittet. Der er det så mange flotte damer som tar vare på helsa si og er i alderen fra 45-70år og de henger da like bra med som vi som er mye yngre. Man kan fort finne ut om en jevngammel kvinne er glad i å gå tur eller helst vil være hjemme å strikke lusekofte til barnebarna en søndagsformiddag. Så stram dere opp menn, se dere i speilet og møt verden med stolthet for den alderen dere bærer. Dere får ikke mindre rynker eller fremstår som yngre selv om dere er sammen med en kvinne som er 15-20år yngre, heller tvert i mot. Livshistorien din får du ikke visket ut, og jeg antar at man har mer til felles med en jevngammel person. Hva med å gi en jevngammel dame en sjanse, i steden for å anta at hun er sliten satt og gammel. Eller er det slik at det bare er menn som holder seg godt, om det så er, blir jeg betenkt. Det setter sikkert sitt preg på damene som har vært ute i full jobb og hatt ansvar for hus og heim og unger, mens menn har hatt hobbyer og avisa å klamre seg til etter jobben. Jeg elsker stigmatisering.

Skjult ID med pseudonym romling1 to. 10 april 2008 11:27

Noe som forundrer meg litt er all energien som brukes her på forumet på å kritisere menn som søker seg ei yngre dame.

Vi har alle våre preferanser og det er kanskje like greit å først som sist akseptere at det har også den enkelte av de menn som søker ei yngre dame? Hva skal disse mennene med opplysningene om at det er mange kvinner som holder seg godt for alderen? Er det noen som tviler på at mennene er fullstendig klar over det og derfor trenger en form for bedrevitende støttekontakt?

Nei,la hver enkelt selv få definere hva som anses å være av øverste hylle her i livet.

Skjult ID med pseudonym flaggermus to. 10 april 2008 12:58

romling1:

Hvis enkelte av oss bruker mye engeri på å snakke om dette temaet, så er det nok tegn på at det er noe som opptar oss. Mange av de yngre jentene synes ikke noe om å bli sjekket opp av menn som kunne vært på alder med fedrene deres. Samtidig står vi litt voksnere på sidelinjen og lurer på hva f*** som er galt med oss, siden menn som burde være midt i blinken for oss (sett fra vårt ståsted, selvfølgelig) glatt overser oss og ser ut til å -foretrekke- å være single og patetisk!

Du argumenterer forsåvidt greit nok for ditt syn. Vi skjønner hva du mener: Noen liker fyldige damer, andre liker syltynne. Noen liker blondiner, andre liker brunetter. Noen liker yngre damer og ... eh ... nei, det er visst ikke flust av menn som synes damer i førti-, femti- og sektstiårene er topp.

Det hjelper ikke at du forklarer at det bare ER slik, og at dette er noe vi må lære oss å leve med, og akseptere. Det provoserer! Selv må jeg innrømme at jeg er på nippet til å bli regelrett forbannet. Hvorfor skal jeg gang på gang oppleve å bli vraket til fordel for ei berte som IKKE VIL HA en av dem jeg har blinket meg ut?

Jeg er i alle fall på det rene én ting: Når medlemskapet mitt i Sukker går ut, så kommer jeg ikke til å fornye det. Min erfaring er nemlig at andre nett-sjekke-datingsteder ikke er fullt så ille som dette når det gjelder aldersdiskrimineringen. Kanskje det er på grunn av festene? Det er bare en teori, altså ... ikke vet jeg.

Skjult ID med pseudonym Morpheon to. 10 april 2008 14:24

@flaggermus;
Patetisk å være singel?

Skjult ID med pseudonym flaggermus to. 10 april 2008 14:38

Patetisk å foretrekke å være single fremfor å være villig til å *prøve* å bli kjent med noen på sin egen alder, ja. Patetisk å være nærmere (over eller under) femti år, og jakte på jenter under tretti. Hvis ikke det er selve definisjonen på patetisk, vet ikke jeg hva det ordet betyr. ;-)

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) to. 10 april 2008 14:43 Privat melding

Du verden, jeg lurer på hvor gamle dere er dere som vet så godt hvordan vi 60åringer har det. fordi vi har noen år på baken
så vil dere at vi skal sette oss ned å forfalle?
Mange yngre damer synest faktisk at sølvstenk ved ørere og smilerynker ved øynene er stilig og sjarmerende, det er av mote nå det alså. Det er greit at yngre damer byr oss med hjem, men det er ikke så bra at vi gamle prøver oss på det yngre?
Ingenting i veien med damer på egen alder men det tynnes i rekkene blant kvinnene som er såpass spreke at de kan følge en aktiv gamling, det blir vel heller kjedelig for damene å sitte igjen mens gamlingen flyr runt i fjell og fjøre tror dere ikke det ?

Nå er nok dette inividuelt, men for min del så faller det naturlig å søke en yngre kjæreste både 15 og 20 år yngre en meg selv.
og di finnes, har ikke problemer med med aldren nå jeg er ute på byen. blir like ofte bydt hjem til unge som damer på min egen
alder, jeg ble en smule overasket når dette gikk opp for meg.
Men så er det å treffe den rette da, her inne er det mange jeg svært gjerne skulle stifte nermere bekjentskap med, vi får se hvordan det går.

Nei jeg sitter meg ikke ned å samler på år.

(mann 51 år fra Oslo) to. 10 april 2008 15:06 Privat melding

For meg er det rimelig patetisk å mene at noen har "eiendomsrett" til en annen gruppe mennesker på grunnlag av gitte fysiske egenskaper. Så lenge jeg er innenfor målgruppa dama har skissert, raker det vel ingne andre hvem jeg kontakter?

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 10 april 2008 16:03

Kit001. Det raker faktisk meg og mange andre kvinner som ikke ønsker å bli kontaktet av gamle gubber som tror de er unge og spreke, men som ikke er det. Det finnes menn som er atskillig yngre enn alderen skulle tilsi, men så har vi menn som ikke evner å se seg selv som også kontakter yngre kvinner. Ja, er det en 30 år gammel kvinne som søker menn mellom 20 og 60 år, så må hun selvsagt få lov til det, hver sin lyst. Jeg for min del blir sur når gubber som kunne være faren min tar kontakt, for jeg ønsker en mann som er jevngammel. Jeg får ikke opp disse gubbene på min side heldigvis, så jeg slipper unna disse patetiske "alder er bare et tall"-gubbene.

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 10 april 2008 16:10 Privat melding

hvorfor sier damer nei til mye eldre menn....???
For min del har det ikke så mye med alder å gjøre , heller hvor dere befinner dere i livet.
Jeg har store ønsker for min fremtid og ønsker noen å dele det med ... et av ønskene er barn.

hviken fremtid kan dere se med ei som er 20 år yngre ??? eller tenker dere ikke fremtid ?? bare ha noen akkurat nå??

Skjult ID med pseudonym gamla to. 10 april 2008 16:24

Trådstarter spurte vel om vi voksne kvinner tror vi er yngre enn vår alder på samme måte som de fleste av menn mellom 40 og 100. Når andre gjetter min alder gjetter de alltid lavere og gjerne 10 år yngre enn det jeger , men jeg er snart 51 og tror ikke et sekund at jeg er interessant for menn som er 10 år eller mer yngre. Jeg har ikke tenkt å bruke resten av livet mitt for krampaktig å prøve å se ung ut. Det betyr ikke at jeg sitter hjemme og strikker på noen måte eller at jeg neglisjerer meg selv og mitt utseende.
Tok en titt på både damer og menn i alderskategorien her inne og damene ser både yngre og penere ut enn menn i samme aldersgruppe. Har truffet noen etterhvert og med unntak av en så de heller eldre ut enn de var , men sjarmerende karer alle sammen. Når man treffer noen IRL og faller for vedkommende eller som pirolo over tydeligvis har mengder med one-night stands spiller alder ingen rolle. Men, her inne kan vi velge og da vil ikke "småjentene" ha en på alder med sin far.
Så er det selvfølgelig opp til hver enkelt om man vil bomme hver gang eller kanskje treffe noen som viser seg å være både sprek og hyggelig. Men da må de ikke sutre over mangel på respons. Om en mann sier han ønsker en dame opp til 49 (litt under meg i alder ) så ville det ikke falle meg in å ta kontakt, men om han var veldig interessant kanskje satt et hjerte.

Skjult ID med pseudonym Pastorius to. 10 april 2008 16:34

Kan vi ikke snart bli ferdig med denne diskusjonen? Den har vel pågått på 10 - 12 forskjellige tråder her på forumet de siste 2 ukene antar jeg. Vær så snill jenter; slutt å stigmatisere oss gutta bare fordi noen av oss foretrekker jenter som er litt yngre. . For det kan jo hende at det finnes jenter her inne som faktisk foretrekker gutter/menn som er mer enn 5 år eldre enn dem selv. Det er ikke snakk om barnerov eller jenter vi kunne vært fedre til. Dere hevder jo i andre sammenhenger at vi menn modnes senere enn dere selv så det kan jo hende det er en naturlig forklaring hvorfor det er sånn - eller hva? Det er jo ikke noe nytt i det at menn liker jenter som er litt yngre enn seg selv - slik har det vært i alle tider, faktisk fra lenge før kvinnefrigjøringens tid. Tror aldri jeg har opplevd et verre sted enn her på sukkerforumet hvor spesielt kvinner er så sykelig opptatt av å stigmatisere menn som foretrekker yngre kvinner. Så til dere som absolutt har et sterkt markeringsbehov i denne diskusjonen, ta dere sammen, titt litt rundt omkring i den virkelige verden og respekter at vi alle har forskjellige preferanser.

Skjult ID med pseudonym Pastorius to. 10 april 2008 16:37

Jeg glemte en ting - det er mange jenter på disse sidene som også ljuger på alderen - nedover.

Skjult ID med pseudonym FEMINI to. 10 april 2008 16:58

La nå folk få gjøre sine egne valg. Noen vil ha yngre, noen vil ha eldre, noen vil ha samme alder mens noen av oss ikke synes alderen er viktig. Noen vil ha utdannet, noen vil ha i nærheten, noen vil ha reiseglad, noen vil ha en som er god i rettskriving osv osv. Fra ens eget ståsted kan det noen ganger virke som andre tar merkelige og for deg, feil valg, men det er likevel deres rett å gjøre de valgene.

Noen har sammenlignet nettdating med shopping. Vel, ingen av oss kan gå rundt og bestemme hva og hvor de andre skal shoppe. Det gjelder selv om varene dine er minst like bra som de varene de andre ser på. En kan forsøke å reklamere og prøve påvirke, men å klage og kritisere si at det de andre vil kjøpe er feil for dem, er neppe måten å gjøre det på. Bruk heller energien på de som faktisk shopper der du er.

Samtidig gjelder at selv om alle gjerne vil kjøpe det de har mest lyst på, må en også finne noe en har råd til. Har man ikke råd, er det bare å gå videre og ikke gå rundt og prute. Tror det er lite rom for pruting og du kan fort bli nektet å shoppe der. Som jeg ser det, bør en nemlig respektere valgene til de som ikke vil ha mye eldre og yngre og.

Skjult ID med pseudonym Krakilsk to. 10 april 2008 17:50

Jeg skjønner godt hva trådstarter snakker om, og det kan vel etterhvert bli et samfunnsproblem, dersom det ikke allerede er det?

For regnestykket går overhodet ikke opp! Dersom vi er litt "snille" og sier at bare 80% av mennene fortrinnsvis søker en som er 10-20 år yngre, så blir det VELDIG få igjen å velge blant når damene kommer litt over 40 - enda færre når de blir 50 - og når de er 60 er det ikke mange menn igjen å lete blant. Menn dør jo - iallfall ifølge statistikken - en del tidligere enn kvinner, og det burde jo få en mann til å tenke litt, synes dere ikke? Skal du dø fra henne når hun er 40-50 og overlate henne og barna til seg selv, er ikke det en fryktelig egoistisk tankegang? (Ja, ja, du er jo død, så det er ikke ditt problem, er det slik man tenker?)

Når det er sagt, må selvsagt alle få lov til å fortsette sin ofte patetiske jakt på "ungdomskilden". Vi andre kan vel bare sitte og le av det hele, dvs. dersom vi liker å le, da.

Selv er jeg ikke yngre enn min alder, men jeg er i knallform og holder meg jævla godt, da!

Skjult ID med pseudonym gamla to. 10 april 2008 18:21

Til gutta som vil ha yngre damer:
Kanskje dere skulle få med dere at de fleste av de unge damene som har vært med i trådene har bedt dere mer eller mindre "Piss off". Jeg sutrer ikke over temaet da jeg har fått kontakt med mange flotte oppegående karer uten angst for å vokse opp. Kan jo si for egen del at for 5 år siden syklet jeg om kapp med en mannlig venn og tapte med noen hundre meter hvor det kom tørt fra vedkommende: Har du noen gang tenkt over at en dame på over 40 kanskje ikke skal være like sprek som en veltrent gutt på 30 (hans alder) og tenk det hadde jeg ikke gitt....

Skjult ID med pseudonym Dame to. 10 april 2008 18:32

@gamla, det høres ut som han måtte legge inn det 25. giret for å klare å slå deg, og at han trengte en restitusjonsperiode på 14 dager etterpå - minst? Stakkars mann, tenker han la seg i enda mer hardtrening etterpå - etter en slik opplevelse.

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) to. 10 april 2008 18:38 Privat melding

Jeg tror du missforstår krakilsk. tror neppe en på min alder tenkep på å starte på nytt med barn å det hele, og er enig med deg at det er temmelig egoistisk hvis så skjer, og det hender da faktisk.
men når damene paserer 40 og er enslige mødre noen med barn hjemme noen med barna flyttet ut, så tror jeg neppe heller ikke desse tenker på å starte på nytt. men fordi kan man vel ha eit ønske om å både å gi å få litt nærhet å varme.ville ikke livet bli litt kjedelig hvis det bare skulle dreier seg om sex ? tror nok det hadde blitt litt lediggang da. nei livet har så mye mer å gi for oss som er ferdig med ungestellet, men vi har så uendelig mye mer å gi til den rette og da ser du spiller alder ingen rolle.

Skjult ID med pseudonym sommerfugl to. 10 april 2008 18:43


Ja, ja pirolo, hvis jeg er her er det nok fordi faren min valgte å ha barn med sin ung kone når han var like ung som du:
Er nok glad for å være her, men anbefaler det ikke!!

Skjult ID med pseudonym The Rock to. 10 april 2008 18:53

"Jeg sutrer ikke over temaet da jeg har fått kontakt med mange flotte oppegående karer uten angst for å vokse opp."

At en mann ikke tenner på en "skrukke-bolle" er ikke det samme som at han har angst for å vokse opp. Å tenne på stram hud og strutte-pupp er det mest naturlige i verden for en mann, uansett alder. Jeg tror i all min naivitet at det er en liten del av den mannlige befolkningen som leter etter partner blant datterens venniner og/eller andre på samme alder ;)

Jeg betviler sterkt at dette er et samfunnsproblem som fortjener den oppmerksomheten det har blitt til del her inne i det siste.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt to. 10 april 2008 19:38

Hadde jeg giddet å lete i andre lignende tråder, hadde jeg klippet og limt, men her er altså nesten ordrett mitt siste og hittils eneste innlegg i debatten;

Nei!
Ikke alle damer vil ha yngre menn.
Ikke alle damer vil ha menn i samme alder.
Ikke alle damer vil ha menn med max øvre aldersgrense 5 år.

Se nå til å bli ferdige med dette gnålet i tråd etter tråd etter tråd etter ...

-------
Uttal dere gjerne på egne vegne. Ordet er fritt.
Men hvorfor stadig dette behovet for å stigmatisere?
Er det ikke å umyndiggjøre seg selv i debatten når alle innlegg tydeligvis må verifieres med påstander om at "alle/ de fleste andre mener som jeg"?

Og i forlengelsen av stigma;
Tror virkelig disse debattantene som nå har vært gjengangere i samme tema de siste ukene at det å eventuelt lykkes i å "skremme" menn i deres egen aldersgruppe fra å ta kontakt med yngre damer skulle gi flere besøk på egen profil?
Her i mitt hjørne av den virkelige verden er det fortsatt slik at det å være fornøyd singel er å foretrekke fremfor å velge det man i utgangspunktet ikke vil ha.

Og i fare for å starte en bølge av innlegg av typen "de yngre damene stjeler de mennene vi vil ha for oss selv";
Jeg søker og oppsøker selv de som er attraktive for meg.
Helt enkelt.

(mann 51 år fra Oslo) to. 10 april 2008 19:57 Privat melding

@lilje78. Hvis jeg er innenfor dama sine "spesifikasjoner" sender jeg en melding. Selv om du ikke har klart å lage en profil som er klar nok på hva du ønsker og får henvendelser fra "feil" personer. Hvis det er ett så stort problem for deg å avvise noen, er kanskje ikke sukker plassen for deg?

Skjult ID med pseudonym m i i e to. 10 april 2008 20:46

jeg er helt for at man skal kunne velge ønsket alder uansett om man er mann eller kvinne og uansett om man vil ønske seg eldre, yngre eller jevnaldrende. Men, Igjen så handler dette om å vise respekt for andre. Det gjør man ved å respektere de alderskriterene andre velger, og ved å oppgi riktig alder på seg selv. Dette fører til at mange her inne ikke vil ha hverandre, men heldigvis så kan det jo dukke om en egnet match ut fra våre ønsker også.

Når det gjelder trådstarter: Jeg tror faktisk at flere kvinner er realistiske i forhold til sin egen alder og at de ikke er så opptatt av å fremstå som yngre enn de er, mens menn ikke helt forstår at de har blitt eldre og derved er ganske opptatt av å fortelle verden at de føler seg mye yngre enn hva alder skulle tilsi. Det er ganske typisk at mann 50 vil ha kontakt med kvinne35 og forteller henne hvor ungdommelig han er, og at alder bare er ett tall, mens han ikke vil ha kontakt med en jevnaldrene og ungdommelig dame selv om alder er uvesentlig. Da er det bedre at 50-åringen faktisk sier at..jo, alder teller og jeg vil helst ha mye yngre damer :)

Skjult ID med pseudonym bjørk to. 10 april 2008 20:47

Slik jeg ser det handler denne/disse diskusjonen(e) ikke om det er galt eller ikke å søke etter partner mye yngre enn seg selv .

Det som jeg ser som kritikken er at enkelte er så innsnevret i sin egen verden at de ikke kan se at verden har mye å by på. Å kun søke etter partner som er minst 5-10 år yngre enn seg selv er for meg som å aldri spise annet enn gulrøtter. Ikke noe galt med gulrøtter, det er både sunt og godt, men er det totalt sett helsemessig bra å bare spise gulrøtter? Jeg synes jo en person som kun spiser gulrøtter virker både kjedelig og lite utforskende og så ekstremt kresne at de virker ultrabortskjemte. Det virker lite tiltalende generelt sett. Selv om jeg selv hadde likt gulrøtter best har jeg næringsvett nok til å skjønne at jeg må ha et litt mer variert kosthold for å få optimal helse, som på sikt vil være bedre for meg enn å kun tilfredsstille mitt behov for gulrøtter på det nåværende tidspunkt. Folk som tror at fordi gulrøtter er sunt så virker de selv sprekere og i bedre form om de kun spiser gulrøtter, har kanskje misforstått poenget.
;-)

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 10 april 2008 20:49

m ii e. yngre utelukker ikke eldre eller lik alder. Litt som Ole Brum...

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 10 april 2008 20:50

Kit001.
Jeg sitter egentlig å maser på vegne av noen andre og tidligere opplevelser. Jeg får ikke disse henvendelsene her på sukker, fordi jeg har satt at aldermatch er veldig viktig. Så de elste på siden min som det er noen ganske få av langt ned på lista er 42år og det er greit. Jeg er veldig fornøyd med sukker og kommer til å klamre meg fast her inne. På de andre nettstedene jeg har vært, ignorer jeg bare personen, jeg engasjerer meg ikke i den grad jeg gir uttrykk for her.

Skjult ID med pseudonym m i i e to. 10 april 2008 21:06

kit: Jeg har heller ikke sagt det. Alle søker jo det de selv ønsker. Poenget er at man skal respektere andres ønsker når man tar kontakt. Har du urealistiske og snevre ønsker så innskrenker du dine egne muligheter, men det er jo i tilfelle ditt eget valg.

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 10 april 2008 21:08

M iie oppfattet deg heller ikke slik. Er helt enig i å la folk gjøre slik de selv vil, så lenge de er snille og greie

Skjult ID med pseudonym flaggermus fr. 11 april 2008 12:38

Hvis jeg blir sammen med en mann som er 20 år eldre enn meg selv, og planen er et livslangt forhold, sier det seg selv at det trolig er et tidsspørsmål før jeg blir nødt til å STELLE HAM.

Det er jeg med mine førti år alt for ung til.

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 april 2008 13:56 Privat melding

Ja tenk om vi kunne være slik mot hverandre,at vi kunne leve i eit livslangt forhold. Men desverre for halvparten av oss så blir det ikke slik. noen knaptnokk før oppvask kummen er fylt.
Dersom vi eldre er så heldige at vi finner oss en yngre dame så tror jeg neppe vi ville ta det så tungt å bli forlatt, for hva er en dame som ikke trivst i ens selskap. Men det fins egoister da.