Alle innlegg Sukkerforum

Flink på one night stand,dårlig på forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 15:15

Trenger litt seriøse tilbakemeldinger fra jenter nå. Jeg har vært en stund på sukker. Jeg er en helt normal mann, har selvtillit og dusjer når jeg bør. Jeg har datet mange jenter. Både på sukker og irl. Har vært singel i 1.5 år, så jeg vet at jeg kan få meg kjæreste.

Problemet er at jeg har en veldig høy "score" på å få jenter til sengs. Sukker dater har innimellom gått 15 minutter inn i daten, så blir det sex. Det er både noe jeg gjør bevisst og noen ganger ubevisst. Jeg liker sex, og liker jeg jenten og hun meg så ser jeg ikke noe grunn til å holde tilbake.

Men jeg klarer ikke etablere et forhold. Jeg er oppriktig interessert i et forhold. Jeg er klar for kjæreste og samboer på sikt. Jeg "dater" en jente irl. Vi har ikke kysset hverandre en gang. Og jeg merker jeg er interessert i henne. Jeg gjør ikke noe av de "tingene" jeg pleier for å få en jente til sengs. Jeg liker henne så godt at jeg ikke vil ødelegge noe med sex. Men jeg kommer ikke videre. Jeg klarer ikke å gi eller få det første kysset .Vi famler i blinde begge to. Og det er bare et eksempel av mange..

Jeg tror at jeg er en tiltrekkende mann. Jeg har både hatt mange årige forhold, og jeg har hatt kortere. Jeg har sex med jenter som jeg vil ha som regel..Så det er ikke noe galt med meg.

men spørsmålet mitt jenter... Hvorfor klarer jeg ikke å etablere et forhold? Hva gjør at en jente ikke vil videre med meg, eller jeg de.. Er det ingen her som vil ha en kjæreste og bruke tid på å finne det?

Hva skal jeg gjøre for å vise den "ene" jeg virkelig vil ha at jeg vil ha henne, og hva skremmer dere bort `?

Skjult ID on. 8 feb. 2012 15:18

Hvor gammel er du?

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 15:19

34

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 feb. 2012 15:26

Fordi alle dine affærer og ons har gjort deg noget emosjonelt og følelsesmessig avstumpet?
(jada, vet jeg får pepper for denne)

:-)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 8 feb. 2012 15:32 Privat melding

Kom an da mann... Bare kyss henne.. hun er vel mer vettskremt at du IKKE gjør det.. og du havner i vennefella..
Og si det du tenker om henne. Og legg deg på slakterbenken.. for det du ikke gjør angrer du mer på enn det du gjør..

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 15:33

Det er det jeg også tror. eller er redd for.

Men jeg vil jo virkelig ha en kjæreste lenge!! Så hvorfor klarer jeg ikke å "knekke koden" når det virkelig gjelder, men tar meg 4 sms og 10 minutter å komme til sengs?

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 feb. 2012 15:47

(legger til at jeg ikke har falt for rundbrennere siden videregående, og at det påvirket mitt første svar. De opptrer helt feil for meg. De fremstiller seg selv som uinteressant i sin uutholdelige letthet ang. måten de selger seg inn på)

(mann 47 år fra Oslo) on. 8 feb. 2012 15:59 Privat melding

På meg virker det egentlig mest som du har truffet et valg. Jeg mener: Klarer du å få sex etter fire sms, bør du ikke ha noen som helst problemer med å få akkurat den kjæresten du måtte ønske deg heller. Ser faktisk ikke helt problemet.

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 16:02

@z jeg er fryktelig ærlig på hvor jeg står med alle. også de jeg har sex med. Så det er ikke som at jeg lurer noen. og som regel så er det en enighet om at det ikke blir noe.

@kvinne Akkurat med henne er det litt komplisert,så jeg trenger å gå seint frem. hun freaker fort ut for ingenting. Så vi er på enighet der. Hadde jeg fulgt mitt vanlige mønster hadde jeg kysset henne i kveld, spilt musikk og strøket henne i nakken når vi så på film. Men jeg er litt handlingslammet. Men det gjelder ikke bare henne. Det gjelder i grunn som oftest når jeg virkelig vil ha en jente jeg møter. Så blir det rot.
@stonesJeg er så romantisk at du aner det ikke. Jeg vil veldig gjerne ha sex delen, men også kunne legge til forelskelsen,følelsen og nærheten. Men du har rett, jeg er redd for det skal skjære seg.

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 feb. 2012 16:06

Noheart
Jeg tror ikke du er uærlig heller, jeg. Sier bare at slike menn ikke har sjans på meg :-)
Hvorfor? Fordi de fremstiller seg som "grunne".......uten at de trenger å være det, selvsagt....

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 16:07

@fektemannen. Problemet er at jeg uten problemer (så klart ikke alltid) får sexen. Men jeg vil ha så mye mer . jeg vil føle og få følelser og bli begjært av henne. Men det stopper liksom med sexen på begge sider. Jeg har i hele oppverksten gått fra langvarig til langvarig forhold. Men nå plutselig siste 1.5 årene så..nada.

(mann 47 år fra Oslo) on. 8 feb. 2012 16:27 Privat melding

Kan skjønne den, merker selv at forelskelsene kommer sjeldnere og sjeldnere. Men hvis jeg leser deg rett, så er det ei du nå er virkelig er interessert i, og med største sannsynlighet kan få, og DA burde vel veien ligge åpen?

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 16:30

Nei tror ikke jeg kan få henne i grunn...hun er ikke sikker på noe ogsåvidere.

Men denne gangen er det henne. Men jeg har hatt det på denne måten med jenter siste halvannet årene. Så håpet det var en klok kvinne her inne som kunne komme med et svar, (ikke at du ikke er klok altså)

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 feb. 2012 16:32

Hva er det med mitt svar du ikke synes er klokt, Noheart? :-) Bare lurer altså....

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 16:35

Du er kjempeklok Z det er jeg sikker på. Svaret var også klokt. Jeg ser med litt avsky på menn som later som noe for å ligge med en jente. Fremstiller seg som noe annet. Men jeg er ikke sånn. Siste sukkerdaten gikk det som sagt 15 minutter. 45 minutter med sex og 1 time med hyggelig prat i stuen. Jeg er meg selv. Og later ikke som noe annet.

Jeg tror ikke jeg har draget på alle. Men tenker om jeg kanskje hele tiden møter "feil" jenter.

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 8 feb. 2012 16:36

En som er så ivrig på å¨få folk i seng ville jeg vært skeptisk tiol. Om jeg merker det er det "eneste" som står i hodet på en mann så trekker jeg meg også, det er for min del turnof... Han må gjerne prøve å kysse meg, men hadde han gjort det eter 5 minutter så hadde jeg ikke blitt imponert, bare irritert....
Jeg er ute etter en som respekterer meg, og da regner jeg med han klarer å vente til det er noe mer en 3 timers bekjentskap (men for all del, vi er forskjellige..)
kanskje bli kjent som venn og se o det utvikler seg? ikke fokusere påå å få henne under dyna? Er det så viktig i starten...? I så fall...Kanskje derfor jentene rygger..... Kanskje.. ;)

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 feb. 2012 16:40

Jeg sier ikke at du lurer noen heller! Jeg sier at du ikke viser hvem du er. Du selger deg på salg, og har gjort det så lenge at du ikke helt vet hvordan du skal finne tilbake både til deg og til din markedsverdi - og vise denne frem.....

Eller noe sånt. Bare tenk over det....og om jeg tar helt feil, ermet greit :-)

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 16:46

@charleene. Jeg er ofte ikke den ivrigste egentlig. ikke alltid. mange ganger "bare skjer det", andre ganger er de veldig pågående. Og noen ganger meg seff.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 8 feb. 2012 17:06 Privat melding

Hva med å ta en dyp samtale med henne? Fortell som det er? Hvis hun er oppriktig glad i deg, eller interessert, så er det jo en måte å vise at du er seriøs og tør å snakke om ting som ikke er så lett å snakke om også? eller at du har litt dybde i karakteren også, og at intensjonene dine blir klare? Det kan være signaler du sender ut uten å vite det som kanskje gjør henne usikker på intensjonene dine, og da er det lett for å vakle, og trekke seg unna, for å unngå å bli såret?
så mitt råd er å vær ærlig om intensjonene dine, og usikkerheten din :)

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 8 feb. 2012 17:09

Så la være, da.. ? Tror de fleste jenter ville respektere deg om du sa det var litt tidlig..og legg for all del til at det er ikke fordi hun ikke er tiltrekkende nok. Det trenger ikke skje, må 2 til FOR at det skal skje..men lyst, ja..det er noe annet...

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 8 feb. 2012 17:28

Jeg leser to ting, @noheart
Du ønsker å kysse henne.
Du greier ikke å kysse henne.
Så...Hva hindrer deg?

*For å ta den ene, lille detaljen...*

Skjult ID med pseudonym meg on. 8 feb. 2012 17:37

Kanskje du endelig har truffet rett jente da som er litt kostbar og ikke gir all goodyen med en gang. Derfor blir hun mer interessant for deg også.

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 8 feb. 2012 17:43

TS du burde se filmen Shame.. En mann som virkelig sliter med å etablere forhold, og gjør
i steden for alt annet enn det. ( advarer.. mye sexscener i den filmen )

Skjult ID med pseudonym klara on. 8 feb. 2012 18:02

@noheart

Her er mine tanker rundt dine spørsmål:

Jeg tror ikke du har funnet The one. Hun som du er villig til virkelig å gå for.
Kanskje du egentlig ikke trenger en kjæreste. Du får sex når du vil - noe som kan være med på å dempe 'suget' etter en partner.

Du må være insisterende selv - og si i fra at du ønsker å møtes igjen etc. Men dersom dama ikke er interessert i det så -(her kommer saltet) er du ikke bra nok...
Ingen dame klarer å motstå supersex, og det er noe helt annet enn 45 min - og det første gang man treffes?? Hvor er interessen - nysgjerrigheten - lysten - om alt er over på under en time? Kjipt - spør du meg.. :-)

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 8 feb. 2012 18:08

Joda, mange klarer å motstå sex... fordi de ønsker noe mer en bare once.....

Skjult ID med pseudonym meg on. 8 feb. 2012 18:24

Tips til noheart...

Ikke innviter jenta hjem til deg på 1, 2 eller 3 date.
Treff hverandre ute , en koselig middag, bowling, noe som får dere begge i litt annen aktivitet og tanke enn sex. Da kan dere ikke kaste dere over hverandre å ha hemningsløs sex , men må faktisk fokuserer på å tilbringe tiden sammen. Men for all del flørt og kyss og vis interesse.

(mann 33 år fra Akershus) on. 8 feb. 2012 18:34 Privat melding

Jeg er ingen ekpert, men jeg kan gjette litt:

- Du har lettere å få til sengs de du ikke bryr deg så mye om, fordi du oppfører deg mykere rundt de du vil ha noe seriøst med og dermed blir mindre tiltrekkende.

- Du vet ikke hvordan du skal signalisere/subkommunisere "vil-ha-forhold", bare "vil-pule".

Neste gang du kommer i en situasjon hvor ei jente du er interessert i mer enn sex med er klar for sex på første daten, vent en uke eller to for å se om det hjelper. Det er vel ingen forskingsrapporter som overbevisende konkluderer med at det virker, men jeg tror det er verdt å prøve ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 19:24

@ tingeling. Jeg klarer ikke fordi jeg er redd for å ødelegge. Fordi jeg vil ha henne..tror jeg.
@ mann 27. Touche!!!!

Skjult ID med pseudonym noheart on. 8 feb. 2012 19:25

Eller kompromiss som du heter :)

Skjult ID med pseudonym Kølle on. 8 feb. 2012 20:36

TS - noheart :

Les denne, seriøst :

Dan Josefsson og Egil Linge : "Nøkkelen til varig forhold".

Sjekk side 18. Kanskje du finner noe av interesse der, kanskje ikke, men det er verdt et forsøk?

I mellomtiden, gi dama du ønsker et varig forhold med et kyss, si du liker henne, men trenger tid!

Damer elsker sånt uansett ;-)

Skjult ID med pseudonym klara to. 9 feb. 2012 00:02

@noheart

"Fordi jeg vil ha henne...tror jeg." ?? Det var vel en smule vagt, eller??
Der har du nok selv svaret på din undring.

En mann som vil ha HENNE går fullt ut inn for det.
Sex eller ikke sex på første date er uvesentlig - men en pågåenhet som involverer interesse for HENNE viser styrke og sikkerhet.

Synes jeg.

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 9 feb. 2012 03:39 Privat melding

Det er et følelsesmessig skritt mellom øm kjærlighet og tiltrukket sex.
Ikke prøv å få følelser du ikke har. Ikke bli forelsket i forelskelsen.

Du har bare ikke funnet den rette ennå ;)
Den som venter på noe godt..... ;))

Skjult ID med pseudonym :) to. 9 feb. 2012 12:27

Jeg ville følt meg usikkert på om du i det hele tatt var interessert i meg..
Hvor gammel er denne jenta?
Og hva er det som freaker henne ut?

Skjult ID med pseudonym noheart to. 9 feb. 2012 12:35

Like gammel som meg. 34. Og det som freaker henne ut er om menn blir for pågående. Så jeg prøver å ikke være for pågående. Men jeg klarer ikke finne mellomtingen. Føler meg som en 17 åring igjen. Og ikke på den gode måten :)

(mann 30 år fra Akershus) to. 9 feb. 2012 13:40 Privat melding

Dette er jo superstandard, du tenker at hun er spesiell så du må behandle henne spesielt istedet for å gjøre det som funker. Dette er et problem som mange menn har. Det å få damer til sengs som vi egentlig ikke bryr oss om er null problem fordi den "indifferens" innstillingen er appellerende til damer da de oppfatter deg som en utfordring (hun jager deg).Når du behandler en dame du er interessert i som en "prinsesse", gir du henne all makten og det vil dermed være umulig for henne å utvikle romantiske følelser for deg (du jager henne). Dette er jo selvfølgelig en kjempeforenkling.

Så det du vil formidle til henne er: Jeg vil ha deg, men jeg er ikke nødt til å ha deg.

GL SIR!

Skjult ID med pseudonym noheart to. 9 feb. 2012 13:44

Jeg vet..irriterer meg enormt at jeg ikke får det til med henne. Det står liksom mer på spill...

(mann 47 år fra Oslo) to. 9 feb. 2012 13:48 Privat melding

Damer som virkelig er verdt å satse på, trenger man ikke spille noe spill for å få, det er ihvertfall min erfaring. Vær ærlig mot henne om hva du føler. Er hun ikke interessert, trenger du iallefall ikke gå rundt og lure lenger.

(mann 30 år fra Akershus) to. 9 feb. 2012 13:57 Privat melding

Hvor lenge venter du venter du hvis du får følelser-ish så og si med en gang, og dere ikke gjort noen ting ennå?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 9 feb. 2012 13:58 Privat melding

er enig med herrfekt over her, menn som spiller spill, gidder jeg ikke å interessere meg for.. Hvis en fyr er oppriktig interessert i meg, forventer jeg at han viser/sier dette..
meruthless har nok noen poeng, men ikke når et kommer til forhold, og ihvertfall ikke når det gjelder oppriktige jenter. følelser en utvikler har ikke noe med om vi blir jaktet eller jakter.. det er bare et spill som kun fungerer når partene er begge villige til å spille.. og dette går igjen på persontyper..
Ei skikkelig jente, spesielt hvis hun også er romantisk, ønsker å bli oppvartet.. da snakker jeg ikke om spandert middag og bla bla, men at en viser interesse, og dette kan også skape følelser hos henne :)

uansett lykke til..

(mann 35 år fra Oslo) to. 9 feb. 2012 14:24 Privat melding

Smell a på tjukken davel så har du sikret deg dialogen og dama for godt hvis du vil ha den / hu da -)

Easypeacy my friend!

Alex

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 9 feb. 2012 14:28 Privat melding

*ler* nussekos... bare håpe hun ikke bruker p-piller eller spiral da ;) som sikkert 95% av jentene gjør...

(mann 30 år fra Akershus) to. 9 feb. 2012 14:43 Privat melding

@nortibia

Du frøken, tolker det jeg skriver helt feil.

Jeg tror du tolker det jeg skriver innen for "han jager henne" som at han skal lure henne til å få følelser ved å spille careface/ a-hole. Dette er gutte-mentaliteten til "menn" som konstant "får seg", men ikke klarer å vokse som person.

Det jeg mener er at menn må klare å være menn selv om de forelsker seg, i stedet for å gå over i komplett wussbag-modus, hvor de bytter bort all status i håp om å bli likt av dama.
Det som er viktig for å unngå dette er å få det indre under kontroll og utvikle en mentalitet hvor du elsker ditt eget liv. Om du får dama kommer ikke dette til å løse alle dine problemer, hun er bare en person som kan gjøre en DEL av livet ditt bedre, men du klarer deg helt fint uten.

Så igjen: det du vil formidle til henne er: Jeg vil ha deg, men jeg er ikke nødt til å ha deg.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 9 feb. 2012 19:26

Bra innlegg @ meRuthless!

@Nortibia

Du snakker stadig om at du ikke gidder å spille spill, eller forholde deg til menn som spiller spill. Og i samme innlegg skriver du ting som:

"Ei skikkelig jente, spesielt hvis hun også er romantisk, ønsker å bli oppvartet.. da snakker jeg ikke om spandert middag og bla bla, men at en viser interesse, og dette kan også skape følelser hos henne :)"

Det du gjør her, er å gi en oppskrift på hvordan vekke følelser hos en jente. Og så mener du likevel at du er immum mot spill? Og alltid kan gjenkjenne intensjonen bak oppvartingen? I så fall imponerende! :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 9 feb. 2012 19:39

Og til TS

Du sier at du er redd for å gå fort fram (ja, faktisk gå framover i det hele tatt fordi hun freaker fort ut).

OK. Vet du hva? Det er det kvinnelige motstykke til menn som sier: Jeg har hatt så mange forhold med masete damer, så nå tror jeg at jeg vil leve alene. Hva skjer? Jo kvinnene vil vise at de er annerledes og lar være å mase. Mens de ni-konsentrerer seg om å komme gjennom nåløyet, blir de hektet på oppgaven - og dermed på mannen.

Ser du ikke at kvinner som sier at de har lett for å frike ut gjør akkurat det samme med deg?
Er du sikker på det ikke er utfordringen dette representerer som tenner deg... Du kan jo kunsten å forføre. Du kan bare ikke kunsten å forføre en kvinne som sier hun friker ut av den minste ting!

Jeg har en kompis som ALLTID starter en ny relasjon med å si at han aldri forelsker seg.... og dermed går alle beinhardt inn for å prøve! ;-)

Skjult ID med pseudonym gerimax to. 9 feb. 2012 20:08

@Ts... he he he , kan ikke ta dette seriøst ..15 minuter date også rett til sengs , nesten hver gang eller hver gang

45 minuter elskov og en time samtale i stuen ...... prøver du å ilustrere en setning sånnt generelt eller har du virkelig tatt tiden :) Jeg er ikke en kvinne og derfor ser jeg på dette som en mann , hvis dette du forteller er sant
noe jeg tror er konstruert men la oss hypotetisk sett si at dette er sant .....så er du av den typen som blir hektet på dama som sier nei til deg , ikke første gangen en mann opplever og dette rører ved din stolthet , ikke misforstå dette med ekte kjærlighet ...... Hvis det du forteller er sant så sier det litt om deg men mest om damene du treffer , vanskelig for meg å ta standpunkt i det uten å ha sett dem .....men der tror jeg det er mye å hente for deg også håper jeg at du endelig finner det rivjernet som du ønsker deg og kan holde deg i stram line så du føler at dette er riktig kjærlighet :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 9 feb. 2012 20:28 Privat melding

lilleulv og meruthless

poenget her er at meruthless skrev at det var umulig for en kvinne å utvikle følelser for en som behandler henne som en prinsesse, at en må være litt avholdt, for å vekke interessen hennes..
Det var dette jeg var uenig i.. mener du "egentlig" noe annet, så greit nok, men min tolkning var ihvertfall slik.

lilleulv.. intensjonene til mennesker kan en ikke gjøre noe med.. men "spillet" var snakk om å ikke vise seg for interessert, ( slik at hun blir mer interessert),og det vil føre til at hun jakter på deg. og strategien brukes av menn for å skaffe seg sex.. mens når en virkelig liker ei jente, og viste dette ved å oppvarte henne (behandle henne som en prinsesse), så kunne hun ikke utvikle følelser for en, fordi hun ikke fikk "jaktet" på deg etc.. disse situasjonene er sånn typisk PUA preget. Noen spiller dette, andre ikke.. Intensjonene til folk, trenger ikke være like selv om de kjører samme taktikk..

Poenget mitt er.. hvis jeg er interessert i en fyr, så viser jeg dette, samme som at jeg avviser hvis jeg ikke er interessert... jeg avviser ikke for å bli MER interessant for fyren, og "holde" han "varm" etc.. selv om fyren kanskje blir mer interessert fordi han blir avvist.. som ER en del av spillet...
og hvis fyren blir for "hard to get" for å vekke interessen min mer, så har det egentlig motsatt virkning på meg, jeg mistet totalt interessen for fyren.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 9 feb. 2012 20:35

Jeg synes i seg selv gutter som mister interesse når de får oppmerksomhet er turnoff.

Skjult ID med pseudonym noheart fr. 10 feb. 2012 00:11

@ rutheless. vi har ikke gjort noe enda. ikke et kyss... men hun vet jeg er interessert. Vi bruker mer tid sammen nå, vi vil finne ut hva dette er . Så det er ikke sånn at jeg later som ingenting for å få henne på kroken. Hun vet jeg vil bli mer kjent og hun vet jeg er tiltrukket. Hun sier hun er tiltrukket av meg.. men vet ikke hva hun føler osv. Jeg venter kanskje på øyeblikket der det er rett å kysse henne,der det er rett å legge hodet på skulderen hennes og fortelle hvor flott hun er. Men vi snakker masse. Har mange fine øyeblikk sammen og vi vet vi er tiltrukket, men ikke hva det blir av oss.

@gerimax. Jeg har ingen intensjon om å late som verden er noe annet enn den er. Det jeg beskrev med tidsaspektene var siste sukker date jeg hadde. Jeg satt så klart ikke og tok tiden. Jeg har møtt jenter der vi har reist bort, hjemme hos meg,hos henne.. ja overalt. noen ganger har det blitt sex på date nr fire og andre etter 15 minutter, Men grunnen til at jeg beskrev dette var ikke å fortelle hvor flink jeg er til forføre jenter.. men mer for å belyse paradokset: at jeg mestrer den situasjonen, men ikke når det står mer på spill.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 feb. 2012 00:15 Privat melding

@noheart.. hun har jo sagt hun er tiltrukket av deg.. hva venter du på?? bedre tider? kyss henne!! ellers kan datingen plutselig ende i "venne-fellen", fordi ingen tok det første skrittet...

(mann 47 år fra Oslo) fr. 10 feb. 2012 00:20 Privat melding

Jeg tror faktisk helt seriøst at det finnes slags naturlov her: Folk som er gode på å skaffe seg ONS er dårlige på å få seg langvarige forhold og omvendt. Forventer juling nå, men jeg tror virkelig det er sånn. Veldig sjelden jeg har sett folk som fikser begge deler.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 feb. 2012 00:23 Privat melding

ORLY?? problemet er vel ikke å SKAFFE seg ons.. men å gjennomføre det med hensyn til prinsipper etc ^^ så de som er flinke til langvarige forhold, er jo de som stiller sterkest ^^

(mann 47 år fra Oslo) fr. 10 feb. 2012 00:39 Privat melding

Jo, jeg tror virkelig det, nortibia. Å få en ONS kontra å skaffe seg et permanent forhold krever vidt forskjellige tiltrekningsegenskaper. Og hvem som stiller sterkest avhenger jo kun av hva man faktisk er ute etter.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 10 feb. 2012 09:31

Og noen tiltrekker seg bare venner.... ;-)

Skjult ID med pseudonym pippi fr. 10 feb. 2012 10:58

http://www.youtube.com/watch?v=LIvU1ETg7H8

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 feb. 2012 11:38 Privat melding

kniser av uskyldige kommoden... ORLY er oh really? skaffe ONS:p betyr å skaffe seg en One Night Stand ^^

Skjult ID med pseudonym Patsy fr. 10 feb. 2012 11:52

One night - en enkelt natt.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 10 feb. 2012 12:08 Privat melding

Kommode:
Er nok bare på Toten en sånn replikk faktisk leder til ONS. Muligens også på Galgeberg Corner rundt stengetid.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 feb. 2012 12:09 Privat melding

sex for en natt da kommoden.. så ses en ikke igjen ;)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 10 feb. 2012 13:06 Privat melding

Lett? Muligens. Verdt bryet? Neppe.