Alle innlegg Sukkerforum

Gutta boys!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurifax on. 8 feb. 2012 20:17

Solum Larsen og Birkedal, hehe

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 feb. 2012 20:29

Du mener de som misbruker maktposisjoner for personlig vinning? Ganske motbydelig, egentlig...

Skjult ID med pseudonym Lurifax on. 8 feb. 2012 20:31

Nei Neptun, jeg mente noen andre

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 8 feb. 2012 20:35

Vet du er en luring, du, og går inn for å provosere.
Ikke at jeg har satt meg så dypt inn i saken. Men uansett - slike "gutter" og slike saker fortjener -ikke- å bli toppet som en positiv sak!
Temaet i seg selv er så alvorlig og fortjener en tilnærming av type varsomhet, respekt og fintfølelse - spesielt med tanke på ofrene. Dette er snakk om maktforhold, rettere sagt, misbruk av denne makten, mellom to ulike parter - ung pike versus voksen mann.

Skjult ID med pseudonym Bitch on. 8 feb. 2012 20:38

"Når pikken står er vettet borte"......

Skjult ID med pseudonym Tigergutt on. 8 feb. 2012 20:40

@ Bitch

Ja like mye som når det sitrer og renner mellom beina kåte og fulle, naive kvinnfolk...

Skjult ID med pseudonym Lurifax on. 8 feb. 2012 20:41

Hallo!!

Dette var ikke for å provosere. Begge ville fått grisebank hvis jeg støtte på dem.

Det var ingen godslig latter bak navnene deres i trådstarten.

I denne tråden kan man kritisere, fordømme, forsvare, forklare så mye man vil. Ingen føringer lagt:-)

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 8 feb. 2012 20:44

Okay, om du sier det slik.
Da slipper du unna med "advarselen" ... *venter med stekepanna* :-)

Skjult ID med pseudonym mort on. 8 feb. 2012 20:45

Du nevnder dessverre ikke Vågå ordføreren som dessverre har fått alt for lite pepper i media etter hva han har gjort i forhold til andre politikere. Selv horekunden Bård har fått mer publisitet, og han ble massert av ei voksen hore.

Skjult ID med pseudonym Jente30 on. 8 feb. 2012 20:51

At ikke disse politikerne lærer etter alle disse sakene.. Synes fryktelig synd på kona og barna hans jeg. Ikke nok med at han har seg med ei jente på 17 år, men får det som hovedoppslag i media også. Må være veldig ydmykende

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 8 feb. 2012 20:53

Sånn det er med folk som tror de har litt makt, klarer ikke å holde snoppen i buksa og fingrene av fatet.

Helt utrolig. Ikke nok med at en mister all sunn fornuft og mister helt perspektivet til den vanlige mann/kvinnen i gata når en blir politiker, neida disse politikerene puler rundt på alt som kan krabbe og gå i tillegg. Enten de vil eller ikke...

Skjult ID med pseudonym albajos on. 8 feb. 2012 20:53

Det er en forskjell, vi har fortsatt prinsippet om at man er uskyldig til det motsatte er bevist. Ordføreren har ikke tilstått, mens de tre andre helt eller delvis har bekreftet de faktiske forhold.

Skjult ID med pseudonym Lurifax on. 8 feb. 2012 20:56

Jeg synes ikke Bård Hoksrud skal nevnes i samme åndedrag som de to ovennevnte.

Han har bare vært på guttetur, og det tipper jeg 80% av mennene her inn har vært også.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 feb. 2012 21:28

Man behøver ikke kjøpe sex selv om man er på guttetur.

Skjult ID med pseudonym Lurifax on. 8 feb. 2012 21:31

Nei, men der du jobber, Neptun, i offentlig byråkrati, var det så mange som gjorde det at det er blitt oppsigelsesgrunn:-)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 feb. 2012 21:35

@Lurifax
Det har ikke slått deg at det har å gjøre med at man faktisk ønsker å sikre at ansatte følger loven når man er på et oppdrag i embets medfør? Det er faktisk (heldigvis) også en god del selskaper i det private som har akkurat det samme regelverket.

Skjult ID med pseudonym eikers1 on. 8 feb. 2012 21:36

@albajos

Riktig at prinsippet om uskyldig til det motsatte er bevist gjelder. Men det gjelder også for disse to selv om de har tilstått deler av saken. Når det gjelder denne siste saken har han kun innrømmet å ha hatt sex med jenta, han er derved pr idag å anse som uskyldig i å ha begått en voldtekt. Han har misbrukt sin posisjon og tillit såklart, og således gjort noe han aldri skulle ha gjort. Men dersom det var frivillig sex mellom de to, så har han ikke gjort noe straffbart. Straffen han da får er selvsagt mediekjøret og det at han mister alle verv og posisjoner, samt fremtidsdrømmer om større roller i politikken.

Når det gjelder saken med ordføreren fra Vågå, så synes jeg også at det har blitt veldig stille rundt den saken. Jeg vet ikke hva som har skjedd mellom de to, men at noe har skjedd føler jeg meg rimelig trygg på. For når hun jenta plutselig ikke lenger vil treffe han, etter å ha fartet rundt med han over lengre tid. Da er det noe som skurrer i mine øyne. Sier ikke at han heller har voldtatt jenta, men at nok har misbrukt sin tillit og sin maktposisjon overfor henne på en måte som hun finner krenkende føler jeg meg ganske trygg på. Hun er i tillegg mindreårig, og således er den saken kanskje enda styggere enn nå denne med Venstre-politikeren.

Bård Hoksrudsaken er ikke i nærheten av å være på nivå med disse sakene. Han har ikke misbrukt sin posisjon overfor noen. Dersom han hadde sex med henne, så har han "bare" brutt loven om forbud mot sexkjøp som også gjelder om vi er på tur i utlandet. Selv om det skulle være lov i det landet man befinner seg. Så kan man jo si og mene mangt om akkurat loven og om den virker etter sin hensikt, når man ser hvordan det ser ut i gatene i Oslo på kvelds- og nattetid.

Skjult ID med pseudonym Lurifax on. 8 feb. 2012 21:38

Jada, Neptun, det er helt fint med de reglene

Mitt poeng var at Hoksruds forseelse var av en karakter som gjør en svært, svært stor andel norske menn til kriminelle.

Birkedal og Solum Larsen er av et litt annet kaliber.

Skjult ID med pseudonym eikers1 on. 8 feb. 2012 21:38

@neptun..

Han var ikke på tur i embeds medfør. Han var på en høyst privat guttetur. Han har også sitt privatliv, selv om han har en offentlig rolle i politikken.

Skjult ID med pseudonym Lurifax on. 8 feb. 2012 21:41

Til Neptuns forsvar, så er det ikke han som dro Hoksrud inn i denne debatten. Det var vel mest jeg som sto for den avporingen etter at Hoksrud var nevnt.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 feb. 2012 21:48

@eikers1
Det har jeg heller ikke påstått, det var et svar til Lurifax sin påstand om at sentralforvaltningen innførte forbud fordi det var så vanlig.

@Lurifax
Er helt enig i at det er en annen type forseelse, selv om det unektelig er litt festlig at det skjer med en prominent politiker i "lov-og-orden-partiet" Frp.

Jeg synes likevel dette er en ganske horribel sak, og den får meg til å tenke på flere tilfeller av det samme. Søviknes, Kjølner og Øygard er tre av dem, men jeg husker blant annet at Anniken Huitfeldt og Karita Bekkemellem snakket om noe av det samme i den interne partikulturen i AP da de var unge, fremadstormende politikerspirer. Uavhengig av om det er voldtekt eller ikke, er misbruk av slike maktposisjoner helt forkastelig. Når man i tillegg blander det med alkohol og disse "forbildene" drikker seg fulle sammen med mindreårige, så forteller det meg om en uheldig kultur. Nesten så man kunne vurdert å bli med i KrF (eller, vent, noen som husker Medhaug?).

Skjult ID med pseudonym ??? on. 8 feb. 2012 21:50

Det er bare voldtekt de første to-tre minuttene.

Skjult ID med pseudonym ??? on. 8 feb. 2012 21:52

Dessuten er det lite sannsynlig at det er voldtekt i det hele tatt, for¨å være litt alvorlig. Noen ganger er det rett og slett litt for beleilig, sånn rent politisk.

Skjult ID med pseudonym ??? on. 8 feb. 2012 21:53

Med unntak av Medhaug, kanskje.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 feb. 2012 21:55

...og bare sånn apropos...

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/02/08/frp-studenter-har-fles t-sexpartnere

Skjult ID med pseudonym eugene on. 8 feb. 2012 22:09

Frp 101? :)

Skjult ID med pseudonym eikers1 on. 8 feb. 2012 22:10

Dette er jo noe som dessverre ikke er noe spesielt innen politikken. Menn (i hovedsak) med makt, de utnytter den på det groveste. Samtidig som kvinner tiltrekkes av menn med makt.. Da oppstår slike situasjoner hvor det kommer anklager om overgrep. I noen tilfeller så har det skjedd grove overgrep, i andre tilfeller så anklager kvinnene det for selv å oppnå fordeler i og med at disse mennene med makt både har penger og posisjoner og mye å tape.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 8 feb. 2012 22:27

trur politikerne må på kurs hos katolske prester korleis ein skal oppføre seg....:p

Skjult ID med pseudonym mort on. 8 feb. 2012 22:56

@albajos

Absolutt. Men selv om noen innrømmer de har sex, så er disse også fortsatt uskyldige inntil en norsk domstol har gjort en beslutning. Men for meg er det noe som skurrer, når media og samfunnet forøvrig nærmest ikke har brydd seg om Vågå saken , men TV2 har dratt til Baltikum med skjult kamera for å filme at en røslig FRPer er utro mot kona på en privat tur.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 8 feb. 2012 22:59

vågå saken...va ikkje det ein ap politiker? media har vel fått munnbind...

Skjult ID med pseudonym neptun on. 8 feb. 2012 23:00

@mort
Nesten ikke brydd seg om Øygard? Avisene skrev jo nesten ikke om annet, jo, men, klart, det er jo ikke så interessant flere måneder etter.