Alle innlegg Sukkerforum

velger man kjæreste uavhengi av hva andre mener.?

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) to. 9 feb. 2012 22:21 Privat melding

jeg lurer på om folk faktisk avstår fra å bli sammen med noen , for man vet at andre kanskje ikke liker denne personen. så da velger man bort sin egen kjærlighet.
altså er det å ha en vakker dame eller mann som kjæreste like viktig som et statussymbol som kjærligheten og i noen tilfeller viktigere?

altså vil man ha er vakker kjæreste for å få bekreftet sitt eget utsenede?

Skjult ID med pseudonym desire to. 9 feb. 2012 22:26

Ja, på en måte da jeg har hatt kjærester fra andre kulturer og følt veldig på at det ikke har vært helt stuerent. Altså fått en del velmente kommentarer på at det ikke er noe å rope hurra for.

Så derfor styrer jeg unna bevisst. Får veldig mange tilbud og har i tidligere år også vært mer tiltrukket til den kantent...men jeg har valgt å fokusere vekk fra det. Synes det er ille når jeg tenker på det, men jeg har som sagt erfart nok til at jeg ikke vil det neste gang jeg skal forelske meg.

Skjult ID med pseudonym smilehull to. 9 feb. 2012 22:34

hvis ingen av dine venner liker henne/han og heller ikke din familie liker din utkårede.. da tenker jeg man burde revurdere om denne personen faktisk er rett for deg. For kjærlighet gjør blind. venner og familie ser ofte sider ved denne personen som du som er forelsket er blitt helt blendet for.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 9 feb. 2012 22:35

Det er meg knekkende likegyldig hva andre synes (i forhold til kjekk og pen og det der..) Virkelig! Der stoler jeg kun på meg selv. Men tilbakemeldinger om ufin eller ikke likt pga. oppførsel ville selvfølgelig betydd noe.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 9 feb. 2012 22:37 Privat melding

hva nære venner og famile mener har en viss betydning.. men de ville aldri sagt noe direkte negativt eller at de ikke liker han etc.. men heller vært litt konstruktive, og spurt om dette er virkelig noe jeg ønsket... hva bekjente og casual venner mener, bryr jeg meg ikke en døyt om..

Skjult ID med pseudonym McCloud to. 9 feb. 2012 22:38

Men de fleste velger jo ikke uavhengig.
Selv det du selv synes er kjekk, pen etc, det er holdninger og ideer man har plukket opp fra de andre...
Så uavhengighet er noe helt innbilt...

Skjult ID med pseudonym neptun to. 9 feb. 2012 22:52

Det spørs hva de begrunner det i. Hvis det er generelle betraktninger om at jeg kan få bedre enn henne, så kan de bare ta seg en bolle. Men om det faktisk er noe med substans, så kan det være verdt å høre på dem, selv om det neppe er det man vil i første omgang. Dessuten fordrer jo det at de kjenner vedkommende litt og har bakgrunn for meningene sine. Hvis ikke kan de også ta seg en bolle.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 9 feb. 2012 22:57 Privat melding

vel McCloud.. hva med at jeg er den eneste som synes han er tiltrekkende da, av hele vennegjengen...? er sjelden jeg faller for den generelt oppfattede vakre mannen..

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 9 feb. 2012 23:00

Kjempeviktig hva andre mener. Spesielt foreldrene mine. At jeg selv ikke liker dama er ikke så farlig så lenge hun liker meg og vennegjengen/familien liker henne. :P

Skjult ID med pseudonym McCloud to. 9 feb. 2012 23:05

@Powpow
Mama's gonna check out all your girl friends for you :)

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 9 feb. 2012 23:22 Privat melding

Normaltsett bryr jeg meg lita hva alle og enhver mener om en eventuell kjæreste.
Men skulle det være slik at alle min få nærmeste skulle mene dette var noe muffens med duden.OG turt si det til meg (ikke alle er komfortable med å si slikt til sine venner), hadde jeg nok begynt å se anderledes på personen, begynt å sett etter om alle nevner samme "skavanke" (alla mistenksomme øyne, niffi følelse osv osv).
Jeg velger generellt å stole mer på de som ønsker meg vel enn meg selv i rosa forelskelsesbriller for å si det sånn.. Men tviler på det hadde gjort noe forskjell om bare en sa noe...

Skjult ID med pseudonym OMG to. 9 feb. 2012 23:23

De fleste vil nok helst TRO at de gjør det ihvertfall ;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 10 feb. 2012 00:42

Har vært borti nok menn som vil heller ha meg som kategori "elsker" enn "dame" fordi jeg er ikke "pen" nok for "gjengen"... (beklager gåsetegn osv) ... Nå er jeg ferdig med det.. enten så går du for å bli kjent med meg og utseende mitt skal fan med duge for deg.. (OG JEG DRITER I HVA FOLKET DITT MENER :P )

Jeg liker meg selv... mange jenter hvertfall kjenner seg igjen.. Jekla waste å bli kjent med en halveis grei fyr som vil ha jenter til å være som porrjenter, når de definitivt ikke ser så stramme og bombastiske selv...

:p

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 10 feb. 2012 01:09

Jeg stoler såpass på min egen dømmekraft. At jeg har forstand nok til å velge en jeg har respekt for og ser opp til. Trygg nok til å stole på at han har gode hensikter. En jeg kan beundre, uavhengig om mine omgivelser deler samme syn. Men at de ser hva denne mannen gjør med meg, at han er god mot meg og på denne måten er meg verdig - da vil de også kunne forstå og derav respektere mitt valg.
Klart at det fysiske teller, men ikke bare det. Han må inneha indre kvaliteter og egenskaper som legger grunnlaget for hele "pakkeløsingen."

Jeg har opp gjennom årene hørt venninner, bekjente, kollegaer og andre, fortelle om menn de har vært i forhold med og som de har karakterisert som "psykopater." Dette har jeg aldri opplevd selv. Er selvfølgelig glad og takknemlig for at jeg tross alt har vært heldig, sånn sett.

:-)

(mann 57 år fra Oslo) fr. 10 feb. 2012 02:25 Privat melding

Tror jeg har dømmekraft nok til å velge en som er riktig for meg. Og da blir hun godtatt av omgivelsene. Men vet at omgivelsene vil reagere om jeg kommer med en som ikke bor i Norge fra før av. Og der er jeg helt enig med omgivelsene. For jeg vil være sikker på at hun vil ha meg og ikke bare ha en billett til et liv i Norge.

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 10 feb. 2012 12:39

Harald:
Det kommer vel an på -hvor- hun kommer fra, rettere sagt, om hun utseendemessig skiller seg klart ut (hudfarge) og hvilket land det er snakk om.
De færreste reagerer på om nordmenn finner seg en partner fra andre vestlige land. Det synes de bare er spennende.

Et lite ps til det forrige innlegget mitt, siste avsnitt.
Jeg synes selv det er litt problematisk at folk tyr til begreper som "psykopat," for det er en lidelse. Men skjønner at enkelte kan ha opplevd det slik. Nå har jeg også kun fått én versjon, deres. Sannheten har som kjent flere sider.

:-)

(mann 57 år fra Oslo) fr. 10 feb. 2012 13:07 Privat melding

@Enigma.
Nei, hudfarge betyr ikke noe. Men jeg tror på felles kulturbakgrunn som suksessfaktor i et forhold. Såpass at jeg vil slite mer med å date en agronomutdannet odelsjente med verv i bondepartiet enn em legedatter fra en storby i Pakistan.

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 10 feb. 2012 13:29

Harald:
Okay. Men siden du skrev lenger opp: "Men vet at omgivelsene vil reagere om jeg kommer med en som ikke bor i Norge fra før av. Og der er jeg helt enig med omgivelsene."
Jeg ser poenget ditt, og er enig med deg.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 10 feb. 2012 16:20

TS: Dette tror jeg er tilfelle. I større eller mindre grad lar folk seg påvirke av omgivelsene, enten det gjelder ditt eller datt, også i valg av partner. En annen ting er hvorvidt disse overveielsene gjøres bevisst eller ubevisst.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 10 feb. 2012 16:23

Jeg for egen del vil kanskje hevde at jeg bryr meg mindre, men når jeg innser at jeg har preferanser for utseende, så ser jeg at det ikke stemmer.

Skjult ID med pseudonym Vakrest fr. 10 feb. 2012 20:13

Jeg er den vakreste piken på sukker og føler at tema i tråden er særlig godt tilpasset meg, men med motsatt fortegn. Jeg siler systematisk bort pene gutter. Selv er jeg en soleklar tier, men er kun interessert i gutter i den nedre del av skalaen.

Det viktigste for meg er å finne en smart mann som kan gi meg ordentlig og intelligent motstand. Jeg påstår ikke at utseende er omvent proporsjonal med intelligens, trass all min erfaring tilsier at dette er tilfellet for menn mellom fem og ti på kjekkhetsskalaen. Den viktigste årsak til at jeg ser etter mindre pene menn er kanskje av en mer banal karakter.

Jeg vet at det er meget mer krevende å lykkes i samfunnet for stygge mennesker. De møter gjerne ti ganger så meget motstand enn kjekke og pene menn. Derfor er det en meget større tilfredsstillende å være del av suksess når den først åpenbarer seg. I fare for å fremstå plump og dum i øynene på gjennomsnitsnordmannen vil jeg si at det appellerer veldig å medvirke til å gjøre eventyret om skjønnheten og udyrket til virkelighet. Takk for meg.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 10 feb. 2012 20:16

@Vakrest
Pick me! Pick me!

(kvinne 32 år fra Hordaland) fr. 10 feb. 2012 20:39 Privat melding

Mine venner har aldri vert med på å bestemme hvem eg forelsker meg.
Det er faktisk heller sjelden de møter han før etter vi har "etablert" oss som ferdig med datingfa(s)en og blitt mer seriøs at venner først blir inkludert.

Mulig eg er grusomt kjedelig her.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 10 feb. 2012 22:36 Privat melding

Jeg vil ha en vakker kjæreste fordi jeg er så jævlig overfladisk, og jeg driter i hva venner og familie måtte mene.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 feb. 2012 22:41

Nei, jeg tror ikke vi velger kjæreste uavhengig av hva andre mener - selv om mange ønsket at det var sånn.

Skjult ID med pseudonym Ærlig lø. 11 feb. 2012 00:21

@Vakrest
Du er på jordet når du sier at forholdet mellom utseendet og intelligensen er omvendt proposjonalt. De pene har gjennomgående fått mest positiv respons på alt de har gjort hele livet, og har derfor sørget for å videreutvikle det, mens de stygge har latt alt forfalle fordi de har gitt opp.
Selvfølgelig er det individuelle variasjoner, og når du ikke har gjort denne observasjonen eller analysen har du enten hatt uflaks med dine forskningsobjekter, eller bommet i dine analyser.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 11 feb. 2012 00:24

På den annen side - jeg tror nok at venner og familie ville vært veldig fornøyd bare jeg fikk meg kjæreste, jeg, om det så var Lizzie Borden!

Skjult ID med pseudonym Vakrest lø. 11 feb. 2012 10:33

Jeg er visst helt på jordet blitt. Det er en replikkforfatter som tror at data fra observasjon påvirkes av forsøk på å rasjonalisere data til å inneholde noe annet enn hva de faktisk gjør. Så snur han hundre og åtti grader. Nå er jeg ikke lenger på jordet. Forklaringen kan nemlig ligge i at utvalget ikke er representativt, fortsetter han. Jeg ville blitt svimmel av slik vingling, jeg, så svimmel at jeg iallefall ikke hadde klart å føre musepekeren bort til send-knappen.

Jeg kan også rasjonalisere mine data. Bare se her. Kjekke menn som befinner seg mellom 5 og opp til og med 10 på skalaen har en synkende intelligens med stigende kjekkhet. Dette kan forklares med at kjekke menn i takt med sin kjekkhet har møtt stadig mindre motstand i livet slik at de i mindre grad har hatt behov for å slite og arbeide for å komme seg frem. Å bli akseptert av omgivelsene. De kjekkeste menn har derfor i betydelig mindre grad plassert hjernen i den modus som kan påvirke intelligensen i positiv retning. Vi snakker ikke om trivialiteter som å bli oppmuntret til å pugge tyske sterke verb, men å utøke hjernens evne til å tenke fornuftig. Det er hva intelligens dreier seg om. Så du det? Jeg har ikke det minste problem med å gi mine data en forklaring, men vent jeg har mer. Dette dreier seg tross alt om sukker og sukkermenn i særdeleshet.

Siste uke har jeg kommunisert med 100 av dem i tilstrekkelig mange meldinger til å kunne si noe tilstrekkelig presist om deres intelligens. Tendensen er nøyaktig den samme som mine erfaringer fra livet forøvrig. Dess kjekkere menn, dess mer uintelligente er de. Jeg har ikke funnet et eneste unntak så langt. For menn jeg vurderer til kjekkhet under fem på skalaen spriker det i alle retninger. Dette er også data jeg lett kan forklare. I gruppen mindre kjekke menn har vi alle de som har møtt større motstand i livet, men ikke alle benytter den til noe konstruktivt ved å forsøke å utmerke seg i andre ting enn kjekkhet. Mange gir også opp.

Hvis noen kan finne en intelligent mann som på kjekkhetsskalaen er å betrakte som en nier eller høyere vil jeg gjerne høre om det. Hvis en slik eksisterer lover jeg fra neste publikasjon å ta med en reservasjon om at det faktisk er funnet et unntak og at vi derfor har behov for å nyansere forklaringen til våre data.

(kvinne 33 år fra Hordaland) lø. 11 feb. 2012 10:39 Privat melding

Utseendemessig bryr eg meg fint lite om hva andre syns om kjæresten min! Men eg må jo syns han er flott i mine øyne! :)
Men hva angår atferd og identitet, så ville eg hørt på familie og venner. Kjærlighet gjør blind, og man ser ofte ikke selv de negative sidene når man er stormforelsket! en person som ikke eier empati blir uattraktiv i mine øyne, uansett om han stod først i køen når Gud delte ut utseende!

(mann 33 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 11:26 Privat melding

@Vakrest

Bare å ta en tur innom ifi eller Simula og sjekke opp masterstudenter, de fleste er smarte og mange er kjekke. Du finner sikkert en som er 9+.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 11 feb. 2012 11:28 Privat melding

Stephen Hawking er da en klar 10´er!

Skjult ID med pseudonym Vakrest sø. 12 feb. 2012 01:01

"Syterne er i sin fulle rett til å klage"

Sukkers klientell består i all hovedsak av urealistiske krav, urealistiske ambisjoner og manglende evne til å forestille seg hvordan en personlighet er fra å lese en profil og se på noen bilder, subsidiært manglende evne til å redusere vektlegging av bildeskjønnhet, ortografi, grammatikk og tegnsetting.

Dette er min absolutte konklusjon etter seks dagers erfaring på sukker hvor jeg har mottatt ca. 1100 meldinger fra 650 ulike medlemmer og hatt ca. 1300 unike besøk på min profil.

Jeg har vanskelig for å se en løsning på dette problem uten at medlemmene generelt meget oftere tar i bruk telefonen for å kompensere for manglende evne til å benytte Internett som medium, på en fornuftig måte som verktøy for sjekking. Vi vil sannsynligvis få veldig mange flere par om telefon tas i bruk så ofte som mulig for å avgjøre hvorvidt en passer sammen. Kan sukker legge føringer på dette ved å opprette et eget felt hvor mobilnummer tillegges profilen?

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 12 feb. 2012 01:11 Privat melding

Jeg blir nok ikke sjokkert at min fremtidige dame vil tenke over hva andre vil tenke når hun blir sammen med meg. Så håper jeg at jeg bare finner ei som ikke bryr seg så veldig mye om hve de andre tenker...

Skjult ID med pseudonym Noka$ sø. 12 feb. 2012 19:52

Jeg gjorde det slutt med kjæresten min fordi jeg ble mobbet for at jeg var sammen med henne..Da var jeg 19 år,og jeg har vært singel siden da...nå er jeg 33...Faen i helvette hvor jeg har angret på det.Hun hadde passet meg bra.