Alle innlegg Sukkerforum

"Ordentig MANN"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Robertsen lø. 11 feb. 2012 10:17

Jeg er en ny bruker, og dette er kanskje diskutert før, men er det bare jeg som irriterer meg litt over
jenter som søker "handy menn", "Mann med stor M", "mannemann!", "menn som kan skifte et dekk og skru sammen en IKEA hylle" osv?

Hvis jeg søkte etter en en dame som var "god på kjøkkenet" eller "flink med barn" hadde jeg sannsyligvis
mottatt drøssevis(eller ingen) meldinger fra sinte damer. Hvorfor vil jenter ha likestilling, men samtidig ha en "handy" mann?! ;-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 11 feb. 2012 10:20

Fordi jenter er egoistiske og bare liker å få ting. ;)

Skjult ID lø. 11 feb. 2012 10:22

Tøys!

I annen hver profil står det at hun må like å pynte seg med høye hæler i blant... er det bedre?

Han skal fikse ting - hun skal ta seg ut for ham. Rett inn i det gamle mønsteret.

Skjult ID med pseudonym jente lø. 11 feb. 2012 10:24

Hvorfor irritererer det deg? Fordi du ikke kan de tingene? eller fordi du mener hun også bør kunne det? HVA er problemet?

Skjult ID med pseudonym Khione lø. 11 feb. 2012 10:26

Si det...?

Selv har eg ikke skrevet noe om en "mannemann" i profilen min. Ja, jeg vil ha en barsk mann som KAN skifte dekk, skru sammen møbler osv. Men det er ikke sagt at han SKAL gjøre det hver gang. Eg er da ikke født bak en låvedør, så eg klarer ting selv! I likhet med at eg KAN lage mat, men det er ikke dermed sagt at eg SKAL stå på kjøkkenet hver dag!
For meg handler det om fellesskapet og at begge bidrar! :)

Skjult ID med pseudonym mjau lø. 11 feb. 2012 10:47

Hvis du ikke liker de profilene som ber om dette - så gå videre til en annen!

Men jeg tipper at de som ønsker seg denne type menn har hatt erfaring med det motsatte og nå ønsker å finne en som faktisk kan å fikse litt småtteri i heimen. Mange av oss jenter som kan, men ikke nødvendigvis vil, være fikseren i hjemmet hver gang..
Tips vil kanskje være å formulere dette litt annerledes. ;-)

(Og vi vil ha likeverd, ikke nødvendigvis gjøre alt likt).

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 11 feb. 2012 10:52

Når folk har vært kjærester ei stund, må de ta fatt på neste fellesprosjekt. Det er enten å lage unger eller dra på reiser og ferie, eller å pusse opp! Pussseee ooopppp!!! Og da er det viktig å vite hvilken veg spikeren skal vende!!

(mann 42 år fra Telemark) lø. 11 feb. 2012 10:54 Privat melding

Jeg skjønner frustrasjonen din TS og jeg er delvis enig, men jeg er alikevel glad vi lever i en tid der maskulinitet fremdeles etterspørs av det motsatte kjønn:=)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 11 feb. 2012 11:05

(pseud), 11 feb 10:22 har sagt det.

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 11:12 Privat melding

TS, jeg synes du skal skrive det du søker etter i profilteksten din og ikke pynte på den fordi du vil tekkes andre. Gi damene en sjangs, kan hende de fleste er stolte over at de er gode på kjøkkenet og flinke med barn. Det er jeg iallefall. Selv om jeg har de evnene, betyr det ikke at jeg ikke har flere evner. Som singel har måtte jeg ordne med bilen min selv, skru sammen de Ikeamøblene jeg kjøper, bygge den 60kvm stor verandaen jeg ønsket meg selv, grave med minigraver for å få de hullene i jorda jeg måtte ha.......pluss uendelig mye annet. Og ja, jeg ønsker meg en som gidder å få den digre ræva si ut av sofaen.

Skjult ID med pseudonym Puslespill lø. 11 feb. 2012 11:12

@TS

På sukker er det på mange måter det tradisjonelle kjønnsrollemønsteret som gjelder, akkurat som IRL.

Jenter vil ha likestilling når det gjelder muligheter i arbeidslivet og arbeidsfordeling i hjemmet. Det er greit.

Jenter vil også bli behandlet som de skjønne vesner de er. Det er også greit. Jeg får et kick av å åpne dører for jenta, skifte dekk (selv om hun er i stand til å fikse det selv, men vet at hun setter pris på at jeg gjør det). Jeg skrur IKEA, vasker klær og lager en gourmet-middag. Jeg setter pris på å gjøre det for henne.

Samtidig, når det står "Mann med stor M" i profilen blar jeg videre. Det er et stort turn-off. Kanskje fordi jeg er litt barnslig, egentlig. Gutt med stor G.

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 11 feb. 2012 11:15

Ingen sint dame her, er like flink på kjøkkenet som med barn :-)

Er ikke opptatt med om du er handy heller

Skjult ID med pseudonym eugene lø. 11 feb. 2012 11:16

Det er nok lengden som er viktigst.
Selv de som verken kan skru sammen Ikea eller skifte dekk kan slippe unna med det pga lengden.
Lighterstørrelser bør gå og få en transplantasjon.

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 11 feb. 2012 11:20

Tj
Jeg har merket meg at du ofte opererer etter prinsipper som sier at den som skriker høyest, har rett. Det gjør ikke jeg. Jeg ville bare understreke det faktum som var nevnt 10:22. Det forsvinner ikke om du benekter det, og det er heller ikke slik at du det ikke finnes siden du ikke kan se det. Jeg har heller ikke tilgang til å se hvor mange av kvinners profiler som skriver om mannemenn, men jeg tviler ikke på at det er der - og at det kan støte. Problemet kommer når man skal sette disse to opp mot hverandre. Hva er verst? Er kvinnen den slemmeste og mest tankeløse? Er mannen? Hvem gjør den største uretten, og hvem lider mest under dette? Du får ikke til å måle dette, så jeg mener det er på sin plass å innse at det finnes potensialer for forbedringer hos begge kjønn - som alltid. Det er ikke et grunnlag for kjønnskamp og -hets i alt.

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 11 feb. 2012 11:47

Hehe, vel beklager tj, det var ikke det som var hovedbudskapet i innlegget mitt.

Og det stemmer fint det, at det er en god stund siden jeg har bitt meg merke i deg, så den oppfattelsen jeg sitter med er nok basert på et lengre tidsrom.

Men det var ikke noe jeg hadde spesielt store intensjoner om å lage en sak av - så beklager igjen.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 11 feb. 2012 11:57

Konkluderer med at jeg sliter som aldri har skiftet hjul på en bil...

(mann 38 år fra Østfold) lø. 11 feb. 2012 11:58 Privat melding

Jeg irriterer meg heldigvis ikke over hvilke preferanser andre mennesker har.

Skjult ID med pseudonym Robertsen lø. 11 feb. 2012 12:02

Jeg betviler ikke at enkelte menn vil ha jenter "i høye hæler", men jeg nekter å tro at mange menn skriver i profilen sin at de vil ha en kjæreste som er god på kjøkkenet eller flink til å passe barn. Det kjønnsrollemønsteret er rett og slett ikke akseptert, og godt er det!
Men jeg synes det er like ille at jenter fremdeles kan skrive at de vil ha en "handy" mann uten at noen reagerer jeg?! Vi snakker faktisk nesten hver tredje-fjerde profil her inne. Hva er egentlig forskjellen? Mulig at noen kamuflerer dette med å si det kun er en måte å formulere seg på, og at det bare betyr at de vil ha en mann som er litt nevenyttig, men jeg ser fremdeles ikke forskjellen.
Jeg tror på likeverd jeg, og at det i et forhold er to som uansett drar lasset. Jeg er faktisk dritgod på å lage mat, skru en hylle og jeg har skifta bleier på 2 yngre søsken siden jeg var 8. Men skal jeg pusse opp badet kontakter jeg fagfolk ;-)

Skjult ID med pseudonym The One lø. 11 feb. 2012 12:22

What? Jeg skjønner problemstillingen din TS. Du syns det er urimelig at kvinner kan søke etter litt gamle kjønnsrollemønstre mens hvis en mann gjør det skriker femenistene høyt. Men er det ikke menn som liker litt det gamle kjønnsrollemønsteret og ikke tør å søke etter det, eller skrivet at de søker det, som er feige da?

Gi beng i alle andres synspunkter. Stå for det du søker, det gjør nemlig de damene som søker handy ManneMenn :-)

@(Skjult ID ) - lør 11 feb 10:22 og Paraply

Analogien deres om menn som søker damer som liker å pynte seg blir feil for meg, den er kjønnsnøytral. Det finne drøssevis av damer her som søker menn som liker/kan kle seg også :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 11 feb. 2012 12:30 Privat melding

Jeg har egenhendig åpna luftfilteret på soveromsradiatoren idag, så nå forventer jeg faktisk knals på peggen i løpet av helga.

Skjult ID med pseudonym cruella76 lø. 11 feb. 2012 12:55

jeg har ikke skrevet det, men sannheten er jo at jeg trenger det, uten tvil!

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 11 feb. 2012 12:56

Okei, The One. Jeg har stadig mitt eget syn på akkurat det, men det kan være så.

Jeg tviler forresten heller ikke på at mange menn har et "Du må være flink til å lage mat"-punkt i profilen sin, men jeg surfer svært lite på profiler, og kan ikke egentlig si noe om det. Gitt dine premisser kan jeg heller peke på noe annet. Det jeg faktisk har bitt meg merke i, er at flere skriver noe om at "Du må like å bake kake". Det dreier seg alltid om kake da, og ikke baking generelt. Hva skal det bety?

Men, for ikke bare å kverulere, til ts' spørsmål: Hvorfor vil jenter ha likestilling, men samtidig ha en "handy" mann?! ;-)

Jeg er veldig usikker. Jeg er opptatt av likestilling, og jobber med og tenker på det daglig. Jeg har likevel litt "grovere" fokus på likestilling, hvor jeg ser på felt hvor de store forskjellene ligger - om det måtte være relatert til kjønn, nasjonaliteter, bakgrunn, status, funksjonsevne.

Jeg skriver selv ingenting i min profil om "handy menn", "Mann med stor M", "mannemann!", "menn som kan skifte et dekk og skru sammen en IKEA hylle", og det ville heller ikke falt meg inn å date en type som _først og fremst_ definerer seg i kraft av slike egenskaper.

Men - Det betyr ikke at jeg ikke ønsker å treffe en mann som er litt praktisk orientert. Og kall det gjerne hva du vil ;) Ikke på den måten at alt skal gjøres selv, men at han evner å finne kunnskap om hvordan å gjøre ting, og at det ikke vil være helt utenkelig å prøve å gjennomføre det selv.

Altså - selv sliper jeg gjerne gulv, tapetserer, maler, legger fliser, lister osv - men når dekkene på bilen skal skiftes, da leverer jeg bilen inn. Mest fordi at det er kaldt ute på den tiden slikt skal gjøres, ikke fordi jeg ikke ville klart det. Jeg ville irritert meg grønn om jeg skulle hatt en mann i hus som ikke skjønner hva som er opp og ned på en malekost.. :)

Synes ellers du TS, har et fint bilde på hvordan ting burde være.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 11 feb. 2012 12:59

*Sukker og føler seg som et objekt*
Selv har jeg tonet ned alt det der i profilen.
Ønsker ikke å date damer som egentlig bare leter etter en billig håndverker til neste oppussing. ;p

Skjult ID med pseudonym smilehull lø. 11 feb. 2012 13:07

Handyman, Det har egentlig aldri vært noe viktig for min del. Jeg liker "sinnasnekkeren" sin arbeidsmodell jeg, teamwork. Da går ting sikkert arbeidet raskere også. Og alle blir fornøyd :) Vi damer har jo godt av å lære litt "mannearbeid". Jeg syntes det blir feil å forvente at partneren skal kunne, f.eks skru på bil, om man selv har null peil.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 11 feb. 2012 13:10

Vel, jeg liker ikke ordet likestilling. Jeg tror nemlig det er umulig å oppnå (eller vet egentlig). Kvinner kan føde barn, det kan ikke menn. Sånn er det bare!. Likeverd er et mer korrekt begrep for meg. Man skal prisette forskjellene og verdsette dem likt. Kvinner er mer omsorgsfulle en menn (generellt sett) og det har ikke vi menn vært flinke nok til å sette pris på kanskje.

Videre må vi innse at vi er gode på forskjellig ting. En kvinnelig sjef for et motemagasin vil jeg tro er bedre plassert en enn kvinnelig sjef på et mekanisk verksted. Altså det handler ikke om hvem som har hvilke stillinger i samfunnet, men at vi er der vi er gode eller har lyst til å være gode :-)

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 11 feb. 2012 13:14

Her er årsaken:

http://www.dinside.no/284194/europatoppen-i-oppussing

50 milliarder ut av vinduet? :-)
http://www.forinn.no/post/2011/09/07/Vitenskapsaret-Konferanse-om-oppussing -klima-og-miljc3b8.aspx

...og her er resultatet:
http://www.ssb.no/avfbygganl/

nok et resultat:
http://www.kk.no/807875/dette-odelegger-parforholdet

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 11 feb. 2012 13:15

Nei, nei, nei, nei, The One.

Nå griner jeg inni meg. Her er det bare så altfor mange elementer jeg er uenig i. Dessverre er jeg nødt til å starte dagen, og må la diskusjonen ligge. Du får heller ha en fin dag.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 11 feb. 2012 13:27

Setninger som denne blir jeg imponert over; vet ikke hva jeg leter etter, men jeg søker en venninne for å finne på hyggelige ting med. Fritt oversatt; samma hvem det er, bare jeg får et hull å putte den i.

Det er mye som kan settes på spissen og at man så generaliserer ut fra det. Hvis ei dame søker etter en handyman, så er hun iallefall ærlig om det. Hvis en mann ikke finner seg komfertabel med det, så ja da er ikke den dama noe for ham...so what

En litt kynisk påstand fra meg er at menn som ikke vil eller orker å gå inn i et forhold der praktisk jobbing ser ut til å bli et av temaene, så er denne mannen brukt opp av sin eks, og drar med seg det forholdet videre. Hva med blanke ark med fargestifter til...så kan vi lage noe vakkert sammen. Så er det dem som ikke har praktisk sans, men ti tommeltotter. Kan være handy for det, bare å finne de områdene i en arbeidsprosess som en kan delta i. Og så er det dem som bare vil bli oppvartet uten å delta i noe som helst. Det er vel dem man ønsker å sile ut ved å sette opp kriterier som handyman, mann med stor M........mannemann begrepet legger jeg en noe helt annen betydning til, som ikke har med heterofile menn å gjøre

Jeg tror at alle, iberegnet meg selv, må senke skuldrene og ikke analysere ihjel profiltekst. Spør heller vedkommende som har skrevet noe du ikke liker i profilen sin om hva som menes. Ikke ta det for gitt at det er ment på den måten du selv tolker det. Og en ting til slutt...husk at det er mange pleasere som skriver hva som helst for å innynde seg og virke som et skikkelig varp. Er det bedre til syvende og sist?

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 11 feb. 2012 13:34

Njah...tror det funker bedre slik jeg skriver det på min profil:

"Jeg søker IKKE en mann med stor eller liten M.
Det er mye som skal til for at du er mer handy enn meg. Så er det sagt."

*Funker som faen! Ja til likestilling! Jeg gjør alt selv! ;-)*

(mann 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 13:40 Privat melding

Nå er det mulig jeg tolker intensjonen til TS her litt annerledes. Mulig han ikke er noen handyman, og irriterer seg over at alle vil ha det. Men jeg så det litt mer som en debatt om hvorfor det er mer akseptert at kvinner søker etter disse "typene" i profilene sine, mens det blir mer rabalder om en mann skriver i sin profil at han søker kvinner utfra ett tradisjonelt kjønnsrollemønster.

Jeg har ikke vært inne på mange gutteprofiler her på Sukker. Men jeg har vært såpass mange år på nett, og hatt profiler på forskjellige nettsteder, hvor jeg også har vært innom mange gutteprofiler for å se hvordan de bygger opp profilene sine, og kanskje få tips til hvordan jeg kan forbedre min egen. Og der vil jeg gi TS min støtte. Det er veldig sjelden jeg har sett menn søke etter kvinner som er flinke til å holde hus og heim i orden, gode på bleieskift osv, mens det ikke er uvanlig at jenter søker etter disse handymennene, de med stor M osv. Ett annet punkt man også kan føre opp er økonomi. Det er også sjelden jeg har sett stått som ett "krav" hos menn at damer må ha orden i sakene sine.

Hvorfor det er slik? Jeg tror rett og slett at jenter slipper unna med det, for det er nok ikke så mange som TS som irriterer seg over at det er slik. De fleste menn tror jeg ønsker å se på seg selv som handy og en mann med stor M og alt det der. Mens jeg tror gutter som hadde ført opp slike punkter i sin profil hadde skutt seg selv i foten. Jeg tror mange jenter hadde irritert seg over at mann så tydelig ga uttrykk for ett tradisjonelt kjønnsrollemønster i disse likestillingstider, at han ikke ville scoret særlig høyt på å det med i profilen sin. Spesielt med tanke på at kvinner i mye større grad enn menn kan "velge og vrake" på nett, og dermed lettere kan utelukke menn med slike holdninger.

Selv så er jeg glad det er forskjell på kvinner og menn, og mener at likestillingsdebatten på noen områder har sporet litt av. For meg handler likestilling om at vi skal ha lik lønn for likt arbeid, vi skal ha like muligheter til å gjøre karrierevalg osv. Selvsagt så skal jeg også bidra med mitt i hjemmet, både med husvask og klesvask og matlaging som tradisjonelt har vært kvinnens domene. Men der tror jeg de fleste finner sin løsning som passer for begge parter.. Enkelte har det veldig tradisjonelt hvor hun fikser heimen, mens han klipper plen, måker snø og skifter dekk og de tingene der. Mens andre igjen deler på alt.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 11 feb. 2012 13:41

Tingeling...hehehe....superbra:)

Skjult ID med pseudonym Elregn lø. 11 feb. 2012 13:48

Skjønner godt at kvinner skriver at de vil ha en handyman jeg.

Virker på meg som den maskuline generasjonen holder på å dø ut.

En del gutter i dag bruker jo mer sminke enn mange jenter de omgås.

Dessuten må det være lov å ønske seg hva man vil hos partneren .
Det er jo bare et ønske..

Husker en tid da menn var menn. :D

Skjult ID med pseudonym Sukk lø. 11 feb. 2012 14:14

Ganske trist at ekornet bor så langt unna. Du virker som ei knakandes flott kvinne :-)

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 11 feb. 2012 14:15 Privat melding

Ikke noe å irritere seg over bare å klikke videre..

Klarer fint å skru sammen møbler selv .
Det finnes mangen steder der de skifter dekk for deg.
Har stortsett vært mere handy enn de jeg har vært sammen med.
Kan lage mat og er flink med barn (har barn og er trener i barne idrett).

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 11 feb. 2012 14:20

@Sukk lør 11 feb 14:14
Ekornet kan fly... ;p

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 11 feb. 2012 14:24 Privat melding

Jeg vil gjerne ha en handymann. Selv at jeg godt barnetekke (og formell utdanning ift barn), og klarer meg på kjøkkenet. I tillegg klarer jeg å fikse en god del praktiske ting, og ønsker ikke noen som er mindre kompetente enn meg. Ser ingen problem med at folk søker etter en partner hvor man kan utfylle hverandre. Dessuten er det en ærlig sak at man ikke tenner på den eller den typen.

Skjult ID med pseudonym flygeekorn lø. 11 feb. 2012 14:32

Jeg syntes det er bra at folk skriver hva de ønsker, så kan man luke folk ut på den måten også .

Skjult ID med pseudonym Kølle lø. 11 feb. 2012 15:08

Dikkedikk, esse....

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 11 feb. 2012 16:14 Privat melding

Jeg har vært singel i tilsammen såpass mange år at jeg har vært nødt til å skifte dekk på bilen selv. Og skru sammen alt av møblement jeg har kjøpt, både Ikea og andre hyller og skap.
Min bror drar jo selv på verksted for å skifte sine egne dekk, så blir liksom for dumt å spørre han om å skifte mine.
Forsåvidt så skiftet jeg dekkene min alene i mitt siste forhold også. Han tilbød seg å ta dem, men jeg takket nei.
Neste gang må jeg nok bite i det sure eplet og reise til et verksted fordi disse hersens boltene begynner å ruste så fast at jeg ikke får dem opp lenger. Slet til og fra en hel dag sist jeg skulle skifte, så jeg må innse at jeg rett og slett ikke har fysikk til å klare den oppgaven lenger :/ Hvertfall ikke på den gamle kjerra jeg har :P

Bryr meg lite om mannen jeg finner er av den "feminine" sorten eller den "mannlige" sorten. Og om han liker å lage mat eller ikke, bære ved eller ikke, skifte dekk eller ikke, osv betyr null og niks så lenge han faktisk bidrar med noe, og at ingen av oss må gjøre alle jobber som tross alt må gjøres i en husholdning.
Og er det oppgaver ingen av oss liker noe videre, så kan vi jo gjøre det sammen :) Da blir det jo iallefall dobbelt så hyggelig til tross for at det i utgangspunktet er møkk kjedelig :P

Det eneste jeg faktisk "krever" sånn i utgangspunktet (seff med unntak dersom omstendighetene tilsier det) er at fyren må rydde opp sitt eget "rot". Som feks at han klarer å putte skittentøyet sitt i skittentøysdunken etter en dusj, og ikke bare slenge dem på gulvet. Og dersom han mister halve syltetøyglasset på gulvet så tar han seff og tørker/vasker det opp der og da, og ikke lar det ligge så den som kommer etter han på kjøkkenet må vaske etter han, osv.... :P

Skjult ID med pseudonym The One lø. 11 feb. 2012 16:31

@Skjult ID med pseudonym Paraply) - lør 11 feb 13:15

"Nei, nei, nei, nei, The One."

Jo,jo,jo,jo Paraply. du vet jeg har rett selv om det er vanskelig å svelge ;-)

Si ifra hvis du gråter for mye så skal jeg finne frem omsorgsgenet mitt og trøste deg litt ;-))

Ha en finfin dag selv.

Jeg tror egentlig de aller fleste liker at det er litt forskjell på menn og kvinner ellers hadde verden blitt
kjedelig :-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 11 feb. 2012 16:48

Lurer egentlig litt på hvorfor det å kunne skru sanmen noe eller skifte dekk gjør en mann til mann med stor M. Er det alt som skal til liksom, er virkelig det alt som kreves av en mann?? Noe sier meg at den definisjonen er alt for enkel. Da tror jeg mange menn her er mannemenn altså.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 11 feb. 2012 17:31

@TS,

Prøv å lese litt mellom linjene. Det kan nok være litt ulikt hva som menes, hvis du lurer så spør da vel.
Selv er jeg ikke håndverker, jeg er for likestilling, jeg er relativt liten og tynn, jeg tar gjerne oppvasken og elsker å ta meg av barn. Likevel ønsker jeg damer som vil ha Mann med stor M.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 19:21 Privat melding

@Minney
Ett lite tips.. Kjøp deg en liten tube med kobberpasta. Smør så litt av det på gjengene når du skifter dekk, så blir det lettere å få de av igjen neste gang. Du slipper da at de ruster fast som du sier ;) Dette får du både på Biltema og Clas Ohlsson og koster ikke mange kronene.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 11 feb. 2012 19:38

eg er handymann så eg har lov å sjå etter ei som er bra på kjøkkenet og i senga...:p

(mann 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 19:47 Privat melding

Dersom dama mener at jeg ikke vet hvilken vei spikeren skal slås inn, så må hun gjerne holde den for meg, mens jeg tar hammeren og slår ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 19:50 Privat melding

Eikers1...Hva om hjulboltene går av, men hjulet sitter like forbanna godt. Må bruke slegge for å få det løst. Noen tips for å slippe vold mot bilen?

(mann 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 20:05 Privat melding

er-du-der..

Du kan bruke det samme der igrunn. Smør ett tynt lag med kobberpasta mellom felgen og den flaten som felgen ligger an mot. Det er bl.a. varmgang som fører til at metallet setter seg, i tillegg til skitt og møkk. Men en ren flate, og litt kobberpasta så skal det normalt sett gå bra. Men det hender det sitter godt og da er det bare å ta slegga fatt.

Du kan evt se på det som terapi, få ut litt innestengt aggresjon mot en gjenstand som tåler en støyt. Så får du heller vaske og polere bilen etterpå, slik at den føler at det er kjærlighet mellom dere allikevel. ;)

Skjult ID med pseudonym john doe lø. 11 feb. 2012 20:07

er-du-der
slå et slag(hard) på dekket,ikke felgen!!! da bør det løsne ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 20:50 Privat melding

Takk til både Eikers1 og john doe.
Den gamle A6 min trenger litt stell og kjærlighet. Om ikke lenge må han inn og skifte reima stakkars. Han skranter også litt i det elektriske, men er noenlunde klar og oppegående enda. Hadde det ikke vært for at han er så god og kjøre, skulle jeg ha bytten ham ut med en yngre og friskere. Foretrekker eldre kvalitet foran yngre sjarm.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 11 feb. 2012 20:54 Privat melding

Jøss, opplevde vi aldrende herrer akkurat et symbolsk kompliment her? Det får'n si...

(mann 46 år fra Akershus) lø. 11 feb. 2012 20:59 Privat melding

Jeg måtte gå to runder her får jeg klarte å kommentere den HerrFekt. Ble helt satt ut

(mann 51 år fra Oslo) lø. 11 feb. 2012 21:09 Privat melding

Dette er egentlig en ganske gøyal tråd. Feminismen har definert opp kvinneroller, og kvinner definerer lett seg selv som Ekte Kvinnfolk og Kvinne med stor K.

Vi mannfolk er overhodet ikke kommet så langt, vi virrer rundt og sliter med å finne vår rolle. Mannsrolleutvalget skulle liksom ha noe å fare med, men etter hva jeg har fått med meg så endte det opp som en sutreklubb.

Så når en kvinne etterlyser Mannfolk med stor M, titter vi engstelig ned mot skrittet....

...og reagerer som småunger, hehe....

(kvinne 37 år fra Hedmark) lø. 11 feb. 2012 21:17 Privat melding

Jeg skifter dekk, klipper plenen, setter sammen Ikea flatpakker, og kan til og med tenne bål (!). Er ikke AVHENGIG av en handyman, men kjekt med en som kan bidra i hverdagen.
Mann med stor M er for meg en mann som er seg selv, liker meg for den jeg er, en jeg kan ha det godt med. Det er min mannemann ;) Så hvor er du???

Skjult ID med pseudonym søker sø. 12 feb. 2012 03:49

@chef
Det er derfor det kan være greit å prøve å finne ut hva hun mener. Hvis hun mener M som i Monster så ville nok jeg vært en skuffelse. Jeg er interessert i de som mener M som i Mentalt.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 12 feb. 2012 19:57

Ønaker meg faktisk en som er litt handy... Er ikke for likestilling på alle områder for jeg liker faktisk IKKE å bytte dekk..hadde sikkert fått det til, men... Lager gjerne kaker til han i mellomtiden.eller vasker klærne hans.. Trenger ikke likestilling, jeg ! For jeg er ikke så opptatt av at jeg skal kunne alt. Forventer heller ikke at en mann har interesse av å strikke sokkene sine selv... men jeg kan gjøre det....Vi er forskjellige og har forskjellige ønsker.. Jeg kan lakke neglene, gå i høye heler, men kan også grave i jord og få møkk under neglene...fint for meg, det ;)

Skjult ID med pseudonym Missdeli sø. 12 feb. 2012 20:05

Må jo forlange såpass at mannwn er handy og kan fikse ting i heimen, hva skal vi ellers bruke han til? haha menn er husfyll når alt kommer til alt hehehe

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 12 feb. 2012 20:09

Jeg får inntrykk av at handy = dekkskifting. Er det virkelig så enkelt?

*Må lære meg å skifte dekk*

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 12 feb. 2012 20:40

haha neptun...snekre litt og.... moahahah....

Skjult ID med pseudonym john doe sø. 12 feb. 2012 20:43

og skru sammen ikea møbler.....

(mann 46 år fra Akershus) sø. 12 feb. 2012 20:50 Privat melding

Så var det hun stakkars Mandy,
som ønsket seg en som var Handy..
Men dyslektisk som hun var,
så gikk det ikke så bra.
Hun fant seg en som var dandy..

Skjult ID med pseudonym søker sø. 12 feb. 2012 21:39

Skifte dekk, IKEA og slå inn en spiker? Jeg er visst handyman likevel da?
Seriøst, hvis du ikke kan drive en gård eller bygge et hus alene så er det vel litt bråkjekt å kalle seg handyman?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 12 feb. 2012 21:44 Privat melding

Ser på meg selv som litt handy i allefall.. For noen år siden når jeg skulle selge første leiligheten min, så pusset jeg opp badet og la både nytt belegg og tapet, skiftet hele røropplegget, bytta ut en stråleovn med stikkontakt og skjult ledningsnett (hysj hysj :P ) og monterte ny baderomsinnredning og dusjkabinett.. ;) Så joda, jeg skal nok klare å fikse det meste i heimen :)