Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Organ to. 10 april 2008 23:45

Det er en ting jeg har lurt litt på: Om en mann sier at han har besøkt en prostituert, eller for den del jevnlig frekventerer en bordell, vil det medføre at han automatisk blir en uaktuell partner?

(Syns det var på tide å lage et innlegg som omhandler noe positivt.)

Skjult ID to. 10 april 2008 23:51

er dette positivt?

Skjult ID med pseudonym supermario to. 10 april 2008 23:51

nei, da har jo god trening...

Skjult ID med pseudonym sportylady to. 10 april 2008 23:51

Svaret er NEI...for da er du i hvertfall ikke ute av trening;-)....på en måte:-)

Skjult ID med pseudonym sportylady to. 10 april 2008 23:52

*ler* mario...enig vi:-)

Skjult ID med pseudonym manue to. 10 april 2008 23:53

Uaktuellt!

Skjult ID to. 10 april 2008 23:53

du er uaktuell som partner!!!

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 10 april 2008 23:54

svaret er ja...for da er du feil kjønn

Skjult ID med pseudonym sportylady to. 10 april 2008 23:55

Nu vel..finnes der ikke menn der driver med sånt???

Skjult ID med pseudonym Morpheon fr. 11 april 2008 00:01

Han bør nok vaske tissen sin med grønnsåpe...

Skjult ID med pseudonym femme fr. 11 april 2008 00:01

Uaktuell.
I mine øyne ego og med for lite empati da han tydeligvis er i stand til å utnytte og ignorere andres svake situasjon for å tilfredsstille seg selv. Vet om mange menn som stiller såpass krav til seg selv at de aldri ville gjort det, og noe mindre ville jeg ikke kunent leve med.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 11 april 2008 00:04

I utgangspunktet uaktuelle... Men er stor forskjell på å ha betalt for en tjeneste en gang (kanskje for mange år siden) og frekventere en bordell... Og det er mange former for prostitusjon.. Tror ikke de blir så mye bedre elskere av det, gitt... Er vel lite intstruering og opplæring i de sekvensene der...

Skjult ID med pseudonym sportylady fr. 11 april 2008 00:06

Hey!...han tuller bare...eller??::*usikkert flakkende blikk*

Skjult ID med pseudonym OoO fr. 11 april 2008 00:08

Frekventere og frekventere..... er jo bare vaktmester...... Skrur litt å sånn.........

Skjult ID med pseudonym lilli<3 fr. 11 april 2008 00:09

Blir i lengden likt de som blir hekta på porno. De trenger sensibilitets behandling for å kunne nyte IRL.

Skjult ID med pseudonym nin fr. 11 april 2008 00:43

heeeelt uaktuell...trenger ikke utdyping...

Skjult ID med pseudonym Advokaten fr. 11 april 2008 00:55

@Lilleulv: hvilke kurs anbefaler du for å bli en god elsker??

Skjult ID med pseudonym supermario fr. 11 april 2008 01:03

Ladiesman for dummies! V1.2

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 11 april 2008 01:13

femme: Godt poeng.

Til orientering har jeg ikke benyttet meg av betalt sex, selv. Grunnen til at jeg spør er fordi det er et tema som har godt av å luftes litt. Siden det finnes en del som lever av å selge kroppen sin må det bety at en del menn, ( og noen damer ), er kjøpere. Siden det er over 100 000 brukere her inne vil jeg tro at det finnes et par horekunder blant Sukker`s medlemmer.

Noen aksepterer for eksempel ikke utroskap. På en måte er det verre om en potensiell partner innrømmer utroskap enn om vedkommende har kjøpt sex. En person som er utro signaliserer at han/hun ikke er til å stole på, en som har kjøpt sex fremviser frynsete moral.

Grunnen til at denne tråden er positiv er at jeg ønsker konstruktive innspill og ærlige meninger, det er alltid et pluss.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 11 april 2008 10:47

@advokaten
Det var et kline og tafsekurs på tapeten her ved påsketider.... Tror det ble avlyst i siste liten... uvisst av hvilken grunn...
Håper det settes opp senere... Dersom det tilkommer en kursavgift, vil kanskje det også være en form for betalt sex? Dere som sier at dere aldri har kjøpt sex.. Har dere virkelig ikke det? Har dere heller ikke forsøkt å spandere noen ekstra drinker for å komme noen vei? Hintet om forfremmelse, berømmelse o.l.? Gitt flere komplimenter enn dere egentlig kan stå inne for? Det er som sagt mange nyanser her...


Skjult ID med pseudonym romling1 fr. 11 april 2008 11:39

Enig med Lilleulv i at det er en del nyanser men det blir i drøyeste laget å kalle ei dame som faller for sjarm,et par drinker og noen velplasserte komplimenter for prostituert..

Om ikke er jeg horekunde.

Skjult ID med pseudonym Morpheon fr. 11 april 2008 11:46

Et litt mildere utrykk er korrupsjon. At hun lot seg korrumpere av et par drinker ; )

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 11 april 2008 12:19

Har aldri kalt dem prostituerte....eller kalt menn for horekunder i denne sammenhengen. Har bare sagt at det er mange måter å betale indirekte for seksuelle tjenester. Men hvis det er bare den strengeste varianten med gatehorer evt. bordeller vi mener, så er svaret at det er uaktuelt...

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 11 april 2008 12:47

Så har vi jo golddiggers. Det kan vel sammliknes kjøpekort. Ikke noe betaling her og nå, men det blir dyrere på sikt.... :-)

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) fr. 11 april 2008 17:13 Privat melding

"Uaktuell.
I mine øyne ego og med for lite empati da han tydeligvis er i stand til å utnytte og ignorere andres svake situasjon for å tilfredsstille seg selv. Vet om mange menn som stiller såpass krav til seg selv at de aldri ville gjort det, og noe mindre ville jeg ikke kunent leve med."

Femme, det trenger ikke være en sekstenåring som nettopp kom i en container fra Asia og som må gå gatelangs, kan være et bordell med jenter som velger yrket for å komme seg gjennom studier i stedet for å sitte i kassa på rema, noe av litt høyere klasse enn gatehorer, osv.

Skjult ID med pseudonym femme fr. 11 april 2008 17:47

BM,
det vet jeg selvsagt.
Men jeg lest historier fra horer som har valgt dette fremfor andre dårlig betalte jobber i feks Amsterdam. De fleste holder det skjult for venner og familie som ikke uansett må vite det, og ingen av dem vil tillate at barna deres gjør samme valg emd tiden. Og mange har vært utsatt for overgrep og har mistet eierforholdet til kroppen sin. Når det gjelder luksusvarianten, der vi snakker om sponsing av gaver og reiser og evt bosted, er "kontrakten" annerledes, da de muligens har flere valg. Men de ville jo uansett ikke gjort det om de hadde "nok" penger. Man kan selvsagt snakke om de som gifter seg til penger, men da er det jo i allef all en offentlig forpliktende forhold man går inn i.

Men uansett; hvis vi holder oss til at kjøpet er betinget av penger eller gaver, booket og avtalt og ingen forpliktelser, er det fortsatt uaktuelt for min del. Svært mange av også de vellykkede prosituerte har vært utsatt for overgrep. En mann kan aldri vite bakgrunnen for en hores valg, men jeg velger meg det segmentet av menn som uansett ikke vil benytte seg av det fordi han vet at sannsynligheten er høy for at hun føler det som et overgrep på et eller annet nivå, og fordi han faktisk vil ha sex med en som han har følelser for.

Det blir noen ganger trukket sammenlikninger med vanlige jobber - å leie ut hodet vs kroppen, som om det gikk på det samme. Men det gjør det ikke. Hvilken av dere menn her ville likt at kjæresten deres solgte kroppen sin?

Så til dere menn: Ville dere inngått et forhold til en som du visste hadde jobbet som prostituert? Med rasjonalet over om at horekunder blir gode elskere, skulle man jo tro hun kunne by på mye spennende i sengen. Eller?

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) fr. 11 april 2008 17:49 Privat melding

Hadde ikke vært noe stort problem så lenge hun ikke bar på en haug med emosjonell baggasje som ville gjort henne til en person jeg ikke ville likt. Men hvis du tok ei jente som jeg dater for tiden og hun var akkurat slik hun er nå, men hadde jobbet som prostituert en stund, hadde det nok vært greit. Fortid er fortid.

Men nå snakker vi om noen som har gått til prostituerte, ikke noen som var prostituert. Din sammenligning passer bedre med spørsmålet "ville du datet en fyr som hadde jobbet som gigolo".

Skjult ID med pseudonym femme lø. 12 april 2008 14:13

Jada, BM,
jeg skjønner parallelen du påpeker, men jeg påpekte residualen av ts' spørsmål.
Hvis man synes det er en helt stueren ting betyr jo det at det skal være stuerent for jenten også.

Men veldig bra at du er fordomsfri nok til å vurdere jenten som den hun er, jeg tror mange menn ville hatt en barriere der.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 12 april 2008 14:24

hahahahhhhahaha..... nei, ikke uaktuell, men han må ha gitt opp den "hobbyen" skulle det ha blitt noe på han fra min side.. ;oP

Skjult ID med pseudonym FEMINI sø. 13 april 2008 04:02

Tviler sterkt på at en horekunde ville være min type mann. Men et punkt som kan være avgjørende, vil jo være om han har vært det eller er det.

Når det gjelder utroskap kontra kjøp av sex, er jo begge deler ille. For meg er en mann med, i mine øyne, dårlig moral like uinteressant som en jeg ikke kan stole på. Men som sagt, det har sitt å si om det er fortid eller nåtid.

Det avgjørende blir jo hvordan en person er nå, ikke alt hva han har gjort og ikke gjort.

Skjult ID med pseudonym Lilla sø. 13 april 2008 07:55

For meg handler dette mer om moral og menneskesyn enn om selve handlingen. Det viser seg at de som benytter seg av prostituerte er de samme. Det vil si at det er de samme som står for flesteparten av prostitusjonskjøpene.
Ofte velger vi å se på en prostituert som en som kommer i konteiner fra Afrika eller Asia, eller en stoffmisbruker. Det er nok flest av dem. Men det finnes også luksusprostituerte. For dem er situasjonen selvvalgt. Men om de får det noe bedre med seg selv i det lange løp er jeg usikker på. Moralen har en tendens til å komme krypende, fra andre, men ikke minst blir dette et selvbebreidende fenomen knyttet til skam. Jeg har opplevd å bli dumpet av menn som har reagert på at jeg har hatt mange seksualpartnere, og da snakker vi ikke prostitusjon. Jeg lurer litt på hvor mange av dere gutta som ville hatt en tidligere luksusprostituert, eller annen prostituert for den saks skyld, som sin nye samboer, kjæreste eller kone?

Skjult ID med pseudonym Advokaten sø. 13 april 2008 08:36

Definisjonen av betaling er følgende: gi ut pengebeløp e.l. som vederlag for noe man skylder, kjøper, mottar.
Under eller lignende i definsjonen må man inkludere tjenester som enkelt kan omregnes til et pengebeløp

-Å ha sex med noen og gi noen en orgasme er noe man i dagens samfunn ha som jobb. (yrke-Prostituert)
-Å rydde og vaske huset er et ærlig arbeid, som normalt betales med penger (yrke rengjøringspersonale)
-Å lage middag er det jo noen som har som jobb. (yrke - kokk)
-Å reparere bil og f.eks legge om dekk er jo en jobb. (yrke - bilmekaniker)
-Å tilrettelegge for at andre skal ha en koselig kveld, er jo noen som jobber med (yrke - eventmaker)
-Å massere noen er en jobb (yrke - massør)

I og med at alle disse oppgavene kan utføres av profesjonelle utøvere kan de ganske enkelt tilsies en verdi i kroner og øre, og kan ses på som et pengebeløp.

I tillegg må gaver som gis, f.eks blomster, sjokolade, spaopphold, undertøy og annet vurderes som prisen i kroner og øre de kostet å anskaffe, inkludert arbeidet og tid.

Tatt ovenstående i betraktning må jeg innrømme at jeg ikke bare enkelte ganger, men faktisk ganske ofte har mottatt sex mot betaling.P.S: For ordens skyld: Jeg har ikke fått eller gitt seksuell nytelse i bytte mot kontanter/penger, og tenker heller ikke gjøre det, men vil bare sette det hele litt på spissen.


Skjult ID med pseudonym femme sø. 13 april 2008 10:28

Ja, Advokaten,
men du må ikke undervurdere damene - det kan jo hende de hadde sex med deg fordi de likte deg, tente på deg og ikke fordi du spanderte på dem elelr gav gaver og de måtte ha den drinken eller det smykket...

Som sagt (hvis du leste innlegget mitt) kan det være ulike "kontrakter" ute og går, men det er stor forskjell på å selge andre typer tjenester og å selge sex. Skal ikke begi meg inn på diskusjonen om det er sammfunnets fordømmelse som skaper skam og stigamtiserer horene, eller om det ligger på et annet plan knyttet til sammenhengen mellom seksualitet og
følelsesliv, at invaderes den ene biten ramems det mest private i følelseslivet.
Jeg tror det siste. Og det er ikke bare mitt syn, de fleste oppfatter det som en veldig privat handling. For prosituerte tar "profesjonen" fra dem muligheten for et vanlig forhold og familieliv - få menn ville akseptert å ha en kjæreste eller kone som "gikk på jobben" for å selge sex på samme måte som de kan leve med en kvinne som vasker, friserer eller lager mat mot betaling.

Skjult ID med pseudonym Advokaten sø. 13 april 2008 11:07

Det er din antagelse at jeg snakket om damer...

Skjult ID med pseudonym Lilla sø. 13 april 2008 11:58

Til dameadvokaten
Ser at du ønsker å sette dette på spissen. Og denne diskusjonen kan være vel så interessant. Av nettopp denne grunnen insisterer jeg på at jeg vil gjøre opp for meg selv. Penger er makt og den av partene som bidrar mest kan få et overtak på den andre. Diskusjonen om hvor ferien skal gå i år, når jeg vet at den ene bidrar mer økonomisk til billetttene enn den andre, kan være et godt eksempel.

Skjult ID med pseudonym Advokaten sø. 13 april 2008 12:16

hehe.. din antalgese at jeg er kvinne...

Skjult ID med pseudonym femme sø. 13 april 2008 12:26

Men Advokaten, en hetero kvinne trenger jo ikke betale for å få sex......

Men kjønn er underordnet - jeg vil jo si at det samme gjelder hvis du er kvinne og dette var menn, eller du er homo og det var mann, eller lesbisk og dette var kvinner; om dine partenre ble påspandert så betyr det ikke at det var derfor de ville ha sex, det kan jo hende de likte deg.

Lilla, men hva med parforhold der den ene parten tjener mye mer enn den andre? Det er jo realiteten for mange.
Jeg vil mye heller spandere litt av billetten hans hvis han ikke har råd til å dra på et topp sted, enn å legge oss på listen han kan greie og dra til et middelmådig sted. Synes det er fryktelig synd når slike ting blir et pengespørsmål og man antar at det ligger en agenda bak ønsket om å dele noe eller skjemme bort noen. Men med tanekgangen til Advokaten er det jo opplagt noen som har slike agendaer da. Men - føler ingen forplikelse, de får spandere hvis de synes det er hyggelig og thats it. men ville ikke tatt i mot av en mann jeg ikke var innstilt på å skjemme litt bort igjen.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 13 april 2008 12:31

Advokaten... Du lurer ikke meg... vært her lenge nok til å vite at du er mann.... :-)

Skjult ID med pseudonym Lilla sø. 13 april 2008 12:32

Kanskje de er to Lilleulv?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 13 april 2008 12:39

Det er jo ikke umulig... Men det finnes i alle fall en "advokaten" som liker kjønnsnøytrale uttrykk og formuleringer, men som i blant har latt sin maskulinitet skinne gjennom...

Skjult ID med pseudonym Lilla sø. 13 april 2008 12:44

Jepp. Enig med deg i det. Kjønnsnøytral... liksom. Hva skal vi med det her inne? Ja til foldeskjørt og pupper.

Skjult ID med pseudonym femme sø. 13 april 2008 13:02

Enig, Advokaten er en mann

(selv om irrelevant for innlegget og mitt svar, og derfor en meningsløs salto fra Advokaten i denne debatten).

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 13 april 2008 13:32

Foldesjørt og pupper er bra, men..

Det kunne vært greit å hatt noen tråder av og til som på tredje posten ikke skiftet fra det opprinnelige temaet til om det andre kjønnet er noe bedre... :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 13 april 2008 14:08

Kunne ikke vært mer enig, KIT.... Enhver mellom-menneskelig erfaring har lett for å bli: Må ikke tro at dere gutter/jenter er noe bedre... Og stort sett vet vi at gutter og jenter opplever mye av det samme mht. til dating og parforhold...

Men på akkurat dette temaet er det ikke jevnt mellom kjønnene... Ikke her i landet.

Skjult ID med pseudonym Advokaten sø. 13 april 2008 14:52

Jeg er en mann, og har ikke prøvd å skjule det, men jeg synes det var litt interessant å se noen umiddelbart anta at mitt innlegg var et kjønnsavhengig spørsmål.

Alt vi gjør er et spørsmål om å gi og å ta. Selv de som "bare er snille" får noe tilbake, enten i form av bedret selvilde eller indre ro.

Å betale for seksuelle tjenester har lite eller ingenting med kjærlighet, mye med kropp og litt med makt å gjøre.

Jeg personlig har valgt, og vil fortsatt velge å ikke betale penger for seksuelle tjenester, men jeg innrømmer gladelig at jeg har gjort ting (f.eks laget en bra middag, tatt frem en god flaske vin eller massert ben) for å prøve å gjøre den andre part interessert i både mer samvær, kos og sex.

Fint å se at så mange har et gjennomtenkt forhold til andre mennesker, og ikke umiddelbart dømmer utfra enkeltgjerninger.

Vi har alle våre svin på skogen, så vi må velge om vi skal tro at det betyr noe i vårt forhold eller ikke.

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 13 april 2008 18:21

Ekte mannfolk vil at den de har sex med skal nyte, horekunder kan fortsette med sin syke hobby og la oss kvinner få menn med sunne interesser!!!!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 13 april 2008 18:23

Godt sagt, belezza !!!

Skjult ID med pseudonym femme sø. 13 april 2008 18:40

Advokaten,
en) ikke sikekrt folk tok det for å være kjønnsavhnegig men antok du var mann ut i fra tidliegre innlegg.
to) det er nå engang slik at det er et større marked det menn kjøper og kvinner selger sex enn omvendt, så det evar jo ikke akkurat noen eureka oppdagelse.

Beleeza, touché!

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 13 april 2008 21:44

Beleeza, der har du nok mange med deg! Men det er også slik at den beste måte for en mann å oppnå fantastisk sex på er å først og fremst sørge for at damen er MER enn fornøyd. Så når en mann er opptatt av at en kvinne skal NYTE er det i bunn og grunn en rent egoistisk handling fordi, gitt at damen er normalt oppegående, han vet at da er han sikret "egg & bacon" etterpå.

Ok dette beviser kanskje at egosime er grunnleggende positivt...?

Skjult ID med pseudonym femme sø. 13 april 2008 21:53

Organ, jeg mistenker nå noen menn menn for å ønske at kvinnen skal nyte fordi han elsker henne og vil at hun skal ha det godt - der og da og alltid, i armene hans.

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 13 april 2008 22:10

femme, selvsagt har du rett i det, heldigvis kan vi kanskje si. Men du ser poenget mitt gjør du ikke?
Når et menneske føler seg vel ved å gjøre noe bra/godt/osv for andre så er det egentlig en hyggelig bieffekt at det er bra for den andre personen. Å være god mot den vi elsker er den beste følelsen som finnes men det er nettopp det, at det føles så bra, som gjør det til en spennende/skremmende tanke at det egentlig er snakk om en form for egoisme.
Dette har selvsagt lite med tråden å gjøre men syns det er en interessant tanke.

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 13 april 2008 22:22

om en mann vil gjøre alt for at jeg skal nyte da blåser jeg egentlig i om det er en egoistisk handling eller ikke - og lager med glede egg og bacon etterpå :-)))

Skjult ID med pseudonym Smarty sø. 13 april 2008 22:26

Det var egentllig på grunn av denne tråden jeg startet min egen om hvem man er hos... Organs utsagn om at da får han egg og becon etterpå... Og belezzas svar om at hun mer enn gjerne steller i stand dette... Beklager hvis jeg bryter temaet litt.. Men er nysgjerrig... Er det vanligst å sove over hos HENNE?


Skjult ID med pseudonym femme sø. 13 april 2008 22:26

Joda, ser poenget - da er jo man inne på "den største gleden du kan ha det er å gjøre andre glad" og om det er uselvisk elelr selvisk. Men som beleeza sier; hvis det medfører at man gjør verden til et bedre sted noe godt så er det kanskje litt underordnet? (uten at det går på beksotning av andre - for da er vi vel inne på om målet helliger middelet og Kants etikkfilosofi tror jeg)

(mann 53 år fra Østfold) ti. 15 april 2008 12:33 Privat melding

Hva synes dere forresten om filmen "Pretty Woman".

Regnes som nr 5 av de 20 mest romantiske filmene:
http://www.yeye.no/seogles/article1758608.ece

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 15 april 2008 12:35

Pretty Woman er søtsuppe, KiRof, og en veldig romantisering av denne typen profesjon. En liten Askepott som treffer prinsen, jaja. Selv må jeg nok ha noe "barskere", Cohen-brødrene, f.eks. Fargo var jo ubetalelig, da. Men det er vel et annet tema ;-(

Skjult ID med pseudonym KiRof ti. 15 april 2008 12:41

> Pretty Woman er søtsuppe, KiRof, og en veldig romantisering av denne typen profesjon.
Jepp

Men hvor mange er det som synes det er en fin og romantisk film og stemmer den opp på listene, men som allikevel er imot all slags prostitusjon?

Skjult ID med pseudonym femme ti. 15 april 2008 14:09

Det var jo endel kritikk mot filmen i sin tid; at den idylliserte et liv som egentlig har veldig, velidg lite idyll.

Det som gjør filmen romantisk er jo nettopp det at han blir forelsket "mot alle odds" (til tross for at hun er hore og de er fra ulike klasser), og at horen finner kjæreligheten og frigjøres fra den "uverdige horerollen" der alle ser ned på henne.

Det er nok drømmen til endel jenter som trekker på gaten, å bli frigjort av en snill drømmeprins. Men det skjer jo aldri, oftere treffer de menn som mishandler og etterhvert mister mange av dem evnen til å stole på og binde seg til menn, de møter jo ikke alltid den snilleste gutten i klassen.


Skjult ID med pseudonym stockings ti. 15 april 2008 14:52

Hmmmm...jeg lurer jeg........alle kvinner her inne ser ut til å være mor prostitusjon, men tenk over....

- Man vil oppvartes av partner (ref - ingen blomster, gaver, smukker, middag etc) = No sex

- Man vil erobres - hvis ikke = No sex

- Man vil begjæres - hvis ikke = No sex

Selvfølgelig bare av de gutta som er aggressive, pene, flotte, stå på gutter med gode jobber, fine biler etc....

Ikke rart mange menn ikke orker dette og går til prostituerte..............

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 15 april 2008 17:39 Privat melding

"- Man vil oppvartes av partner (ref - ingen blomster, gaver, smukker, middag etc) = No sex

- Man vil erobres - hvis ikke = No sex

- Man vil begjæres - hvis ikke = No sex

Selvfølgelig bare av de gutta som er aggressive, pene, flotte, stå på gutter med gode jobber, fine biler etc...."

Dette er jo rett og slett ikke sant. Mange jenter har sex med menn som ikke viser begjæret sitt, eller som ikke erobrer noe spesielt men heller lar seg bli erobret, og de fleste har sex med partnere som ikke gir dem blomster, gaver, smykker, middag, etc.

Gode jobber? Irrelevant. Fin bil? Også irrelevant. Genetisk pen med 6pack? Irrelevant.

Åpne øynene dine og se deg rundt. Du kan ikke unngå å se alle damene som har partnere som er korte, tubby, skallede, bleke, ukledelig bart, dårlig jobb, behandler dama helt greit, ingen smykkegaver eller blomster, kjører en orange Fiesta fra 1981, får dama til å lage middag i stedet for å ta henne med ut på middag, eller lar dama betale middagen fullt eller bare for sin egen del... Dette skjer overalt rundt deg, du har skylapper hvis du ikke ser at det er våsprat.

Skjult ID med pseudonym femme ti. 15 april 2008 18:23

stockings,
du ramser opp noen myter som bare ikke er normen i det virkelige liv, ref BMs på-kornet-beskrivelse av hvermannsen.

Skjult ID med pseudonym Organ on. 16 april 2008 02:23

BM: Bifalles!

stockings: Jeg tok det for gitt at du bare tullet, for det du skriver her er tull og tøys.

(mann 42 år fra Østfold) on. 16 april 2008 07:32 Privat melding

I was with a prostitute once. I didn't know she was a prostitute at the time, though.
We went back to her place one time, but after we had sex she took out her heroin and started getting high. I left.
A couple of weeks later I saw her on the street one night looking for customers.
I'd used protection, of course but I went to get tested next day.

I see it as a compliment. She's having sex with guys for money all the time, it's her job. Then she takes me home on her day off ;-)

Skjult ID med pseudonym Organ on. 16 april 2008 09:21

"I see it as a compliment. She's having sex with guys for money all the time, it's her job. Then she takes me home on her day off ;-)"

Yo tha man! That`s the spirit :-)

Skjult ID med pseudonym stockings on. 16 april 2008 23:01

Da må dere se dere rundt......alle betaler NOE for å få DET

Uansett om man ikke vil innrømme det (som i innleggene over)

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 16 april 2008 23:10

Jeg gjør det for det meste gratis, men det har hendt jeg har fått frokost ;)

Skjult ID med pseudonym golddigger to. 17 april 2008 12:55

golddiggers er som horer - bare smartere :)

Skjult ID med pseudonym tusta to. 17 april 2008 13:23

Enig med brødmann.
Jeg, en dame, mener at et pent utseende ikke er det viktigeste ei heller penger, flott hus, flottbil, båt hytte eller vaskebrett.
Han må være trygg og til å stole på. Kan godt betale middag ute på restaurant jeg.
Vil forresten ikke ha en mann som er på date bare for å få seg et nr. Blir heller aldri med eller tar aldri
med meg ukjente menn hjem.

Skjult ID med pseudonym pus to. 17 april 2008 13:28

Får et intrykk av at stockings tar med damer ut bare for å få seg et ligg. Respekten for damene er totalt fraværende.

Skjult ID med pseudonym golddigger to. 17 april 2008 14:53

Stockings - stakkar deg.... du trenger nok å gjøre noe med personligheten din, men fortsett bare å gå til prostituerte du, så kan vi kvinner få menn med selvtillit og som belezzqa sa tidligere - sunne interesser!!!!

Skjult ID med pseudonym pus to. 17 april 2008 16:27

Skremmende for mange av oss, om ikke alle, at det er stor mulighet for at noen av oss skal komme til å date stockings. Vi vet jo ikke hvem han er fordi han er anonym.

Skjult ID med pseudonym søta fr. 28 juli 2017 21:41

En mann som besøker prostituerte eller bodell er HØYST uaktell, om han HAR gjort det (vet iikke hvordan jeg ville ha reagert). Det samme gjelder noen som roter rundt.
Jeg vil jo ha en som kan holde igjen..

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 29 juli 2017 08:37 Privat melding

@søta. Kjære deg.
Vært uheldig med en date?
Eller bare besatt av temaet?

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 29 juli 2017 08:48

Store sjanser for å finne mannlige jomfruer her ja... 😜

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 29 juli 2017 09:04

@Lady Vi har jo 'trofast1e', sikkert fler om du leter

🦁