Alle innlegg Sukkerforum

Åpen avslutning på date? Greit eller feigt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sånnja ma. 13 feb. 2012 09:26

Nå er det et år snart siden sist sukkerdate. Vært på mange før, men altså lenge siden nå.
Var på en date forrige uke. Det var kjempekoselig, men ikke spes romantisk. Det ble 5 øl og mange timer med god samtale. Da vi skulle gå, var jeg sikker på at vi skulle utveksle telefonnummer eller avtale nytt møte - evt si at det var det og lykke til!

Hadde helt glemt den dere: "Ja, da får vi se om vi sees igjen da..."

Vet jo at jeg syntes den var grei før... at man skulle få tid til å tenke seg om og alt det der. Men nå føltes det bare barnslig!
Skal jeg liksom sitte hjemme og bite negler og lure? My God. Så unødvendig bruk av energi og tid. Det gidder jeg ikke. Kanskje har jeg blitt voksen?

Eller hva tenker dere? Greit eller feigt?

Skjult ID med pseudonym iPodagra ma. 13 feb. 2012 09:40

Fikk du utvekslet tlf.nr da? Jeg tenker at det er sånn man sier når man er usikker på om det er noe mer å hente. Altså: just not that into you.

Og jeg tenker at det hverken er greit eller feigt. Mer at det er en dårlig løsning bare. Og du virker jo ikke så veeldig interressert etter denne episoden selv..? Eller tar jeg feil der?

Skjult ID med pseudonym meg ma. 13 feb. 2012 09:48

Hvis jeg virkelig hadde det kjempekoselig på en date og likte den personen godt så villle jeg nok sørget for å få en tilbakemelding på om det er ønskelig å ses igjen og opprettholde den gode kontakten.
Å sitte å vente på et svar, får det for meg til å høres ut som det er liten interesse. Jeg hadde ikke giddet å være ventebolle. H*n bør ha greid å gjøre seg opp en mening i løpet av de timnee dere hadde det hyggelig om det er aktuelt å treffes igjen.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 13 feb. 2012 09:51 Privat melding

Hehe, den var feig.

Dater havner i tre kategorier:

- full klaff og stormende jubel
- fy & faen
- greit nok, men...

De fleste havner jo i siste kategori, og da må man jo legge til litt godvilje for å finne ut om det kan bli noe. Jeg har selv opplevd at damer som jeg ikke har funnet spesielt attraktive i utgangspunktet har blitt det etter å ha blitt kjent med dem.

Skjult ID med pseudonym Anon ma. 13 feb. 2012 16:25

Litt feigt, ja. Er vel egentlig enig i det. Men ganske vanlig, tror jeg. Jeg har gjort det her selv, uten å tenke over at det var kjipt gjort. Har aldri tenkt at jeg skulle få eller gi et svar der og da, uten å tenke på det en dag engang? Man kan jo sende en melding senere og si takk for daten eller noe, og da finner man vel fort ut om det er noe håp i havet eller ikke.

Er man kvinne så er det vel dette her drit enkelt, fordi menn som faktisk er interessert i deg vil stort sett være ganske kjappe med å komme på banen. Er han derimot ikke så gira, så hører du ikke et kvekk mer fra den kanten. Enkelt og greit.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 13 feb. 2012 16:32 Privat melding

Aldri snakk om neste date på date!

Skjult ID med pseudonym Fyog faen ma. 13 feb. 2012 16:38

Hvorfor Indigo85? Haru dreti på draget før eller? Begrunn det, nysgjerrig nå ass!

(mann 35 år fra Rogaland) ma. 13 feb. 2012 17:22 Privat melding

Om det ikkje skjer noko etter 2-3 dater, så passer dykk kanskje ikkje i lag. Men om første date var greit, så ville eg iallefall satsa vidare på date 2 og eventuelt 3.

Skjult ID med pseudonym jente ma. 13 feb. 2012 21:31

Tull og tøys, Anon! :-)

Jeg er jente og må ofte ta kontakt etter noen dager og si at jeg gjerne ville møtes igjen. Får ofte positiv respons på det da... Min erfaring er at menn over 40 vil bli jaktet på...

@ Indigo
Jeg var av samme oppfatning som deg før... og vet du hvorfor? Fordi jeg var feig. ;-)