Alle innlegg Sukkerforum

Å bli voksen-eldre med stil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hola ma. 13 feb. 2012 14:53

Det skrives så mye om attraktivitet. Som regel er attraktiviteten relatert til ungdommelighet. Selv har jeg passert 40 og jeg vil utvikle meg videre med stil. Jeg har forbilder som f.eks. sean connery, med mange flere. Jeg vil kle meg bra og stilfult (friskt og ungdommelig men ihht alder) Jeg vil holde meg imponerede trent. Jeg vil dyrke min egen tryggehet og visdom og få dertil hørende økende grad av glimt i øyet og en glød.. Jeg vil opprettholde humor og positivitet og smile mye..
Jeg vil være et imponerende menneske..

Hva tenker dere om alder oppover

Skjult ID med pseudonym syvendefar ma. 13 feb. 2012 14:57

Rullator.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 13 feb. 2012 15:05 Privat melding

Sean Connery har alltid vært en flott mann, uansett alder :)

Skjult ID med pseudonym flygeekorn ma. 13 feb. 2012 15:09

Er mangen flotte menn i 40-50 årene :)

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 13 feb. 2012 15:13

Går fint og bli eldre med stil, lover jo godt at man vil det- da gjør man som regel det- dersom man ikke tenker disse tanker....så kan det gå den andre veien..vær bevisst, men uten å overdrive-så har man et godt utgangspunkt i å holde seg ung;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 feb. 2012 15:13

Jeg tenker at et menneske som bærer hele seg med stolthet, verdighet og økende klokskap alltid vil ha noe vakkert over seg. Uansett alder :-)

Skjult ID med pseudonym Hola ma. 13 feb. 2012 15:14

Jodda, men da handler det vel om å opprette en utvikling og positivitet, og å se videre muligheter? Ikke se så mye tilbake og le av livet.

Skjult ID med pseudonym Hola ma. 13 feb. 2012 15:19

Det så mange som virker å stagnere, eller "å gi opp" når de passerer 40. De bryr seg ikke så mye om å kle seg bra (er ikke så nøye lenger fordi jeg er ferdig med å være attraktiv) Det samme med trening og å se fysisk bra og stolt ut osv. De bruker ikke sine erfaringer og visdom på en god måte. Blir liksom mere depping, slik vi ser i andee tråder her. Dette gelder begge kjønn og bakgrunnen for de tanker jeg fikk i forbindelse med denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Hola ma. 13 feb. 2012 15:23

En sjelden gang i blant ser en faktisk noen i 50-årene som virker imponerende. Det er noe med karismaen. stoltheten, utstrålingen, tryggheten, smilet, visdomen, overbærenheten og glimtet. Hvis vedkommende i tillegg kler seg bra eller med stil, så

Skjult ID med pseudonym henne ma. 13 feb. 2012 15:23

Jeg har aldri fått så mye oppmerksomhet fra menn og tilbud om sex, forhold etc. som de to siste årene. Og jeg er en dame på 46 år:-) Så det er da håp:-) Kan skyldes at jeg ikke har vært så tilgjengelig selv da..og nettet har jo gitt meg mange flere muligheter til å treffe aktuelle kandidater. Men har ikke ett sekund tenkt at alderen min var et hinder. Får henvendelser fra menn i tjue-årene, tredve-årene, førti-årene og femti-årene, en sjelden 60-åring hender.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 13 feb. 2012 15:57 Privat melding

Tror det er motsatt, Hola. Når 40-årskrisa kommer går vi heller berserk på tredemølla, skia, treningsstudioet og i bassenget. Ihvertfall en stund.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 feb. 2012 16:04

En mann som ikke prøver å virke yngre enn han er, som aksepterer sin alder og som trives nettopp i den alderen han er, er ofte en attraktiv mann. Han har ikke panikk-for-å-utgå-på-datoen-blikket og han har heller ikke "jeg-har-ikke-noe-indre-liv-blikket". Slike menn digger jeg! Hurra for den vitale mannen som våger å leve alderen sin!

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 13 feb. 2012 16:16

Get busy, så blir det ikke veldig mye tid til å tenke over årskriser.
Har også begynt å trene som aldri før i slutten av 30 årene, trening har blitt en selvfølge og en del av hverdagen. Tar riktignok veldig mye tid, men det er en viktig investisjon i helse.
Har alltid ferdigpakket sportveska i bilen. I dag fra kl. 18 er svømming . Ikke umilig å bli eldre med stil, men det er også hard arbeit som krever mye disiplin.

Skjult ID med pseudonym Anon ma. 13 feb. 2012 16:30

Ingen er flottere enn flotte mennesker i 30-40 eller 50 åra. Synes jeg, iallefall. Men det koster litt innsats, en god del mer kanskje enn da man var 20 og fikk alt gratis. Spesielt på treningsfronten. Der er det mye å hente for alle som er 30 og oppover. Gidder man ikke dette, så kommer dessverre forfallet fort.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 13 feb. 2012 16:32

Jeg nevnte drosjeeier-stereotypen i en annen tråd. Dette er et begrep vi brukte i en bar jeg jobbet i.
Når vi skulle beskrive tilstanden på baren, kunne vi bruke: "De er i overkant mange drosjeeiere her" -altså overskudd av litt intetsigende menn med bukser og genser eller skjorte, men litt magetendenser i 40-årene. Dette var veldig ofte tilfelle på fredager da det (som en kjent sak i utebransjen) oftest er flere menn enn kvinner ute.. :)
Så det er nok bare et mindretall som kommer i den kjente midlivskrisa (i positiv fordtand) slik du nevner, Herr frekk

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 feb. 2012 16:42

Det fokuseres en del på utseende her. Jeg fokuserer på vitalitet. Synes det er mange "eldre" som har mistet gløden, vitaliteten og impulsiviteten - noe jeg legger mer merke til enn kropp. Jeg legger også mer merke til "arrene" mentalt og emosjonelt, altså hvordan livet har preget personligheten, og hvordan vedkommende ser ut til å "takle" seg selv.
Min erfaring er at det er mange som har issues som står mer i veien for dem enn noen ekstra kilo på kroppen....

Man ser tydeligvis med ulike briller på mennesker - og sånn skal det kanskje også være :-)

Skjult ID med pseudonym Moniker ma. 13 feb. 2012 19:35

Jeg tror vi alle har lett for å se på de som er noen år eldre enn oss selv - ja, som eldre.

Men jeg kan si av erfaring (55 år) at jeg fremdeles føler meg ung. Riktignok ikke som en 17-åring, og det vil jeg heller ikke være. Jeg har masse gode opplevelser og erfaringer bak meg, og det er livserfaring som jeg er veldig glad for - og som gjør at jeg holder meg ung i hodet.

Da jeg var ung (unnskyld: yngre :-) ), så jeg på en 55-åring som utgammel. Men verden har endret seg siden mine foreldre var på min alder. Tanker og holdninger og syn på livet er noe helt annet. Jeg har erfaringer mine foreldre ikke har og verden har endret seg. Og så lenge jeg ikke føler meg som en satt og middelaldrende person - så jippi - jeg er ung nok!