Alle innlegg Sukkerforum

MANGLENDE GEN !

Vis siste innlegg
(mann 61 år fra Akershus) fr. 11 april 2008 08:23 Privat melding

På siste sukkerfest skøyet jeg litt og sa at forskerne har funnet ut at jeg mangler et GEN- ....jasså.....joda FOTO.... dette som en kommentar til at folk sa at jeg ikke ligner meg selv på bildene jeg har ute. Bilder kan nok si noe men kanskje mindre om energien, glimtet, sjarm, utstråling med mere, et bilde som synes å vise slikt kan man også ha vært uheldig med :) DVS du har opplevd det, jeg har opplevd det. På bildet ståler personen men når du møter dem IRL synes dette å være fraværende. så bilder kan lyve. Men bilder/profiler kan kansje si noe om type menneske, altså om en annen ønsker å møte Den type menneske som fremkommer totalt i profilen, eller ??

Skjult ID med pseudonym foto-gen fr. 11 april 2008 09:50

Jeg kikker alltid på bildene og de er ofte avgjørende for om jeg tar kontakt eller ikke, jeg vil gjerne ha en type som matcher meg i stil og utseende. En type i utslitt joggedress og skjorta hengende ut på buksa, for garantert ingen henvendelse fra meg.

Skjult ID med pseudonym sexy dame fr. 11 april 2008 14:43

nå er du for gammel for meg men sånn tips, så burde ansiktet ditt vært litt tydligere, ikke sikkert du mangler foto-genet men når jeg kikker i profilene er det ofte uklare, utydelige, mange ganger små bilder lagt inn :)

Skjult ID med pseudonym Insomnia fr. 11 april 2008 15:30

Jeg blir noen ganger helt skremt av hvor merkelig jeg kan se ut på bilder, og lurer på om jeg bare har lurespeil hjemme :)) Gleder meg til den dagen det kommer et kamera som kan ta bilder og få med utstråling og sjarme - Da blir nok bildene bedre, får vi håpe!

(mann 61 år fra Akershus) fr. 11 april 2008 17:43 Privat melding

kommer nok et kamerea for det og...leste at nå lanseres mobiler med lukt,,,,ja du leste riktig....snart så kan vi stråle oss på besøk til hverandre ala star trek....det hadde vært snadder..... :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 fr. 11 april 2008 17:45

æsj.... hvitløksånde,svettelukt og det som værre er....hihi

Skjult ID med pseudonym Simlen fr. 11 april 2008 19:13

Hello.... -endelig en som mangler samme gen som meg..... ;o)

(mann 61 år fra Akershus) fr. 11 april 2008 20:54 Privat melding

@simlen
kansje det er flere men foreløpig er vi en minorites gruppe :)

Skjult ID med pseudonym Advokaten lø. 12 april 2008 09:26

@Perfekt: Angående luktkameraet: Var det en artikkel som sto for snaue to uker siden?

(mann 61 år fra Akershus) lø. 12 april 2008 09:38 Privat melding

@Advokaten
ja du tenker på 01.04, mulig det stod da også :) men jeg leste noe om den på nettet for få dager siden, leste bare overskriften "nå kommer mob med lukt"....tja hvorfor ikke, dem har jo lenge syslet og prøvd ut slikt på kino, intet forundrer meg, som sagt jeg leste ikke mer, men husket på overskriften i denne tråden :)

Skjult ID med pseudonym speil lø. 12 april 2008 10:24

jeg ønsker ikke og gå dypere inn ang.lukttelefon (jobber i helsevesen jeg! Men hva er med de som jobber med begravelser?) Tror jeg sier opp aboen min momentant! Ok anyway, jeg tror ikke at du mangler en gen. Du er ikke alene der ute i verden perfekt! Jeg har samme problem. Men hva kommer det av? Er det fordi vi ser oss selv speilvendt? Men egentlig, ja og her kommer det!!!, er vi mye penere enn vi tror. Ja fordi de andere ser hvor "speilvendt" vi er :-). Men på den andre siden.....hmmm :-))

(mann 61 år fra Akershus) lø. 12 april 2008 10:56 Privat melding

....jeg skøyer nå litt også med dette, det er klart, men jeg tror flere enn meg opplever at når man møter folk IRl, så synes de du er helt anderledes enn på bildene, som oftest positivt og det er jo hyggelig spør du meg.... :)

(mann 61 år fra Akershus) lø. 12 april 2008 11:31 Privat melding

Innleggget hadde en spøkefull introduksjon, ikke tenk så mye på den spøken om FOTO-Genet :) men avsluttes med et spørsmål og jeg savner heller flere oppfatniger om det. :

"Men bilder/profiler kan kansje si noe om type menneske, altså om en annen ønsker å møte Den type menneske som fremkommer totalt i profilen, eller ?? "

hva tenker dere om det/hvordan leser du profiler/hva er dine kriterier ??