Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Menneske fr. 20 april 2007 23:43

Jeg er lei av folk som skryter av at de jobber eller har jobbet innen psykiatri. Vær klar over det dere som leser det at de aldri kurerer mennesker. Nei de flyr bare rundt og skryter av at de kan klassifisere mennesker.. Kom ned av hesten. NÅ!

Skjult ID med pseudonym Menneske lø. 21 april 2007 18:14

Hvis man ønsker at man er John Lennon, ønsker man vel at man er død. Psykiatri er styrt av legemiddelindustri. Det er ikke smertefullt å kurere psykiske lidelser. De må lære seg å snakke med folk, det kan de ikke..

Skjult ID med pseudonym gutt lø. 21 april 2007 20:10

Høres ut som scientologi? Hørt for mye på Tom Cruise nå? ;). Stakkars Katie Holmes..

Skjult ID med pseudonym Menneske sø. 22 april 2007 13:53

Stakkars de som blir drept i psykiatrien, og familiene deres..

Skjult ID med pseudonym Atleten sø. 22 april 2007 19:02

Er det virkelig noen som skryter av det?

Hadde jeg aldri trodd..................

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 23 april 2007 20:16 Privat melding

Er det virkelig så mange som har så lav iq?

Skjult ID med pseudonym Menneske ti. 24 april 2007 00:56

Jeg har høy IQ. Ble sår og lei deg? Ta deg en pille! Stakkars de som har følelser rudt deg i sa fall!

Skjult ID med pseudonym Menneske ti. 24 april 2007 01:01

Han som drept 32 mennesker for en uke siden hadde fått antdepressiva, og det var de tabletten som gjorde det. Når skal sannheten komme fram her i Norge da?

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ti. 24 april 2007 23:46

Hmm... Føler for å ta frem en blanding av Robin Hood og mekleren her nå kanskje..

"hingsten" har aldri målt sin IQ.. han kommer aldri til å gjøre det.. han har vokst på små motbakker han har løst mesterlig når han nå sitter og ser seg tilbake.. han stikker aldri sin nese så langt frem at den likner på et skaft.. men kan slå tilbake om det er høyst nødvendig..og vil alltid ta parti med den sårbare i alle... alle sammenhenger.. og vil alltid måtte skjære igjennom.. og løse det som løses må.. om det er høyst nødvendig.

De høyt på strå har allerede kommet litt i forsvarsposisjon i enkelte debatter.. da jeg heiser raskt et lite hvitt flagg når det er på sin plass..og går derfra med hevet hode.

Nå til temaets godbit.. jeg er skikkelig avslappet og kan prate med alle grupperinger.. lille meg altså...Så en kveld på et hott utested var det hingsten som jobbet... der jeg elget meg inn på en elegant frk...med mine behagelige fraser.. og hun ble tydeligvis lettere hypnotisert...artig.. problemet var.. at hun etterhvert spurte om jeg var psykolog... neei.. jeg nei.. det nærmeste psykolog du kommer med meg er en "blanding av en skrotnisse og en hobbyterapeut" eller massør om du vil sa jeg med min vandte behagelige stemme... joo.. du må være en psykolog sa hun.. neei sa jeg.. min oppgave er å tjene penger på de rike og være hyggelig med de med mindre midler.. jeg driver en antikkforretning og brukt og tar vare på de som bør tas vare på sa jeg.. jeg spurte.. er du psykolog.. ja svarte hun.. jeg stakk som faen og sjekket opp en rival.. sånn er det med den saken.. artig å tenke litt tilbake og nyter opplevelsen når jeg sitter å leser her...Så slapp av og ikke vær hårsårse sukkervenner.. psykologer kan faktisk hypnotiseres de også.. selv om de ikke liker å høre det.. hehe

Skjult ID med pseudonym gutt on. 25 april 2007 02:02

Om å bli søvnig er en del av hypnosen din virket innlegget på meg i hvert fall, duppet av midtveis ;).

Skjult ID med pseudonym blabla on. 25 april 2007 09:44

Noen med problemer her - litt paranoid "menneske"? Og ingen kan vel kurere et annet menneske - det er vel ikke det det er snakk om? Spykiatrien er vel ikke ond?