Alle innlegg Sukkerforum

Profilklisjeer hos menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jegern ma. 13 feb. 2012 20:44

Hvilke ting er vanligst å finne på menns profiler? Dette er da altså et spørsmål til damene. Jeg er mann selv, og tenkte å forhøre meg, siden en bra profil kanskje først og fremst stikker seg litt ut fra alle de andre...

Så, damer, hva er dere lei av å lese om hos menn?

(en slik tråd kan garantert lages om kvinner også, men la oss holde oss til mannfolka her)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 13 feb. 2012 21:07 Privat melding

Jeg har inntrykk av at hva vi jobber med, hvor mye vi trener og hvor gøy det er å gå i fjellet er litt kjedelig. Ikke for mye om det iallfall.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 13 feb. 2012 21:17 Privat melding

Prøv å styr unna for mange klisjeer.. spesielt sånn "fint brukt mann, søker ny eier, lite rust osv... "
prøv å skriv litt om deg selv, dine tanker om det å date og finne seg noen. Unngå mange krav, selv om du har dem, så ikke rams den opp... for til og med jenter som oppfyller alle kravene, vil styre unna slike profiler.. Hvis en mann har mange spesifiserte krav, selv om han også sier at de ikke er absolutte, er turnoff.. For en jente vil føle seg ønsket og spesiell, som sikkert også menn ønsker, og ved å ramse opp alle kvalitetene en har, får en ikke akkurat til å føles spesiell.. bare tenk over hva som tiltrekker deg til en jente profil, og eventuelt hva du ikke liker i en jenteprofil.. så har du et utgangspunkt :) eventuelt kan du jo benytte deg av den der profilhjelpen som sukker har.

lykke til :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 feb. 2012 21:19

Siden jeg ikke har sett mannfolkprofiler så forbeholder jeg meg retten til å ta feil, men jeg TROR hvertfall at min profil er ganske blottet for klisjeer. :P

Skjult ID med pseudonym sta ma. 13 feb. 2012 21:23

Er man en klisje, så må man jo beskrive seg selv :p

Blir nok som med damene, lett å liste opp selvfølgeligheter som "alle" gjør, prøv å vinkle det til hva du liker som kanskje ikke alle andre liker, hva er annerledes, da er det lettere å treffe på likesinnede ihvertfall :)

Lol "fint brukt mann..." , hadde ikke falt meg inn en gang, må prøves :p

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 feb. 2012 21:24

"Jeg er en kjekk mann.......bla bla"

"Du må være.....bla bla"

(mann 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 13 feb. 2012 21:26 Privat melding

Haha... min er vel selve uroppskriften på vås og rør når det gjelder en profiltekst.
Synes det er så utrolig fantastisk å skrive om meg selv, fordi det skifter etter humør og etterspørselen :-P

Legg til at jeg ble skyldig når det gjelder å være fotogen, så har jeg endelig funnet oppskriften på profil som Ikke innbyr til svar på meldinger....

(mann 38 år fra Østfold) ma. 13 feb. 2012 21:32 Privat melding

"Hvis en mann har mange spesifiserte krav, selv om han også sier at de ikke er absolutte, er turnoff.. For en jente vil føle seg ønsket og spesiell, som sikkert også menn ønsker, og ved å ramse opp alle kvalitetene en har, får en ikke akkurat til å føles spesiell.."

Denne her syns jeg er litt fascinerende, for det er så selvmotsigende som det får blitt. Hun vil føle seg spesiell, men får allikevel en turnoff om det står en snever og spesifik beskrivelse SOM PASSER TIL HENNE... Da humper hun heller videre til en som ikke har skrevet noe særlig med preferanser, og kanskje heller et par virkelighetsfjerne klisjéer alla "nei man vet jo ikke hvem man faller for blablabla"... Altså en som utgir seg for å være en alt-etende figur uten peilig på hva han liker engang. Slike er det spesiellt å bli likt av(????), men ikke de som har et mer snevert syn på hva han finner attraktivt, som passer henne....

hahhhah.

Dere er fanmeg noen snodige skapninger.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 13 feb. 2012 21:36

Skriver under på den KongKebab :) Kvinnelogikk det der tror jeg :p

(mann 38 år fra Østfold) ma. 13 feb. 2012 21:45 Privat melding

...drepte jeg tråden? =P

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 13 feb. 2012 21:46

Står mye om sport, gjerne at dama må like å holde seg i form ....

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 13 feb. 2012 21:58 Privat melding

KongKebab.. jeg skrev at alle ønsker å være litt spesielle (..også menn).. ikke bare en random i rekka som tilfeldig blir valgt ut fordi en passet inn i en rekke krav, og fyren tok elle melle...
Det har med folk som oppsummerer mange krav, kan jo fort bli veldig kravstore i et eventuelt forhold i fremtiden.. og det er det mange jenter styrer unna. Så det har med om en fyr virker for kravstor, så styrer de unna, selv om de oppfyller kravene fyrene har satt, fordi det sier noe OM fyren som setter kravene. Så det er ikke kravene i seg selv som er turnoff, men at de blir satt.

Skjult ID med pseudonym million ma. 13 feb. 2012 21:58

@ KongKebab Støtter deg her! Jeg styrer unna alle manneprofiler som ikke vet hva de vil ha. Føler meg ikke akkurat kallet da nei. Om en mann synes det er greit med en hvilken som helst søtogsnilloggreidame vil ikke jeg være hun han ender opp med...

Skjult ID med pseudonym sta ma. 13 feb. 2012 21:59

Er vel de samme kravene som jenter skriver så ser ikke helt at det skal skremme de men ;)
Så der er det ikke helt likestilling ennå altså?? :p

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 13 feb. 2012 21:59

kommode1 har et poeng med den lista....

Skjult ID med pseudonym marini ma. 13 feb. 2012 22:05

Fraser som ikke forteller NOENTING om mennesket bak profilen. Språket kamuflerer personligheten, eller skal jeg si uniformerer:

Kan ta i et tak når det trengs
Kan også være seriøs når det er påkrevd
Har nedoverski og bortoverski
Tar en fest i ny og ne
Liker å ferdes i skog og mark
Liker feminine jenter (næææ...godt å få det oppklart!)
Liker å holde meg i form, men er ingen fanatiker
Lengter etter en jente å ha i armkroken
Tar meg en tur på byen, men er ingen partyløve (gjerne menn over 45 som skriver dette)
Trives i jeans såvel som i dress (who cares?)
Jeg har to barn som jeg elsker over alt på jord (ikke noe galt i det altså, men frasen er"oppbrukt")

For meg er språket nesten viktigere enn innholdet i profilteksten, formuleringsevnen sier mer om mannen en oppramsing av intetsigende fakta.

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 13 feb. 2012 22:10 Privat melding

Masseprodusert profiltekst eller profiltekst som bærer preg av at vedkommende har lagt ned veldig liten innsats i det som skal stå ...... det er ikke de profilene som blinker seg ut som mest interessente. Men om vedkommende tar det igjen ved å skrive en bra førstemelding, så betyr ikke profilteksten så mye lenger. Da gjenstår det å se om kommunikasjonen går godt videre. Det er min personlige mening, og ikke en standardisering for hele kvinneligheten

(mann 38 år fra Østfold) ma. 13 feb. 2012 22:13 Privat melding

nortibia:

Problemet er jo at de som ikke har satt noen krav, også har krav... De har bare skjønt den greia at mange(!) damer syns det er turnoff at det står krav i profilen.

Det er ikke en jævla kjeft av disse som har profilen full av klisjéer som faktisk mener de oppriktig.

At du syns en fyr som har preferanser på hva slags damer han liker (og det har faktisk ALLE) virker kravstor og vanskelig å leve med, så betyr ikke det at han faktisk ER kravstor og vanskelig å leve med. Det betyr kun at du tolket det ut av løse lufta, etter at du så en liste som beskriver hva slags damer han finner tiltrekkende.

Følg med i timen nå.

Dette er logikk. Grunnkurs.

Sitt ned og hold kjeft.

=)

Skjult ID med pseudonym million ma. 13 feb. 2012 22:14

@ marini
Enig, språket og hvordan han presenterer seg selv er viktigere enn innholdet. Det er drøssevis av profiler med den typen innhold du ramser opp. Og hva forteller egentlig de profilene...? Svært lite. Men en velskrevet profil, og kanskje med noen litt sære interesser som matcher mine, da begynner det å bli interessant!

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 13 feb. 2012 22:22

For meg er innholdet viktigere enn språket. Jeg er ikke ute etter en poet eller forfatter. Så teksten må gjerne være kjedelig skrevet. Skriv gjerne at du trener jevnlig hvis du gjør det, unngå å stakkarsliggjøre deg selv og skrive noe om at du sliter med å få kontakt med jenter. Vær oppriktig, men på en selgende måte.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 13 feb. 2012 22:24

Sukk, hver gang noen skriver om profiltekster så føler jeg at jeg bør forandre min.

Skjult ID med pseudonym marini ma. 13 feb. 2012 22:31

Ja vi jenter har jo forskjellige preferanser.

Når det gjelder lister med krav: Det er lite sjarmerende at mann eller kvinner lister opp krav som er formulert med: skal, bør, må. Men jeg liker at mannen har noen ønsker som han kan formulere på en pen måte, som noe han ønsker seg, men som han ikke er sikker på at får. Jeg liker at en mann er (mål)bevisst på hva han ser etter hos en kvinne, da øker også min interesse for han.

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 13 feb. 2012 22:34

haha kommode1..syns bare jeg kjente igjen masse av det ;)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 13 feb. 2012 22:42 Privat melding

Kebaben, pass tonen din og vær saklig, jeg bryr meg ikke om du er enig eller ikke.. han spurte om råd, og jeg sa at mange jenter føler det slik når de kommer til en profil med mange krav.. med krav så var det ikke snakk om ØNSKER.. det er noe helt annet igjen, så følg med i timen selv du ;)

Skjult ID ma. 13 feb. 2012 22:55

Nei du er teitere enn han.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 13 feb. 2012 22:58 Privat melding

Nortibia:

...tonen min? Det er tekst på en skjerm. Det har ingen tone. Selv om jeg er klar over at mange damer FØLER at tekst hvor det ikke er en smiley bak hver setning er i en sur tone. Du er tydeligvis en av disse. (Smiley). Jeg er saklig.

Jeg er selvfølgelig klar over at mange damer FØLER det slik. Det har jeg vel vært siden ungdomsskolen omtrent.

Dere føler veldig masse, utifra tekst på en skjerm. Svært lite tekst til og med. Det er jo ganske fascinerende i segselv.

Det burde da ikke være så vanskelig å innse at disse følelsene ikke nødvendigvis har noen rot i virkelighetens verden. Selv om det sikkert FØLES slik... Blablabla...

Selv om fyren punktvis ramser opp de viktigste preferansene sine, så betyr det faktisk ikke noe annet enn at han opplyser om hvilke preferanser han har. Det betyr faktisk ikke at han er en kravstor fjott som er vanskelig å ha med å gjøre i hverdagen... Ja, selv om det FØLES slik.

At da damer som faktisk passer som hånd i hanske til disse preferansene syns dette er turnoff, og ikke "føler" seg spesielle... Ser du virkelig ikke hvor selvmotsigende det faktisk er? Det må da gå an å tenke med noe annet enn følelsene...? Sånn, hvis du PRØVER....? Eller?

Skjult ID med pseudonym atle ma. 13 feb. 2012 23:20

Der var det ingen som svarte dumtemannen

Skjult ID med pseudonym marini ma. 13 feb. 2012 23:24

Nortibia

En mann eller en kvinne som ramser opp "skal-ha-krav", virker kravstor og unyansert. Det kan godt hende at personen ikke er mer kravstor og unyansert i virkeligheten enn en hvilken som helst annen mann eller kvinne med færre krav i sin profiltekst. Dette vet også du og jeg, men det vi reagerer på er MÅTEN person fremstår på gjennom MÅTEN han eller hun formulerer seg på.

En person som nekter å stå til ansvar for hva slags vibrasjoner vedkommende gir andre mennesker gjennom skriftlig kommunikasjon, bør sette seg på skolebenken og følge med i timen, og lære seg ett og annet om mottakerbevissthet. En som behersker det skriftlige språk blir nemlig ikke misforstått, men vil gjennom sine retoriske ferdigheter evne å gi mottakeren nøyaktig det budskapet han eller hun ønsker å formidle.

Hvis noen føler seg irettesatt nå, er det helt feil, her skal det ikke føles noen ting! Det er ikke irettesettelse kun fordi det ikke er smilefjes i dette innlegget!

Skjult ID med pseudonym kjeks ma. 13 feb. 2012 23:29

"En person som nekter å stå til ansvar for hva slags vibrator vedkommende gir andre mennesker gjennom skriftlig kommunikasjon....." -hva mener du med det?

Skjult ID med pseudonym bat ma. 13 feb. 2012 23:31

Vibrator? :)

Skjult ID med pseudonym kjeks ma. 13 feb. 2012 23:36

jeg trur jeg har svaret: for gutter betyr "vibrasjon" noe en vibrator gjør og for jenter er det mental vibrasjon.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 13 feb. 2012 23:36

Burde også vurdere om ikke personen er helt annerledes skriftlig og muntlig marini :) Kan fint være en kjempekar/kvinne selv om de ikke mestrer skrivekunsten.

Flinke dere er til å tolke masse greier ut fra en liten tekst, skal ha for det :) Tipper det er en veldig lav prosentandel her som faktisk beskriver seg slik andre oppfatter dem. Det må også tas med når en "vurderer" tekst. Men dersom alle damene analyserer like mye som dere så skjønner jeg hvorfor man ikke får svar sånn generelt da. Da er det bare å melde seg på skrivekurs tydeligvis ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 13 feb. 2012 23:37 Privat melding

Er kanskje ikke akkurat en profil-klisje.

Men menn som har barn, er ferdig med barn, som ikke ønsker seg flere barn, og som likevel søker ei dame fra et par år yngre enn seg og nedover til ei som fint kunne vært hans datter.

Selv om jeg passer inn aldersmessig hos en slik mann, og profilen ellers er veldig grei, så er det en skikkelig turn-off.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 13 feb. 2012 23:39

Ok hadde denne her slått an folkens?

Jeg gikk meg en tur på stien og hørte skogen ro, da hørte jeg fra lien en gjøk som sa koko koko............er du koko så tar du kontakt ;-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 13 feb. 2012 23:42 Privat melding

@ The One

For meg så ville det vist at fyren sannsynligvis hadde humor hvertfall :)
Så sant resten av profilen hans ikke oste av at han virket helt på bærtur da....

Skjult ID med pseudonym kjeks ma. 13 feb. 2012 23:47

@the one
digge-digg

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ma. 13 feb. 2012 23:48 Privat melding

man er ofte på bærtur om man ser en gjøk..husk blåbærspannet.......

Skjult ID med pseudonym kjeks ma. 13 feb. 2012 23:49

skal vi synge jeg gikk en tur på stien sammen akkurat nå? vi starter kl 2351

Skjult ID med pseudonym kjeks ma. 13 feb. 2012 23:52

sangen er ferdig

Skjult ID med pseudonym marini ma. 13 feb. 2012 23:53

sta

Ja, det er en kunst å skrive, og gjennom nettdating må man være svært bevisst hvordan man fremstår i profilteksten fordi man kun har den skiftlige kommunikasjonen, og ikke kan bruke dempere og forsterkere som smil, glimt i øyet, kroppsspråk osv.

Jeg skal gi deg et eksempel:

Gi en beskrivelse av drømmemannen:

Du må være:

- høy (minst 1.90, jeg er 1.70 og liker å gå i høye sko)
- veltrent (digger six-pack!)
- ikke ha viker /måne (turn-off)
- sporty (bli med på joggetur!)
- ha minst 3 år høyere utdannning
- ha ambisjoner og god økonomi
- interessere deg for kunst og kultur
- kjekk, gjerne mørk
- ha masse humor, du må få meg til å le!
- være selvsikker
- ha glimt i øyet og være sjarmerende
- like å danse
- være gentleman
- like å overraske meg med små gaver
- være romantisk

Hva slags vibber sender en slik kvinne ut til de fleste menn tror du? Det står mye mer mellom linjene enn det som står ramset opp her! Hvis kvinnen i tillegg ikke kunne leve opp til slike latterlige krav selv, hadde jeg skjønt at de fleste menn ville ha oppfattet kravene som turn-off.

Skjult ID med pseudonym The One ti. 14 feb. 2012 00:07

Ok så dere vil ha en profil som enten er

A- Viser personligheten
B-Åpner vei for videre kommuniksjon
C-Forteller om de faktiske forhold, men ikke så "jævla" spennende

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 14 feb. 2012 00:13 Privat melding

må en ha enten eller da? kan det ikke være en miks? :)

den med "gikk en tur i skogen..." hadde vist humor, så kunne fint ha funket den..

Skjult ID med pseudonym marini ti. 14 feb. 2012 00:13

Jepp, gjerne både A, B og første del av C, slik de fleste menn også ønsker seg vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym The One ti. 14 feb. 2012 00:21

Hehe vakre marini Ole Brumm. Det er nettopp det som er så vanskelig å kombinere alle disse tre på så liten plass. Velger man en sjargong så er det vanskelig å switche over når man kun har 1500 tegn :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 14 feb. 2012 00:26 Privat melding

Oi oi oi kranglefanter ...dere mener godt, men det kan iblant gjøres altfor komplisert dette herre :-)

Kjære TS...skriv det du ønsker å skrive, vis hvem du er og hva du liker å gjøre :-) drit i klisje eller ikke klisje... Teksten skal -treffe- henne som du søker og som igjen søker deg :-)

Om så ørtifjørti damer fyker forbi og leser det du skriver som klisje eller turn-off så spiller det liten trille... Det som er vesentlig er at noe i teksten din vil få den rette til å bråstoppe og lese en gang til og en gang til og ikke komme seg videre...hun vil bli kjent med deg :-)
... Og for å lage bråstoppmateriale så må det komme fra deg og ikke hva du tror noen skulle ønske å lese...

Hva tror du selv trådstarter?

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 feb. 2012 00:26 Privat melding

Du kan skrive til kuene kommer hjem, du kan lire av deg skarpskårne haikuer, vittige one-linere, malende beskrivelser, og dype refleksjoner - men ser du ikke bra ut på bilde, så er det kjørt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 feb. 2012 00:26

Merkelig at ikke flere på Sukker blir sammen. Er tydeligvis haugevis med gutter som leter etter sporty jenter og størsteparten av jentene her inne ser ikke ut til å gjøre stort annet enn å være sporty.
Hånd i hanske noen? Eller er det bare mannfolka som ljuger litt og egentlig ikke er sporty nok for disse damene?

Skjult ID med pseudonym nortibia ti. 14 feb. 2012 00:29

har egentlig 3000 tegn da :) er jo to tekstfelter :) Hvis en skal skrive veldig mye om hver ting, så ja.. blir vanskelig å få plass til alt.. men en kan jo vise humor og personlighet gjennom å skrive om de faktiske forhold da ;) og da har en jo 2-3 fluer i en smekk ^^

Skjult ID med pseudonym marini ti. 14 feb. 2012 00:31

The One

Det ER mulig, men man må jobbe med en profiltekst, kanskje i flere timer...det er en liten jobb.
Også kan man lese andres profiltekster, stjele ideer som man kan tilpasse seg selv, få litt inspirasjon, være selvkritisk, prøve å lese teksten på en objektiv måte, be andre om råd....osv

En god profiltekst er gull verdt! Mange menn er ikke klar over hvilken uoppdaget gullgruve de sitter på.. ;-)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 14 feb. 2012 00:39

@Powpowgutt tir 14 feb 00:26
Jeg skyr profilene som oser treningsnarkoman.
Når man trener 5+ ganger i uka, løper toppturer hver helg, samt trener til birken og Vasaloppet blir det vel drøyt. Topper man det av med minst 3-4 ferieturer i året, og legger vekt på at man er veldig ofte med venner på byen er jeg ute av profilen før matchtreet har telt til 10.
:p

Vil gjerne finne noen det faktisk er mulig å tilbringe tid sammen med, helst uten å henge som ett slips etter dem under trening.

Skjult ID med pseudonym meg ti. 14 feb. 2012 00:57

Jeg må ærlig innrømme at det første jeg kikker på er bildet.
Er det noe ved bildet som tiltaler meg, så leser jeg profilen.

Syns det er kjekt med kortfattet profil, der det står litt om hovedinteresser og hva en liker å bruke tiden sin på.
Står det i en profil at en mann er glad i å trene og det er dertil kroppsfikserte bilder så rusler jeg videre fordi det er ikke noe for meg. Et treningsglad og sporty jente kan finne stor interesse i samme profil.

Viktigheten i en profil er å være ærlig. Liker du friluftsliv så regner jeg med det ikke er 8 år siden du var ute en tur i skogen eller på fjellet. Og er du mest glad i rolige hjemme kvelder med tv, mat og ro så for all del skriv det slik at de som ønsker en mer aktiv tilværelse kan kikke videre. Sånn tenker jeg i allefall, ærlighet er det som teller og alle liker så forskjellig.

Skjult ID med pseudonym Fjott ti. 14 feb. 2012 01:15

Alle treningsnarkomanprofiler, samt åsesåsportyfriluftsmannjeger, menn som ikke vet hva de vil ha- men alt er greit liksom bare du er snillsøtsexyoggrei..... Og alle profilbilder med en øl i hånda som skåler... Alle profiler uten tekst og/ eller bilde selvsagt , men som likevel skriver til deg selvom man sier man vil se den man snakker med hvorpå de fortsetter og insisterer på at de er veldig kjekke og flotte...jah!! Alle som er på safariturer i Afrika på samtlige profilbilder og gir inntrykk av å være en man of The wilderness ... Alle som starter med" ja hva skal man skrive" og slutter med " bare å spørre om du lurer på noe" etter å ha skrevet omtrent NADA ..... Argh hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Fjott ti. 14 feb. 2012 01:18

Glemte å skrive menn som har bar overkropp på bildene og viser muskler sine!!! Går fint og er bra hvis det er på ei Strand eller naturlig setting!! Men ikke å jegersådeiligsepåmegher - bilder ;)) det er bare patetisk uansett om du er imponerende flott eller ei- så havner du i kategori pathetic idiot

Skjult ID med pseudonym kjeks ti. 14 feb. 2012 01:23

takk for oppskriften. det er smart. har sett at mange benytter den men ikke skjønt at det må jeg også skrive.
"ja hva skal man skrive" og "bare spør om du lurer på noe" DET ER GENIALT

Skjult ID med pseudonym Fjott ti. 14 feb. 2012 01:35

Glemte også å føre opp at om jeg ser flere profilbilder som er tatt liggende i senga som det ser ut som du er nettopp ferdigronka så må jeg si at det ikke er spesielt gledelig...!:p og .... Fyren som hadde bryllupsbildet sitt som profilbilde med kappa av kona til høyre haha! Blir det verre ??? Jeg dauer.........

Skjult ID med pseudonym nortibia ti. 14 feb. 2012 01:36

ja kommode, er en del av de også ^^

Skjult ID med pseudonym Hrmf ti. 14 feb. 2012 01:39

Ja men det er boooooring- like greit da å skrive " mamma synes jeg er søt, snill grei..........!"@&€)(?(@;:...iiik

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 14 feb. 2012 05:43

Ikke gi utrykk for at du tar den første og beste som er snill trofast, og vil ha deg.

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 14 feb. 2012 10:19

Er ikke særlig sporty, men er en rev på å bake gode kaker, skikkelig husmoremne..er det helt "ut",,? Har heller ikke lyst på sushi, men god mat laget fra bunn...hjemmelagede kjøttkaker f eks....... Kan kle meg opp som skikkelig dame etter behov, men gidder ikke bruke ferien på å GÅ norge på langs... holder med en tur eller to i skauen i brukbart tempo.... Kan han ikke bare ta den joggeturen aleine, da..? Så venter jeg med favirittmiddagens hans hjemme..? Med eller uten lav-karbo, alt ettersom hva som er in på det tidspunktet.... Han risikerer iallefall ikke at jeg farger klærne hans, er ganske så flink på det og.....

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 14 feb. 2012 13:03

TS:
Bare skummet gjennom her.
Det viktigste er at du prøver å være ærlig, ikke kopierer standardfrasene, og viser noe av hvordan -du- er som person og vil fremstå. Ikke lett, men bruk tid på teksten.
Og det kommer helt an på hvilke type jenter/damer DU liker og søker.
Jeg understreker at det er -mine- tanker. Selv legger jeg stor vekt på det skriftlige. Har sett noen profiltekster som er gode og skiller seg ut, men de er få.
Nå vet jeg ikke om du har profilbilde og/eller album, for det kan være avgjørende. Om du er bildeløs, står og faller responsen på teksten.

Prøv å unngå:

Bruktbilmetaforer
Jobbsøkerannonse
Nevne ordet "kos" - én gang er greit
"Må, bør, skal" -beskrivelser av dama
Smiletegn - maks et par stkr.
Dialekt
Slang

Ønsker deg riktig lykke til i din søken etter din kjære! :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 14 feb. 2012 13:18

Kommode1:
Vel, fordi jeg ikke orket å lese alle innleggene. Guilty, I know. Er jeg tilgitt?

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 14 feb. 2012 13:45

Kommode1:
Men leser du alltid alle innleggene i trådene du skriver i?
Du har tydeligvis dårlige erfaringer, skjønner du kan være litt "hårsår," da ...
Nå har jeg lest gjennom. Nå må du vel være fornøyd. :-) *venter spent*

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 14 feb. 2012 14:00

Kommode1:
Okay.
Menn gjør også det, sistnevnte! Bare så det er sagt. :-)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 14 feb. 2012 14:09 Privat melding

Faktisk ikke dumt...få venner til å skrive om meg..eller kollegaer..jøss.. seriøst en god ide ;)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 14 feb. 2012 14:17

Kommode1:
Ja, visste du ikke det?
Nå ødelegger vi tråden her. Hyggelig å prate med deg. Håper formen er litt bedre i dag. Sender godbedringønsker og en klem, om du trenger det. :-)

Chessy:
Men ingen kan jo vite om det virkelig er andres ord - eller dine. Seriøst :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 14 feb. 2012 14:40

Tuller du?
Kan ikke skjønne det, trodde det var andre veien, jeg ... :-) *klør seg i hodet*