Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge er det lov å opprettholde profilen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Brille on. 15 feb. 2012 00:51

Jeg traff en dame på byen for en tid tilbake og vi har datet siden juletider og har nå planlagt weekendtur sammen. Nylig fortalte en kompis meg at har sett henne på online listen her inne (Hun fortalte for lenge siden at hun hadde vært med på sukker i over ett år - men glemte altså å påpeke at hun fortsatt er med...) Så nå er jeg aktiv igjen... ;-)

Min første tanke var å dumpe dama med en eneste gang - og det blir vel til det (synd for det har virket ganske lovende...) men så tenkte jeg at jeg jo har hatt noen lignende hendelser selv også, men da med sukkerjenter. (Sendt melding, date, litt mer seriøst, sluttet å bruke sukker, osv...) Så nå lurer jeg bare på hva menigheten syns - når er tiden inne for å deaktivere seg selv? :-)

Eller kan det være glidende overganger - veeeldig søt jente (Så søt at det er usannsynlig at man klarer å toppe scoopet), deaktiver etter første IRL treff og litt lavere på rangstigen, klamre seg til alle andre pågående flirts for å se om upgrades er mulig?

Kjenner at jeg føler meg litt for lavt på rangstigen nå? :-) (Og om hun leser dette - tullejenta, det der var vel dumt? :-)) )

Skjult ID med pseudonym arneand on. 15 feb. 2012 00:56

@ts
Alt er lov i krig og kjærlighet?

Om du vil ha en fasit må du studere matte.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 15 feb. 2012 01:09 Privat melding

Er det ikke bedre å spørre vedkommende? eventuelt si at du ikke liker det? så får du svar... istedetfor å spørre Sukkerfolket som HELT sikkert hadde fortsatt å vært her inne en stund til for å tulle og fjase, selv om de ikke var på dateren *ler*

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 15 feb. 2012 01:10 Privat melding

Jeg tenker at du først og fremst bør snakke med henne om dette. Du vet ikke hvorfor hun var online, det kan være andre grunner til det enn at hun driver og flørter med flere. Det er mange som har fått kjentfolk gjennom sukker, av begge kjønn, gjennom festene og via forumet, og det er ikke riktig å forlange at man skal avslutte all kontakt med andre mennesker, selv om vennene dine måtte befinne seg på et datingsted.

Og selv om det er et sted for å finne dater, så er det nesten uunngåelig at folk også blir kjent som venner, spesielt når vi møtes daglig i forumet, og flere ganger i året på fester.

Ikke ta det så alvorlig, og prat heller med henne om dette. Så blir dere enige om hva dere begge gjør. Kanskje hun ville bli glad for å høre at du har lyst å ha et mer eksklusivt forhold til henne?

(mann 37 år fra Rogaland) on. 15 feb. 2012 01:19 Privat melding

Havner jeg i en seriøs datingperiode så endre jeg teksten her inne til at jeg nå dater og ikke er aktiv. På den måten vil jeg jo beholde mitt løpende medlemskapet i backup i tilfelle det ikke skulle gå i boks.

Men folk er jo forskjellige, noen må spille på flere hester, andre nøyer seg med en.

Skjult ID med pseudonym :D on. 15 feb. 2012 01:25

Tviler på at det finnes noen LOV knyttet til dette.. Vil anta - at det er mere knyttet til etikk og moral! Ville nok ha spurt dama - om ho fortsatt var aktiv her. Og evt hvorfor - om ho svara ærlig.... :) FØR du evt dumper ho - før ho får forsvart seg.. ;)

Skjult ID med pseudonym meg on. 15 feb. 2012 01:44

Signerer Tiqui.

Deshi har også et poeng.

Personlig vil jeg nok deaktivere ,vinke morna og ønske alle andre lykke til her inne hvis daten min viser seg å være noe jeg ønsker videre kontakt og treff med.Og den vurderingen skulle jeg nok greid å ta allerede etter første møte .Nå har jeg vært aktiv kun på forumet etter jeg fikk såpass god kontakt med "min" interessante her inne og vi har ikke møttes enda,men vet at etter møte vil jeg nok være meget forsiktig med å vise meg på denne siden, mulig jeg beholder profilen til medlemskapet for måneden utløper og bruke forumet litt frem til da, siden det er betalt for. Men deaktivere helt når den betalte perioden utløper.

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 15 feb. 2012 06:36 Privat melding

Altså... Jeg tror ikke det finnes et fasitsvar på dette om du så spør hele verden...
Men du kan få mitt synspunkt på saken.

Jeg selv ville ikke deaktivert profilen min what so ever før jeg hadde vært sikker på at dette var et forhold og ikke i begynnerfasen. Selvsagt ville jeg skrevet om profilen min, og forklart at jeg ikke var 100% singel og ville se hvor dette går henne, men deaktivere FØR førsteforelskelsen er omme? No go.
Tror jeg ville venta minst til det frøste halvåret etter datingperioden var omme, før jeg vurderte noe som helst der.

Men jeg er en veldig direkte jente, jeg ville mest sansynlig advart om at jeg fremdeles var på forumet om jeg var det jeg var (noe jeg mest sansynlig ville vært, siden man bare blir helt avhengig, he he he he he). Og jeg ville nok håpet (ikke krevd) at han jeg hadde noe med, ville skrevet tydelig på profilen at han ikke var intr i noe mer nå, eller at han tydelig var på forum og ikke mer.

Tror mange nok her inne har merket at man lett kan bli betatt og små forelska, men at man kan oppleve at alt smuldrer.
Å deaktivere er jo å sette prosessen helt på nytt, både pengemessig og singelmessig....

Som nortibia sier... snakk med henne. Du veit ikke HVORFOR hu var her inne. Og at du aktiverer igjen på trass...
Tror i grunn du er bedre enn det, selv om usikkerheten og kanskje sjalusien got the better of you akkurat nå =)

Fortsatt lykke til videre, håper virkelig du og gullfuglen din står over stabasene og blir lykkelige sammen =D

(mann 33 år fra Akershus) on. 15 feb. 2012 07:15 Privat melding

Drit nå i om hun fortsatt er på sukker eller ikke. Vil hun ha deg så vil hun ha deg, og da er ikke sukker noen trussel.

Skjult ID med pseudonym Jensern on. 15 feb. 2012 07:35

Fint å se hvilke damer man skal holde seg langt unna her inne i alle fall. Det er bare å se på de som er med i denne tråden.

Sukker er en DATINGPROFIL!!!!! Så damer som velger å opprettholde profilen sin her etter vi har gått inn i en seriøs fase av datingen, ville jeg ALDRI hatt noe med å gjøre!

"Må være lov til å opprettholde kontakten med kjente og venner" ????? Altså...NEI, ikke via en datingside om man satser på et forhold. Har du fått noen her inne du mener er blitt så gode venner av deg at du vil videreføre kontakten... så greit.. men da finnes det 100 ANDRE måter å holde kontakten med disse på enn via en datingside!!!!

Skjult ID med pseudonym djises on. 15 feb. 2012 09:03

Vel, jeg data en fyr fra litt før jul til han dumpa meg nå for en liten stund siden, og jeg var bare deaktivert en liten periode etter jul. MEN jeg skrev ikke med en levende sjel og var ikke interessert i andre enn ham. Grunnen til at jeg beholdt profilen såpass lenge var 1) han er også på sukker og jeg ville ikke frike ham ut (han hadde heller ikke deaktivert seg) og 2) jeg ville beholde profilen i tilfelle det gikk i dass, noe det da også dessverre gjorde.

Støtter de her som sier snakk med dama, herregud, mest sannsynlig er hun kun interessert i deg!!

Folk her inne er så utrolig trigger happy når det gjelder dumping, djises, sett deg inn i den andres situasjon og for guds skyld snakk med hverandre! Hvorfor er du så usikker på henne hvis dere har planlagt helgetur og greier..

Skjult ID med pseudonym Million on. 15 feb. 2012 09:39

De to gangene jeg har funnet noen det ble no med her på sukker, da deaktiverte jeg (og han) profilene våre umiddelbart etter første møte irl. Fra da av var sukker helt uinteressant og helt feil for meg. De vennene jeg hadde fått her holdt jeg kontakten med på andre måter. Har man behov for plan B, da ser jeg satsingen som halvhjertet og uten sjanse til å lykkes. No guts, no glory! Kvitterer derfor Kommode1 m.fl. her.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 15 feb. 2012 09:41 Privat melding

Virker som en del her inne ( med tanke på flere andre tråder i samme stil) ikke har så veldig stor tillit til andre mennesker.

Er enig med flere andre her inne. Og hvis ikke en evt ny mann kunne stole på meg ,(for jeg ville aldri holdt på bak ryggen på noen.) da er han kanskje ikke den rette da, Man må kunne stole på hverandre.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 15 feb. 2012 10:37 Privat melding

Hvis jeg, (sier ikke at jeg kommer til å gjøre det) at jeg etter å ha truffet ham, KUN er inne på forumet her for å diskutere/ snakke/ spøke med venner. Hadde det vært sannheten. Han skulle gjerne fått sett at jeg hverken skrev eller svarte på brev også om han ville det. Ja da slikt kan slettes, men så slu er jeg ikke og da må folk faktisk velge selv om de vil stole på meg eller ikke.

Mest sannsynlig hadde jeg nok deaktivert meg ja. Men en person kommer aldri ti å eie meg, og om en person ber meg velge mellom han og vennene mine, ja da tror jeg valget er veldig enkelt. En som ikke unner meg venner er ikke noe for meg.

(mann 38 år fra Østfold) on. 15 feb. 2012 10:43 Privat melding

Prat med hun det gjelder du. Det er ingen andre som vet hvorfor hun logget inn. Ikke noe poeng i å lage en hel all you can eat-buffet ut av en fjær.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 15 feb. 2012 11:52 Privat melding

Dere er jo ikke kjærster.. Hallo.. lissom.. hun føler vel ikke du gir henne nok oppmerksomhet da... vi jenter vil jo ha et minimum av det.. Og gir dere pip fra dere en gang i uka og kaller det interesse.. vel... da hadde jeg sitter her i evigheter og.. vel..

Been there done that.. Har sittet her selv om jeg har "datet" en fyr.,.. selvfølgelig så greier jeg ikke svare på menn eller skrive med andre pga jeg har fokus på en fyr som tilsynelatene er da interessant for meg.. Men i det fyren viser litt avstand.. jeg blir løvinna og jakter videre.. For late løvekonger... vel.. de er bare late.. og lite konger...

(kvinne 41 år fra Buskerud) on. 15 feb. 2012 12:23 Privat melding

Jeg mener at det å bli hengende igjen på sider som sukker og andre dateingsider når du har seriøs interesse for en person blir feil. Det signaliserer at du er usikker og har lite tillit til den andre parten helt fra start av og at du har en backup liggende på vent tilfelle det skjærer seg. De som har vært lenge på slike steder henger ofte igjen og skylder på gode venner. Hvis vennene er så gode så blir de med deg videre i livet og holder kontakten med deg utenfor sukker. Er du på sukker for å finne kjæreste så er det mest realt å slette seg den dagen det er enighet og gjensidig interesse fra begge parter om videre bekjentskap og treff.

Men folk er forskjellige, det handler ikke om hverken sjalusi, det å ikke stole på eller eie noen.
Det handler rett og slett om å vise respekt for hverandre og gi forholdet en mulighet til å utvikle seg.
Er ikke overasket over at dateingen avtar etter 3-4 møter hos folk når de fremdeles etter møter ikke greier å holde seg unna sukker.

Skjult ID med pseudonym fundament on. 15 feb. 2012 12:44

TS

Jeg tror du tolker sukkerkuløren litt vel svart her. Og være her inne er vel ikke det samme som å jukse på deg/dumpe deg, først må du jo reise med jenta og treffes "kinn-til-kinn" Da burde det jo være rimelig lett å lese hva hun vil videre, og evt. ta det forsiktig opp om du føler tvilen gnage gjennom benet ditt.
Akkurat nå høres det ut som du vurderer å hive dreggen på land.
DET ville vel være skivebom og noe du ville angre i ettertid?? Lykke til og tenk med begge hoder :-)

(mann 38 år fra Østfold) on. 15 feb. 2012 13:04 Privat melding

@kommode1:

...har du vondt i halsen?

(mann 37 år fra Oslo) on. 15 feb. 2012 13:12 Privat melding

Jeg har hatt et par dateperioder mens jeg har vært medlem her, men da har jeg kun vært inne og lurket på forumet av og til fordi jeg har kjedet meg.

Jeg er en person som aldri har og er relativt sikker på at jeg aldri kommer til å være utro, så ser ikke helt problemet.

Hvisen potensiell partner hadde påpekt det, hadde jeg forklart det og tilbydt meg å slette profilen, hvis det var et issue for henne.

(mann 38 år fra Østfold) on. 15 feb. 2012 13:51 Privat melding

@Kommode1:

Ja, jeg vet. Men jeg fanget ikke helt opp hva du kremtet for, så da ble det litt omtanke istedet =P

Skjult ID med pseudonym Pettern on. 15 feb. 2012 15:09

Ja.. vil du ha dame? Eller vil du ikke ha dame?

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 15 feb. 2012 17:55 Privat melding

Kommode1:

Jeg ser ikke prob. Selv hadde jeg nok vært for opptatt i forelskelsen til å være aktiv inne på sukker, men hadde nok ikke deaktivert meg med det første likevel.
Hvorfor? Fordi jeg vet det er lett å bli betatt, men det er ikke det samme som forelskelse, selv om mange noen ganger tror det.
Handler mye om tillit ja, nettopp derfor jeg ikke hadde forventa at han sletta profilen sin. Men et forhold er ikke gjort fordi begge tilsynelatende er forelsket.

Og ja, du har nok rett i at jeg ordla meg litt feil. Men har lest flere som av erfaring vet kan kan gå på en bom. Spesielt når man er veldig ensom og virkelig savner en kjæreste. Da kan ønsket om en kjæreste overskygge ønsket om å bli forelsket og du tolker en betatthet som forelskelse fordi det er nettopp det du ønsker deg.
Og nei, det betyr ikke man er desperat. Men vi er bare mennesker, og vi tolker masse helt ut fra våre følelser der og da. Derfor oppstår jo misforståelser, som vi vet...

Men jeg står for det jeg sier, jeg hadde ikke deaktivert meg før jeg virkelig kunne vite at han var kjæresten min, og ikke bare en jeg tror er kjæreste og han tror er flørt...

Skjult ID med pseudonym neptun on. 15 feb. 2012 17:59

Det jeg har gjort i slike tilfeller er å tømme profilen i håp om at hun gjør det samme, og så deaktivere.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 15 feb. 2012 18:08 Privat melding

Man bør vel være såpass trygg på seg selv at man ikke føler seg truet av oom daten har kontakt med folk på nettet. For internett er kommet for å bli. Enten det er på sukker eller på facebook, så har folk kontakt med andre av det motsatte kjønn. Og da gjelder det å være fast i troen på at dersom dette er rett, så vil ikke kontakt med andre være en trussel for hva som kan utvikle seg de to imellom.

Jeg tror mye av sjalusidramaene på facebook bunner i nettopp dette - at man selv ikke er så sikker på at man er den riktige for den andre, og dermed tolker all annen kontakt som en trussel - og da blir det en selvoppfyllende profeti, for ingen liker å være isolert.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 15 feb. 2012 18:23

De fleste i tråden tager jo nogle gode argumenter op. Hvad skal du herinde hvis du ikke leder efter kæreste? Venner kan du have på facebook og på din private email/msn/icq eller deslige.

Det andet aspekt er såklart at man godt kan have tillid til at den potentielle partner fortsat har sin profil men bare i dvale i tilfælde af/for at slippe for at betale igen.
Dertil hører der jo argumentet, hvis du ikke en gang kan slette en datingprofil så er du jo ikke rigtig seriøs omkring at prøve at starte forholdet.

Personligt mener jeg ikke der er et fascit til alle situationer med dette, det handler simpelthen om hvad man selv er komfortabel med.
Snak med damen og spørg hende hvordan hun synes det er bedst at gøre det og fortæl hende hvad du synes når hun spørger tilbage.

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 15 feb. 2012 21:28 Privat melding

Jeg tenker at hvis ikke man tør å snakke om sin egen fremtid, så kommer det der aldri til å funke, så det er bare å beholde profilen. "Hvor er vi nå og hva gjør vi med sukker?" og så er saken ute av verden :) Utover det er jeg enig i at kommode1 skriver.

Skjult ID med pseudonym Brille on. 15 feb. 2012 23:44

Ja det får man si - helt samstemt var menigheten ikke så da får jeg gå over til den gode gamle kron/mynt løsningen... :-)

Eller så kan jeg tillegge dere meninger dere ikke har og ta bort litt av det dere mente og så forsøke å oppsummere.

- At hun er aktiv på ett datingsted (uten å være åpen om det - tror noen overså akkura det...) er kanskje fordi jeg har gitt henne for lite oppmerksomhet - Well Maybe, men vi har truffet hverandre stort sett alle helger og litt ekstra i julen i ett par måneder nå - hun kan mer enn bare navnet mitt for å si det slik.
- Hun er her inne når vi ikke er sammen. Hadde seg sagt jeg jobbet overtid men det viste seg at jeg var på bar ville kanskje noen ment det var et større problem enn om jeg hadde sagt jeg skulle ut og ta noen øl med gutta (Alle VET at vi ser på damene når vi er ute - så da er det litt mer realt å flagge.)

Det ble mynt... De som argumenterte med at det er fint å holde kontakten med alle vennene sine her inne var vel utslagsgivende, Det kan nemlig være HELT sant, men be honest... Det blir vel som å være på byen, vi er der med en kompis, men når månestråle entrer saloonen er kompisen glemt og må klare seg selv forutsatt at vi er single og har ett åpent sinn mht til sjekking.

Til dere som er redd for å sløse penger på en inaktiv profil så vil jeg bare nevne at det er gratis å deaktivere - og blir det ikkeno fart i det kan man reaktivere - de man var på flørtern med vil man ha mistet (iallefall om de er damer - blir ikke no stort jubelbrus når man kommer tilbake og sier at det ble ikke noe med hun jeg likte så nå kan vi to godt prøve litt igen - mulig vi menn er lettere der... )

Men til sist: Tusen takk for engasjerte og velfunderte innlegg - Respect!
(Også fort jeg har slikket ferdig sårene mine kan jeg jo begynne å jakte på dere søte damer som har svar som passer inn i min måte å forstå sjekking på :-) )