Alle innlegg Sukkerforum

Bare venner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym onlyme fr. 11 april 2008 23:50

Hvordan reagerer dere dersom dere virkelig har falt for en person men følelsene ikke gjengjeldes men hun/han gjerne vil fortsette å være venner?

Jeg har lenge tenkt at det beste i en sånn situasjon er å ikke omgås den personen så mye, for å komme over forelskelsen fortest mulig. Få tankene over på andre ting. Men jeg har nå begynt å lure litt på om det egentlig er så lurt. Vennskap er jo verdifullt selv om det kan føles vanskelig til å begynne med. Siden man egentlig vil noe mer.

Jeg møtte en jente i går som jeg var forelsket i. Har med vilje holdt avstand til henne, men det virket som hun gjerne ville snakke litt mer, men jeg følte meg litt brydd. Jeg sa jeg hadde dårlig tid og måtte gå.

Skjult ID med pseudonym Advokaten lø. 12 april 2008 00:03

Jeg tror man bør holde avstand... ikke lett å være den som ikke blir møtt på følelsene sine om den andre er der. Tror begge to bør ta ansvar og holde avstand, særlig den som ikke har de varmeste følelsene...

Skjult ID med pseudonym sportylady lø. 12 april 2008 00:05

Har opplevde noe lignende en gang. Forskjellen var at vi likte hverandre, men at et fakta kom på bordet som gjorde et evt. forhold ble umulig...trist...men realistisk sett et fakta.
Vi har det så morsomt...kult....støtter hverandre når ting går litt skeivt:-)....og er gode venner. Var vel skuffet og lei meg en stake stund, men viste seg at jeg ikke ville være hans vennskap foruten.
Men det kan være lurt med en liten pustepause og la følelsene falle litt til ro....for så å kjenne etter om man orker ...vil...kan fortsette som venner:-)

Skjult ID med pseudonym løven lø. 12 april 2008 00:11

min aller beste venninde
begynte som en het forelskelse
kan absolutt anbefales
at vi nesten passer som kjærester kan jo bare bety at vi er selvskrevne venner
og det med å ta pause er for pingler

Skjult ID med pseudonym sportylady lø. 12 april 2008 00:16

GRRRR....Løven..*ler* pauser kan være klokt;-)...slik at man ikke gjør noe fort og gæææli:-)...ikke nødvendig å gå på tryne mer enn nødvendig .......eller?

(mann 51 år fra Oslo) lø. 12 april 2008 00:19 Privat melding

Gått på trynet har jeg gjort som det sang etter...men heldigvis var den annen part veldig forståelsesfull
Still good friends :-)

Skjult ID med pseudonym løven lø. 12 april 2008 00:19

å gå på trynet er sundt til tider
selvfølgelig bør ikke alle ta for seg som en løve med trynegåinga
men litt i ny og ne er vel greit for å se seg selv i et annet perspektiv

Skjult ID med pseudonym sportylady lø. 12 april 2008 00:28

Løven:
Jo da.....kan jo ikke sveve gjennom livet på en rosa sky:-)....men......hender det ikke du stopper opp...dveler litt......funderer litt.....????......fint å følge hjertet....men med en kombinasjon av å bruke hjernen ...er nå i hvertfall min erfaring at man kommer litt heldigere ut:-)....men nå sitter ikke jeg på alle svar;-)

Skjult ID med pseudonym løven lø. 12 april 2008 00:29

joa, prøvde det med hjernen engang
det var et gruefullt øyeblikk...

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 12 april 2008 00:35

løven! Det står i mine øyne respekt av en mann som høylytt proklamerer at han lar hjerte styre, gjør det samme selv og kan si meg enig med Sporty i at det nok hadde vært smartere å bruke hodet litt mer.... Men smarte valg er i mine øyne ofte litt kjedelig, he he

Skjult ID med pseudonym løven lø. 12 april 2008 00:38

helt enig Organ
om ikke følelsene skal få ansvar for kjælighetslivet
vet jeg ikke hvem som kan påta seg den delen av livet
hjernen er kun egnet til å støtte opp der det trengs

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 12 april 2008 00:41

Venner kan ikke undervurderes. Har du hodet til det så behold flest mulig flammer som venner. Det at du falt for dem betyr at de har noe ekstra du bør ta vare på i din nærhet.

Skjult ID med pseudonym sportylady lø. 12 april 2008 00:45

Nu vel....organ....i denne sammenheng blir det litt rart å kalle dette smart( les:kjedelig)...om jeg får be.....fort gjort å tenke og si "orker aldri mer å treffe deg og se deg!!"...i en situasjon hvor man ønsker mer.....men noen kan faktisk klare å mobilisere.....og etter å ha tenkt seg om klarer å være venner. Er i hverttfall utrolig glad for at jeg tenkte meg om og brukte hodet......og i dag har han som en god venn:-)

Skjult ID med pseudonym vita134 lø. 12 april 2008 00:54

Morpheon,
å beholde gamle flammer som venner er eg heilt for, men det blir noko anna enn å forelske seg/vise interesse og så bli "avspist" med den der "jammen-kan-vi-ikkje-være-venner-biten". Eg traff ein mann pr nett sjølv for ei tid tilbake, og han hadde heilt klart potensiale til å bli noko meir enn ein venn. Men han følte det altså ikkje slik i forhold til meg. Han ville gjerne at vi skulle fortsette som venner, men for meg blei det vanskelig å skulle få han ut av tankane (og slik gjere plass til ein ny med potensiale :) ) på same tid som han fortsatte å være i livet mitt. Derfor valgte eg å avslutte kontakten med han. No er det gått ei tid, og det kjennes fortsatt ut som den rette tingen å gjere. For meg. :)

Skjult ID med pseudonym løven lø. 12 april 2008 01:03

@vita
tillogmed jeg har opplevd at det blei feil å gå venneveien med en kjæreste
men det er veldig personavhengig
som oftest er jeg absolutt av samme mening som morph
en x-kjæreste har som regel mye felles med meg
som er verdt å ta vare på

Skjult ID med pseudonym onlyme lø. 12 april 2008 01:08

Å være venner med x-er synes jeg også går greit. Det vanskelige er de det aldri ble noe med selv om man ville det.

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 12 april 2008 01:12

Sportylady du har selvsagt helt rett vedrørende akkurat denne situasjonen. Mitt innlegg påpeker at det ofte, ikke alltid, er kjedelig å bruke hodet. :-)