Alle innlegg Sukkerforum

Savner festen på Rå...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Litt våryr lø. 21 april 2007 15:42

Er jo kjempevær i dag.. har litt lyst å gå ut en tur (i OSlO)... er det noen forslag til hvor sukkermedlemmer henger utenom fester.. er det okey på Rå utenom de arrangerte festene..Kommer utenbys fra og trenger gode forslag.. Og det haster...

Skjult ID med pseudonym Sukkerbite lø. 21 april 2007 15:59

Hmm.. hender jeg og et par veninner titter innom Rå.. kan være bra eller dårlig..så kanskje vi dukker opp etterhvert men finværet må nytes.. hei og hopp.. fra to lett yre sukkerbiter..

Skjult ID med pseudonym lise lø. 21 april 2007 16:39

løkka er stedet:-)

Skjult ID med pseudonym Litt våryr lø. 21 april 2007 16:54

Hvor er løkka.. Grynerløkka og hvilke steder i såfall.. er fortsatt utenbys fra..

Og i så fall er det okey å treffes så kanskje det blir en gjeng.. "Lise" og alle andre liker vel forhåpentlig avslappet selskap .. siden vi allikevel har havnet her..og.. det haster..

Skjult ID med pseudonym Litt våryr lø. 21 april 2007 16:59

var på grynerløkka i fjor en gang alene.. det var ikke greia..i selskap var det bedre såå.. jeg venter på... flittige lise...eller noen andre som har tenkt seg ut et eller annet sted..

Skjult ID med pseudonym løkkaboer lø. 21 april 2007 17:30

Bodd i Oslo i 10 år og aldri vært på Rå. Mange steder på Grünerløkka (ikke med y...) - Parkteatret, Kaos, Auralux er livlige steder - spørs jo hvor gammel du er og hva du er ute etter. Ellers så er Onkel Donald i sentrum (går aldri dit, men...) poplært eller Bjørungs i Hegdehaugsveien og Mabou like oppi gata der er en bra bar med mye liv.

Skjult ID med pseudonym Eva sø. 22 april 2007 14:43

Jeg var ute i går (igjen) og det som slår meg gang på gang er at det ikke er så "legitimt " sjekke noen ute. Det blir fort slik at - jeg er i forhold og er opptatt med å ha det så morsomt. Greit at jeg er blitt 30, men jeg vet at jeg er en fin dame og holder meg i form. Har opplevet nok vanskelige episoder når jeg har vært på date og ikke har vært interessert. Synes så synd på dem jeg avslår, og det er lett å identifisere meg med hvordan det oppleves. Jeg ser i første sekund at de har gledet seg i lengre tid og da er det vondt å si etter en time at dette var hyggelig men tror kanskje ikke.. Føler meg liksom lei meg og verdifull på samme tid. Det hadde vært veldig godt med kjæreste nå så mitt råd til alle kjekke hyggelige herremenn der ute er at dere alle melder dere på neste sukkerfest og kikker litt ekstra etter en fin dame med søte sko. Sier ikke mer ;)

Skjult ID med pseudonym Don Johan sø. 22 april 2007 17:26

Litt sånn askepott aktig du. Du minner meg på at jeg omtrent aldri ser på hva slags sko damene har på seg. Vi kommer sikkert til å se mange både fine og rare sko, men ikke forstå bæret! Du får forsøke å tråkke forsiktig oppå skoene mine hvis du liker meg :-)

Skjult ID med pseudonym singel sø. 22 april 2007 19:05

Hvorfor kan ikke sukker arrangere fester enda oftere. Jeg har vært på 2 fester og storkoser meg alltid. Det er så mye lettere å komme kontakt med andre enn på byen, igår ble det nok en bomtur på byen :-()

Skjult ID med pseudonym Litt våryr sø. 22 april 2007 22:10

Samme her.. var en tur på byen i går.. men det blir ikke helt det samme.. det er både en hyggelig stemning og positiv opplevelse som gjør en ganske avslappet.. sikkert fordi en vet at alle er omtrent i samme posisjon.. det gjør at man er hyggelig med hverandre... skulle ønske det var et fast møtested vi som ønsker det kunne samles også utenom festene så lenge det går to måneder til neste... er det konstruktive forslag til hvordan vi selv kan lage uformelle fester tro... Jeg er fortsatt passe avslappet men litt våryr.. kan jo si det siden vi alle forhåpentlig jakter litt... Ps. kjenner meg litt igjen i Eva og.. skulle like å være askepott sine sko og da..