Alle innlegg Sukkerforum

Ganske opptatt av kropp og trening

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun on. 15 feb. 2012 23:30

Hver gang jeg ser på pubmuskelen min tenker jeg at denne kroppen kan det gjøres noe med, og at løsningen ligger i å trene mer. Betyr det da at jeg bør krysse av for at jeg er ganske opptatt av kropp og trening?

Skjult ID med pseudonym våken on. 15 feb. 2012 23:32

helt klart!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 15 feb. 2012 23:36 Privat melding

så lenge du tenker en del på det, definitivt! :p

Skjult ID med pseudonym Kokeliko on. 15 feb. 2012 23:56

Eh nei!! Kun hvis du gjør noe med det! - ikke skrive det hvis du kun t e n k e r på det ...:x

Skjult ID med pseudonym neptun to. 16 feb. 2012 00:07

Jammen, jeg tenker jo mye på det, da må jeg vel kunne sies å være opptatt av det?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 16 feb. 2012 00:09 Privat melding

neptun, ikke hør på kokeliko, han er jo kokeliko :p

Skjult ID med pseudonym Danty to. 16 feb. 2012 00:15

Hvis du leser mye om kropp og trening, så er du definitivt veldig opptatt av det

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 16 feb. 2012 00:39 Privat melding

Du kan også skrive at du trener nesten hver dag ( nesten på mandag, nesten på tirsdag ..)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 16 feb. 2012 00:41 Privat melding

Helt enig med Bisken :p

Skjult ID med pseudonym Patsy to. 16 feb. 2012 08:03

Er ganske opptatt av kropp :)
Trening også, forresten.

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2012 09:58 Privat melding

Hva hvis man er ganske opptatt av damenes kropp og trening, men gir faen sjøl?

Skjult ID med pseudonym Ærlig to. 16 feb. 2012 10:18

Jeg er veldig opptatt av kvinnekropper, og nyter stadig synet av andres trening. Setter stor pris på at kvinnene tar vare på det kunstverket enhver kvinnekropp utgjør.

En annen ting er at jeg skjønner at kvinner ønsker en velpleid mannekropp som del av sin egenpleie. Dvaske kropper gir dvask sex.

(mann 33 år fra Oslo) to. 16 feb. 2012 10:29 Privat melding

Det er rart hvordan mennesker som trener hver eneste dag tilsynelatende ikke ser sånn ut, mangfoldige profiler på sukker og facebook rapporterer INTENST om trening siden det er den nye sosialekapitalen for hvite supermennesker som er hitill de hviteste hvitingene som noen gang har trasket på planeten Tellus.

Men alikevel ser de lubne og tynnfeite ut..noe som i og for seg er et mirakel.

Skal de trene så mye som de gjør vil fettet de konsumerer tvinge hypofysen til å produsere mer testosteron og veksthormon og IGF-1 via en rekke organer, som en tvungen sideeffekt av all treningen som igjen tvinger kroppsligfett til å forbrennes, det eneste som kan dempe dette litt er "hjorting"...trening som gjør hjertet så lite som mulig for å ha lavest puls mulig - ala sykling osv..fører nesten alltid til hjertestpp i 60årene...så mye for at styrketrening var the big bad wolf.

Uansett jeg kjenner flere toppidrettsutøvere innenfor noen av verdens mest krevende idretter....og de trener ikke i nærheten av så mye som svært mange sukkerprofiler jeg har sett....alikevels er de utrolig annerledels ut...muskuløse og atletiske...hmm så rart.

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 16 feb. 2012 10:43 Privat melding

JimJimJ;
Du har et godt poeng. Vil bare tilføye at det kan hende de er på trening så ofte de sier. Når jeg ser meg rundt på treningsstudioet, spinning, sal eller studio, så legger jeg merke til mye feiltrening. Aberet mitt med trening er at jeg blir så tung at BMI kommer over 25, så da har jeg blitt overvektig av mye trening...hehe

Skjult ID med pseudonym sta to. 16 feb. 2012 10:49

Jeg er ganske opptatt av andres kropper, teller det? Da særlig at hun er godt trent :p

Man skal da heller måle cm enn se på BMI :) Er mer fornuftig mål i grunn. Kan fint gå ned 5-6 cm rundt midje uten at vekta endrer seg i det hele tatt.

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2012 12:10 Privat melding

JimJimJ:

Har tenkt litt på det selv både når jeg er i treningsstudio og i svømmehallen. Mye har nok å gjøre med en kombinasjon av feil trening og feil ernæring, uten at jeg er noen ekspert. Men man skal heller ikke glemme aldersfaktoren, man ser jo nok av toppatleter som eser ut så snart de passerer førti selvom de sikkert fortsatt holder treninga på et brukbart nivå. Jeg har selv omtrent måttet tredoble treningsmengden siden ti-tolv år tilbake bare for å holde vekta sånn noenlunde. På den annen side så snakker vi om han som ploga i slalombakken i ungdomstida og alltid fikk reservebenkplass på fotballaget, så jeg er som nevnt ingen ekspert.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 16 feb. 2012 14:22 Privat melding

@JimJimJ
Jeg har sett bildet og nicket ditt på diverse treningsforum. Der har du gått ut med at du bruker steroider.

Tror du ikke svaret ligger litt i det?..at du og "toppidrettsutøverne" faktisk stapper innpå med kjemiske hjelpemidler. Siden den gjennomsnittlige sukkerbruker holder seg til ærlig trening, så vil resultatet naturligvis bli deretter.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 16 feb. 2012 14:33

@Bisken - Steroider er intet værd hvis ikke den underliggende træning og ernæring ikke er iorden.
Hvis jeg begyndte at juice ville det ikke ændre noget overhovedet, udover at min pengepung ville blive tømt væsentlig hurtigere.

På samme måde gælder det sig også for den almene sukkerbruger, der garanteret ikke har et kosthold der stemmer overens med træningsindsatsen de gør. Jeg træner forholdsvist jævnligt, men anledningen til at jeg ikke har et slankt/atletisk udseende er fordi min kost ikke giver mulighed eller grundlag for det.

Startede selv en tråd herinde tidligere hvor nogle folk sagde at de træner 2 timer om dagen 5-6 dage i ugen - men til trods for det var de stadigvæk mere end 'lidt chubby' - hvilket er et tydeligt tegn på at kostholdet ikke er i orden. Vil du se fit og atletisk ud kræver det en lav fedtprocent - lav fedtprocent opnåes ved vægttab og forøgning af muskelmasse. Vægttab kommer af et energiunderskud og muskelmasse får man (lettest) ved energi overskud. Så hvis energi indtaget ikke matcher energiforbruget i det du forsøger at opnå, vil du ikke lykkedes. Uanset om du er dopet eller ikke.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 16 feb. 2012 14:37 Privat melding

Selv om noen trener ofte, så betyr jo ikke det at de trener hardt nok til å oppnå noe særlig mht bedre kondis og mer muskelmasse.
Nå er det evigheter siden sist jeg var i en svømmehall. Men de gangene jeg har vært der, så har jeg jo sett både damer og menn som står der det er grunt og skravler sammen istedet for å svømme.
Og til sammen så får de en treningsøkt som kanskje innebærer tre lengder i svømmebassenget til sammen. Men likevel har de kanskje vært der i 45 minutter og regner det som en 45-minutters treningsøkt.

Å trene to ganger i uka med høy intensitet og godt utenfor komfortsonen gir jo langt mer effektivitet både for kondis og styrke enn å gå i rolig tempo 15-20 minutter på en tredemølle (eller sykle nesten uten noe motstand i rolig tempo i 15-20 min, og liknende trening) fem dager i uka.

Så om man trener fem eller to dager i uka sier jo egentlig ikke nødvendigvis så mye om hvor godt trent de er :P

Skjult ID med pseudonym kjeks to. 16 feb. 2012 15:07

jo

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 16 feb. 2012 22:32 Privat melding

banditten@

Steroider har effekt uansett. Prøv å les deg litt opp.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 16 feb. 2012 23:01

@Bisken - Selvfølgelig har de en "effekt", det er jo hamrende logisk i og med at du injicerer et fremmedstof i din krop. Men jeg har set 2 eksempler i den virkelige verden på mænd der har taget steroider uden at have en ordentlig kostplan (de spiste ikke fornuftigt og festede/drak forholdsvist ofte) og de endte ganske vist med at blive "større", men ikke specielt muskuløse eller "fit/atletiske". Tværtimod, småflæskede med bitchtits var resultatet.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) lø. 18 feb. 2012 01:50 Privat melding

Kanskje vi kan få en ekspertkommentar fra JimJim?

(kvinne 36 år fra Buskerud) lø. 18 feb. 2012 10:08 Privat melding

Jeg har ikke krysset av for det, for jeg trener ikke bevisst for å oppnå et resultat. Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om hvordan jeg ser ut.