Alle innlegg Sukkerforum

Melding skrevet kl.03.47 i natt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym diamant fr. 17 feb. 2012 10:12

Denne meldingen skrev jeg til deg i natt....har ikke sovet siden.

"Jeg har gitt deg alt det fineste jeg har å gi ....jeg har ikke en diamant til på lager som kan toppe. Derfor orker jeg ikke mer. Det blir for tungt for meg. Har bare tårer igjen, og de trenger du ikke".

Skjult ID med pseudonym daddy fr. 17 feb. 2012 10:14

Huff, ble du skuffet da fra daten din?

Skjult ID med pseudonym diamant fr. 17 feb. 2012 10:19

Ja, han bare leker med meg...og når har jeg fått nok av det. Har jo pågått over lang tid....har bare fått nok...det er tomt hos han og det er tomt hos meg.

Skjult ID med pseudonym tresnitt fr. 17 feb. 2012 11:19

Hvis han elsket deg ville dine tårer vært næring for hengivenhetens diamant.
Men hvis han ikke trenger den...

Ønsker deg det beste.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 17 feb. 2012 11:19

Om det fineste du hadde å gi ikke var bra nok for ham - er han dessverre ikke mannen for deg.

Eller

Om det fineste du har å gi er noe som ikke han ønsker seg - er han dessverre ikke mannen for deg.

Håper du snart ser blå himmel, sol og god vind mot bleke vinterkinn igjen. Gode tanker :-)

Skjult ID med pseudonym Conan fr. 17 feb. 2012 12:41

Off, høres vondt ut. Får meg til å tvile på om nettdating virkelig er tingen, er jo langt større sjanse for å mislykkes enn å lykkes. For her har du nok ikke truffet, du skal jo ikke finne deg i å bli lekt med over lengre tid.

Viktig å tenke på at ord på en skjerm mangler empati og mange er dårligere til å få frem følelser via ord og setninger enn andre. Ett smilefjes for en kan tolkes annerledes av en annen. Så om dere enda ikke har møttes, vil jeg vel si at det fremdeles er håp, men har dere møttes er nok tiden inne til å gå videre. Er da ett hav av sjarmerende menn her inne! Mange er garantert bedre enn han du gråter over nå! :)

Også er jo vi menn nokså fjerne av og til.. korttenkte og fokuserte, ofte på feil ting..

Her diary:

Tonight, I thought my husband was acting weird. We had made plans to meet at a bar to have a drink. I was shopping with my friends all day long, so I thought he was upset at the fact that I was a bit late, but he made no comment on it.
Conversation wasn't flowing, so I suggested that we go somewhere quiet so we could talk. He agreed, but he didn't say much. I asked him what was wrong. He said, 'Nothing.' I asked him if it was my fault that he was upset. He said he wasn't upset, that it had nothing to do with me, and not to worry about it.

On the way home, I told him that I loved him. He smiled slightly, and kept driving. I can't explain his behavior. I don't know why he didn't say, 'I love you, too.' When we got home, I felt as if I had lost him completely, as if he wanted nothing to do with me anymore. He just sat there quietly, and watched TV.
He continued to seem distant and absent. Finally, with silence all around us, I decided to go to bed. About 15 minutes later, he came to bed. To my surprise, he responded to my caress, and we made love. But I still felt that he was distracted, and his thoughts were somewhere else. He fell asleep -I cried. I don't know what to do. I'm almost sure that his thoughts are with someone else. My life is a disaster.

His diary entry:

My motorcycle wouldn't start today, can't figure out why, but at least I got laid.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 17 feb. 2012 13:12

Beklager å si det, men når jeg har fått meldinger av den sorten har jeg tenkt at "phuii, det var jammen godt jeg ikke involverte meg mer med han der" eller "takk og lov for at jeg kom meg unna i tide". Jeg grøsser ved tanken, selv lenge etterpå.

Skjult ID med pseudonym diamant fr. 17 feb. 2012 13:18

Takk for støttende ord fra forumfolk:-)

@Paraply

La oss håpe da at dette bidrar til at han lar meg være i fred. Jeg avsluttet ordentlig 21.1. og jeg har ikke gitt lyd fra meg siden. Så tikker det inn en sms på valentinesdagen fra han....jeg svarer høflig og nøytralt. Så tikker det inn en ny sms torsdag morgen kl. 06.30 han skriver : "Hva er det med deg. Jeg får deg ikke ut av tankene mine."

Jeg følte derfor behov for å opplyse ham om at det ikke er meg det står på...det er jo han som ikke vil dra dette lengere og holder igjen....denne måten å leke med meg på er ikke særlig gøy. Håper derfor du har rett Paraply at han nå kan la meg være i fred. Det ville være en stor lettelse.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 17 feb. 2012 13:25

Ugreit.. Jeg krysser fingrene, og håper du får fred fra ham :)

Skjult ID med pseudonym Conan fr. 17 feb. 2012 13:26

ooops, der ser du! Trodde det var HAN som ikke svarte jeg :)

Men da blir det; Hold on, be strong istedenfor! :)

(mann 51 år fra Oslo) fr. 17 feb. 2012 13:39 Privat melding

Dette er kleint...

(mann 47 år fra Oslo) fr. 17 feb. 2012 13:47 Privat melding

Jeg misforsto også sånn som Conan. Ellers synes jeg sverdsvingeren hadde endel vettuge poenger.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 17 feb. 2012 13:52 Privat melding

Nice, nice, nice....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 17 feb. 2012 13:57

@ diamant

Om jeg var han du snakker om, ville jeg trodd du lengtet etter livstegn fra meg med en sånn melding midt på natten. Å si at du har bare tårer igjen er jo å fortelle at du har kjærlighetssorg. Det er greit nok det. Men det gir ham makt. Og grunn til å tro at du vil han skal fortsette. Slik jeg tenker da... men jeg er ikke mann.

@conan

Veldig bra den med historien med motorsykkelen! Tror mange kjenner seg igjen.

Skjult ID med pseudonym diamant fr. 17 feb. 2012 14:09

@Lilleulv

Ser hva du mener..og det er jo sant at jeg har kjærlighetssorg og det vet han jo. Jeg vil formidle at jeg er oppriktig glad i han. Og han kan slutte med å leke med følelsene mine.

Tenker han savner meg....nå som jeg avsluttet det 21.1. Han savner oppmerksomheten han fikk fra meg, derfor kunne han ikke dy seg med å sende meg valentines hilsen.

Jeg overtok kontrollen 21.1. og det satt ham litt ut av spill, han prøver å gjenvinne kontroll...Kanskje han tror han har det nå? Ettter den han fikk i natt? Aner ikke...men jeg er ikke interessert i denne lekingen.

Håper jeg ikke hører noe mer faktisk.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 17 feb. 2012 14:52 Privat melding

hvorfor må alt være så innpakket i metaforer at beskjeden kan bli mistolket? kan du ikke bare spørre han direkte ut, han har jo gitt beskjed at du er i tankene osv.. ? hva med en gammeldags telefon samtale? snakke ut om ting? hvis dere ikke er interesserte, så er det greit å få en "avslutning" på det?

Skjult ID med pseudonym diamant fr. 17 feb. 2012 15:03

@nortibia

Det er ikke mistolkinger ute å går mellom oss da.....dette har pågått over lang tid og han har ikke vist tegn til at han vil dra det videre, bare tomme floskler, fremtidsplaner som ikke har rot i virkeligheten....derfor avsluttet jeg og det er jo ikke til å misforstå.

Så prøver han da og komme tilbake inn i varmen og fortsette leken, eller rettere han forteller meg at han( litt sånn ... til sin overraskelse) inser at han ikke får meg ut av tankene sine.....

Jeg svarer på hans sms torsdag morgen :

"Vi går vel rundt og tenker på hverandre da. Og så har vi begge en ulykkelig forelskelse? Men har den ikke livets rett så har den ikke det."

Han svarer "Det er jo lov å håpe" (dette er drit dårlig gjort av ham.....han vil bare fortsette leken)

Jeg svarer "Jeg orker ikke håpe mer"

Så sender jeg et bilde av sønnen min i slalåmbakken og får svar " så fin gjeng...står du noe selv?"

Den får henge ubesvart helt til nattmeldingen min kommer....

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 17 feb. 2012 15:08 Privat melding

hva med å bare slette tlf nr hans og meldingene, og kommer det nye så slett dem også.. ferdig, done..
denne utdragingen gjør det bare værre.. "been there done that" mange ganger.. du kommer deg ikke videre før du selv tar ansvar for å komme deg videre ;) nytter ikke å legge skylda på fyren.. du har like stor skyld her, som fortsetter å svarer og sender bilder..

lykke til ihvertfall :)

Skjult ID med pseudonym diamant fr. 17 feb. 2012 15:21

Takk for det. Det er jo jeg som sliter værst her da....og er den svake part. Prøver så godt jeg kan å løsrive meg.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 17 feb. 2012 15:55 Privat melding

ikke legg deg i offer rollen.. det er ditt valg! Ja, han er på kanten til å være ufin, kan hende han liker deg, bare ikke som kjæreste.. og mulig at han sliter med dårlig samvittighet også. Jeg vet hvor vanskelig det er å løsrive seg, jeg har vært i situasjonen selv. slett alt du har, så setter du på gi faen musikk, og bla gjennom profiler ;)

Skjult ID med pseudonym diamant fr. 17 feb. 2012 16:01

Takk, skal gjøre det:-) Egentlig er det ikke jeg som har problemer nå...jeg hadde avfunnet meg med at det ikke er noe mer....så kommer han på banen....men jeg er ikke mottagelig og har ikke problemer med å avslutte. Så jeg skal nok klare meg...men takk for støtten:-)

Og de meldingen som jeg har sendt (som svar til han) har jeg ikke sendt i håp om at han skal komme på banen. Tvert i mot...men det kan kanskje se sånn ut for utenforstående....men i mitt innerste inne er jeg ferdig med han...jeg bare fordøyer det sakte...men jeg er ferdig med han.