Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lei sø. 19 feb. 2012 10:51

*snufs*

Kjenner at dette er dagen hvor alt er bare svart... Føler meg så ensom.. Møtte en super flott fyr i høst og trodde virkelig at nå skulle livet mitt snu til det bedre, men han stakk etter 4 mnd uten noen særlig forklaring...:(
(men han sender meg fortsatt meld om at han ønsker sex da :( ) Jeg er tydeligvis bra nok til det..

Med sårheten og skuffelsen friskt i minne synes jeg det er vanskelig å se fremover og tenke at det finnes flere flotte menn der ute.

Får mye oppmerksomhet fra menn og mange brev her på sukker, men føler meg ikke motakelig...

Hjelp meg! Si at alt vil bli bedre og at dette vil gå over!

Flere som synes synn på seg selv?!? Klag og skrik ivei! Dette er en "synes synn på seg selv tråd" !!!

Skjult ID med pseudonym speedy6617 sø. 19 feb. 2012 10:57

Veldig leit å høre. Men det går helt sikkert bra. Ikke alle er som han vet du. Stoooor trøsteklem sendes:)

Skjult ID med pseudonym Noka$ sø. 19 feb. 2012 10:57

Du er ikke alene om det der..

Jeg sitter her alene og tenker på hvor fint det hadde vært å hatt ei dame å vært sammen med.Vært som alle andre.

Jeg tør ikke tenke på hvor mye tid jeg kaster bort her inne,tid som jeg kunne brukt sammen med en kjæreste og en evt. familie istedet...

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 19 feb. 2012 10:57

Jeg vil jo tørre å påstå at det er behagelig med litt pause mellom disse mennene da, samme hvordan bruddet skjer.

Skjult ID med pseudonym Tøysejente sø. 19 feb. 2012 11:01

Du er nok ikke alene om å føle det sånn av og til Lei.
Dette innlegget kunne like gjerne jeg ha skrevet.. Opplevd det samme som deg for å si det sånn.
Har desverre ingen tips, men sender deg en goood lang klem..
Håper du er flinkere enn meg til å avstå fra slike uanstendig tilbudd da.. Min erfaring er at man blir mer såra hvis man fortsetter leken når den ene bare er ute etter kun en ting, men det er ikke lett :(

Men nå har jeg endelig klart det selv!!!

Lykke til :)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 11:02 Privat melding

Er du avhengig av å ha en kjæreste for å ha det bra?

Skjult ID med pseudonym Lei sø. 19 feb. 2012 11:06

Det er jeg ikke, trives godt med livet mitt :)
Men etter flere år som singel med oppturer og nedturer får man av og til dager hvor man bare føler seg lei :(
Slik som i dag...

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 11:09 Privat melding

Bra det. Bare hang meg litt opp i følgende: "Møtte en super flott fyr i høst og trodde virkelig at nå skulle livet mitt snu til det bedre". Kunne jo egentlig fremstå som at livet er dårlig når du ikke har en flott fyr =P.

Ellers går jo dette over, det bare tar litt tid.

Fyll den tiden med noe du liker ihvertfall, det får tankene over på noe annet.

Skjult ID med pseudonym mjau sø. 19 feb. 2012 11:30

Å jeg kjenner meg så godt igjen!
Sånn i det store og hele, har jeg et kjempeflott liv, med herlige barn, fantastiske venner og en bra jobb. Men av og til så tar bare den store "blues" følelsen totalt overhånd, og man kjenner på hvor utrolig alene man er om enkelte sider av livet.. Da er det bare så vanskelig å dra seg ut av følelsen.
Og når man bruker timesvis inne på steder som her, uten "frukter" så føler man at tiden bare løper uten at man sitter igjen med noe fra den.
Dagens medisin er å straks gå en lang tur med min firbente. Frisk lutft og/eller trening pleier å være en god humørpille :-)
Stor klem! Vi er mange med tilsvarende dager og følelser.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 19 feb. 2012 11:45

Det GÅR over, men du trenger tid.. bruk all den tiden du vil, skrik, hyl, få det ut og si han ikke er verd deg. Du er verd en mye flottere fyr...... God jakt videre
<3

Skjult ID sø. 19 feb. 2012 11:45

Drit i mannen, han er ikke noe å samle på. Det finnes seriøse mannfolk her inne.
Selv gjorde jeg den tabben at jeg avlyste daten med en sukkerklump...:(

Så tørk tårene og opp med hodet, det kommer alltid en sol etter regn:)

Skjult ID med pseudonym Lei sø. 19 feb. 2012 11:58

Tusen takk alle sammen :)
Prøver å tenke at han ikke er verdt meg når jeg bare er god nok når han vil ha senge hygge, men så er han jo flink med smiger også da.. Huff, jeg er et svakt menneske :P Veit jo at det bare går utover meg selv, men den lille stemmen inni hodet som sier "tenk om han snur" gjør det til en daglig kamp med meg selv.

Men NÅÅÅ skal jeg pakke "de som gjør livet verdt å leve" ;) i bilen, så tar vi oss en forfriskende tur ut i det nydelige været vi er så heldig å ha fått i dag!

Ha en strålende dag alle sammen !

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 19 feb. 2012 12:01

Ha en kjempefin dag, Lei... <3

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 feb. 2012 12:06 Privat melding

Tror nok d e fleire som he møtt den sorten :(
Den er skikkelig ugrei!! Be strong :) Æ heier på dæ!!

Du må ha en toppers dag Lei :)

Skjult ID med pseudonym Lobelia sø. 19 feb. 2012 13:25

@kommode1
Kloke ord:)

@TS
Ta deg tiden til å være lei deg, og så skal du se du kommer styket ut av dette og med tiden finner du en annen som er det beste for deg. Klem!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 feb. 2012 15:28

Syns litt synd på meg selv jeg også. Mest fordi jeg ikke har penger nok til å kjøpe alt jeg har lyst på. :P

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 19 feb. 2012 16:17

Kjære TS, alt vil bli bedre og dette vil gå over! ;)

Selv avlyste min date:) Fort gjort....:)

Håper du føler deg mottakelig snart:):) Det er en deilig følelse, når man endelig er mottakelig, selv om daten avlyser:):) Det er et steg for seg selv:):)

Skjult ID med pseudonym Susanne sø. 19 feb. 2012 19:05

Jeg kjenner meg så igjen...

Sitter her og føler en så stor tomhet, og en frykt for at livet mitt aldri kommer til å bli bra.

Ble slutt med kjæresten i sommer etter 7 år sammen. Jeg hadde tenkt på å gjøre det slutt med ham ganske lenge, men da han til slutt ble den som dumpet meg, så føltes det så fælt - jeg ville jo ikke at det skulle bli slutt! Utover høsten hadde jeg en liten "fling" med en kompis, men det ble bare en belastning for meg til slutt. Han ville mer enn meg, og jeg kunne rett og slett ikke fortsette det. I denne tiden kom jeg mer eller mindre over eksen. Men da jeg gjorde det "slutt" med kompisen fikk jeg vite at eksen mest sannsynlig har vært utro mot meg i lengre tid - han hadde nemlig reist på ferie med en ny dame kun en uke etter at det ble slutt mellom oss. De er tilsynelatende sååååå lykkelige sammen, og jeg kjenner overhodet ikke eksen igjen. Han var aldri sånn mot meg - så nå sitter jeg med følelsen av at han holdt meg for narr i 7 år - at jeg ikke betød noe overhodet. Og på bakgrunn av dette så går jeg nå igjennom bruddet på nytt, på en måte. Selv om jeg er veldig klar på at det aldri kan eller skal bli oss to - han har for mange sider jeg ikke liker. Men samtidig så er jeg trist, og det er bare forvirrende.

I tillegg har jeg ingen venner - hadde mange venner når jeg var sammen med eksen, men de var "hans" venner, så de ble jo selvfølgelig borte da det ble slutt.

Eier en båt sammen med eksen, så kan ikke kutte kontakten heller. Jeg er nødt til å oppføre meg rundt han til vi har fått solgt den. I tillegg bor den nye dama rett ved meg, så jeg ser at han er der hele tiden.. Vondt!

Alle rundt meg sier - flere fisk i sjøen. Jeg tviler. Her inne på sukker er det stort sett ingen av interesse som tar kontakt. De jeg har fått litt kontakt med "dumper" meg da de finner en annen.

Sitter her helt aleine i ny leilighet som jeg har kjøpt. Jeg har en god jobb, tjener godt og vet at jeg har en bra personlighet og er et godt menneske. Men det er det ingen som ser... fordi jeg ikke har et utseende folk snur seg etter. Får alltid høre at jeg er så søt, men først når folk har blitt kjent med meg. Jeg BURDE ikke være misfornøyd og føle meg mislykket, men det gjør jeg.

Nå sitter jeg her og føler at jeg aldri kommer til å bli lykkelig. At jeg kommer til å dø alene. At det aldri vil være noen andre i livet mitt enn mine foreldre som kommer til å si at de er glad i meg.

Puh..godt å få det ut. Har ingen å prate med. Hjelper kanskje å

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) sø. 19 feb. 2012 19:15 Privat melding

<3 til Susanne

Skjult ID med pseudonym Magdalena2 ma. 20 feb. 2012 19:52

Jeg datet en i høst jeg også, god kontakt, så "svupp" var det over. Da tok jeg en laaang pause fra sukker og det føltes bra. Nå er jeg tilbake, ser mange "gamle kjente". Har høy match med mange,men akk nei, tar de kontakt? Svarer de på mail? Nei. Du er iallfal heldig som får mail TS, men makter du det ikke nå kan det være godt å ta en pause fra det hele en måned eller to. Anbefales.

Skjult ID med pseudonym barestine ma. 20 feb. 2012 20:01

Føler meg skikkelig dritt om dagen selv etter at det gikk skeis med en fyr herfra i forrige uke. Selvtillitten ovenfor gutter vokser ikke akkurat etter flere sånne episoder og uteblivelse av svar på x antall meldinger på sukker osv osv. Men men, vi opplever opp- og nedturer, uansett hva det gjelder her i livet. Så tror det bare er å stå på og prøve å holde motet oppe så godt som mulig, selv om jeg kjenner det er vanskelig selv, spesielt nå.

(mann 57 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 20:02 Privat melding

Hei damer, dere sier dere har god match med menn, men klager over at mennene ikke tar kontakt. Beklager, men det blir for tafatt. Mer forståelse for at dere er såra over at de ikke svarer.

Uansett, har dere fått det til å fungere med menn før, så kan dere klare det igjen. Lykke til.

(mann 43 år fra Akershus) ma. 20 feb. 2012 20:04 Privat melding

Enig HaraldBK

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 20:11 Privat melding

God og varm klem til dere med hjertesorg, la tårene strømme og la sorgprosessen gå sin naturlige gang, før eller siden vil dere igjen se at himmelen er blå bak skyene, fuglene kvitrer og hjertet kan igjen glede seg over livet ;-)
Om jeg får komme med et råd, så hjelper det å distrahere seg med andre ting, dra på løpetur i skogen, meld deg på et salsakurs (ofte lekre menn der og man føler seg etterhvert rimelig sexy når man først fikser å stokke armer og bein i riktig rekkefølge... Og ikke minst i takt med musikken), og vær sammen med gode venner... Har du ikke mange eller nære venner, åpne opp for nye...der er alltids noen som vil være venn med deg :-))

Lykke til! Heier på dere fra mitt lille hjerte :-)

Skjult ID med pseudonym Puslespill ma. 20 feb. 2012 20:13

TS skriver: "Møtte en super flott fyr i høst og trodde virkelig at nå skulle livet mitt snu til det bedre, men han stakk etter 4 mnd uten noen særlig forklaring...:( men han sender meg fortsatt meld om at han ønsker sex da :( )"

Jeg har opplevd nesten det samme. Møtte henne i høst, og hun stakk etter noen måneder uten særlig forklaring. Men jeg må ha det enda værre enn TS! fordi hun sender meg IKKE meldinger om at hun ønsker seg sex...

(mann 57 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 20:14 Privat melding

Veldig godt råd fra Aqueena, og jeg er sikker på at et ikke bare finnes kjærestekandidater her, men også vennekandidater. :-)

Skjult ID med pseudonym John Doe ma. 20 feb. 2012 20:16

Aqueena
tror ikke du har et lite hjerte, men et utrolig stort ett...

Skjult ID med pseudonym Noka$ ma. 20 feb. 2012 20:26

Sender en klem til hun som fant seg en annen mens jeg jobbet overtid som bare f...* for å kunne tilbringe mer tid sammen med henne:(


TAKK SKAL DU FA*#*###!! MEG HA**###!!!!!!!!!:(((((((((((((

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 21:29 Privat melding

Naaaw! Hjertelig takk John Doe....nå varmet du virkelig hjertet mitt! Gooooodskviseklem til deg!!

Ja HaraldBK, det har du så veldig rett i :-)

Kjære Noka$! Hun var ikke verdt deg, like greit at du slapp unna...good riddance får du tenke, der er så mange andre nydelige, varme OG trofaste kvinner der ute :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 21:34 Privat melding

Når jeg trenger litt mer spenst i fjøra....så hiver jeg denne sangen på ørene og seiler avgårde i livet, kanskje den hjelper litt:

Remember, there is always a silver lining:

I'm alive: http://www.youtube.com/watch?v=6PNwpkbZAI0

Skjult ID ma. 20 feb. 2012 21:53

Min fulle medfølelse - been there done that - superkjipt med kjærlighetssorg, men hva sørger du egentlig over? En fyr som bare tekster deg når han vil ha sex? Er det det du savner? Tror neppe det, du sørger over det som kunne ha blitt, men som ikke ble noe av, fordi??? Fordi fyren bare brukte/bruker de, finnes i hopetall. Les Datingmagasinet - der var det et meget godt svar fra Preben - menn må bruke samme fremgangsmåte for å få en dame til sengs som de må for å få en kjæreste, derfor kan det være vanskelig å skille på hvem av mennene som er ekte kjærestepotensiale. Løsning for å finne det ut i fremtiden?? Hold tilbake underlivet så lenge som mulig. Se om han vil bruke helger på deg (dette er meget generelt, les artikkelen!) De som bare vil ha deg til sengs går lei etter kort tid, de andre som er oppriktig interessert vil bruke mer tid på deg og når dere da endelig går til sengs.... fyrverkeri!! Lykke til og ikke ta den første og beste som merker hvor sårbar du er nå, og som vil gi deg "trøst" da ender du opp med "samme" fyren nok engang og det gidder du vel ikke?

Skjult ID med pseudonym :( ma. 20 feb. 2012 21:58

Har vært her nå i 3, snart 4 år og er ikke noe nærmere med å finne kjærligheten, verken her inne eller utenfor.. Kjenner jeg begynner å bli lei å klarer ikke å holde meg posetiv lengere, noe både familie, venner og kollegaer merker..

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) ma. 20 feb. 2012 21:59 Privat melding

Godt skreve SI!