Alle innlegg Sukkerforum

Mener ikke å klage men...grunner litt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 15:20

Ligger på sofaen og grunner....

Jeg har møtt veldig mange menn i mitt liv....men hvorfor er det noe rart med dem alle sammen? Er det noen damer her som kan stemme i med meg.

Jeg tar noen eksempler :

Det var han som trodde han var morsom med bæsj, tiss og prump vitsene sine...og det gikk i det uendelige...

Det var han som ikke ville være seriøs, men snakket konstant om at vi skulle lage barn sammen....jeg var ikke interessert i flere barn.

Det var han som var kunstner og ble sur fordi jeg ikke ville kjøpe kunsten av han, vi var altså på en date...i tillegg spiste han som en gris på restaurant og klaget på maten.

Det var han som bodde i en svinesti...ryddet aldri, tok aldri oppvasken og ja...trenger ikke gå mer i detalj der.

Så var det han som lånte 500 kr fordi han hadde mistet pungen sin kvelden før og trengte kjøpe bursdagspresang for datteren sin sin skulle i bursdag. Lovte å overføre pengene på mandagen, men så jeg noe til dem ....nix.

Det var han som kom på date hjem til meg med et vaskemiddel han ville selge til meg?

Det var han som hadde nerveproblemer og stakk mens jeg var på toilettet. Fortalte meg siden at han likte meg veldig godt med fikk hetta....

Så var det han som kom på overnattingsdate og hadde med en stinkende hund som hadde løpetid og dryppet på gulvet mitt. I tillegg spiste han sjokolade og trodde jeg ville kysse han med sjokolade i munnen.

Så var det han som var veldig kjekk og kysset som en gud og sa han var singel, etter vi hadde sex fortalte han at han var i forhold

Så var det han som var med meg på sydentur og som ble krakilsk da han ble full.

Så var det han som var full hver gang han kom på besøk.

Og ja...kan vel fortsette men tror dette rekker for å få frem poenget mitt.

Skjult ID med pseudonym Henrik sø. 19 feb. 2012 15:23

Hva er rart med å ønske seg barn?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 19 feb. 2012 15:25 Privat melding

Da har du datet feil folk altfor mange ganger ass. Hehe...

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 15:25

Ikke rart å ønske seg barn, men rart å mase om det når han ikke vil være i et seriøst forhold med meg først...da blir det jo bare tull og vås alt sammen.

Skjult ID sø. 19 feb. 2012 15:31

Kanskje du sikter for lavt og er naiv?

Hvorfor låne 500 kr til en ukjent?
Hvor ligge med en du (tydeligvis) ikke kjente godt nok?
Hvorfor ikke si ifra hvis du ikke liker at folk er fulle rundt deg, etc?
Hvorfor ikke bare sette ned foten og vær ærlig, og skjønne at du fortjener bedre enn disse karene?

Bare grunner litt...

Skjult ID med pseudonym fang sø. 19 feb. 2012 15:31

Vi er bare mennesker alle sammen.
Ingen er perfekte, og alle har vel noen lyter?

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 19 feb. 2012 15:31 Privat melding

oi....i mine øynene har du fisket i feil elv/hav....er det sukker biter disse mennene?
Eller har du vært open minded og gitt en sjanse til de du vanligvis ikke ville datet?

Du har vært uheldig og det er ikke feil å tenke slik du gjør, mener nå jeg.

men jeg håper at tross mange mislykkede dater at du ikke gir opp håpet om å få gullfisken!

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 15:32

og det var han som bare skrev om sexfantasier...i det uendelige...og de var ikke helt normale spør du meg...

og så var det han som ville bli med meg på dansedate, men turte ikke blir med ut på dansegulvet.

så var det han som viste seg å være tyv, kameraten avslørte ham for meg

så var det han som var kjæresten til venninna mi og prøvde seg på meg

.....kommer på fler etterhvert...

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 15:37

Vel, han jeg lånte 500 til har jeg hadde ganske mye kontakt med, så det overrasket meg veldig...

Om jeg sikter for lavt? Kanskje, jeg gir som regel en sjanse...men så kutter jeg dem ut når jeg ser disse taktene da...og av og til er det kjærlighet som gjør blind...og håpet om kjærlighet..men så må jeg til slutt innse at dette ikke var liv laga.

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 15:39

aller er ikke fra sukker, vel få er fra sukker. Jeg er 46 år og har vært singel det meste av mitt voksne liv, så det daterer langt tilbake i tid. Så det er litt herfra og derfra. Noe er veldig ferskt noe er gammelt.

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 15:45

Så var det han som sa han likte meg, men sa senere han fikk angst av tykke damer.,.

så var det han som ikke ville kjøre så langt for å treffe meg hvis jeg ikek sendte puppebilde først, og lurte på hvor lang tid jeg trengte på å finen ut om det ble oss to (uten at jeg hadde truffet han...)

så var det han som sa det rett og slett ikke var den kjemien han håpte på....sukk....han fantes jo ikke rar...var ganske skjønn, egentlig....... (snufs)..

så var det han som omtrent hadde bryllupsdatoen kar før han traff meg, men nektet å skru av tv så vi kunne snakke sammen og bli kjent, fikk omtrent ikke mat heller og grein meg til gratois ombooking på flyplassen....

så var det han som syns jeg var for ivrig etter å ha truffet meg på date, ville treffe meg igjen, men likte tydeligvis ikek at jeg spurte noe om vi skulle treffes igjen....

det finnes mange, kjære deg.. Ufattelig at du klarte å komme oppi så mange, men du er kanskje som meg, en smule naiv og ønsker å tro det beste om alle. Det er en fin egenskap, men vi blir såret...
Tips til enste date: gå en tur ut, ikke dra han hjem til deg, ikke gå hjem til han... Kanskje ikke spise heller, da er det så mange mennesker rundt.... Gå en tur , snakk og se hvordan det går...så kanskje dere treffes igjen, kanskje ikke.. Det erke lett, men lyke til ;)
Klem til deg!

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 15:48 Privat melding

He he, joda, jeg har da hatt mine pussige opplevelser.
- Lyve på alder er veldig vanlig, 2 på 40 har latet som om de var 3 og 5 år yngre. Ingen av de hadde tenkt å fortelle det til meg, men jeg fant det ut helt selv. Da ble det ikke flere dater på dem. Flott å starte bekjentskapet med løgn.
-1 stk helsepersonell brøt sin taushetsplikt og viste bilde av pasient. Den samme snakket HØYT om sine seksuelle preferanser og opplevelser over middagsbordet på en restaurant. Da vi gikk prøvde han å kysse meg, jeg snudde meg vekk og fikk beskjed om at jeg var prippen. Jo takk.
-1 stk voldelig politimann. Også med kjæreste som etter at kontakten var over (På grunn av utenlandstjeneste)ringte meg og lurte på hva slags kontakt vi hadde hatt. Jeg ante ikke at hun eksisterte. Han banket henne gul og blå kunne hun fortelle. Samtidig sendte han meg lange, tåredryppende meldinger på Facebook hvor han ba på sine knær om at jeg ikke skulle avsløre han. Han hadde nemlig aldri vært uto før (Hah!), og dette var altså et engangstillfelle. Hvis jeg avslørte han nå, kom jeg til å ødelegge alt. Det sa han da, etter å ha bedyret at han var såååå singel, interessert i en kjæreste, og alt var bare velstand.Jeg fortalte at han hadde køddet med feil dame denne gangen, og at det slett ikke er nødvendig å fornærme min intelligens, jeg er virkelig ingen idiot.
-1.Fortalte meg på 2. date at han var X-torpedo og hadde tidligere hatt for vane å knuse kneskålene til folk med for eksempel spikerpistol. Det hjalp ikke på førsteinntrykket at han faktisk også hadde dame, nektet å innrømme det selv da jeg konfronterte han med at frøkna faktisk hadde et typisk kjærestebilde av han og henne som profilbilde på facebook....
-1. Hadde nettopp sluppet ut fra lukka avdeling, hadde armene fulle av arr, og kunne ikke garantere at jeg ikke snart ville finne han i en blodpøl. Jeg fikk kjeft da jeg spurte om det, for sånt skulle jeg ikke spørre om, jeg skulle bare vente og se hva som skjer!

Også har vi disse som hardnakket påstår at jada, de har kommet over eksen. Javisst! Så kommer det fort frem at det nok ikke var helt sant likevel. Et par stk har blitt sammen med eksen igjen rett etter.
Ja, også har vi et par eksempler på herremenn som har latet som om det var forhold de var ute etter, mens de har sagt til andre at de kun var ute etter litt uforpliktende hygge, og andre varianter av løgn.

Det er ikke bare mine feil som gjør at jeg fortsatt befinner meg i kategorien singel;)

Skjult ID med pseudonym Engel sø. 19 feb. 2012 15:49

Beklager altså, nå måtte jeg faktisk le litt her, ikke fordi jeg gjør narr, men fordi jeg kjenner meg så veldig godt igjen i noe av det her :p Hehe :p Man vil jo så gjerne få til det her da, og mange ganger har jeg jo tenkt at kanskje det er meg det er noe rart med fordi jeg ikke synes det er så kuult å veksle mat munner i mellom, eller at kanskje det er vanlig at dama spanderer på første date...MEN jeg liker å tro at det er dem det er noe feil med... Skjønner bare ikke hvorfor det blir sånn med mange, men feil hav er det iallefall...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 19 feb. 2012 15:51 Privat melding

Du får trøste deg med at ikke den lista di handlet om kun en fyr ;)

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 15:52

@anneanne

Takk skal du ha og lykke til selv. Tenker meg at jeg ikke er alene om disse håpløse datene...og jeg lærer jo av dem. Men hvor er de kjekke, ordentlige og oppegående mennene da?

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 15:53

Cielo...mister nesten pusten her.... Lurer på om herremennene har noe lignende om damene...? Eller finnes det bare "gale" menn...? (jajajja vet det er begge deler...)
Så var det han som ba meg slette telefonnumrene til alle menn jeg hadde på telefonen min...spilte ingen rolle hvem de var de var menn...(flaks jeg ikke har en bror..).. jeg slettet noen, men slettet også han ut av livet mitt så fort som fy...

Skjult ID med pseudonym Presten36 sø. 19 feb. 2012 15:54

Vil tippe at det er noe ganske rart med TS også. Ingen attraktive og oppegående damer roter seg bort i så mange ubrukelige menn. At man kan være uheldig EN gang, er nå så. Men ikke så mange ganger!

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 15:56

de er vel gift???????

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 15:57

og så var det han som kom løpende til middagsdaten hjemme hos meg...han måtte rekke et debattprogram på tv og lurte på om han kunne låne dusjen først....?

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:00

Om det er noe rart med meg? Tja, kanskje det? Kanskje jeg ikke klarer å se utenpå at de er ubrukelige før jeg har oppdaget det ved å se handlingen? Er man veldig rar da?

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 16:01

og han som logga på chatten og begynte å vise frem snabelen.. ble aldri noen date, gitt....

Skjult ID med pseudonym Presten36 sø. 19 feb. 2012 16:03

Har vært ute for noen merkelig dater selv.

Hva med den gangen jeg møtte ei som hadde definert seg selv som slank i profilen, men var blitt feit innen hun dukket opp på date?

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:10

Så var det han som forelsket seg i venninna min da vi var på dobbel date...

Skjult ID med pseudonym Fresh sø. 19 feb. 2012 16:11

Shit man dude, dette var sterke saker!

(mann 43 år fra Akershus) sø. 19 feb. 2012 16:12 Privat melding

Hehe mange snålinger på sukker skjønner jeg . Men ingen som vil date meg ;) hihi

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 19 feb. 2012 16:13

aner jeg en kommende bestselger her? ;)

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 16:14

@rosenpool... hun kommer sikkert....men om du leser alle innleggene, går du jo ikke glipp av noen om alle er på den måten heller... ;)

(mann 43 år fra Akershus) sø. 19 feb. 2012 16:18 Privat melding

Ikke rart mange menn er single , hvis det er slik .. Lest noen av de og ler hehe

Skjult ID med pseudonym saftis sø. 19 feb. 2012 16:19

Og så var det de to-tre som man på slutten av daten avtalte nytt møte med men på forunderlig vis sank i jorden...

Skjult ID med pseudonym patetisk sø. 19 feb. 2012 16:20

(Skjult ID ) - søn 19 feb 15:31

"Hvorfor ligge med en du (tydeligvis) ikke kjente godt nok?"

Det er jo massefenomen her, nå tuller du asså :-)
Helt normalt å pule med et vilt fremmed menneske på 1. date, er det ikke?

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 16:23 Privat melding

HAHAHA!!! Hvor i helvete er det dere finner disse folka egentlig? Verden er jo proppfull av "normale" folk, men av en eller annen grunn er det enkelte som altså tiltrekker seg (og/eller, er tiltrukket av) alt bunnslammet.

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:23

så var det han som begynte å gråte da jeg ikke ville noe mer enn den første daten.

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:25

@KongKebab

Jeg tviler på at det er så mange ok mannfolk igjen jeg...tror alle de beste er tatt allerede.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 16:27 Privat melding

@på jakt.

Ja... Det er sikkert en behagelig konklusjon å trekke. Det er liksom "de andre" det er noe galt med. Selvfølgelig er det ikke du som er en del av problemet... Du kan vel ikke noe for at du "tilfeldigvis" havner på date med skrullinger, gang på gang på gang på gang på gang på gang....? Nei. Selvsagt ikke...

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 16:28 Privat melding

KongKebab: Hadde vi sett tegnene på forhånd, hadde det nok ikke bli date på noen av dem. Det er jo slik det er, man blir kjent, og så dukker det opp både det ene og det andre. Og de som lyver så de tror det selv er sjelden villige til å avsløre det helt av seg selv.

Skjult ID sø. 19 feb. 2012 16:28

Har du ikke noe utsilingsfilter, ts? Skaff deg et! Virker som du helt ukritisk treffer rare folk og har selv aldri opplevd noe i nærheten av det du forteller.

(mann 43 år fra Akershus) sø. 19 feb. 2012 16:28 Privat melding

Enig KongKebab

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:30

Man vet jo ikke hvordan en person er før man vet det? Hallo????

Skjult ID med pseudonym patetisk sø. 19 feb. 2012 16:30

På jakt

Det virker som om du dater veldig ofte. Tror du må være litt mer selektiv hvem du dater :)

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:33

Nei, jeg dater ikke så ofte....som jeg skrev over, dette er over lange tidsperioder...jeg gikk faktisk i fem år uten å date noen....og i lange perioder har jeg ikke datet noen. Noen av de jeg har nevnt her er for tjue år siden. Noen er nylig.

Skjult ID med pseudonym Presten36 sø. 19 feb. 2012 16:35

Jeg husker også den gangen jeg var på date, og så ville dame ligge med meg samme kvelden! Sprø dame!

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 16:35 Privat melding

@Cielo.

Det sier seg jo selv... HVIS dere hadde skjønt det på forhånd. Det er jo nettopp der problemet ligger. Dere skjønner det ikke på forhånd.

Andre mennesker klarer helt fint å ikke dra på date med en hel masse skrullinger.

...men noen drar altså på date med en hel haug av skrullinger.

Disse to forskjellige lever ikke på vidt forskjellige planeter, hvor den ene har mange skrullinger, og den andre ikke. Det er kun evnen til å sile ut skrullingene på forhånd som er forskjellen.

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 16:37

Min mister perfect som nesten hadde datoen klar,(se lengre oppe) hadde 4 unger med 4 damer og syns ikke det var rart. Han hadde også krympet minst 10 cm, fått briller, blitt eldre og fått en del ekstra kg... så hadde han mista lappen 4 ganger og vi satt inne i 3 dager(besøkte han)..han likte ikke gå tur...Men profilen her inne......der så han ut som drømmeprinsen... (helt riktig..det VAR bare i drømme..)
Får meg jo til å tenke HVA er galt med meg selv... siden jeg finner alle disse... Tør ikke skrive under navn en gang *flaut*...

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 16:39 Privat melding

Kebab: Jeg vet det er lett å si det sett fra din side, og det må du selvfølgelig få lov til både å tro og mene.
Det er ikke noe nytt fenomen at internet tiltrekker seg mange som lever i en drømmeverden, som lever et dobbeltliv, og som er svært gode på å servere den ene løgnen etter den andre.
Før man har møtt mennesker er det ikke lett å avsløre, det er jo det som er poenget med kontakten. Å bli kjent, og å finne ut hvem man møter. En profil på internett og meldinger, vil ikke avsløre hva som ikke blir sagt. Slikt må erfares.
Jeg har møtt mange høyst oppegående og trivelige mennesker også, men denne tråden handler altså ikke om dem:)

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 16:40 Privat melding

haha, takk for en god latter en søndag..og samtidig, jeg er så lei for at jeg ler :) Beklager.

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 16:44

berne....litt latter trenger vi jo ;) ;) ;) Ler med deg..tross at jeg har møtt en del av disse lengre oppe...Kan jo ikke legge oss ned og grine heller... bare undre oss ;)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 16:46 Privat melding

@Cielo:

Det eneste jeg sier, er at hvis man velger å møte en andel skrullinger som ikke står i stil til andelen skrullinger som eksisterer sett oppimot "normale", så er det jo utvelgelsesprosessen det er noe galt med. De fleste er faktisk ikke skrullinger. De fleste er "normale" (ja, selv på internett). Er 4 av 10 av de man treffer skrullinger... Så ja. Da burde man jo vurdere å justere antennene sine litt.

Ellers fikk jeg jo med meg at tråden handler om skrullingene, men når noen har truffet VELDIG mange skrullinger, så er det noe som skurrer. Forutsatt at de ikke har truffet ekstremt(!) mange totalt sett altså.

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 16:50

jeg har ikke nevnt så veldig mye om de som IKKE er skrullete, da ;)

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:50

@KongKebab

Er ikke enig i det du sier. Hvordan kan jeg vite at en fyr vil stikke av fra daten mens jeg er på toilettet før det faktisk skjer? Han virket kjempe hyggelig og oppegående både på mail og på selve daten...ingenting tydet på at han ville gjøre det?

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 19 feb. 2012 16:51

Kan man signe seg opp noe sted for å få justert antennene sine?

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 16:53

Har truffet mannen i ettertid og han fortalte meg da at han hadde nerver og høyt blodtrykk og gikk på medisiner...men det synes jo ikke utenpå. Og han likte meg veldig godt, så det var ikke derfor. Vel, han likte meg heller for godt..og fikk hetta.

Skjult ID med pseudonym Mannehora sø. 19 feb. 2012 16:54

TS

Hun forrige jeg datet herfra kom etter noen uker frem til at hun var lesbisk. Hun hadde fortalt meg at hun var bi ganske kort tid etter at vi begynte å møtes, men seks uker senere hadde hun tenkt på saken og funnet ut at hun egentlig var 100 prosent lesbisk. Jeg får vel litt den der "Rossfølelsen" fra Friends ;) Ble hun (helt) lesbisk på grunn av meg? Jeg synes egentlig det er litt komisk hehe.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 16:55 Privat melding

@på jakt.

Nei... Selvfølgelig er du ikke enig i det jeg sier. Jeg forventet da ikke noe annet heller.

MEN.

Når man treffer mange skrullinger, en vesentlig høyere andel skrullinger enn "normale" enn det som eksisterer, over lang tid, så kan man ikke akkurat gjemme seg bak "tilfeldigheter".

Å treffe en, to kanskje tre skrullinger på rad f.eks. Det kan skje hvem som helst. Men når det å treffe MANGE skrullinger er noe som vedvarer over tid... Da er ikke rotårsaken at det er veldig mange skrullinger der ute. Da er rotårsaken at du (u)bevisst velger å møte skrullingene, og ikke ser "tegnene" på at de er skrullinger, før det står der som et gigantisk blinkende skilt med påskriften "JEG ER EN SKRULLING! HALLO! SER DU MEG NÅ???!!!".

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 16:56 Privat melding

Kebab:Jeg føler mine antenner har det fint;) Jeg vet ikke hva du mener med ekstremt. Litt hummer og kanari har det vært som jeg har ramset opp over, men mesteparten er helt normale menn. Dette er jo over noen år, ikke over kort tid, så at man både vil møte seriøse, og useriøse på sin vei, det synes ikke jeg er veldig merkelig. Jeg har hørt tilsvarende historier om menn som har møtt mye rart av damer som viser seg å være alt annet enn stabile når man først møtes og blir litt kjent, så dette går nok begge veier;)

Skjult ID med pseudonym OMG sø. 19 feb. 2012 16:58

He he, kunne lagd en lignende liste rariteter med hunnkjønn.

Synd for oss normale at det er noe rart med alle andre ;)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 19 feb. 2012 16:58

Jeg er så WYSIWYG som man kan blive, men single uanset.
Kan dog være enig i at der findes nogle interessante mennesker derude.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 17:00 Privat melding

@Cielo:

Selvfølgelig, enkelte skrullinger møter vel de fleste på, jeg snakker om når den andelen skrullinger av de man treffer er vesentlig høyere enn blablabla, ja det står i mitt forrige innlegg til deg. Er du ikke en av disse, så er nok antennene dine justert innenfor normale toleranser.

Ellers så føler vel alle at antennene dems er justert fint inn, uavhengig av hvordan de er justert inn. Sånn liten PS på slutten der... =P

Skjult ID med pseudonym SexyRose41 sø. 19 feb. 2012 17:05

Herrefred, finnes det virkelig så mange av den typen på sukker, wow :O begynner å lure om de har fått oppdragelsen sin i postkassa :O
ikke rart man er og blir skeptisk!

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 17:06 Privat melding

Kebab: Mitt poeng, er jo at det er veldig lett å si at det er de som møter disse skrullingene det er noe galt med og skylde på antenner, når fasiten kan være (Jeg sier kan være, for det kan selvfølgelig være flere grunner), at terskelen for å lyve og å fortelle usannheter på en overbevisende måte ofte er lavere for en del mennesker på nett. For her er det ingen som kjenner dem, som kan avsløre at det de sier bare er løgn. Enkelte er faktisk umulige å avsløre før man har møtt dem, og gjort seg opp et inntrykk ansikt til ansikt, etterhvert som saker og ting trer frem i lyset, ting begynner å skurre, og så videre.
Og ingen av oss sier at det "er alle andre" det er noe galt med, for det er det ikke. Jeg synes TS får litt mye kritikk, dette var vel bare ment som et hjertesukk?
Denne tråden sklir jo litt ut nå, den handler om mislykkede dater og dårlige erfaringer (over flere år for flere), og da er det jo nettopp der fokuset vil ligge her.
Jeg kunne skrevet en like lang bok om positive møter, men det er ikke poenget her.

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 17:10

Takk Linn1982. Ja, jeg vet at det er mange av oss som har slike lignende erfaringer....gir ikke opp da:-)

Finnes mange frosker og få prinser...må lete lenge og vel for å finne min prins.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 17:13 Privat melding

@Cielo:

Ja, selvsagt finnes det slike, men disse utgjør ikke noen stor andel av totalen... Det er det som er greia. De fleste er "helt normale".

Ergo burde jo også de man treffer være deretter, spesiellt når det er snakk om mange personer over lang tid.

Er det store avvik i den ene eller andre retningen, så skyldes det mest sannsynlig ikke bare tilfeldigheter, eller "de andre".

Det er jo folk som "tror på alt", og har en merkelig hang til å bli sjarmert av ting de aller fleste gjennomskuer for løgn. Slike vil jo selvfølgelig treffe en ganske stor andel skrulinger, og for disse vil det jo fremstå som at "de fleste" er skrullinger, fordi det er det DE opplever.

Skjult ID med pseudonym Mannehora sø. 19 feb. 2012 17:13

Btw TS

Kanskje han fyren som ønsket seg barn ikke ville være i et seriøst forhold med deg, nettopp fordi du hadde gjort det klart at du var ferdig med unger? Tenk på det? Just thinking.

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 17:17 Privat melding

Kebab; Jeg har ikke sagt at de fleste ikke er normale, og heller ikke at det er "de andre";)Jeg kan kun snakke for meg selv, og ikke for TS, men jeg tror langt ifra på alt, jeg er tvert imot relativt skeptisk, og tar ikke alt for god fisk. Naiv har jeg aldri vært.
Nå får vi styre tråden tilbake til der den startet, og det den handler om:)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 17:19 Privat melding

@Cielo:

Så hvorfor i all verden svarer du på det jeg skriver da, hvis du ikke kan snakke for andre enn degselv, og det jeg sier ikke gjelder deg....? =P

Skjult ID med pseudonym Hmmm.. sø. 19 feb. 2012 17:19

TS: Fin tråd, både morsom og gir ettertanke. Tror i alle fall du har funnet en du ikke trenger å avtale date med :-)

Tror vi alle har datet merklige folk. Regner med at du har datet noen hyggelige og "normale" folk også?

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 17:20

@Mannehora
Ikke helt som du skriver men noe i den duren ja......han sa det fordi han visste jeg ikke ville ha barn. Da ville det heller ikke bli et seriøst forhold. Altså han maste om noe urealistisk....han ville verken ha barn eller være seriøs, han ville bare ha meg på gress...en som kunne bekrefte at han forstsatt var attraktiv og begjært. En skrulling. Men jeg gjennomskuet det jo...så det ble jo ikke noe der så klart.

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 17:21 Privat melding

Kebab; Sikkert fordi du skriver TIL meg,og jeg er en av de som har svart i tråden;)

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 17:25

@Hmmmm

Joda, og pappan til sønnen min er en veldig veldig søt og snill mann, men vi kom litt skjevt ut i en periode...han ville ha meg tilbake igjen, men kjærligheten tok slutt....

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 17:26 Privat melding

@Cielo:

Jeg skrev ikke til deg spesifikt, og som du sier, det jeg skriver gjelder ikke deg...

Så jeg ser ikke den helt.

...men det er vel ikke meningen at man skal forstå alt her i verden heller =P

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 17:30 Privat melding

Kebab: Du skriver i allefall mitt nick foran meldingene, så da går jeg ut ifra at det er til meg du skriver da vettu;)
Skriver du til noen andre, eller generelt,. får du la være å bruke @nicket foran da vettu;)

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 17:32

og så var det han som løy på alderen....

og så var det han som spanderte på restuarant, 50 kr, og som kom et par uker senere for å kreve pengene tilbake da jeg ikke ville være sammen med ham lenger.

og så var det han som kom gående nedover Bogstadveien dagen etter han var hos meg, med en høygravid dame under armen.

Og så var det han som ba meg være musestille da telefonen ringte og det tydeligvis var kjæresten som bodde i Bergen som ringte.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 feb. 2012 17:35 Privat melding

@Cielo:

Men i alle... Selvfølgelig skriver jeg til deg når jeg skriver nicket ditt, men jeg rakk da vitterlig å klemme ut hele to innlegg her, før du begynte å prate til meg.... Det var ikke jeg som begynte å snakke til deg. Og som du sier, det jeg sier gjelder ikke deg, du kan bare snakke for degselv, men allikevel så plukket du opp tråden.

Ser fortsatt ikke greia.

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 17:39 Privat melding

Kebab: Nå har jeg vel nevnt flere ganger at tråden har sklidd ut for lengst, kanskje det er på tide å gi seg nå, og la tråden handle om det den egentlig handler om. Over og ut herfra;)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 19 feb. 2012 17:41

...og likevel er vi som er relativt normale kronisk single...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 feb. 2012 18:17

Takk skal dere faen meg ha. Nå tør jeg hvertfall ikke dra på date med ei jente. Ønsker jo ikke å komme borti sånne psycho-kjerringer... :S

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 18:18

Kanskje vi burde skaffe oss hund...lukke ned pc...gå ut i skauen og treffe likesinnede.....

Skjult ID med pseudonym optimist sø. 19 feb. 2012 18:19

Ojojoj...! Ser ut til at vi har vært innom de samme merkverdige mannfolka TS!!
For det kan jo tross alt ikke finnes så mange "spesielle" mennesker der ute...?!?

Skjult ID med pseudonym optimist sø. 19 feb. 2012 18:21

@anneanne

Har hund, jeg, og har prøvd den taktikken.... Ikke mye å hente der heller, dessverre...
Men får mange koselige venner, da, så sånn sett er det jo ok.:)

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 18:22

Stryker hund av lista......

Skjult ID med pseudonym spillopper sø. 19 feb. 2012 18:27

Jakt,

det lyder som du lider av en slags prinsesse sadim kompleks. Om du ikke kjenner begepet fra før så er det litt beslektet med kong Midas - alt han rørte ved ble til gull. Psinsesse Sadim er Midas baklengs - en som har en særegen evne til å gjøre bull til bæsj bare ved å røre ved det...

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 18:31

@spillopper

Interessant...noen gode råd?

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 18:48 Privat melding

Etter å ha lest bare 1/3 delen av denne ærlige tråden,
så skjønner jeg hvorfor det er ikke lett å få svar i det hele tatt.
Hvorfor kvinner er super skeptiske og lar heller være å vise noe form av reaksjon....
sukk....

hvem vet hva som skjuler seg bak neste hyggelig manns ansikt ????
host......

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 18:52

he he he askeladd...du har helt feil match..... ;)

Skjult ID med pseudonym RAWR sø. 19 feb. 2012 18:57

fellesnevneren i alle disse forholdene er vel ts
på tide å justere søkekriteriene?

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 19:01

Forhold ble det vel ikke så mye av akkurat..og mange har jeg ikke truffet på nettet, så litt vanskelig med søkekriterier. Er vel for å vise litt hva som finnes av rare varianter der ute...og ingen av dem hadde et spesielt kunne indikere at de var skrullete. Helt vanlige kjekke menn å se på......

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 19:02

et spesielt utseende skulle det stå.

Skjult ID med pseudonym askeladd* sø. 19 feb. 2012 19:05

@ anneanne,

godt du vet dét allerede I FORVEIEN hihihi

og så?

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 19:07

du vil ikke ha meg heller, askeladd....... ;) Skal titte innom så ser du....

Skjult ID med pseudonym Lobelia sø. 19 feb. 2012 19:20

@askeladd67
Jeg inrømmer å være skeptisk, og har som regel skrevet en del på forhånd før jeg har møtt noen. Men uansett kan man ikke helgardere seg mot at enkelte man møter på date først viser sitt sanne jeg irl.

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 19:22

Derfor det ALDRI kommer på tale at jeg skal reise bort og treffe noen hjemme hos dem, med mindre det er i kjørbar avstand... been there, done that... scaaaary......

Skjult ID med pseudonym askeladd* sø. 19 feb. 2012 19:29

@Lobelia

ser at det er absolutt forståelig å være ganske så skeptisk
og skrive i forveien, enn om bekjentskapen går over slike sider.

irl litt verre, kanskje?

helgardering går vel ikke, enn om ønskelig. Små signaler? hjertevarsler? små oversette hinter ?
ingen aning, men rosa briller dekker vel over det meste for begge kjønn? kanskje for lett forklaring....

Skjult ID med pseudonym askeladd* sø. 19 feb. 2012 19:48

@anneanne

kan du titte en gang til, så har jeg oversikt, takk?

Skjult ID med pseudonym Lobelia sø. 19 feb. 2012 19:49

@askeladd
Jeg har ikke rosa briller og hjerteklapp før jeg har møtt noen, så forklaringen går nok ikke der, he, he. Men jeg har prøvd hjemmedate på en andredate en gang pga avstand, og det er ikke å anbefale. Som et eksempel datet jeg en over tid for lenge siden, og han virket utrolig rolig og behersket. Men han hadde et veldig temperamang og kort lunte når han følte seg usett av meg. Og en barneoppdragelse som ikke er forenelig med hvordan jeg syns man skal oppdra barn. Sånt finner man ikke ut over nett, desverre.

Skjult ID med pseudonym anneanne sø. 19 feb. 2012 19:49

he he he he he.........jaddaaaa....

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 19 feb. 2012 20:09 Privat melding

oi, jeg føler meg heldig! Mulig jeg har datet noen prakteksemplarer av sukkerbiter da;)

(kvinne 33 år fra Møre og Romsdal) sø. 19 feb. 2012 20:17 Privat melding

Jeg må fnise litt,kjenner meg godt igjen:P ..Uff, det dukker nok opp en knakendes bra og oppegående kar, skal du se( jeg tror innererst inne at de finnes ) ;D

Skjult ID med pseudonym Lobelia sø. 19 feb. 2012 20:24

Tror det er på sin plass å si jeg har møtt et par hyggelig herfra også, så de finnes:)

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 19 feb. 2012 20:37

Hva gjorde du egentlig i det forrige livet ditt for å fortjene alle disse..?

(mann 31 år fra Vestfold) sø. 19 feb. 2012 20:43 Privat melding

DET er det SYKESTE jeg har lest på lenge! hahaha fy faen for noen menn! om dette er normalen for nettdating skjønner jeg godt at dere damer har isfronten oppe!

Skjult ID med pseudonym askeladd* sø. 19 feb. 2012 20:47

@ Lobelia,

alt går nok ikke an å få fram i forkant, ja.
Med mindre en ikke har en slags kristallkule under senga, en svart katt på skulderen og litt annerledes evner...

da er du heldig , å kunne holde rosa lyset så langt unna at det ikke blender før dere ha møtt,
ikke lett for meg iblant å bli helt uberørt av skikkelig gode repliker, hjertevarmende ord i fleip og søte profilbilder.

Jaja, vet at det er annerledes irl, men lett å drømme seg bort,

og da er det gjort :-)

takk for å nevne noe ros også :-)))))))

Skjult ID med pseudonym fang sø. 19 feb. 2012 20:48

@wimston
Gjennomsnittsnordmenn?

Skjult ID sø. 19 feb. 2012 20:49

Det er stygt å le, men jeg gjorde det da jeg leste denne.
Sikt litt høyere neste gang, og ikke hopp til køys med den første og beste.

Skjult ID med pseudonym Lobelia sø. 19 feb. 2012 21:22

@TS
Kjente meg litt igjen med han som ikke vasket, så måtte trekke litt på smilebåndet når jeg leste tråden din;-) Men du har nok truffet i overkant mange rare, snåle og gærne menn. Hadde jeg kunnet, så skulle jeg nevt et par som er verd å date her. Klem og bedre lykke på neste date:)

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 21:24

Hvem sa jeg hoppet til køys med den første og den beste? Ikke så lett når informasjon blir bevisst holdt tilbake over tid...følger virkelig ikke at jeg gir meg så lett til noen her....det er ikke det tråden handler om i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym på jakt sø. 19 feb. 2012 21:45

@ Lobelia

Takk for gode ord. Vet det er skikkelige menn der ute og også her på sukker....så jeg lever da i håpet:-)

Skjult ID med pseudonym feliciano sø. 19 feb. 2012 21:50

Utrolig.... !!!

(kvinne 37 år fra Akershus) sø. 19 feb. 2012 23:33 Privat melding

Føler meg ganske så heldig etter å ha lest denne tråden!

Det er lov å være godtroende, med snev av skepsis ;)
Håper det ordner seg for deg TS :)